Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Braaten bliver ved med at undre mig. I nogle situationer ser han langsom og tung ud, og andre gange sætter han virkelig tempo på, samtidig med han ved hjælp af sin styrke, kan holde modspillere fra sig.

Hradeckys redning på Vetokeles hovedstød var, desværre, voldsomt god. Det er den slags, vi har manglet at se fra Wiland, over en længere periode, selvom han vel nu trods alt er begyndt at være mere stabil igen.


En anden ting er, at selvom jeg glæder mig til der for alvor skal købes ind til sommer, og skiftes spillere ud, så gruer jeg noget for, hvor længe holdet skal bruges til at blive spillet sammen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Lad os nu se hvad der sker. Der er allerede sikret to nye spillere. Jeg tvivler på at en dansk klub - heller ikke FCK - kan få udstukket 120 mio. kr. til indkøb i et enkelt vindue. Eller faktisk tror jeg slet ikke på det, jeg er sådan set ikke i tvivl, selvom jeg gerne vil blive det.

Kampen i dag viser alt hvad der er galt med FCK, og har været det stort set hele sæsonen, halvanden måned sidst på 2013 fratrukket: Det ene koncentrationssvigt efter det andet. Og skrækkelig teknisk formåen. Andreas Cornelius var sygt dårligt med bolden i dag, hvilket han sådan set har været i de fleste kampe her i foråret (i dag var det bare mere udtalt). TK og Daniel Braaten lavede, på trods af flere gode aktioner, horrible fejlafleveringer igen og igen, så snart der blot var muligheden for at sætte holdet i en god position omkring Brøndbys felt. Lars Jacobsen og Christian Bolanos trak på en af deres vamle kendinge; det manglende indlæg, så snart muligheden byder sig. I stedet løb det alt for ofte ud i sandet, hvor de enten skvattede, blev tacklet eller fik mast sig selv op i et hjørne, omringet af modstandere, som naturligvis fik pillet bolden fra dem. Slutteligt blev man som FCK-tilhænger fodret med gentagende, gustne aflevering bag den spiller, som afleveringen var tiltænkt. Og så måtte der ellers stoppes op eller ligefrem løbes tilbage. Ej hvor var det ringe. Det kan Ståle Solbakken simpelthen ikke være tilfreds med, og hvis der ikke er trænerkapacitet i det nuværende set-up til at få ændret på det, så må han - som manager - saftsusemig til at få gjort noget ved det i en fart.
Skrevet af Drejer
Det har vel heller aldrig været andet end et løst rygte, som i øvrigt gik på, at pengene skulle bruges over flere vinduer.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Arsenal_love
Jeg forstår bare ikke Ståle…

Cornelius bliver ved med at spille super ringe, men det får ingen konsekvenser for ham.
Det virker næste som om ståle hader Adi og elsker Cornelius.
& Vetokele gør det heller ikke meget bedre, men han kommer i det mindste frem til chancer.


også en sidste ting… (ved god vi fik udlignet til sidst men alligevel)
Hvis vi er bagud 0-1 på hjemme bane hvorfor så udskifte to midtbanespillere med 2 andre midtbanespillere (Gislason, Amankwaa) i steden for at sætte en angriber ind???
fck & arsenal
Skrevet af Svoger
Vel fordi Adi er elendig, og vi for øvrigt allerede havde Braaten inde.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Arsenal_love
Men vi kommer jo til at spille med bolde ind i feltet til sidst og Cornelius og Vetokele kommer frem til meget få chancer i feltet idag. og med Adi, ja han han er sikkert ikke god nok endnu, men han viser målnæse i de kampe han i reserveligaen og han lavede også mål og kom til chancer i de først kampe han fik i clubber. Hvilket Cornelius ikke lige frem gør. altså jeg synes bare at Cornelius fået for mange chancer.
fck & arsenal
Skrevet af Matias
Nå, men Franco Mussis og Tom Høgli er sikre... i virkeligheden har vi derefter stadig brug for 5-6 spillere, men det bliver formentlig til blot to yderligere. Måske tre.

- Vi kunne godt bruge en ny målmand, da Johan Wiland har overskredet sidste salgsdato. Men det får vi ikke.
- Vi kunne godt skal bruge en centerforsvarer, da vi kun har tre. Ham får vi, og det bliver Zanka.
- Vi kunne godt bruge en ny venstreback, da holdest bedste, Pierre Bengtsson, smutter. Det får vi formentlig ikke i kommende vindue, med mindre Kevin Conboy ikke gider endnu en bundsæson i Holland.
- Vi kunne godt skal bruge en central midtbanestyrmand, da TK finder andre græsgange, Claudemir har formentlig lyst til det samme, og Thomas Delaney ikke er den centrale lederfigur, man havde håbet på. Rygtet siger William Kvist. Jeg tvivler. Også på om der overhovedet kommer en.
- Vi kunne godt bruge en ny højrekant, nu da Christian Bolanos smutter og Rurik Gislason er power og ikke meget andet. Kasper Kusk kunne være fantastisk.
- Vi kunne godt bruge en ny venstrekant, nu da Nicolai Jørgensen er så ofte skadet. Jeg håber vi henter Emil Larsen.
- Vi kunne godt bruge en intelligent, taktisk stærk angriber, nu da Cesar Santin ikke længere er her til at binde bare lidt af det offensive koncept sammen. Igor Vetokele og Andreas Cornelius fungerer ikke sammen.
Skrevet af Drejer
Alle vores angrebs-fejlkøb har scoret masser af mål i reserveligaen
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Arsenal_love
ja, men nu spillede Adi også fint i de først 2 superliga kampe han fik, hvor imod Cornelius ikke har vist noget endnu udover et rigtigt flot mål.

synes ikke Cornelius virker til at være bedre end Adi.
For alt det der bliver sagde at Adi ikke han (teknik, hurtighed, god i boxen) det han Cornelius da heller ikke noget af for tiden…
fck & arsenal
Skrevet af Arsenal_love
Cornelius fortjener ikke så meget spilletid som han får. Så bare hellere spille med hvilken som helst anden angriber end Cornelius.
fck & arsenal
Skrevet af Gaggen25
Spot on med indkøbene. Der mangler virkelig virkelig meget. Hvem i truppen pt. er man virkelig tilfreds med og har lyst til at bygge en fremtid op omkring? Det er ikke mange.
Problemet er som du pointere at det virker usandsynligt at vi skulle gå sådan amok. Men så igen. FCK har overrasket mig før. Fyringen af CV var en overraskelse for mig, omend det var en dejlig overraskelse.
Og skulle vi ende på 4 pladsen hvilket virker sandsynligt ville det naturligvis kræve en reaktion fra klubbens side. Jeg håber og tror på stor udskiftning i sommeren.
123
Skrevet af Frygah2
Er Zanka virkelig manden der skal til i det centerforsvar? Det jeg husker til ham, var han vel ikke ligefrem ledertypen der dels roligt kan styre hele holdet, samt give den vildskab der også mangler. Jeg husker ham mere som en super forsvarsspiller når det kommer til mand-mand situationer, men at han nemt bliver slået ud af kurs? Eller er jeg bare helt blank på hvordan han gjorde det for FCK, og i forhold til hvordan han kan fungere på det FCK-hold vi ser i dag?

EDIT: Jeg tænker naturligvis på at Zanka vil være stjernen i forsvaret, og skal spille hver gang hvis han skifter.
Skrevet af elendil
Adi spillede ikke fint i de superligakampe han fik.
fck-medløber.
Skrevet af MBK
Tak for kampen og thumbs up for den tifo, I lavede. Det var efter min mening den mest spektakulære, der er udført på dansk grund. Og selvom kampen ikke var noget at råbe hurra for, så er det fantastisk, at der stadig er et opgør i Danmark, der stemningsmæssigt har international klasse.
Husk at drikke vand!
Skrevet af Drejer
Fra Twitter


Fabio Scandizzo(Mussis agent) skulle være i KBH med håb om at afsætte endnu en argentiner
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Han slår 2 fluer med et smæk. Sælger en spiller yderligere og arbejder på at Mussi har en reel chance for at komme i CL om 2 år. Smart.

I modsætning er til Matias er jeg sikker på, at der kommer en central midt. Ståle har tydeligvis ikke tillid nok de til vi besidder og rent numerisk går det galt når TK forsvinder.

Ellers ligner det min ønskeseddel ift positioner der skal forbedres, så kan man altid tale frem og tilbage med navnene.

Jeg føler mig ret sikker på, at der kommer 2 offensive spillere, der er anderledes end dem vi besidder. Der forsvinder så mange kanter det giver sig selv, og med 0 tillid til Adi mangler der naturligvis en angriber.

Det problem jeg helst ser løst er, at vi ikke har en der kan det Kahlenberg gjorde i går. Det skal den nye midtbane der skal komme bare kunne løse.

Flot tifo, lidt glad stemning og rædselsfuld fodbold.
Skrevet af Matias
Jamen der skal også komme en central midtbanespiller. Jo, det bliver der også købt, i særdeleshed fordi, TK smutter.
Skrevet af repos , moderator
Jeg er stadig ikke kommet mig over, hvor ringe Cornelius var igår. Hvad fanden er der sket med hans fødder i Cardiff?
Det er som om, de er blevet taget af, og derefter monteret omvendt på. Det ser så akavet ud, og han vælger konsekvent at gøre det vanskeligt for sig selv.

Adi er selvfølgelig ikke løsningen, for han har slet slet ikke niveauet.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Nej, Adi er ikke svaret. Men hvorfor vi ikke prøver en 4231 agtig ting, med Bolanos, Braaten og Amankwaa / Felfel / Gisla / Delaney / someone bag Vetokele forstår jeg ikke.
De gange vi spillede Vetokele i fødderne i går, da behandlede han boldene fint. Indtil Corner er mere klar, så bliver vi simpelthen nød til at stoppe med at tæske bolde efter ham. Det gav mere pointe hvis vi skød fra midterlinien end det vi gør pt.

7913 for at Ståle prioriterer pasningsstyrke og ro når der handles til midtbanen.
Skrevet af Schelden
Jeg er godt nok i vildrede om den midtbane! Kommer det tekniske, når NJ og Toutouh vender tilbage, eller skal der hentes en mand ind? Er Claudemir fint tilfreds med en mere defensiv rolle, så Toutouh kan agere den offensive - og har han overhoved kvaliteterne til den? Hvad gør vi med Delaney og anførbindet? Mister vi den der gennemslagskraft hvis Braaten bliver taget ud? Osv osv.
København.
annonce
0