Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Adriaanse
Ja, det er nok rigtigt, Repos.

Men uden direkte kvalifikation, med et - i al fald for en tid endnu - revitaliseret Brøndby, og hold der som FCM og AaB kan poppe op en enkelt sæson eller to, så er sandsynligheden for et mesterskab og/eller en CL-kvalifikation nok blevet lidt mindre i den kommende, nære fremtid.

Og jeg vil umiddelbart vurdere, at CL betyder meget, hvis man ønsker at motivere og hente spillere i niveauet (Kvist, Hangeland etc.)

Og personligt er jeg jo tilhænger af en anden vej, hvor scouting og færdigudviklingen af spillere, skal have fokus. Men jeg tror, at Ståle og FCK nok nærmere har tanker og planer, som dem, du skitserer. Og i det lys, kan det måske være fast spilletid og EL-gruppespil, der kan være guleroden for spillere, der er i kanten af A-landsholdet i Danmark eller et andet skandinavisk/nordisk land, og som kan se en fordel i, at få fast spilletid i toppen af SL og måske i EL.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af elendil
Hvor meget vil du vurdere CL betyder?

Vh.

Elendil
fck-medløber.
Skrevet af Adriaanse
@Elendil

Nu er det jo en generel betragtning.

Men FCK er i konkurrence med rigtig mange europæiske klubber, der kan tilbyde den samme løn eller mere.

Superligaens attraktivitet matches eller overgås ligeledes af en række andre ligaer.

Antallet af pladser/hold i CL er dog begrænset.

Og kan en klub, eksempelvis FCK, garantere CL-gruppespil, så er det givet et vinderargument i.f.t. til spillere/agenter, der har tilbud/muligheder i klubber/ligaer, der matcher eller måske overgår FCK/superligaen marginalt. For oplevelsen og ikke mindst udstillingsvinduet er stort i CL.

Ligeledes tror jeg helt sikkert, CL kan være det argument, som "gamle" spillere, der har tjent rigeligt, og som skal i gang med den måske sidste kontrakt, er lydhøre overfor.

Hvis man forestiller sig en Hangeland, der formentlig har penge nok til at købe hjembygden, og måske skal til at overveje, hvorvidt Championship, Kuwait eller noget tilsvarende skal være næste/sidste(?) destination, så kan det da godt tænkes, at muligheden for at opleve CL får positiv betydning for beslutningen. Og omvendt er FCK uden CL, måske knap så attraktiv.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Matias
Selvfølgelig betyder deltagelse i CL noget i den samlede pakke. Hvor meget, synes jeg er virkelig svært at vurdere. FCK hentede f.eks. Jesper Grønkjær og Tobias Linderoth inden klubben nogensinde havde været i CL, og Dame N´Doye tre år efter - dengang - eneste CL-deltagelse. Jeg tror det handler mest om scouting. Spillerne er der, det er "bare" om at finde dem. Og så handler det også meget om projektet som perspektiv - at spillerne, uanset hvor de er i deres karrierer - både kan se deres bidrag til det, og det, projektet kan give dem. Og den del tror jeg kommer til at fungere godt med Ståle Solbakken og Jesper Lange som sportsligt ansvarlige. At der så helt ned på træningsplan mangler kompetencer i form af trænerkapaciteter som Bård Wiggen eller lignende, er en anden snak. Den del skal de to også meget hurtigt få styr på.
Skrevet af Drejer
Medierne gør godt nok hvad de kan for at skyde Cornelius ned, hvilket også var forventet hvis han ikke ville præstere.

Fra EB´s debatprogram:

Se hele debatten om derbyet i Parken over artiklen, hvor vi også kommer ind på:

- Holsts og Hradeckys vurdering af Andreas Cornelius´ indsats


To rivaliserende spillere der skal bedømme hans indsats. Man ved på forhånd hvad det vil ende med. Det var nok heller ikke sket, hvis han havde scoret et mål eller to.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Imperator
Om det er børne-reality-tv-stjerner, de kongelig, fodboldsspillere eller politikere så er princippet det samme, medierne bygger kun op så de kan rive ned med et brag senere..
Som du siger var det ventet.. Snart er det sikkert Ståles tur..

Egentligt kan medierne sige hvad de vil, betyder ikke så meget for mig..

Det der tilgengæld irriterer mig er at se FCK-fans skrige efter Adi-spilletid hver weekend.. Jeg kan forstå at andre klubbers fans kalder efter Adi (trolls), men at FCK fans (der bør vide bedre og bør ville klubben det bedste) gør det er simpelthen så hovedrystende ubegavet..
Selv hvis han kom ind og gjorde det godt (tvivlsomt!), så ville det være en løsning der koster os næsten 20 mio... Rimelig tung pris at acceptere efter bare 10 cornelius kampe..
Og Adi var jo slået af holdet før Cornelius overhovedet kom tilbage.
Hans mangler er åbenlyse, og udover et par mål, har han intet vist..
Hans kommentar om at være en million-gange bedre end de andre angribere er så virkelighedsfjern at jeg personligt bare håber han bare bliver smidt af H til (selvom jeg stadig mener han godt kunne blive en god angriber om et par år)... Hvad skal vi bruge en middelmådig angriber til som allerede nu tror han er guds gave til fodbolden, og som snakker lort i medierne..

Der er så meget investeret i at Cornelius (og Ståle) skal blive en succes, at det nærmer sig forrædderi ikke at holde sin kæft hvis man ikke har noget pænt at sige om ham (/dem)..
Og det gælder både for fck-fans og fck-reserveholdsspillere..

Terningen er kastet.. Ståle og Cornelius er fremtiden på godt og ondt..

Skrevet af Plankeværket
Bak op om klebben!!!!1
Skrevet af Matias
Omkring overvejelserne af FCK-fremtiden for hhv. TK, Georg Margreitter og Daniel Braaten: For min skyld kan man godt forlænge med alle, om end jeg ikke rigtigt har fidus til nordmanden. Østrigeren kan man godt give et par sæsoner, han er en fin back-up, det samme gælder TK. Bare det ikke vil blokere for nødvendige indkøb på de pladser, de er i spil til.
Skrevet af Imperator
Enig.. Det er 3 udemærkede fyld-spillere som godt hver især kan have sin berettigelse i truppen afhængigt af hvilke pladser man lykkedes med at købe ind til..
Især Margreitter har jeg en lille fidus til.. Tror godt han med tiden kunne blive den spilopbyggende/spilstyrende forsvarsspiller vi mangler..
I første halvleg mod Brøndby (før Delaney kom ind og stilte sig i vejen) synes jeg han sendte flere gode flade aflevering i banen længderetning, og var vidst også den FCKer med flest succesfulde afleveringer...
Så er spørgsmålet bare hvad Wolves mener de skal have for ham... Det kan vel ikke blive lige så meget som Zanka?
Hvis vi kan få ham for under 5 mio. så synes jeg vi har gjort et fornuftigt køb..
Mellberg, Margreitter, Zanka og Stadsgaard er vel egentligt et fint udgangspunkt for at bygge forsvaret op igen.. Det ville selvf være bedre med Sviatchenko, but beggars can´t be choosers..

Skrevet af Plankeværket
Georg har en berettigelse. Han har spillet godt. Med både Braaten og TK synes jeg det er enddog meget meh hvis vi beholder dem. I bedste fald betyder det at vi ikke får de to forstærkninger vi sukker mest efter, i bedste fald spærrer de for spilletid til Amankwaa, Felfel og Wohlgemuth.
Jeg stemmer klart for de to sidste forlader os.
Skrevet af FCK 4EVER
Kan det passe - har du hørt noget om:

Hej

Ville lige høre om der er andre der skulle have hørt noget om historien om en gravid-kvinde (BIF fan) som til derbyet blev overfaldet på vej ned til boderne og som efterfølgende har måtte abortere som følge deraf ?

Er der nogen som kender noget til den historie (sandt/falsk).

Pft!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af The-Game
Det lyder da som en dårlig joke. Mon ikke det var kommet i medierne hvis der havde været noget om det?
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Imperator
Så kom startopstillingen op..

Johan Wiland, Lars Jacobsen, Kris Stadsgaard, Georg Margreitter, Pierre Bengtsson --
Rurik Gislason, Thomas Kristensen, Thomas Delaney, Danny Amankwaa --
Igor Vetokele, Andreas Cornelius.

Bænken: Kim Christensen, Christoffer Remmer, Claudemir, Christian Bolaños, Nicolai Jørgensen, Daniel Braaten, Yones Felfel.

Bliver spændende at se Amankwaa fra start, forhåbentligt gør han det forrygende så NJ kan blive siddende i sikkerhed ude på bænken..
Skrevet af andib
Har Bolaños ikke været ganske udmærket de sidste par gange han har spillet for FCK? Jeg forstår dog godt at man hellere vil satse på spillere, der er i klubben fremadrettet. Jeres største bedrift de sidste stykke tid bliver at ende over Brøndby. Så kan man lige så godt bruge spillere, som også vil være en fast bestanddel af truppen i den kommende sæson.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af FCK 4EVER
"Det lyder da som en dårlig joke. Mon ikke det var kommet i medierne hvis der havde været noget om det? "

Det var også det jeg tænkte da jeg hørte det først, men så hørte jeg det fra en anden side også, uafhængigt af den første, men jo er klart skeptisk. Ville dog lige tjekke om nogen havde hørt noget...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Sir , moderator
FCK 4 ever - sad faktisk lige læste om det på Twitter. BIF-fans helt oppe og ringe. Det bliver afvist flere steder fra at det skulle have nogen sandhed på sig. Lamt at starte sådan et rygte hvis ikke det passer.
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Det er så fedt at blive presset tilbage af Viborg.
fck-medløber.
Skrevet af Drejer
Hvor er vores centralemidtbane rystende ringe. Glæder mig til at TK er fortid.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af dentønde
Det er generelt et hold uden ideer, uden vilje og uden kreativitet. Der skal ryddes gevaldigt op efter denne sæson
Skrevet af dentønde
Vi spiller mod Viborg som er uden Mikkel Rask og Nikolai Gotfredsen, deres normale defensive holdepunkt, og vi kan ikke tilspille os en reel målchance. Jeg kan simpelthen ikke se hvem fra de startende 11 udover Wiland som har klassen til, at spille i min klub
annonce
0