Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Stødte på den her artikel på fck.dk - http://www.fck.dk/#/nyhe…liktvarslet

Nogle der ved hvor noget om det?
Synes ikke jeg har set nogle nyheder på bold der nævner det, men det virker som noget man burde være bekymret over når nu Hørsholt gør sig så umage med at fortælle os vi ikke skal være bekymrede.. :)
Skrevet af Matias
"Hvis Olof virkelig er i så dårlig stand, som I får skrevet jer op til"

- Du kan ikke påpege hverken en bruger eller et indlæg, der påstår at vide, at Olof Mellberg er "i dårlig stand". Det er - endda ret tydeligt - ren og skær spekulation, som tager udgangspunkt i to væsentlige faktorer: 1) Hovedpersonens sæsonforløb 13/14, og 2) Ståle Solbakkens allerede effektuerede samt potentielle forsvarsindkøb. Det er således ikke jeg-mener-at-vide-påstande, men blot forsøg på ræsonnementer i forbindelse med hvad der sker i dette transfervindue.
Skrevet af Svoger
Divisionsforeningen opsagde for ikke alt for lang tid siden overenskomsten - og har nu varslet lockout. Åbenbart hvor det ikke gælder de 5 klubber der skal spille i Europa, officielt fordi det ville give problemer for dansk fodbold i flere år efter.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Matias, Ståle er selvsagt interesseret i at sikre sig et "helt" midterforsvar (dvs. bestående af 4 kompetente spillere). Det har man ikke endnu, så derfor er der selvfølgelig stadig fuld gang i rygtebørsen. Men jeg må indrømme, jeg ikke rigtig forstår at du og andre spekulerer om muligt karrierestop og den slags - det virker som mindst lige så stort spild af tid, som for et par måneder siden at diskutere, hvor mange portioner held, et mesterskab ville kræve. Også selvom det bare er spekulationer og for sjov. Jeg beklager hvis mit forsøg på tilførelse af fakta har ødelagt dagen - må jeg anbefale en tur ud i solen, der stråler over byen?
Batman Close. London W12.
Skrevet af GammelBitterMand
Hørsholt skriver om nogle kommercielle rettigheder, som Spillerforeningen tilsyneladende vil have med i overenskomsten, men som Divisionsforeningen vil have suverænt tilfalder klubberne. Hans klamamse på fck.dk er ikke ligefrem klar tale, men er der mon tale om, at man vil af med sådan noget som personlige sponsorer?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Svoger
Du har ret. Der bør på ingen måde spekuleres i transfers og holdets fremtid, i denne periode op til et transfervindue, hvor der formodentlig er gang i en udrensning, der ikke er set siden den såkaldte "Holmstrøm-doktrin".
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Åbenbart hvor det ikke gælder de 5 klubber der skal spille i Europa, officielt fordi det ville give problemer for dansk fodbold i flere år efter.


Jeg kan på den ene side godt se, at ingen er interesserede i at Brøndbys old boys-hold igen skal gøre sig klar til en europæisk kamp, men dels virker det lidt spøjst at friholde de fleste af de dyre drenge, dels risikerer det at give en seriøs skævvridning af turneringen efterfølgende, når de fem klubber stiller med sammenspillede trupper, og resten lige er kommet hjem fra ferie. Derfor kan man også godt se, at Divisionsforeningen forventer, at dette er løst længe inden sæsonstarten, og bare vil give klubberne tid til en seriøs forberedelse til Europa.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
Det er da klart man spekulerer i karrierestop, der skal lægges en fremtidsplan for forsvaret og den eneste brugbare forsvarsspiller vi kan tage med os fra sidste år er næsten 37 år gammel..

Så er der Nordam, som vi ikke ved om bliver taget op(eller i det hele taget hvor meget man tror på ham), Høgli vi ikke ved om Ståle kunne finde på at tælle som en forsvarer, og Stadsgaard som der vidst er bred enighed om ikke er god nok..

Helt præcist hvem af disse Ståle regner med, hvornår han regner med dem og hvor længe, er jo grundlaget for hvilke og hvor mange forsvarere vi skal bruge..

Hvis det ikke er den slags vi skal snakke om, så kan jeg ikke se pointen med den tråd her..
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg ved ikke - Ståle er en eventyrlysten sjæl, men hvis Olof rent faktisk stopper, så kan vi enten vælge at spille en ny firebackkæde sammen (jojo, Remmer spillede i starten af foråret, men blev solidt plantet på bænken, da Landsholdslars gad spille fodbold igen) eller lade Krisser være den solide ankermand, der skal vise de andre, hvordan Ståle vil have det defensive koncept. Nej, vel? Det synes jeg taler meget godt for, at man vil give det en seriøs chance med Olofs genoptræning.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
Nej, vel? Det synes jeg taler meget godt for, at man vil give det en seriøs chance med Olofs genoptræning.


Jeg synes det taler for at der kommer mindst én forsvarsspiller mere det her vindue, 2 hvis kris bliver solgt (og Nordam ikke bliver forfremmet), og at mindst 1 af disse skal være væsentligt yngre end både Mellberg og Nilsson..

Mellberg er en dejlig spiller at have til rådighed, men han er ikke en spiller "det nye FCK" skal bygges op omkring.. Det er simpelthen for risikabelt og for kortsigtet..
Skrevet af TR1986
Der er vel ikke tvivl om at der kommer èn til central forsvarsspiller i det her vindue. Det er vigtigt at få den defensiv tidligt på plads. Og en venstreback vil også være en god idè, så vi kan forberede os på et muligt salg af Pierre Bengtsson. Han forlader os nok senest til vinter, så vi kan ligeså godt være klar på få spillet en ny spiller ind. En rigtig klasseangriber kan vi selvfølgelig også bruge.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af GammelBitterMand
Det er helt sikkert, der kommer endnu en forsvarsspiller. Vi har Nilsson, Olof og Krisser. Ståle har dels tidligere sagt, at han vil have et "helt" centerforsvar (4 mand), dels har han tydeligvis den samme tiltro til Stadsgaard, som vi har.

Selvfølgelig skal "det nye FCK" ikke bygges op omkring Olof, og du kan godt kalde det kortsigtet, men der er rent faktisk en sæson (med CL-kvalifikation), der starter efter VM, og man bygger ikke et ordentligt fodbold fra bunden på en sommer - hvornår er det nogensinde lykkedes for nogen? Football Manager-oplevelser gælder ikke.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
og man bygger ikke et ordentligt fodbold fra bunden på en sommer


Nej det kommer til at tage længere tid..
Der kommer jo til at være en periode med en masse nye spillere der skal spilles ind ligegyldigt hvordan vi gør det..
Hvis det ikke kommer til at flyve derudaf lige fra sæsonstart så er der ikke nogen der er overraskede over det.. Det ville for en gang skyld være en formnedgang som man ville kunne forstå årsagen til..

Jeg synes det ville være en fejl fx at bruge et halvt år med Mellberg og Bengtsson som faste startere, istedet for at få dem begge erstattet ordentligt med det samme (og af én omgang)..

At Mellberg stadig kan have en rolle i truppen er jeg enig i, men vi må ikke blive afhængige af at han er klar (som vi var sidste år)..

Jeg synes ikke det gør så meget hvis det tager lidt tid med at få holdet spillet sammen, så længe der er perspektiver i de ting man foretager sig..

Skrevet af Matias
"Jeg beklager hvis mit forsøg på tilførelse af fakta har ødelagt dagen"

- Fakta? Så fakta omkring Olof Mellbergs fysik skal aflæses af et par sommer-sjov-videoer? Ikke at jeg afviser det, jeg var bare ikke klar over det. Det er jo meget rart at have definitionsrammen på plads, inden man begynder at diskutere noget.

Det sagt forstår jeg ikke hvad aktuel trupfakta - om der findes sådanne på området - er interessant i forhold til, når nu der spekuleres i holdets fremtid, som af Ståle Solbakken selv, både gennem ord og handling, har udtrykt, at den ikke er det der ligner fastlagt. Dermed kan aktuel trupfakta ikke bruges til ret meget. Og det er klart, at når Ståle Solbakken flirter med endnu en rutineret svensker til positionen, så er det jo ikke fordi nordmanden ikke har fattet den del af spillet og trupsammensætningen, som går ud på, at det er vigtigt at have forskellige strenge at spille på, spillere med forskellige evner, på forskellige stadier af deres karrieretrin osv., hvorfor tre spillere til samme to pladser, der byder ind med nogenlunde det samme, ikke er nogen træners ønskescenarie.

Ulrik Laursen mente også at kunne udfylde kontrakten, for så, et halvt år senere, alligevel ikke kunne/ville. Det er hvad der sker med især aldrende spillere. Og henter FCK Mikael Antonsson, tør jeg godt vove at påstå, at det er fordi, Olof Mellberg ikke er tiltænkt en større rolle, end hans fysik kan klare. Men det vil virkeligheden jo vise. Som sagt har ingen påstået at kende sandheden, og hentes eks. Zanka, Erik Sviatchenko eller Lasse Nielsen (eller flere af dem) i stedet for, kan spekulationerne begraves for en stund.

Endelig: Nej, transferspekulationer er ikke i kategori med eks. hvad-skal-der-til-for-at-vinde-mesterskabet-snakke, eftersom det sidste ikke kunne lade sig gøre pga. spillet og holdets tilstand, mens det første er sat i gang gennem stor aktivitet på markedet. Det er, apropos, også et faktum.
Skrevet af GammelBitterMand
Så fakta omkring Olof Mellbergs fysik skal aflæses af et par sommer-sjov-videoer? Ikke at jeg afviser det, jeg var bare ikke klar over det. Det er jo meget rart at have definitionsrammen på plads, inden man begynder at diskutere noget.


Åh, jamen dog. Jeg beklager - jeg synes ikke, jeg påstod, at jeg havde givet en fyldestgørende statusrapport om hans fysik. Det jeg reagerede på var netop ikke transferspekulationer, men tolkningen af stilheden (som så ikke var der alligevel) omkring Olof (og nogens ønske om at høre noget til ham).

Mellbergs sæson synes jeg indtil videre ikke rigtig tåler sammenligning med
Ulrik Laursens deroute - han fik frataget anførerbindet og var plaget af dårlige præstationer, da han gav op og gav fortabt. Mellberg har indtil videre ikke vist så meget andet end at hans niveau så rigeligt er på suppeniveau og at han har trænerens tillid. Hvis han tillige er på vej tilbage i form, kan jeg ikke se, hvorfor han skal bede om at få revet sin kontrakt over.

Eller er vi, apropos transferspekulationer, ude i forhåbninger om, at nogen vil købe ham?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bløde babser
Der kommer jo til at være en periode med en masse nye spillere der skal spilles ind ligegyldigt hvordan vi gør det..
Hvis det ikke kommer til at flyve derudaf lige fra sæsonstart så er der ikke nogen der er overraskede over det.. Det ville for en gang skyld være en formnedgang som man ville kunne forstå årsagen til..


Du ved ligeså godt som jeg, at når FCK starter op uden at køre henover alle andre med champagnebold, vil størstedelen af fodbolddanmark højlydt undre sig over at så mange penge kan spille så dårligt.
Jeg er dog ikke så nervøs ved situationen. Nu er jeg heldigvis også stadig lykkeligt uvidende omkring eventuelle fejl og mangler ved Høgli, Andresen, Mussis, De Ridder og Nilsson + hvad vi ellers får af nye spillere de kommende måneder.
Men kigger vi et år tilbage, så vi at Bif så snart de havde fået fyldt pengekassen op og brugt løs af den, kom der resultater i hus og point på kontoen.
De spiller stadig ikke godt her et lille år senere, men niveauet i suppen er tilpas dårligt til spillere fra en vis hylde lynhurtigt kan gøre en forskel.
De havde et hold der lige undgik nedrykning året inden, vi har et hold der trods alt lige er blevet nummer to i ligaen (og får noget der minder om de tre bedste mand tilbage fra lange skader). De havde en rookie coach, vi har den mest vindende i ligaens historie. Vi køber ind fra en noget højere hylde og indtil det modsatte er bevist tillader jeg mig også at tro at vi får betydeligt bedre spillere end de gjorde.
Selvom det sikkert ikke bliver kønt, er jeg ikke så bange for det ikke nok skal skabe resultater. Med mindre AAB kan holde kadencen og måske lægge lidt til, skal der en del negative overraskelser til før jeg ikke ser os som klart bedste bud på de næste mestre.

Jeg synes det ville være en fejl fx at bruge et halvt år med Mellberg og Bengtsson som faste startere, istedet for at få dem begge erstattet ordentligt med det samme (og af én omgang).


Her er jeg uenig.
Jeg tror nye spillere kommer bedst ind i tingene hvis de kan koncentrere sig om eget spil og have andre til at tage hovedansvaret for taktiske/systemtingene. Så skal de nok med tiden bygge de ting på. For mange nye folk der både skal have styr på eget spil og læne sig op ad spillere der selv er nye, så giver man alle unødvendigt dårlige muligheder. Så konceptspillere til at lette overgangen ser jeg som ekstremt vigtigt. Netop derfor håber jeg snart nyheden om TK forlængelse tikker ind.

At Mellberg stadig kan have en rolle i truppen er jeg enig i, men vi må ikke blive afhængige af at han er klar (som vi var sidste år).


Ingen kan vist være uenige i vi har været for afhængige af enkelte spillere, ligesom vi har været for tyndt besat i midterforsvaret. Afhængigheden af Nicolai Jørgensen har skreget til himlen. Med Mindre naturligvis De Ridder er tænkt ind det, er jeg ret sikker på vi kan forvente en kant der kan sætte en modsatender i dette vindue også.

Jeg synes ikke det gør så meget hvis det tager lidt tid med at få holdet spillet sammen, så længe der er perspektiver i de ting man foretager sig..


Der tror jeg heldigvis Ståle er uenig med dig. FCK kan ikke leve med endnu en sæson uden mesterskab og belært af sidste år hvor holdet ikke leverede fra start, er jeg ret sikker på man vil stå med et hold der fra første runde kan hive massere af point i land.
Om det så lykkes skal jeg ikke spå om, ligesom jeg er sikker på det vil taget tid at få det til at kulminere og blive kønt. Men ambitionen er helt sikkert et være solide og få mange point fra start - altså at få holdet spillet sammen i et effektivt koncept lynhurtigt. Om det så tager 6, 12 eller 18 måneder at have det spillet sammen så det er kønt at kigge på er mindre væsentligt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Drejer
Fra Twitter

FC København kæmper eftersigende med tyrkiske klubber om underskriften fra Ali Adnan, Offensiv venstre back fra Iran
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Så startede SILLY season for alvor.
Skrevet af Arsenal_love
Hvis det er ham her. Så er godt nok nogle store klubber vi slås med ham om.. http://en.wikipedia.org/…dnan_Kadhim
fck & arsenal
Skrevet af Svoger
Kan du ikke lige linke til twitter?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0