Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Nej, men du skriver at:

Ståle Solbakken har med meget, meget stor sandsynlighed, selv kunnet sætte rammen for samarbejdet, da han blev genansat.

I øjeblikket for hans ansættelse er CV stadig i klubben og dermed har han vel kun kunne sætte rammen - så længe CV forblev i en magtfuld position. Det er klubbens ledelse der senere sidestiller dem i hierarkiet og derefter fyrer CV (begge ting formentlig på foranledning af eller med Ståles velsignelse).

Derfor synes jeg det er hårdt at give ham det fulde ansvar for begivenhederne før april 2014.
Skrevet af Matias
"I øjeblikket for hans ansættelse er CV stadig i klubben og dermed har han vel kun kunne sætte rammen - så længe CV forblev i en magtfuld position"

- Men det har jo aldrig været påstanden andet, så jeg kan ikke helt lure, hvorfor du gerne vil smide den vinkel i spil. Min pointe er, og har hele tiden været, at Ståle Solbakken med meget, meget stor sandsynlighed, har kunnet sætte rammerne for den stilling, han blev ansat til. Jeg tror jeg har skrevet 3-4 gange, at han allerede ved sin genansættelse burde have sikret det rette trænerteam og en fungerende scoutingsektor. Ingen af disse ville have rykket ved den overordnede magtfordeling mellem ham og CV. Tværtimod må CV også have haft stor interesse i, at den store trænersatsning, Ståle Solbakken, blev den succes, alle andre også håbede på. Og han, CV, ville derfor have imødekommet nordmandens krav på området. Præcis som han gjorde, da Ståle Solbakken bad om at få Bård Wiggen tilknyttet.

Det falder tilbage på Ståle Solbakken, at han ikke har haft det rette trænerteam, og det falder tilbage på ham, at han har været så lang tid om at forene sig med, at egne evner ikke rækker til alle aspekter af spillet. Det er hverken CVs eller nogen som helst andens ansvar.
Skrevet af jomic...
Fair nok Matias, du har nok ret i at det nok bliver en anelse for konspirationsteoretisk at aflæse en magtkamp ud fra de begivenheder vi har kendskab til.

Det er udelukkende baseret på mine egne erfaringer med organisationsændringer og hvor svært det kan være at få folk med dårlige vaner eller mangel på selvindsigt til at ændre sig, selvom der ikke findes et argument for at fortsætte som hidtil. Jeg har bare det indtryk af CV at han til sidst gjorde mere skade end gavn og nægtede at omlægge sine måder at gøre tingene på.
Skrevet af Plankeværket
Jeg ved ikke om jeg er den eneste der læser med inde på SSO, men hvis jeg er, så vil jeg lige dele denne perle med jer:

"Det er absolut ikke alle Per Ruds transfers som har siddet lige i skabet. På den anden side så går han virkelig foran for klubben. Han tager sig gerne ud som en klovn for klubbens skyld. Sidst i forbindelse med græstæppet, som absolut ikke kunne skiftes. Så derfor, så vil jeg ikke være med til at kræve hans afgang. Beslutter man sig fra JBA´s siden for, at hente en ny sportsdirektør, så kunne CV godt være en løsning:

Allerførst så er manden gennem sympatisk. I FCK har man beholdt alle de usympatiske; Ståle, Lange, Hørsholt, Holmstrøm m.fl og skilt sig af med klubmennesket som ville ofre sig CV. Dette ved alle FCK fans godt, og det vil gøre meget ondt på dem at se ham i BIF. Dette skal dog ikke være vores baggrund for en evt ansættelse.

Hvis vi ansætter ham, så skal det være fordi, at han kan være med til at løfte klubben yderligere på vej mod vores målsætninger. Her må man give manden kæmpe anerkendelse for FCK´s sidste store succesperiode, hvor han lavede det ene transferscoop efter det andet: N´doye, Hangeland, Hutchinson, Wendt, Pospech med mange flere. Mon ikke han er rigtigt sulten, og meget gerne vil vise omverdenen at det var en kæmpe fejl, at dolke ham i ryggen som han blev det.

Så hvis Per Rud ryger, så bliver det et kæmpe ja tak til CV."
Skrevet af Matias
"Dette ved alle FCK fans godt, og det vil gøre meget ondt på dem at se ham i BIF"

- A´hva´?
Skrevet af elendil
Det må være et troll-indlæg.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Nej nej, det er en hel tråd, hvor de er ret enige om, at CV er det nye sort. Bundsympatisk osv.
Skrevet af Matias
Nå. Jamen lad dem da endelig hente ham. Hans sympatiske væsen har ikke gjort ham fagligt kompetent, i en grad at det er interessant for FCK. CV vil stadig være den, som pissede to CL-deltagelser væk, mens vi havde aller mest brug for økonomien fra dem, og i samme periode ikke blot overvurderede egne evner kolossalt, og indsatte sig selv som træner og derfra blev overhalet indenom af FCN, men i tilgift - og som konsekvens af dét mistede mesterskab - følte trang til at blive holdt komplet ansvarfri, og bl.a. ævle løs om, at han havde gjort det rigtig godt som træner, havde gjort alt det rigtige, og at det faktisk kun var en enkelt "forkert sat" fod i Farum, der gjorde, at det ikke blev FCK der vandt mesterskabet - og at alle omkring ham i øvrigt bekræftede ham i dette. Foruden dette alle mulige andre håbløsheder, som hele tosseriet omkring scoutingsektoren, de mange, mange fejlskud på transfersiden, som er et udtryk for manglende forståelse for FCKs koncept, snarere end de sædvanlige missere, man må kalkulere med, og ikke mindst de utallige selvopfundne floskler, som skulle støte ham i at skabe en sandhed, der satte ham og hans projekt i et bedre lys end berettiget. Den om "Nu er det FCK-tid" står som et af de mest tåbelige.
Skrevet af Rogosjin
Betyder det så at vi skal ansætte Anders Bjerregaard som stod på mål for Brøndby igennem en svær tid, og som i den grad er klebmand? Sådan en helt ÆGTE en af slagsen, og ganske sympatisk type.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af simplyjonathan
Årh, gør I ikke lige det?

At CV skulle være nogen specielt sympatisk person har jeg i øvrigt svært ved at se. Ham håber jeg sgu ikke vi ender med.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af repos , moderator
I Fodbold FM mente CV også, at han havde scoutet Roland Nilsson helt perfekt, idet han på mange områder mindede om Ståle. CVs mangel på selvindsigt er imponerende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kipvits
John Guidetti har kontraktudløb hos Man C til sommer. Var han ikke en mulighed?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Sir , moderator
Mon ikke han kan hente en kæmpe hyre i Holland efter hans succesår hos Feyenoord.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Ja og lige netop Feyenoord vil formentlig være ret interesseret i at hente ham. Typemæssigt er nok heller ikke lige det, vi kigger efter - men han er nu en god fodboldspiller, har et fighterhjerte og ville selvfølgelig ikke være helt uanvendelig for os. Men som nævnt; i Holland har han et navn, og han vil formentlig også gerne tilbage til den liga, han har haft størst succes i.
Skrevet af Bløde babser
Hyrer de CV vil det gøre nogenlunde ligså ondt som en kold øl på en varm sommerdag.
Men fyr bare en mand for at hente Szymanovski, Almeback, Semb Berge og Elmander, for at hyre en der har Pape, Mos, Mussis og Grindheim i nylig historie.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Snakken er åbenbart opstået af CVs egne udtalelser i Fodbold FM:
http://www.bt.dk/superli…interessant
Skrevet af Moller
Det er en pænt søgt forbindelse. CV svarede på et hypotetisk spørgsmål i Fodbold FM.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Matias
Ja, så meget tænkte jeg mig også frem til... men den er så blevet grebet af et par succeshungrende Brøndbyfans. Jeg forstår dem godt. Jeg forstår bare ikke helt deres rationale omkring CV.
Skrevet af Imperator
Så ham i fjernsynet sige at han ikke ville arbejde i BIF ud af respekt for hans gamle kolleger..
Men det er en gratis omgang, bliver aldrig relevant..
Skrevet af DanishBhoy
Guidetti er efter et signing on fee på 30 millioner og så en ugeløn omkring de 400.000

Selfølgelig kan der forhandles frem og tilbage ved et kontraktudspil, men det er hvad han kigger på, og hvad der pt gør at hverken Celtic eller Feyenoord gør sig de store forhåbninger om at signe ham

Bolton??? og Stoke skulle efter sigende ikke være afskræmte af det. Sporting Lisabon kunne gå med til signing on fee´et men ikke lønnen (efter hvad rygterne siger)
Is it cold in his shadow?
annonce
0