Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
Amartey skal ikke sælges. Kun for et vanvittigt højt beløb. Der er så meget potientale i den mand.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts
med mindre Santander er en ny Mussis, hvilket jeg tvivler på, så ligner det her det bedste transfervindue i hvor lang tid ..... det bedste nogensinde, respekt til Ståle og velkommen tilbage Kvist
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Svoger
Amartey skal ikke sælges. Kun for et vanvittigt højt beløb. Der er så meget potientale i den mand.

Ståle udtalte i går i forbindelse med kampen (interview før, tror jeg), at hverken Augistinson eller Amartey bliver solgt dette vindue, medmindre der kommer bud så store, man ikke kan sige nej. Og det lå ikke i kortene pt., at sådanne bud ville komme.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator
Jeg er nok ikke helt så begejstret som de fleste af jer kan jeg fornemme, men hvis han er i nærheden af hans 10/11 niveau bliver han selvfølgelig en stor gevinst.. Gad vide hvad frikøbsklausulen er på, det kan ikke være alverden..

Hvem er anfører?

Jeg har en fornemmelse af at Delaney bliver solgt.. men måske det bare er fordi jeg har svært ved at se ham passe ind på et hold hvor Kvist også er, tvivler på at han er specielt begejstret idag..
Skrevet af Matias
Det er faktisk et godt spørgsmål. Jeg mener ikke, man bare sådan kan flå det af Thomas Delaney, som jo ikke har gjort det skidt, omvendt er William Kvist bare en solid anfører. Det bliver lidt spændende at se.
Skrevet af Raoul Duke
Armbåndet tror jeg Kvist snupper. Mon ikke det er en del af pakken til ham? Kvist er både end bedre fodboldspiller og bedre leder end Delaney. Det der med at Delaney blev årets spiller, lægger jeg ikke så meget i. Var det virkelig vores midtbane der var så god sidste sæson? Selvfølgelig ikke. Ellers havde vi ikke siddet og sukket på forstærkninger i den kæde. Forsvaret eller Stephan skulle have haft den hæder. Det var dem der skaffede 2. pladsen. Fandme ikke midtbane eller angreb. Lad bare Kvist nappe anførertitlen. Han er fod i hose til den tjans i FCK. Overblik, vellidt, diplomatisk, veltalende, stabil og gør medspillerne gode. Det er en no-brainer.
Skrevet af Kipvits
Jeg hørte den glædelige nyhed med Kvist i bilen, med kæresten i passagersædet. Jeg knyttede næven og råbte højt, hold kæft damen hun kiggede mærkeligt på mig.

Jeg tilslutter mig koret der har ja-hatten på. Vi ved at Kvist er garant for stabilitet på midtbanen. Hold kæft hvor er det en fed signing. Nu mangler vi bare at få Santander hjem og kørt ham i stilling.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Schelden
Det er, i min optik, meget svært at pille bindet af Delaney.

Jeg er ufattelig spændt på hvordan kabalen på den centrale midtbane skal gå op!
København.
Skrevet af bendixboogie
Som BIF tilhænger er jeg svært utilfreds med jeres ageren i dette vindue!

Hvis nordmanden kan få de nye til fungere, bliver I satme ikke for børn i denne sæson.

Der er mange som skriver at kvist er færdig, og han bliver et flop. Jeg tror han bliver, med afstand, den bedste 6\´er i ligaen, desværre. ;-)

Det var en kapacitet som ham, jeg havde håbet at BIF havde hentet til den centrale midtbane.
Skrevet af Def-monk
Jeg er lidt ligeglad med hvem der er anfører, ser dem begge to som ledere - dog forskellige ledere.

Det der er vigtigst for mig er at Delaney ikke bliver fornærmet over den nye rolle, som vi går ud fra han får. Forestiller mig Delaney kommer til at køre noget rotation primært med Amartey.
Skrevet af Imperator
Kommer til at tænke på den her... http://www.bold.dk/nyt/d…paa-baenken
Skrevet af repos , moderator
Det er nu heller ikke for meget, at vi har tre kvalitetsspillere til de to centrale midtbanepositioner. Jeg er meget meget tryg ved William Kvist, og indtil videre har duoen Delaney/Amartey ikke bevist, at de kan dominere en kamp. Tværtimod har modstanderne alt for ofte haft for meget initiativ.

Kvist er ekstremt god taktisk, og han kan om nogen orkestrere vores pressspil. Det er også en grund til, at MO konsekvent holder fast i ham. Det er fordi, Kvist er så pokkers god til at dirigere sine medspillere, og så han flittig med mundtøjet.
Han er ofte i landsholdssammenhæng, af sine holdkammerater, blevet beskrevet som den, der er mest højlydt på banen.

Jeg er helt med på, at han har sin store kritikerskare, og han er jo heller ikke en spiller, der sæt banen i brand med lækkerier, men han er lige præcis det, vi har skreget på lige siden, han forlod os.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
tror ikke at bindet bliver flået af Delaney, også selvom der bliver en del rotation mellem Kvist-Amartey-Delaney, med mindre Amartey skal ned i forsvaret.

der hvor der kan komme et problem er hvis koblingen Amartey og Kvist viser sig bedre end Amartey - Delaney, og det ender med lidt for mange splinter til Delaney.

men hey det er lidt et luksus problem
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
"men hey det er lidt et luksus problem"

Fuldstændig enig.

Det er godt nok også lang tiden siden, vi har, i FCK, kunne tale om at have et luksusproblem. Overvej hvis Santander slår til, Kadrii kommer tilbage på top og Kvist indtager midtbanen? Hvis vi tager ja-hatten på, så får vi en konkurrence om pladserne, som det næppe er set før. Jeg glæder mig!
København.
Skrevet af elendil
Jeg tror en midtbane med Kvist og Delaney kunne være god, ligesom Hjalte og Linderoth sad på det hele en overgang. Så ville vi selvfølgelig skulle undvære Amarteys sløsede fejlafleveringer til at skabe spænding i kampene, så løsningen må blive at stille med dem alle tre.
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
Jeg foretrækker Kvist og Amartey centralt. Ghaneseren har et langt større potentiale end Delaney, og må ærligt erkende, at jeg har svært ved at forstå hypen omkring Delaney. Jeg synes ikke, han har rykket sig for alvor de seneste par år, og at han blev sæsonens spiller var en hån mod Stephan A.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
havde SA ikke haft den klub historie som han har så var han også blevet årets spiller, fik set en genudsendelse af kampen hjemme mod BIF og for satan det var sgu ikke forsvaret der vandt den kamp for os det var SA.

med hensyn til Amartey så kan det vel også kun gavne hans udvikling at han får Kvist som mentor
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Så ville vi selvfølgelig skulle undvære Amarteys sløsede fejlafleveringer til at skabe spænding i kampene

Er det virkeligt det eneste du kan se at han bidrager med Elendil? Jeg er helt enig med Repos, Amartey er et kæmpe talent og jeg tror han vil have meget ud af at spille ved siden af Kvist.
Skrevet af Imperator
Er ´årets spiller´ ikke også en fan-kåring? I så fald er det jo ikke noget man bør tage seriøst overhovedet..
Skrevet af Schelden
"og må ærligt erkende, at jeg har svært ved at forstå hypen omkring Delaney"

Jeg håber så inderligt, at Kvist kan leve op til din hype.

Du har vel råbt på ham i et år nu, ikke?

Jeg håber ligeledes på Kvist og Amartey. Håber at Kvist kan skabe den ro på midtbanen, som forhåbentlig får Amartey til at minimere børnefejlene. Det ville være tiltrængt, da jeg har fornemmelsen af, at Delaney skaber mere panik end ro på banen.
København.
annonce
0