Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Adriaanse
Det er glædeligt, at selvironien og det gode humør er intakt, Repos. Udmærket.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af repos , moderator
Ja, humøret fejler ikke noget.

Dine spørgsmål er stort umulige at svare på. At det er en klubtråd betyder jo ikke, at vi har insiderviden om, hvad der sker i klubben.

En hollandsk træner er dog formentlig løsningen.

Hvis du orker læse tilbage i tråden, vil du blive klogere på dine spørgsmål, men spørgsmålet er jo, hvad din agenda helt præcist er?

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Adriaanse
Repos

Man kan sige meget om denne tråd - men klogere bliver man sjældent af at læse den. Og det er sagt med stor respekt for jeres entusiasme og ildhu.

Men jeres forblændelse og - i sidste instans - opbakning til det, der besluttes og udføres i Parken og af Ståle, er for følgagtigt og uselvstændigt. Desværre.

Jeg håber stadig, at I strammer lidt op på et tidspunkt, og bliver ægte fans. For gør I det - og med jer flere - så er der håb om læring, også i FCK, der lige nu nyder godt af, at I alle bare accepterer en masse pis.

Men vågner I op - så ryger trænerblålyset og hans små hjælpere formentlig på porten, og det ville være et væsentligt skridt mod bedring.

I har min opbakning i givet fald. :-)

Vh.

Adriaanse
Skrevet af repos , moderator
Men jeres forblændelse og - i sidste instans - opbakning til det, der besluttes og udføres i Parken og af Ståle, er for følgagtigt og uselvstændigt. Desværre.

Så har du sgu ikke fulgt med herinde. Kritikken af FCK har været udtalt herinde gennem flere sæsoner.
Det tåbeligt at gøre det modsatte til en generel holdning i denne tråd. Det passer dog nok bedre til dit korstog.

Kan du ikke lige definere ægte fans?

Men vågner I op - så ryger trænerblålyset og hans små hjælpere formentlig på porten, og det ville være et væsentligt skridt mod bedring.

Denne tråd har bl.a fået fyret Roland Nilsson, CV, har sørget for at købe Kusk etc. Så indflydelsen er til at få øje på.

At du ikke bliver klogere af, at læse tråden overlever vi nok, og jeg har min tvivl om det nu er er formålet med din ageren. Din "interesse" for dansk klubfodbold (og dansk fodbold i det hele taget) har båret præg af de samme tirader, der har det med at ende i noget snak om manglende maskuline værdier eller noget i den stil.

Din løsning har også så været at hente en hollandsk eller tysk træner eller leder, så berigelsen af nyt eller manglen på samme går begge veje.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Adriaanse
Ja, sådan må det være.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af BlueAndWhite
fuck vi savner en ung leder i venterforsvaret til at skubbe Antonsen på bænken
Skrevet af Matias
"Man kan sige meget om denne tråd - men klogere bliver man sjældent af at læse den"

- Jo, du ville blive klogere på de områder, dine spørgsmål omhandler. Det er et faktum. Men det er jo slet ikke det, der har din interesse. Hverken før, nu eller i fremtiden. Vedr. en generel og mere overordnet viden om spillet, hvad dette nu pludselig handler om for dig (i modsætning til dine egentlige spørgsmål), kan man naturligvis kun notere sig din fastlåshed ift. helt specifikke emner og opfattelser af spillet. Det er noget, du selv må bokse med, mens du betræder det marked, det er, at rådgive alt og alle omkring dig, både herinde og i din virkelighed uden for siden her.

"Men jeres forblændelse og - i sidste instans - opbakning til det, der besluttes og udføres i Parken og af Ståle, er for følgagtigt og uselvstændigt. Desværre"

- Det er ikke blot uhæderligt, men udtryk for en usympatisk personlighed, når man ønsker at skyde andre mennesker, mildest talt negativt ladede synspunkter i skoene, der ikke er rygdækning for. Det burde du selvfølgelig lade være med - tilsyneladende er realiteten dog nok, at din personlighed ikke rummer den mulighed, at kunne holde sig fra det. Desværre. Og det er formentlig en af grundene til, at de ellers gode af dine mange bidrag, drukner i en smut-nu-stemning, rettet mod dig. Bliver man konstant ved med at lyve om de personer, man debatterer med, fordrer det ikke den gode debat. Det burde egentlig sige sig selv.

"Jeg håber stadig, at I strammer lidt op på et tidspunkt, og bliver ægte fans. For gør I det - og med jer flere - så er der håb om læring, også i FCK, der lige nu nyder godt af, at I alle bare accepterer en masse pis"

- Af en person som ser sig selv som rådgiver, her og uden for bold.dks egen lille virkelighed, er det utroligt, at man kan have så begrænset kendskab til dansk fodbold, som ovenstående er udtryk for. Vi befinder os hverken i Italien eller Grækenland, og fan-protester af mere eller mindre infantil karakter, tages generelt ikke alvorligt på disse breddegrader. End ikke på Vestegnen, hvor den del af samhørigheden ellers dyrkes en anelse mere som grundværdi. Og selvfølgelig gør man ikke det. Prof. fodbold er lidenskab og kommercielle interesser samlet i et, og det, der også er fokus på, er, hvordan forretningen kan hænge sammen bl.a. gennem sportslig succes. Det kan man mene er fattigt, men det er nu en gang den måde, man må gøre det på, i en liga hvor den egentlige tilskuerinteresse først er vokset betragteligt henover de seneste godt 15 år. FCK, og alle andre danske klubber, kigger på den interesse i de nære omgivelser, der kan måles - tv-pakker, sponsorindtægter og tilskuertal - og naturligvis har man erkendt, at kvaliteten af det sportslige produkt, hænger sammen med antal solgte billetter. Problemet er, at det ikke nødvendigvis (og formentlig kun i meget lille grad) rammer økonomien som et hele, og derfor vil protester ikke være videre virksomme. Desuden er der naturligvis det åbenlyse, at fan-protester af gode grunde skulle koordineres, for at give mening - og jeg forestiller mig ikke, at de subjektive tålmodighedsgrænser, man skulle operere med, giver mening at samle i en eller anden form for organiseret opråb. Når alt kommer til alt, tror jeg egentlig du er enig i, at det nok er meget fint også for prof-delen af spillet generelt, at klubbers fremtid og beslutningerne herom, ikke er afhængig af et direkte demokrati på fan-basis.
Skrevet af Matias
"... jeg synes, du er flink ved Toutouh"

- Muligvis, jeg var selv på vippen, men jeg synes faktisk han gjorde sit i begyndelsen af kampen, og var sammen med Ludwig Augustinsson eneste, der konsekvent forsøgte at tilføre energi til offensiven. FCK lider af den mærkværdige syge, det er, at man tror det hele (de gode resultater) kommer af sig selv, og selv to sæsoner uden et mesterskab (og kun et enkelt ud af de seneste fire), ændrer ikke på det. Derfor er der brug for spillere, som af egen kraft gider fra kampens begyndelse. Ludwig Augustinsson og Andreas Cornelius er sådanne typer (og Benjamin Verbic, er mit indtryk), men de alene kan jo ikke gøre det, så når andre byder ind, skal de roses for det - og det gjorde Youssef Toutouh i går. At han så måtte tage konsekvensen af det hen ad vejen, i takt med Nicolai Jørgensens lemfældige omgang med bolden blev mere og mere udtalt, og at dette skabte huller bag ham som defensivt skulle dækkes, er jeg naturligvis klar over. Det reducerede hans offensive bidrag, mere end hvad godt var, og ligeledes mere end hans manglende evner som kant berettiger til.
Skrevet af repos , moderator
NJ har udviklet sig helt forfærdeligt. Det bliver faktisk værre og værre, og det virker som om, han har taget skade af den megen ros i sin første tid i klubben. Han er som oftest den første, der taber humøret og slår opgivende ud med armene.

Modsætningen i angrebet er Santander, der også har det udtalte vindergen. I går gjorde Ståle hverken ham eller holdet en tjeneste ved at udskifte ham. Selv om det nok bliver for tungt, så ser jeg alligevel gerne, Ståle afprøver Santander og Cornelius fremme. Sidstnævnte søger alligevel ofte meget tilbage i banen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
MHT til NJ, så er det en skam, at han ikke er blevet solgt tidligere. Det der engang var udfald fra tid til anden, er nu blevet til, at han kun viser noget i glimt. Bevares, de glimt har høj klasse, men det er bare ikke nok. Umiddelbart tror jeg vi ville have scoret flere mål med Pourie der løb omkring Santander, end vi gør nu.
Skrevet af peanuts
i en artikkel i EB om Amartey for et par uger siden, sagde Ståle at FCK havde afvist bud på Delaney og NJ, mon ikke vi ville være bedre stillet ved at sælge NJ nu og så vente med Amartey til næste år, for shit han giver lange nosser at se på.

Plankeværket.

er som sådan på linje med dig, Marvin lignede en spiller som ville tage det seriøst i FCK, og synes at han i de fleste kampe han fik var en af de bedste, husker stadig kampen mod EFB, hvor Marvin blev flået ud efter ca. 60 minutter hvor han havde været kampens bedste.

det har lignet en lang straffeaktion fra Ståles side

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af FCK 4EVER
@ Matias

"Ludwig Augustinsson: 9
- Spillede en god kamp, som med lidt større kvalitet i indlæggene, havde resulteret i en karakter højere. Havde fint styr på både defensivt og offensivt bidrag."


Dejlig spiller, lækkert mål - meeen, syntes du ikke der var nogle defensive problemer i går omkring hans position?

Syntes han i flere gange virkede alt for passiv og ikke presser sin mand nok, i stedet "dækker" han af og giver dem tid når han ikke presser, specielt de sidste 10 min. hvor AGF presser på og man sidder med den der "det går ikke godt det her" fornemmelse i maven syntes jeg han viste lidt svagheder - afstemningen mellem ham og Anton er heller ikke helt i skabet, syntes det bliver en anelse for passivt/afventende og ikke aggressivt nok... ligesom mod tjekkerne.

Er det bare mig?

Mvh
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Halil
Mht. underskuddet, så medfører det vel, at der kan reguleres med tilbagevirkende kraft for tidligere års overskud i forhold til skat.

Det kræver dog nok en revisors urimeligt vise ord før jeg lægger roen på blokken.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Matias
"... syntes du ikke der var nogle defensive problemer i går omkring hans position?"

- Næh, egentlig ikke. Altså, ikke ift. karakteren 9. Jeg synes han gjorde hvad han kunne, og med "fint styr på" mener jeg ikke absolut fejlfrit, men det man kan forvente, måske lidt til, og det synes jeg, han leverede. Jeg lagde mærke til at han var ret aggressiv i sine tacklinger, hvilket ikke er noget, han ellers har excelleret i, og det skal han roses for, i en kamp hvor den defensive påpasselighed var lidt af en lottokupon.
Skrevet af Def-monk
Jeg har en taktisk observation jeg godt kunne tænke mig at høre om folk er enige i. Nu især når andre også er gevaldigt trætte af NJ.

I går mod AGF synes jeg det var ekstremt så meget han er i de samme områder som vores kanter. Når vi spiller med TouTouh og Kusk som begge forsøger at finde mellemrummene synes at han ender det samme sted. Synes især det var udtalt i venstre side. Når vi spiller med NJ og Santander, synes jeg simpelthen ikke der er nok løb i dybden, vi får ikke strukket banen ud (så en nævnte at Pourie ville få mere ud af det med Santander - mener især det gør sig gældende her). Begge angribere trækker for meget ned i banen, især når vi spiller med fløje som trækker ind i banen. De gør simpelthen områderne mindre for hinanden.

Det er meget muligt det også har været sådan i andre kampe, men det er første gang superliga kamp på stadion for mig i år, og synes det var meget tydeligt.

Jeg synes i bund og grund at NJ gør sine medspillere dårligere, eller i hvert fald giver dem sværere betingelser. Men jeg ved ikke hvordan i ser det?
Skrevet af Schelden
Jeg er pt ude og rejse, og jeg havde en ret så ustabil forbindelse i går, som gik helt da der var lidt over ti minutter tilbage. Statistikkerne var med FCK og jeg gik egentlig med en god ro i maven. Jeg fik så nyheden her til eftermiddag i dag og hold kæft hvor blev jeg træt i ansigtet.

Trættende.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg har før talt til at NJ blev placeret på kanten simpelthen fordi han søger de samme områder som netop kanterne. Til forsvar for Matias´ bedømmelse af Toutouh, så synes jeg også, han leverede en klog indsats og gjorde meget for at skabe plads for bl.a. Ludwig.

Tipsbladet har, som sædvanlig, slugt søm og udnævner Kusk til banens dårligste. Det virker grænsende til det urimelige, men okay, de prissætter også Ludwig til "5-40 mio". - en fin helgardering.

Thomsen fra AaB kan jeg ikke se spille centralt for os. I Aalborg er han omgivet af dynamiske spillere, der i flere år har øvet sig i at løbe for boldholderen, og dét gør ham god. Den slags lukus kan vi ikke byde centrale midtbanespillere, og jeg tror, han vil få det urimeligt svært her.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Def-monk
Delaney, NJ, Kvist og Stephan udtaget til landsholdet.

Forstår ikke NJ. Delaney synes jeg er helt i orden, han har sgu været god. Kvist og Stephan er jo altid med.
Skrevet af Kipvits
Ståle er med i dagens udgave af fanradio, så det er med at spidse ører når podcasten udkommer.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Achilles
Delaney, NJ, Kvist og Stephan udtaget til landsholdet.

Forstår ikke NJ.


Måske tænker Olsen, at han skal grejes som Lord Bendtner..
annonce
0