Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Jeg tror faktisk, at Santander ødelægger Agger fuldstændig.

Han kørte dårligt på halv styrke i går, og jeg tror manden går amok på Vestegnen. Stemningen og det hele kommer til at gøre ham så tændt, at jeg nødig vil være hans oppasser.

NJ skal desuden starte inde. Det skal han simpelthen, fordi han kommer til at stå overfor en hammer svag centerback i Dumic. Han bliver ofte rundtosset, og det er helt klart der, hvor vi nemmest kommer igennem.

Det kæmpe rum som Johan Larsson, en af superligaens dårligste backs i defensiven, skal selvfølgelig også benyttes. Både Ludwig og Verbic kommer til at få masser af plads, hvilket skal udmønte sig i gode indlæg og selvfølgelig mål.

Hold kæft hvor jeg glæder mig.
København.
Skrevet af Def-monk
Hold kæft hvor jeg glæder mig.


Jeg er pissenervøs som altid.

Men jeg glæder mig virkelig til at se Santander overfor en top 10 CB i verden. Ej. Jeg ser virkelig frem til Santander vs. Agger-duellen. Anser stadig Agger for den bedste CB i ligaen, men efter 45 minutter i Santander-maskinen er han sikkert skadet.

I øvrigt. Tror du ikke Albrechtsen spiller ved siden af Agger?
Skrevet af Matias
Jeg håber ligeledes, at den opstilling bliver valgt. Vi skal have Benjamin Verbic inde. Ikke dermed sagt, at han nødvendigvis er nøglen til en sejr, men hans evner er det sats værd.
Skrevet af Schelden
Jeg håber ikke, at Albrechtsen starter inde.

Han har ikke været starter imod Midtjylland eller Aab. Selv mod FCN blev Ørnskov foretrukket. Det skal dog ikke udelukke noget, da Albrechtsen måske netop er spilleren, som man skal bringe i spil mod FCK.

Og jeg er selvfølgelig også nervøs, men de her kampe er jo det, som vi fans venter på. Ligemeget hvor dårligt Brøndby klarer det, og omvendt hvor godt FCM gør, så vil det aldrig ændre på, at derby-kampene er det fedeste, vi kan opleve i dansk fodbold.

Det, der gør det endnu bedre er, at vi rent faktisk kan sidde her og diskutere hvem, som skal starte inde. Vi har ganske enkelt fået en bredde, som i superligasammenhæng er decideret klasse.
København.
Skrevet af Bløde babser
Verbic overfor Larsson kunne blive rigtig sjov for os.
Håber også vi kører Høgli bag Kusk. Syntes Kusk virker mere frigjort når han har en spiller han stoler på defensivt bag sig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos , moderator
Verbic skal spille, og det er jeg også overbevist om, han gør. Desuden spiller Høgli også fra start i højresiden.
Amartey bliver skubbet ned i midtforsvaret, så Kvist og Delaney kan fortsætte de lovende takter.

Eneste spørgsmål for mig er, om Santander eller Cornelius starter ved siden af NJ, og her vil jeg vælge Santander af flere grunde.
Han er lige nu en bedre opspilsstation end Cornelius, og er bedre til at fordele boldene videre. I spillet ved jorden er han også bedre, og vil lettere kunne indgå i kombinationer med Verbic og Kusk.
Endelig har Cornelius vist sig særdeles brugbar som indskifter, og selv om det selvfølgelig ikke er en ønskelig rolle for ham, så er det fysiske pres han kan diske op med mod nogle trætte forsvarsspillere meget værdifuld.

Jeg har dog en lille frygt for, at Ståle falder til patten, og bruger Toutouh i stedet for Kusk. Det vil ikke gavne holdet på nogen måde, men det kunne ligne Ståle at tænke defensivt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg havde sammen tanke mod Randers, mht Toutouh, men der var han jo god. Jeg ville dog også foretrække Kusk. Fremragende så mange assists der kommer fra hans fod.
Isæt stikningen til Cornelius er et element jeg er glad for vi har introduceret til vores spil.
Skrevet af KaptajnKaffe
Det er snart weekend og der er Derby på søndag. Feels good man!
Skrevet af FCK 4EVER
Hmmm, er det mig der husker forkert eller er det nu 3 gang i træk at omegns-klubbens Riza Dumsisi er ude og kalde FCKs supportere for medløberfans som optakt til en FCK/BIF kamp?

http://www.tipsbladet.dk…dloeberfans

Det virker efterhånden noget slidt og en anelse ynkeligt...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Schelden
Ja, men de er ikke klogere.

"Der støtter os altid".

He he he he.
København.
Skrevet af FCK 4EVER
Nej det er de åbenbart ikke :)

Men det kunne være sjovt om en journalist bad ham forholde sig til hvordan hans udtalelse giver mening holdt op mod de faktiske tal.

Godt nok svinger FCK´s tal en smule fra sæson til sæson, men vi har langt op til det procentuelle udsving på hele 73,80% som BIF havde i forrige sæson...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Ludomania
Du kan da ikke fremlægge statistikker til Riza Durmisi og forvente at han forstår hvad det er, vær imponeret hvis han kan stave hans eget navn.

Han blev førsteholdsspiller i Brøndby da han lærte at stave til BIF, han arbejder stadig på udtalen.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Bløde babser
- Det er der nok ingen tvivl om. Det er bare ikke ondt ment, når jeg siger det: Det er sandheden - om man kan lide det eller ej. Når det går godt for dem, har de mange fans, men når det ikke går godt, har de ikke mange fans.

- Det er stik modsat af vores fans, der bakker os op under alle omstændigheder. De er der altid, og de vil være der for os. Se bare på den sæson, hvor vi var tæt på at rykke ned. Vores fans er fantastiske.

- Selvfølgelig skal jeg også passe på med, hvad jeg siger, men jeg har aldrig haft et problem med at sige sandheden. Det er ikke negativt ment, når jeg siger det, for det kunne lige så godt have været en anden klub i Danmark, jeg havde talt om. Jeg siger bare, at FCK har fans, der er medløbere, forklarer Riza Durmisi.


Det er nu lidt sjovt som en 21 klebdreng tror han har set lyset og kan belære verden om hvordan den ser ud......for han har jo ikke et problem med at sige sandheden :-)
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"... men jeg har aldrig haft et problem med at sige sandheden. Jeg siger bare, at FCK har fans, der er medløbere... Det er stik modsat af vores fans, der bakker os op under alle omstændigheder. De er der altid, og de vil være der for os. Se bare på den sæson, hvor vi var tæt på at rykke ned"

- Ja sikke dog, i den sæson isoleret set, faldt Brøndbys tilskuertal med over en fjerdel. Og i tre sæsoner op til, var den samlede tilskueropbakning dalet med knap en fjerdedel. Måske fordi Brøndby var lort, måske ikke, for man er jo så loyal, så loyal på de kanter. Nå, men så skete der ellers noget, nu foreningen derude ikke klarede udfordringerne gennem velkendte metoder - en kapitalstærk mand dukkede op med Daniel Agger og lidt lækkert i lommerne, de sløve placeringer blev vekslet til en 4. plads, og pludselig ville alle de gamle venner igen være Brøndby Stadion bekendt. Faktisk gik tilskuertallet næsten 3/4 op pga. den umiddelbare, sportslige succes. Nogen vil kalde det indbegrebet af at være medløber - dem der vil det, må dog fatte minus eller være ondsidende, forstår man. Noget er der i hvert fald galt med dem.

Jeg er meget, meget glad for Riza Durmisis fodboldtalent, for havde det ikke været for det, ville han være endnu en af hovederne fra egnen, jeg økonomisk er tvunget til at subsidiere, for at de kan holdes i live.
Skrevet af Zymotic|Denmark|Ascension
Er fulstændigt enig i at det et trættende prædikat at få påsat, men bliver egentligt ikke så indigneret over det længere, særligt ikke når det er RD, hvis samtlige udtalelser i medier er hovedrystende på alle måder.

Dog har jeg set en tendens til at Sektionen er blevet oversvømmet med meget unge mennesker, hvis bevæggrund for at stå på tribunen jeg betvivler. Man skal selvfølgeligt være forsigtig med at gøre sig klog på andres motiver til at agere som de gør, og måske er min kritik ikke helt gennemtænkt eller rimelig. FC København og den "barske" fankultur er blevet et modefænomen, hvorfor jeg på en eller anden måde irriteres over, at drenge med fedtet hud, iført Stone Island købt på mors regning, med meget lidt engagement fremstammer på lyseste vis de få linier af fansangene, der er dem kendte. De bidrager med meget lidt på tribunen, og jeg kan ikke lade være med at beskylde dem for kun, at stå dér fordi de ovre i skolegården mandag morgen kan fortælle om deres vilde søndag.


Undskyld, hvis jeg forekommer lidt sur og fordømmende i dette indlæg, og måske misforstå jeg disse unge mennesker og er for hård i min bedømmelse af hvorfor man går til fodbold og hvorfor man IKKE gør det. Deres grunde er nok i virkeligheden eksakt så gode som mine...
Skrevet af Matias
Jeg er sådan set ikke uenig i, at FCKs tilhængere ift. fremmøde, er medløbere. Det er alle superligaklubbers fans/tilhængere. Min uenighed består i, at det skulle forholde sig anderledes for Brøndbys fans, for det gør det beviseligt ikke.
Skrevet af FCK 4EVER
Helt enig Matias, det er netop det der gør hans udfald så fordummende....

Btw. Wu-Tang i din profil tekst - you are full of surprises master Baggins ;o)
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Zymotic|Denmark|Ascension
Ja, det er jo meget præcist formuleret Mathias.
Skrevet af Matias
"Btw. Wu-Tang i din profil tekst - you are full of surprises master Baggins ;o)"

- Warum? Jeg hører ganske vist de fleste genrer, men hip-hop står for vel 75% af alt, jeg hører. Sådan har det været siden mine præteenageår i midt/slut 80´erne. Jeg købte i øvrigt "Protect ya neck" i New York den dag den blev udgivet... det er det realness!
Skrevet af KaptajnKaffe
FCK Fanradio med optakt til på søndag:

https://soundcloud.com/fckfanradio
annonce
0