Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
Nu jeg har haft mulighed for at se kampen, grundet ferie mellem semestrende, vil jeg da gerne stå for dagens referat med fokus på de spillere og postioner der skildte sig mest ud i dag.

Kampen generelt var præget af niveau forskellen, hvor FCK kom tidlig i front, ved Cornelius i 8 minut og generelt er vi alt dominerne i hele første halvleg, udover 5 minutter omkring det 30 minut.
Konstalation på Midtbane med Kvist og Keita var yderst stærk i duellerne og overmatchede i den grad Lyngby i første halvleg. Angrebende kom ofte over back og kanter i de første 45 minutter, hvilket ofte var et resultat af at angrebet manglede dynamik og Santander var helt usynlig. Lyngbys eneste reelle chance, var en kontra i 30 minut.
I anden halvleg så defensiven svagere ud i starten af anden halvleg, hvilket ofte var et resultat af at Toutouh efterlod for meget plads på midtbanen og Delaney løb lidt forgæves. Da Toutouh blev skiftet med Mathiassen blev Delaney væsentlig bedre. Generelt var Fck mindre dominerne i anden halvleg, men offensiven med Kristoffersen og specielt NJ virkede væsentlig farlige, ligesom Delaney aggresive pres skabte en del chancer.
Af unge spiller der fik spilletid, var det udover Keita, Joel Felix, Lukas Simonssen, Markus Mathiessen og Julian Kristoffersen.

Målmandende
Det er svært at konkluder noget udfra en kamp hvor vi var i så meget kontrol, som det var tilfældet. Dog virker Kaminski væsentlig mere sikker i opspillet og han at han også kan spille med fødderne.

Thomas Kaminski (0 – 45 min) virkede relativ fin med fødderne og kunne godt håndter at få bolnden under press. Havde en God 1 mod 1 redning ved 30 minut, hvor han lukker vinklen godt ned og reager hurtiger, skulle måske sørger for returen kommer længere væk fra målet. I spillestil ligne han en moderne målmand der godt tør forlade sit felt.

Robin Olsen (45-90 min) havde udover et enkelt dårlig udkast, så man ikke noget til ham, tog de enkle bolde han skulle uden dog på nogen måde at være presset

Højre backen:

Christoffer Remmer (0-45 min) var konstant med i overlappende og fandt ofte rummende offensivt, hvilket førte til flere farlige indlæg og en enkle farlig afslutning. Samtidig præsteret han ofte at blive presset med bolden, uden at tabe den og virkede generelt meget boldsikker, samtidig med han matchede Lyngbys offensive spillere i luften.
I dag var det svært at se at Ankersen skulle være bedre på højreback.

Peter Ankersen (45-90 min) startede anden halvleg ud med at virkede flavrende i sin positionering og stod ofte lidt for langt fremme når vi tabte bolden. De dødbolde han fik lov til at sparke efter Augustinsson gik ud, var heller ikke af særlig god kvalitet. Som halvlegen skred frem spillede han sig dog mere op og viste to gange smagsprøver på hans gode skudteknik, han var dog langt fra lige så dominerne som Remmer, der var mere indvolveret i det opbyggende spil og uden at Ankersen spillede sig, ligner Remmer en seriøst konkurent.

Den nye

Erik Johansson (0-65 min) starte kampen med havde han lidt svært upræcise første erøringerne, men fordelte tilgengæld boldende godt. Han stod ofte de rigtig steder og fik lukket ned for de små ting Lyngby fik sat sammen, før det blev farlig. Noget der er hver at bide mærke i, er at slår nogen hårde og præcise lange bolde. Han virkede væsenlig mere sikker end Zanka i dag.

De Unge
Aboubakar Keita (0-45 min). Den her knægt kan blive meget spænde og læg mærke til jeg siger kan. Han er et fysisk bæst og hans evner får en til at tænke på en Amartey 2.0, selvom han ikke er en ligeså elegant spiller som Amartey.
Når den her dreng bliver klar, kommer han nok til at starte med at spille som en 6´er, jo mindre ståle får udviklet på hans evner i opspillet.
Han har stadig lidt for store bevægelser med bolden, hvilket resulter i for lange førstegangsberøringer der sætter ham under pres. Samtidig mangler han lidt overblik med bolden, når holdet sætter tempo på, hvilket gjorde han ofte fik svært ved at finde en mand at spille bolden videre til, selvom der var flere åbninger der var ved at udvikle sig i spillet. Her af fik han et par gange driblet sig ind i rum der var lukket ned og mistede bolden.
Defensivt var han dog ekstrem overvågen og aggresiv og fik erobret ekstrem mange bolde i Lyngbys opspil, hans evne til at læsespillet virker meget veludviklet. Samtidig med han ofte kom først på andenboldende, hvor han var vel den første mand på 2/3 dele af alle andenboldende på lyngbys banehalvdel.

Generelt skal han dog blive bedre til at udnytte sine evner, han viste flere gange at han havde en ret fin boldkontrol, men han prøve for ofte det svære uden held. De gang han dog begrænsede sig til at holde i bolden, lykkedes han med at skærme sin modstander af og fik flere gange sat manden på sin fysik. Et par gange vist han også at han kan slå nogen gode og præcise lange bolde.
Spillede vi med en decideret 6´er ville han ikke være langt fra startopstillingen da han som en "Makele-type" allerede visser store styrker, skal han dog gå ind i vores 4 mands midtbane, skal han blive en del bedre i opbyningen af spillet, ligesom han skal vende sig til tempoet Der er dog ingen tvivl om at denne knægt har et meget stort talent og jeg tror ikke der går mere end et år før han er ved at bide sig fast i startopstillingen, om end det er svært at vurder hvor god han er lige så god, hvis det var superliga hold det stod over for ham.

Det er dog stadig tæt på at Julian Kristoffersen (60-90 min) var den jeg var mest imponeret over af de unge drenge, hvilket nok kommer af at jeg ikke havde de som forventninger til ham, som til Keita Han har påtrods af sin store størrelse (vel omkring 2 meter) en rimelig god fart og han søgte et par gange dybden og viste sig hurtigere end Lyngbys centrale forsvarsspillere. Samtdig var han rigtig god til at komme ned og modtage bolden, for så at ligge bolden simpelt af. Generelt var han en rigtig sikker spilstation, der både kunne arbejde med bolde både i luften og på jorden. Han var væsenligt bedre i opspillet end både Santander og Cornelius havde været i første halvleg. Dog mangler han stadig en smule timing i luften ved indlæg, hvor det var tydeligt han ikke var vant til at blive så fysisk presset.

Omkring Markus Mathiessen (65-90), Lukas Simonsen (65-90) og Joel Felix (65-90) er det svært at konkluder noget, da de ikke rigtig blev sat i scene værken offensivt eller defensivt. Det skal dog bemærkes at midtbanen virkede til at vinde momentum de Toutouh blev skiftet med Mathiessen

Dagens Taber:
Youssef Toutouh (0-65 min) fik mig simplethen til at tjekke opstilling en ekstra gang ved halvleg for at tjekke efter om han overhovedet havde været på banen i første halvleg. Offensivt blev det dog noget bedre de han blev rykket ind centralt fra højrekanten og han lavde da heller ikke de store fejl, men som midtbane spiller må man ikke på den måde falde ud af kampen, som det var tilfældet i dag. Kun Santander var lige så usynlig som Youssef, men som angriber er det mere tilgivelig end som kant og central midtbane.

(...)
Skrevet af Imperator
God opsummering Repos, er meget enig i dine betragtninger.
Amankwaa som back kan jeg godt se fidusen i, men timingen er ikke rigtig til at det skal være hos os det skal ske..
Amankwaa måtte man gerne leje ud for min skyld, det vil alle parter have mest ud af tror jeg. Vi er fint besat uden ham, og han vil have rigtigt godt af at tanke noget selvtillid på et lidt lavere niveau. Han må også være en af dem man kan finde en anstændig lejer til..

Er han ikke snart ved at være klar igen? Mener det var omkring nu her han skulle være tilbage, men synes ikke rigtigt man har hørt noget..

Tak for sammendraget, Saint..
Skrevet af repos , moderator
Høgli havde jeg rent glemt i min gennemgang. Han er selvfølgelig med på bænken, og puster vel reelt Ankersen kraftigt i nakken. I hvert fald så længe Ankersen laver defensive svipsere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af The Kid
Helt på linie med Repos.

Hvad så, sker der noget i aften inden lukketid? Kommer Bendtner her til sidst? Er 99% sikker på at der ikke sker noget som helst. Måske Remmer ud på en leje, men der kommer med garanti ikke noget ind.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Plankeværket
Ind med Okore, Ødegaard og Bendtner.

Nej, der sker intet. Ingen ud ingen ind. Måske ryger en af de to svenskere hjem i løbet af februar.
Skrevet af peanuts
måske Kris bliver skibbet af som det eneste, Remmer bliver i foråret, bold havde en artikel for et par dage siden omkring dette.

tror Ståle er meget tilfreds med truppen som den ser ud nu, skal der noget ind, så tror jeg at det skal være noget helt ud over det sædvanlige, en spiller som vi under normale omstændigheder aldrig ville være i nærheden af
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Saint
Jeg må indrømme at jeg faktisk er lidt skuffet, jeg havde håbet man kunne hente en venstreback allerede nu til at erstatte augustinsson til sommer.

En anden ting er jeg synes vi burde havde gaflet singh foran fcm, han ville havde været den sidste tilføjes vi manglede til foråret, for at truppen I min verden havde været optimal.
(...)
Skrevet af Slettet(161027222501)
nu kender jeg ikke meget til singh .. men han virker virkelig som en lottokupon. han floppede totalt i Holland og så vidt jeg ved har han ikke spillet prangende længe

dog er jeg enig i din venstrebacks bekymring
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af peanuts
nu er Ludwig på en lang kontrakt, og grundlæggende ved vi ikke om vi har kikket på en VB, men den rigtige spiller i forhold til evner på banen og pris ikke kunde findes i dette vindue, og man så har valgt at spille foråret med Høgli og eventuelt kadrii som backup.

og så er jeg ikke sikker på at Ludwig får lov til at smutte til sommer, tror det kommer til af afhænge af om der bliver forlænget med Delaney og eventuelt Zanka, sådan så vi ikke står til sommer, og skyder både NJ, Zanka, Delaney og Ludwig afsted, det bliver måske lige voldsomt nok selvom det nok kaster en del penge i kassen.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Esrever
Vi smider MAKS 2 profiler ud over NJ til sommer og nok kun 1. Andet vil ødelægge kontinuiteten. Ludwig har den længste kontrakt så tvivler på det bliver ham.
Afhænger også lidt af hvor meget man får for NJ. Det er jo offentligt meldt ud at han sælges til sommer hvorfor det nok bliver svært at forvente han bliver solgt for over 30 mio, som man ellers med lidt god vilje kunne kræve for en ung FCK-profil.
Skrevet af Saint
nu kender jeg ikke meget til singh .. men han virker virkelig som en lottokupon. han floppede totalt i Holland og så vidt jeg ved har han ikke spillet prangende længe


Han har nu været rimelig fin i Molde, jeg fik dog inddirekte svar på tiltale af ståle, i dagens udtalelse, hvor han siger at man har undgået at hente en midtbane ind, fordi man ønsker at give Keita noget spilletid. Jeg synes dog stadig det er farligt, vores centralemidtbane ser meget ustabil ud, hvis Delaney eller Kvist får en længerevejende skade.

Afhænger også lidt af hvor meget man får for NJ. Det er jo offentligt meldt ud at han sælges til sommer hvorfor det nok bliver svært at forvente han bliver solgt for over 30 mio, som man ellers med lidt god vilje kunne kræve for en ung FCK-profil.


Af hvad man har læst i medierne de sidste 12 måneder, så får vi rigtig svært ved at holde på Ludwig, når Liverpool andre klubber på den hylde bliver nævnt i over et år, så kommer han til at kræve at komme væk på snart, han agent har også prøvet at hinte til et skifte denne vinter.
(...)
Skrevet af Imperator
ung FCK-profil.


NJ er 25 (ikke særligt ´ungt´ efter fodboldspiller standarder), har et år tilbage af kontrakten (til sommer) og har desuden en grim skadeshistorik...
Tror vi skal være meget tilfredse hvis vi får mere end 15 for ham, udmelding om salg eller ej.
Skrevet af Imperator
Jeg synes dog stadig det er farligt, vores centralemidtbane ser meget ustabil ud, hvis Delaney eller Kvist får en længerevejende skade.


Jeg er tryg ved Toutouh, Delaney og Kvist. Og hvis man ønsker at give en ung spiller lidt minutter på banen, hvilket jeg synes er en fantastisk ide, så er der dårligt plads til flere CMer..
Vores nye forsvarer skulle eftersigende også kunne spille CM, så det går jo nok..
Skulle det gå helt galt, så har Ståle aldrig været bleg for at bruge spillere uden for position.

Jeg har en rimelig god mavefornemmelse i forhold til truppen, synes det har været et godt vindue.
Man kunne måske have været lidt mere fremadskuende og få overstået lidt flere af de salg der ser ud til at trænge sig på, men så havde man gamblet med titlen i år og det er der dårligt råd til.
Skrevet af Svoger
Jeg har svært ved at finde tryghed ved Toutouh. Han har haft fine kampe, men jeg synes også, der har været for meget meh. Hvis ikke værre end meh.

Det kan dog meget vel tænkes, at Ståle agter at spille med både Kvist og Delaney fra start mod de stærkere modstandere, og så må Toutouh enten passes ind foran dem i stedet for en angriber (om end NJ nok står noget foran i køen), eller affinde sig med at spille kampe mod de lige knap så stærke hold.


I forhold til Ludwig, tror jeg ikke det bliver et spørgsmål om hvornår vi vil sælge, men i stedet et spørgsmål om, hvornår der kommer et bud, vi ikke kan sige nej til. Forudsat han ikke bliver langtidsskadet eller lign., selvfølgelig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Og hans (Youssef Toutouhs) absolut bedste kampe, har været fra en position på venstrekanten, ikke den centrale midtbane. Vi har reelt to kvalificerede spillere til to helt centrale pladser, og det ligner ikke, at det er nok. Det kan selvfølgelig være at Aboubakar Keita er en sand åbenbaring, der i bedste Christian Poulsen- eller Daniel Amartey-stil kan indtage positionen uden større besvær, selv i en ung alder - jeg synes dog det er noget risky at satse på, her i et forår hvor der ikke er plads til at smide ret mange point.
Skrevet af Bløde babser
Jeg har en rimelig god mavefornemmelse i forhold til truppen, synes det har været et godt vindue.


Det eneste jeg frygter omkring truppen lige nu, er hvis vi får alvorlige skader centralt i forsvaret eller på midten. Hvis vi mister 1-2 top boys der kan det blive problematisk.
Men ellers er jeg også ret optimistisk. Reelt set er vi jo blevet bedre og bedre gennem 2015, hvor foråret var lidt udenfor nummer pga de mange skader. Alligevel satte vi mange point ind der også. Efteråret gok det yderligere fremad og jeg tolker det som en udvikling i en relativ ny trup jeg ikke forventer har kulmineret endnu.
Eksempelvis mener jeg godt vi kan forvente at 2-3 af Santander, Cornelius, Verbic, Ankersen og Kadrii kommer til at bidrage med meget mere end i efteråret, ligesom den Kusk vi så den sidste måned forhåbentlig er den tilpassede Kusk. Så et væsentlig løft indefra til et i forvejen fornuftigt hold.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos , moderator
Den centrale midtbane ser en smule udsat ud. Som Matias nævner, så kan man selvfølgelig håbe på, at Keita er en åbenbaring.
Toutouh er nemlig ikke rigtig god nok centralt, og han har fungeret bedst i venstre side.

Erik J har været nævnt som en eventuel back-up til midtbanen, så det kan være man opererer med ham som en nødplan. Troen på Keita ser dog ud til at være stor, og jeg er enig i den betragtning, at han skal tæt på startelleveren, hvis man virkelig mener, talentet er så stort.

Jeg tror, Ludwig er i gang med sin sidste sæson hos os. Gode venstrebacks er eftertragtede, og han har i den grad gjort opmærksom på sig selv, både for os og til U/21 EM. Hvis det er klubber i kategori med Liverpool, Roma etc, så kan vi jo håbe på at lande en pæn transfersum, især taget i betragtning af, at hans kontrakt løber langt endnu.

NJs pris rammer nok et sted mellem 10 og 15 mio. kr. Det er selvfølelig for lidt i forhold til den betydning han har haft for os, og ham kommer vi til at savne.
Med tanke på, at vi gav omkring 5 mio. kr. for ham, så har han vel været et af de bedste køb i klubbens historie. Hans skadeshistorik har trukket ned, men når han har været skadesfri, har han været ligaens bedste spiller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har nogle bekendte i fodboldverdenen der siger at ham Keita ser helt vild ud og sagtens kan matche superligaspillere. Gad vide hvordan FCK har fået fingre i ham, uden at andre storklubber har været inde over først.
Dette er en signatur.
Skrevet af Plankeværket
Glemmer vi ikke alle, at Remmer faktisk har været ok på midten? Jeg er på, at det er lidt tyndt, med kun Delaney og Kvist, men jeg er 100% sikker på at det er med vilje. Jeg krydser fingre for at en af de 3 boblere holder rimeligt niveau.

Ludwig er meget snart fortid, forhåbentlig til en god klub i en af de store ligaer - naturligvis helst England. Kan vi forstærke billedet af, at vi sælger til de store ligaer og Midtjylland til Celtic, så er det godt for fremtidig rekruttering.
Skrevet af Jogabonita
@plankeværket

Mener du helt seriøst det sidste du skriver med at hvis FCK sælger til England og FCM til Ikke engelske klubber, så vil det hjælpe på rekrutteringen?

Hvor mange spillere er det lige FCK har solgt til engelske klubber, som har fået succes i de seneste år?!
annonce
0