Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Raoul Duke
Der kunne så til gengæld også fløjtes straffe til Delaney der. Han har dælme godt fat i armen på Delaney og det ser ikke ud til at Delaney har fat i ham.

God tænding i kampen i betragtning af at det er en træningskamp. Vores angreb er til gengæld ikke noget at råbe hurra for. Det sker jo ikke, men det bør overvejes om der ikke snart skulle noget kompetent konkurrence til Santander og Cornelius.
Skrevet af Schelden
Det er ret belastende, at vi ikke vinder den her kamp med flere mål.

Malmø hverken ville eller kunne noget, og vi formår ganske enkelt ikke at udnytte det absurde overtag, som vi har igennem 80 minutter. Angrebet er hamrende kønsløst. Trættende.

Udtalelsen fra Norge tidligere på ugen mht. at Malmø og Kuhn næsten spiller for offensivt opfattede jeg desuden ikke som ironisk.
København.
Skrevet af repos , moderator
Det var sgu heldigt NJ overlevede Rosenbergs hjerneblødning. Ærgerligt at CP ikke var der til at tage luften ud af svenskeren.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DMC
Repos, se hele sekvensen med de efterfølgende 2 minutters brok. Her løfter NJ en knytnæve klar til slag, og kun Delaney og Zanka forhindre Rosenberg i st få en ordentlig en på kæben.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af repos , moderator
Har set det. Rosenberg er blæst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Jussi
Har I lige et link på fingerspidserne?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Schelden
kortlink.dk/kg7d
København.
Skrevet af peanuts
raoul@

tror ikke du skal forvente det store med hensyn til angrebet i sommerens vindue, Nj bliver nok skudt af, og Falk er hentet ind for at kunne dække hans position, derudover er der bundet mange penge op på Corner og Santander, gætter på at angrebet hedder Corner,Santander,Falk og kadrii til sommer.

Marvin og Ridderen er jo også som udgangspunkt i truppen til sommer, ikke at de kommer til at spille den store rolle, men om de sidder på tribunen eller sælger pølser på stadion, så skal de stadig have løn, de 2 skal nok afsted hvis der skal hentes til de forreste positioner.“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Vanetus
En nyhed fra weekenden, der er gået lidt ubemærket hen; vi har hentet den 17 årige Nicklas Røjkjær fra Silkeborg på en 3 år lang kontrakt fra sommeren, hvor han skal starte på U-19 holdet.
Umiddelbart et meget spændende køb. Er der nogen, der kender andet til ham end fra FM, hvor han altid er et fint bekendtskab??

http://www.fck.dk/nyhed/fck-henter-nicklas-roejkjaer-til-sommer
F.C. København AS Roma
Skrevet af Plankeværket
Jeg kender intet til ham, men det er da meget sjovt så stor København er blevet. Det er meget atypisk SE faktisk. Måske man regner med noget stort? Jeg kan se at Silkeborg fans (der i øvrigt er absurd bitre sådan generelt) er ærgerlige og antyder at han kunne have fået divisionsspilletid i foråret. Det lyder ikke specielt voldsomt. Men en 17 årig u19 topscorer lyder altid godt. Igen er det iøvrigt glimrende arbejde, så afdæmpede klubben er i udmeldingerne.
Kan i huske den gang Per Rud præsenterede en KÆMPE handel lige før lukketid på deadline day?


Jeg tror heller ikke der sker noget med angrebet.
Falk og Bashkim til den ene Santander og Cornelius til den anden er glimrende. Ridderen og Pourie er fortid, med garanti. Jeg håber bare vi tjener lidt på dem. Der skal en stor pung frem for at erstatte Delaney og Ludwig, selvom de nok begge giver lidt mønt.

Jeg er seriøst suppe hungrende nu. Tænk at man glæder sig til OB-AGF.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nu skal det da også med fairness siges, at både OB og AGF har gang i rigtigt spændende projekter, så jeg glæder mig skam også til at få dem at se.

Det skærer mig i øvrigt i hjertet, at Toutouh har valgt Marokko. Modsat hvad mit navn angiver, er Toutouh min absolutte yndlingsspiller. Havde han ikke rendt ind i to dumme skader, hver gang han var ved at få sit gennembrud, havde han sikkert allerede danske landskampe på CV´et.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Plankeværket
Klart det er spændende projekter. Generelt er der en meget god vibe lige nu synes jeg. Næste år skal projekterne OB, AGF og FCN slås med Randers om de 2 pladser AAB, FCM, BIf og FCK efterlader i det øverste gruppespil. Jeg håber virkelig det bliver os, FCM, BIF, AAB, AGF og OB. Så er der potentiale for nogle fyldte stadions og gode kampe. Ellers må EFB gerne komme med, med alle de fine fans de har.

Jeg er ok med Toutoush valg, han er aldrig rigtig kommet ind under huden på mig, sikkert pga de skidt timede skader. Han er dog ikke rigtig min type fodboldspiller. Der er for lidt rugbrød eller for lidt finesse eller for få mål. Han er sådan hverken eller midt i mellem. Ligesom Vingaard, der dog havde sine fine dødbolde og et peak på et halvt års tid. Jeg ser langt mere lys i Kusk og Verbic.
Skrevet af peanuts
kender ikke manden/drengen han har været til prøvetræning i BMG, der ligger en smule materiale på youtube, og nu er youtube en meget gavmildt medie, når der skal vises højdepunkter, men det ligner en spiller som i statur og spillestil ligner NJ ??, han har et godt glidende løb med bolden og et godt spark.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Lyder det ikke mere som Verbic efterhånden? Jeg synes en enormt stor del af NJs spil er langt an på den sjældne kombination af teknik og overlegen fysik han besidder. Mere end glidende løb og hvad han ellers forkælede os med i starten.

Skrevet af Saint
Angående angrebet skal det jo også siges at kristoffersen går det rigtig fint og nok bliver en del af førsteholdstruppen til sommers.
(...)
Skrevet af DanishBhoy
Ang Røjkjær

så er det at SIF fansne "raser" imod at ledelsen lader en af de lovende spillere gå, når de har meldt ud af grunden til at de ikke går ud og køber 1 million nye spillere at de har en 2018 plan der siger at x antal spillere på SIF´s førstehold skal være af egen avl, når man så først mister Dolberg til Ajax og nu Røjkjær til FCK, så er den plan der er til at lukke op og skide i

Is it cold in his shadow?
Skrevet af Plankeværket
Påstand fra værten i Fodbold FM: "Keita er fast mand inden sæsonen er omme"
Brian Riemer: "Ja".

Noget af en udmelding. Holder det bare 50% vand, så er jeg lykkelig.

Jeg er med på hvad deres brok går på Danish, men helt generelt er det forum ikke fyldt med glade mennesker. Ikke at man rigtig kan fortænkte dem.

Hvor kom det der "raser" forresten fra?
Skrevet af The Kid
Hvis Brian Riemer kommer med sådan en udmelding, må der være noget sandt i det. Altså at han er så god, som vi håber.

Det jeg har set indtil nu, virker også skræmmende godt og måske næsten for godt til at være sandt. Sælger Amartey og har straks hans afløser klar. Keita bliver først 19 til juni, så han har også en del år, til at opnå, det niveau som Amartey efterlod på vores centrale midtbane.

Der er også bare noget awesome over, at have en stor mørk spiller på midten.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Plankeværket
Man bliver helt Steinleinsk i sin begejstring. For vores økonomi og mesterskabschancers skyld, så ønsker jeg af hele mit hjerte, han er SÅ god som de siger. Endnu et 70 millioner salg om 1½ år ville være helt og aldeles fremragende. Samtidig har vi enormt meget brug for en spiller mere, med fysisk overskud, på midtbanen i dette halve år.
Tænk hvis udskiftningen af Delaney "bare" bliver at det er Kvist og ikke Delaney der spiller med Keita.

Mine forventninger røg helt gennem vejret desværre.
Skrevet af Def-monk
Synes godt nok det lyder voldsomt hvis han skulle blive fast allerede i denne sæson. Tænker bare der nok ikke bliver gamblet alt for meget med de unge i dette forår.

Men hvis han allerede skulle være klar til at overtage for Delaney, ved et evt. sommersalg så er det da super. Tror ikke på han bliver fast i foråret. Så er han sgu god.
annonce
0