Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Barbuti
Repos, hvad er det for en BØF træner du hentyder til? Den kan jeg ikke lige gennemskue.

Edit: Ah, Laudrup naturligvis.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Bosse1983
Laudrup?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af elendil
Laudrup og kigge-væk-finten?
fck-medløber.
Skrevet af MorganF
Jeg håber godt nok, at Augustionssons fode er klat igen mod Astra... -.-
Skrevet af Schelden
Han trænede med i dag, så tror jeg han er.
København.
Skrevet af osemk
Hvordan tror i at startopstillingen kommer til at se ud i morgen? Håber at man vil satse offensivt og sætte rumænerne under pres med det samme.
FCK Man United
Skrevet af Blastoid
Den strategi tvivler jeg lidt på. Jeg er ganske sikker på, at vi kommer til at se en kontrolleret offensiv, hvor vigtigste fokus bliver det forfærdelige ord "restforsvar". Vi skal stå rigtigt, når vi bygger op, så vi ikke blotter os. Der er ingen grund til at spille på rumænernes kontrastyrke, når det ikke er os, der skal frem på banen.

Jeg tvivler derfor, at vi kommer til at se en kamp som den mod Rosenborg i 10, hvor vi nok har spillet en af de mest chanceskabende halvege i klubbens historie (jeg er så ked af, at man ikke kan finde highlights fra den kamp).

Det udmønter sig også i startopstillingen, som nok kommer til at indgyde tålmodighed, fysik og stabilitet.

Olsen
Ankersen (måske endda Høgli) - Zanka - Erik - Ludde
Verbic - Delaney - Kvist - Toutouh
Santander - Cornelius

Med den opstilling vil vi kunne køre dem ned på fysikken som i første kamp og så stikke kniven ind med 20-30 minutter tilbage. Ligeledes, hvis vi skal skabe et resultat til sidst er der behov for en frisk Falk, Pavlovic eller Kusk.

Kusk vil Falk vil desuden være fabelagtige at få friske på banen, hvis Astra begynder at åbne op. De er to af vores bedste kontraspillere, og de vil kunne gøre ufatteligt ondt på rumænerne.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Rogosjin
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Blastoid
Ja, jeg kan godt huske den video, men det er reelt kun målet og den store chance til Rosenborg til sidst, som bliver vist. Som jeg husker det, sprudlede vi (og især Grønkjær) i første halveg, og vi skabte et utal af store chancer - det ville jeg gerne genleve.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Steve Highway-61
Jo jo men vi var også på røven i Norge ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Barbuti
http://www.vgtv.no/#!/video/31695/se-hoeydepunktene-fra-kampen-mellom-fck-og-rbk
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af osemk
Håber bare ikke at vi prøver at "fedte" noget hjem, det går sjælendt godt. Holdet er enorme offensive kvaliteter. Måske man skal være lidt afventende og evt starte med kusk og falk og så slå til på kontra? er sikker på at ståle også har sine overvejelser om hvordan kampen skal gribes an. Astra har desuden virkelig problemer med at score, de spillede 0-0 i weekenden og har generelt ikke haft nemt med at score her i starten.
FCK Man United
Skrevet af Blastoid
Tak Barbuti - det var lige præcis det klip, jeg har kigget efter! Og ja, vi var godt nok på røven i Norge, men vi skaber godt nok også en del chancer i første halveg i Parken!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Schelden
Jeg tror vi stiller med den samme startopstilling som i første kamp.

Rasmus Falk kunne være en joker, men jeg tror det ikke. Ligeledes kunne Andrija Pavlovic vel egentlig være, men kan man forsvare at bænke Andreas Cornelius, når han har fuldført sin opgaver udemærket i de sidste par kampe.

Federico Santander skal steppe op i dag, og forsvaret skal holde koncentrationen igennem samtlige minutter. Vi skal ikke se de der sindssyge hjerneblødninger, som der desværre har været et par af i starten af sæsonen. Peter Ankersen og Ludwig Augustinsson skal desuden have nogle indlæg ind, da de, i sidste kamp, så usikre ud i luften.
København.
Skrevet af armand
er du sindssyg nogle odds på kampen i dag... 11 på nederlag og 5 på uafgjort... vi snakker jo silkeborg i parken...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Plankeværket
Man burde spille en hund på X2 så. Det er et klogt hold, der spiller for at vinde med alle midler, apoel style. Så er det sandt vi er bedre, men jeg gad godt det lige nu var torsdag morgen og vi havde spillet 0-0.
Skrevet af Svoger
Jeg har gjort det. Eller, spillet på handicap 0-1 som sejr til dem. Af en eller anden grund giver Nordicbet altid bedre odds på det, end de giver på X2.

Da jeg pt er i Tyskland, kan jeg ikke bruge mit yousee-stream, så det bliver en kamp på livescore i aften....
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af armand
det er samme forskel som på Barcelona og lajtjester :) er der ingen streams? sidder selv på Bornholm med sne på dr1, reddit har den ikke :/
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Talentet121
@Svoger

Har du hørt om live-stream?
annonce
0