Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af armand
jeg håber, og tror, at cornelius forlænger sin kontrakt med 3 år.

han er stadig ung og jeg gætter på at hele cardiff "eventyret" har sat et eller andet i ham.
største udfordring må blive, at han vel dårligt kan forvente at få samme løn igen ved en evt. forlængelse, da der blev (over?)kompenseret for den nedgang han slugte ved tilbagekomsten.

alternativt ser man ham gå samme vej som jørgensen, hvis historie vel egentlig ikke er så meget anderledes (lidt for tidligt skifte til tysk fodbold, hvor skader og tårnhøje forventninger åd hans udvikling i en årrække) hvor et pitstop i hollandsk fodbold, alternativt den nedre halvdel af fransk eller championship, virker mere fornuftigt.

forskellen er så at cornelius lige mangler den sæson eller halvanden yderligere, fra nu af, hvor han holder det høje niveau, inden han bør ryge videre igen. det tror jeg som sagt også godt selv han ved.

oven i det er der nærmest opstået en meget ude-af-tiden trend i fck hvor spillere skriver undre på længere kontrakter, som tak til klubben, på bekostning af deres mulighed for at hale et større sign-on fee ind ved evt. skifte. jeg tror, at cornelius kan lande i samme kurv.

men jeg har så også altid godt kunne lide hans tilgang til 9´er rollen, og har altid håbet det bedste. så det kunne godt bare være drømmerier :-)

yderligere synes jeg, det ville være dumt at miste erik allerede til sommer, primært fordi det kommer for tæt på et evt. zanka skifte og jeg synes vi før har prøvet, at vores CL hold bliver opløst og at de spillere man satsede på som bærende kræfter og beholdte, stik mod forventning viste sig at være de helt forkerte.

okore og boilesen ind som bærende kræfter i den 4 back kæde, med tid til at kompensere hvis en eller begge slår fejl, mens man bløder augustinsson og zanka, før man skyder flere af. men nu må vi se.
vi har ikke nogen "upcomming" talenter på den front? hvis man skulle noget, skulle det være ud og hente en 18-22 årig god midterforsvar (med skandinavisk pas) til at tage kampe i stedet for det ældre svenskerhold, hvoraf per er væk og mikael vel også synger på sidste vers.
jeg har dog ikke nogen gode forslag, har FCN (goddag carsten vagn) ikke en vi kan suge fra dem ligesom tidligere, eller allsvenskan? :-)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af peanuts
ellers kan man måske overveje at hive Luca Racic eller Joel Felix op i A-truppen til sommer, det nuværende u-19 hold er det måske mest talentfulde i historien.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Kipvits
Bubacarr Sanneh ville ikke være en dårlig signing, hvis Erik og Zanka skulle ryge snarligt.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af armand
Sanneh ved jeg ikke om jeg tror på. har en eller anden idé om at han får et tilbud alla brøndby hvor han bliver lovet en større chance for at blive starter - men minus passet ville det self være en rigtig fin løsning.

de andre to har jeg overhovedet ikke set spille, men forestiller mig det er en postgang for tidligt og at de nærmere har brug for en sæson eller to hvor de træner med og har lidt udlejning? :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af peanuts
har set Sanneh en god håndfuld gange oppe på Casa Arena, han er et fysisk monster men ikke altid gode venner med bolden, det kan nok gå i superligaen, men frygter lidt at han vil falde lidt igennem internationalt, da hans omgang godt kan være en smule langsom.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af SotD
i forhold til Keita, så kan man vel godt følge hans udvikling selv om han spiller de næste 6 mdr. i Horsens eller Silkeborg


Vi har dog ikke rigtigt noget at bruge ham til i Silkeborg da vi allerede er godt besat med talentfulde mørke gutter på den centrale midtbane. Vi har i Ibrahim Moro lavet det formentlig største scoop i nyere tid (for os), og Sammy Skytte er et talent af størrelsesordenen Robert Skov. Dertil har vi så Mikkel Vendelbo, som også gør det rigtig fint. Så selvom vores klub er langt mindre og jeres spillere foran ham selvsagt er klart bedre end vores, så er jeg ikke sikker på at han ville ryge foran de to normale startere. Særligt ikke når dem vi har er unge og på fornuftige kontrakter, der gør at vi kan tjene en god skilling på videresalg.

Jeg ved ikke om AC Horsens har behov for ham. Måske...
Silkeborg IF
Skrevet af Svoger
Var Lyngby ikke ved at gå på røven igen-igen-igen?

I stedet for at vi kaster to-cifrede millionbeløb efter det der tåbelige "e-såkaldte-sport", burde vi købe Lyngby BK. Eller A/S. Eller hvad de hedder for tiden.
Så kan vi sende vores mest lovende talenter på græs der, og vi får også mulighed for at scoute David Nielsen ordentligt, forud for en evt. ansættelse, såfremt Ståle ikke vil forlænge.
De har vel også stadig en fornuftig talentafdeling, som vi kan få fingrene i.

Piss-off effekten i forhold til de lokale er vel også ok, samtidig med at vi vel med tiden kan slippe for, at vores supportere absolut skal smadre og lave ballade, når vi skal spille der.


Skulle det være imod DBUs regler, at vi ejer en rivaliserende klub i ligaen, må vi evt. købe DBU også. De er vist også lidt økonomisk pressede, og vi ejer jo allerede deres foretrukne stadion.Jeg ser kun win-win-win-win ved den ide.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator
Ved godt du joker, men jeg har også leget med tanken om at det kunne være fint hvis vi havde en rugekasseklub af en eller anden slags. Det er et problem at niveauforskellen fra SoE til vores start11´er er så stor, der mangler lidt en mellemstation.

Mange af 1. divisionsklubberne har ingen penge, og måske en af dem kunne være interesseret i en model hvor de ikke skal bruge penge på talentudvikling.
Synes det er en rigtig nice tanke bare at fylde et 1. divisionshold op med hvad vi har af SoE dimittender(og et par rutinerede spillere også selvfølgelig), og se hvordan de klarer sig i 1. division et år eller 2.
Dem der er rigtigt gode kommer tilbage til FCK, dem der fejler bliver ophævet, og dem der er meh de bliver i 1. division hvor de hører til.
Givet hvor vigtigt det er at få vores talenter på græs, kunne vi betale klubben for hvert minut de får, eller give en lille procentdel af videresalget.

En oplagt rugekasseklub kunne være Helsingør. De er forholdsvist nye i førstedivisionen, har ingen penge, er trænet af Christian Lønstrup og har allerede flere tidligere fck-talenter i truppen. Det er også kun 30 minutter fra københavn.
Skrevet af Rogosjin
Vi har faktisk engang været tæt på at købe en rugekasseklub, det var dog ikke en dansk klub, men der imod West Bromwich.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Arsenal_love
Rogosjin


hvornår var det?
fck & arsenal
Skrevet af Rogosjin
DP
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Rogosjin
I starten af dette årtusinde, de var i den næstbedste række og Albrechtsen spillede der, WBA var i en lidt anden økonomisk situation end idag, og Don Ø havde som en anden Thor Pedersen planer om at vi skulle købe hele verden.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Schelden
Jeg har skrevet det før, men jeg tror ganske enkelt, man er af den opfattelse, at det giver langt mere at blive i FCK og spille reserveholdsfodbold og eller ungdomsfodbold end det er at rykke op og rykke til en klub i de lavere rækker. I FCK har man fuldstændig styr på, hvordan de skal trænes og ligeledes har man, alt andet lige, en stab, der er niveauer over eventuelle klubber i første eller anden division. Det er et gæt, men jeg tror på den.

Derudover er der også problematikken med skole. Samtlige SoE-spillere går i skole ved siden af, hvilket begrænser antallet af muligheder for udleje en del. Så står man tilbage med spillere som Aboubakar Keita, men der er jeg heller ikke sikker på, at man vurderer træning og kampe hos Vendsyssel eller lign. for bedre end det nuværende.
København.
Skrevet af Imperator
Er enig så langt, Schelden, at som det er lige nu giver det ikke så meget mening at udleje til 1. divisionsklubber.
Hvis vi bare sender vores talenter ud, så ender de med bare at blive gratis fyld et eller andet sted, og man vil formentligt ikke prioritere at udvikle dem.
Det er derfor det er nødt til at være et mere omfattende samarbejde end bare end udlejning, og fck skal stadig følge/kommunikere med spilleren selv om han er udlejet.
Der skal være incitament for rugekasseklubben for at udvikle vores spillere, og de skal have forudsætningerne for at kunne gøre det.
Der skal en rød tråd imellem den træning de får i rugekasseklubben og den de har fået tidligere i SoE, hvis rugekasseklubben trænes af tidligere SoE trænere så ville det være perfekt. Vi kommer til at skulle ligge nogle penge.
Hvis først de ting er på plads, så er jeg sikker på at 1. division udgør en større og mere sammenlignelig udfordring, end reserveholdsfodbold.

Tror ikke uddannelse er et problem, de er 18-19 år når de er færdige i SoE, alt hvad de laver udover at spille fodbold er jo noget de frivilligt har valgt, så man må gå udfra at det er noget de kan overkomme ved siden af fodbolden.
Jeg kender en fyr der var i tømmerlære mens han spillede 1. division. Han mødte på arbejde kl. 7 hver dag, og tog direkte videre til træning kl. 3..

Det er mere en drøm end noget jeg tror vi kommer til at gøre, men tror ikke det er umuligt at få på plads..
Skrevet af armand
det er sgu ikke for at være devaluerende eller noget, men jeg kan ikke sige mig fri fra at synes at tanken om at niveauet af trænerne eller spillerne på fck´s reserve og/eller ungdomshold er bedre end den er i 1. division, er noget arrogant.

men jeg er enig så langt, at man som nordens "flagskib" måske godt kunne kigge lidt videre når man udlejede og se, om der ikke var nogen der bed på i tippeligaen eller allsvenskan.

helt overordnet tror jeg ikke man skal undervurdere det mentale boost der er i, at indgå i et holds førsteholdstrup og det, at føle sig vigtig for at en klub klarer sig på dens respektive højeste niveau - der er og vil altid være en anden mentalitet på reservehold i en liga, der i bund og grund er ligegyldig. en hvilken som helst fodboldkamp i den engelske 3. division vil også afsløre forskellen, der bliver pisket frem og tilbage med glidende tacklinger og benhård fight, uanfægtet at det tekniske niveau ikke er særligt godt.

unge spillere i sær har brug for den nerve på daglig basis, for at bevare tændingen og udviklingen.

rogo > hvor er det fedt. manden er jo gal. hvis man læser lidt på swissramble om hvad det lige præcis kræver af kapital indsprøjtninger at være med i championship så kan man vist heller ikke komme uden om, at det også økonomisk tangerer det direkte stupide. i det lys er lalandia og fitnessdk jo direkte heldigt ramt :-)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Svoger
Mon ikke det fysiske setup er af noget bedre kvalitet i FCK.

Jeg kender ikke budgetterne for SoE og de enkelte 1.div-klubber, men mon ikke der trods alt er en forskel til FCK-favør på nogle parametre - ikke nødvendigvis i forhold til de større 1.div-klubber, men bunden er vel lidt mere presset på netop de faktorer.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af peanuts
Svoger@

SoE var oppe i en podcast i fanradio her i efteråret, og FCK har efter Ståles indtog opgraderet SoE, så FCK eftersigende smider 20 mill. om året i SoE
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Mon ikke det fysiske setup er af noget bedre kvalitet i FCK.


Hvad tænker du helt konkret på?
Banen, fitness-centret, lægestaben etc?

Mange af de ting kunne man jo dele med den eventuelle rugekasseklub hvis det skulle være nødvendigt, ihvertfald hvis det var Helsingør..
Skrevet af Imperator
20 mio. pr. år for SoE..

Der er 12 spillere pr årgang, det vil sige at hver spiller har kostet 1,6 mio. at udvikle...

Bliver godt nok spændende at se hvad det bliver til, har altid drømt om at vi skulle være nordens Ajax ;)
Skrevet af Svoger
Imp. Faciliteter ja.
Og jeg er ikke uenig. Om end det nok er svært at have et talent der skal spille 1.holdskampe andet sted, men træner hos os.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0