Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Det kom frem, da vi sagde nej-tak til ham der Neymar.
København.
Skrevet af Plankeværket
Det er en joke. Han blev meldt helt sikker af samme bruger som melder amerikaneren helt sikker.

Men jeg er absolut ikke in the know, så måske er der noget om begge dele.
Skrevet af Braumelaume
Ift. til Kellyn Acosta skulle PSV være interesserede ligeså. De er nok svære at konkurrere med.

Sidst FC Dallas solgte en profil til europa, solgte de Fabian Castillo til Trabzonspor for en samlet sum på ca. mellem 25-30 millioner kr., jf. Transfermarkt.

Lidt pebret, efter min smag.
Skrevet af Bløde babser
Håber kampen i går gør det samme for holdet som den har gjort for mig. Lige nu er jeg mere optimistisk end jeg har været på noget tidspunkt i sidste sæson og er rimelig rolig omkring kampen på søndag.

Alt flød ikke i går - meget langt fra. Forsvaret ser stadig ikke super fantastisk ud, men der er fremskridt og spillere der så ud til at være ved at flytte sig.
Thomasen, Kvist, Gregus og Bengtsson var dem jeg bemærkede mest positivt.
Og så virkede forsvaret mindre shaky, men blev slet ikke udfordret hårdt nok til rigtigt at kunne bedømme det.

Kampen på søndag er jeg ikke så bange for. Dels fordi jeg tror vi er et bedre sted end for en uge siden, men også fordi Bif har så tydelige mangler også, at der er masser at komme efter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af peanuts
håber også at dette var et vendepunkt, de sportslige mål er nået i Europa med minimum EL gruppespil, forhåbentligt kan det tage lidt af presset af spillerne, og med 1 til 2 klassespillere og Ankersen og Falk på trapperne så begynder det at se fornuftigt ud
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Jussi
Nu har jeg set Granqvist nævnt et par gange som en ønsketransfer til det centrale forsvar.

Altså, ham fra Krasnodar? Ham Lyngby gjorde rundtosset sidste uge? Eller er det en anden, der hentydes til?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Schelden
Jeg siger nej-tak. Lugter fælt af en Pelle Nilsson.

Ragnar Sigurdsson lejet ud til Rubin Kazan. Så den død.

Måske ham Alexander Milosovic. Nævnes et par steder.
København.
Skrevet af repos , moderator
Enig Jussi. Han ser for tung ud, Granqvist.
Jeg hælder mest til, at EJ og Lüftner skal spilles mere sammen. Vi skal selvfølgelig stadig have en til midterforsvaret, men gerne en yngre spiller, der kan udvikles.

Vigtigst er dog en forstærkning til midtbanen. Vi skal have mere dynamik derind.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Jeg kam også godt se fornuften i at spille Luftner og Erik sammen, men forestil dig en skade til en af de to. Hvem skal spille? Anton tæller jo ikke
Der har vi i det mindste 3 og 2 halve til den centrale midtbane - samt at Keita kommer tilbage med langt mere dynamik.
Jeg kan dog også godt se de 3 er for ens og mangler dynamik. Der mangler vel egentlig 2, men det tror jeg ikke på medmindre vi ender i CL.

Jeg så ikke den kamp, er Granquist blevet for tung? Jeg må indrømme mit ønske om ham er baseret mere på CV end så meget andet så i kan sagtens have ret.
Skrevet af repos , moderator
Granqvist så meget tung ud, og desuden virker han ikke realistisk. Han er anfører i Krasnodar, og uden at kende hans løn, så kan vi garanteret ikke hamle op med den.

Jeg ved ikke lige, hvem der kan være aktuel. Helander og Milosevic måske.

På midtbanen kender jeg intet til vores nye amerikaner, men hvis han er en boks-til-boksspiller er jeg godt tilfreds.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Mange af de spillere, jeg før har set som værende gode muligheder, er lige pludselig ikke aktuelle, fordi de er de forkerte typer. Jeg har ellers tit tænkt, at Filip Helander og Pontus Jansson kunne være gode muligheder. Men det er mere spillere, der gør det godt ved siden af en leder, end de er typer, der tager ansvar. Af samme grund er Joachim Andersen heller ikke løsningen.

Granqvist kunne være interessant, men jeg frygter allermest, det bliver en ny Pelle Nilsson/Olof Mellberg historie, med en tung og gammel spiller, der ikke passer ind i systemet.

Desto mere jeg tænker over det, desto mere ville Maxsø være den perfekte kandidat. Ung, dansk, leder, god med bolden og taktisk rigtig godt skolet. Han er vil ikke endegyldigt solgt til den tyrkiske klub endnu?

Ellers kunne Alexander Milosevic også være en god mulighed. Men han er vist et stort spørgsmålstegn, for hans karriereforløb minder mest af alt om Casper Sloths end noget andet. Hvad med Vegard Forren? Han er også en lederskikkelse, så vidt jeg ved.

EDIT:
Kunnne det være Walker Zimmerman fra Dallas, vi kigger på, i stedet for Kellyn Acosta. Jeg kunne læse et sted, at de to spillere er de største profiler for Dallas. Og ift. vores nuværende mangler, ville Walker Zimmerman give mere mening. Og som jeg skrev i et tidligere indlæg, lader det til at være vigtigt, at man er god til engelsk for at være en leder på vores hold: https://en.wikipedia.org/wiki/Walker_Zimmerman
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af repos , moderator
Kunnne det være Walker Zimmerman fra Dallas, vi kigger på, i stedet for Kellyn Acosta.

Hvorfor skulle det være det, når Acostas navn fremgår af rygterne?
Mon DMC har ret godt styr på den slags.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Hvorfor skulle det være det, når Acostas navn fremgår af rygterne?


Bevares! Vi blev også i længe sat i forbindelse med Fernando Fernandez fra Guarani. Vi endte i stedet med at købe Santander fra samme klub. Mærkeligere ting er sket, end at man henter en spiller i en klub, selvom de nærmest ikke-eksisterende ryger sagde, det var en anden spiller fra samme klub, man kigger på.

Og man kan jo godt syne to spillere fra samme klub på samme tid.

Og hvorfor skulle DMC have godt styr på den slags? Hvorfor skulle han have bedre styr på det, end jeg har?
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af DMC
Delaney, det har jeg heller ikke, men jeg har en rigtig god ven, som arbejder som sportsjournalist for et stort dansk medie, med normalt god indsigt i danske transfers. Når han er opstemt taler han tit lidt for meget. Acosta er i søgelyset hos PSV, Mainz og fck, som det også blev meldt på Twitter i går af MLS-news.

Plankeværk, Haksabanovic var udset som erstatning for Toutouh (samme kilde)og et logisk transfermål, når man tænker på, at hans klub nærmest er FCK´s satelitklub i Sverige.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Smör40
Kongerne af Europa?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af DMC
Jeg er i øvrigt 100% sikker på, st hentes der til forsvaret, vil det være en spiller der er fuldt fortrolig med zoneforsvaret, som det spilles i Skandinavien. Det indsnævre jo udvalget en hel del.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Saint
Tingager kunne da stadig være et spænde tredjevalg.
(...)
Skrevet af ob492
Det mener du vel ikke, han sejler tit rundt, og laver mange kæmpe personlige fejl.
Skrevet af Plankeværket
Tingager er duelspiller, ikke holdspiller. Som jeg ser ham i de ca 7 kampe jeg har set.
Jeg er helt enig med dig dmc ift hvad der vægtes hvis der hentes en forsvarsspiller.

Jeg har også en journalist ven, og en journalist mor. Hvad vennen ikke har lært endnu - når han feks fortæller om at Terry skulle være ny træner i Brøndby - er man skal passe på med at løbe for langt med den slags historier.

Bevares, måske er din ven Gisle Thorsen, Michel Davidsen eller Morten Crone - og han har helt sikkert ret i, at der kigges på de nævnte. Det betyder bare ikke, at der ikke også kigges på andre.

Et eller andet sted håber jeg din kilde er fantastisk men har taget fejl lige med de to :-)
Skrevet af Steve Highway-61
BIFs kamp er jo interessant med tanke på vi kan møde Rijeka som sluttede 19 pts bedre end Hajduk over 36 kampe sidste sæson og med tanke på derbyet ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
annonce
0