Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Vavro og Lüftner kan ikke sammen. De har begge brug for en leder ved siden af sig. Den leder findes i Boilesen. Forhåbentlig kan Erik blive den leder, når han vender tilbage, han har dog ikke ramt mig som en ledertype.

Granquist skal simpelthen landes til sommer, hvis ikke allerede nu.

Offensivt har vi det stadig ekstremt svært, når vi ikke har et skur at spille den op på. Vi spiller ikke hurtigt nok, og Zeca magter ikke at være det offensive es, som man havde håbet på. Det er et problem at vi har bolden så meget, da modstanderne står med 9-10 mand bag bolden. Det har vi slet ikke nok fart i spillet eller kreativitet til at håndtere i øjeblikket. Vi har enten brug for et stort skur for at kunne spille simpelt og flytte spillet ud på kanterne eller en spiller ala Santin, som kan tage nogle gode løb offensivt og indgå i kombinationer. Pavlovic og Pieros magter på ingen måde at gøre hinanden gode. De gør faktisk hinanden dårlige.
København
Skrevet af EverywhereWeGo
Ståle er helt væk, hvis Pavlovic ikke starter ude i næste kamp. Nu må det sku være nok. Hvis ikke Wind eller Holse er klar, så skal der købes en angriber. Det må være til at finde, og der burde være penge nok.

Skrevet af Old123
@Plankeværket

Jeg er simpelthen ikke enig i, at Pavlovic var rimelig i opspillet. Han sjasker bolden væk konstant og har generelt en helt forfærdelig førsteberøring, som gør, at han pga. manglende teknik ganske enkelt aldrig bliver nogen god opspilsstation. Og er du ikke en god opspilsstation i Ståles koncept, jamen så fungerer du ganske enkelt bare ikke som angriber i FCK (under Ståle) anno 2018. I mangel af bedre, en skadet Santander og en dyr investering grundet hans købspris bliver Ståle ved med at spille med ham, og det skal vi nok affinde os med indtil sommer - forhåbentlig kun indtil sommer.
Skrevet af EverywhereWeGo
Der kommer også bare et tidspunkt hvor jeg synes man må se bort fra indkøbspriser. Pavlovic burde kunne indbringe omkring halvdelen af hans indkøbspris som var lidt under 19mil, for han har trodsalt scoret 9mål i den her sæson og har efterhånden en del erfaring på sit CV, samt en fornuftig alder. Han er også en okay angriber, han passer bare slet ikke til FCK.

Jeg vil hellere tænke langsigtet og prøve at få Wind, Holse eller en ny angriber igang. Holse er kantspiller i mit hoved, så jeg synes man burde hente det køleskab vi alle har snakket om og accepterer at Pavlovic ikke slår igennem i FCK.
Skrevet af BlueAndWhite
Nå nu til noget positivt. Boilesen viser igen høj høj klasse. Han må løse center forsvars problemerne til vi får en anden leder der. Hold nu op hvor er han en god holdspiller. Ønske scenariet er et forsvar der virker med ham som venstre back. Men sådan er det ikke endnu
Skrevet af Algero
https://www.fck.dk/nyhed/danny-amankwaa-skifter-til-hearts

Så blev den officiel. Lad os håbe, han gør det godt i Hearts!
Skrevet af Schelden
Så røg Andreas Granqvist vist hjem til Sverige.
København.
Skrevet af Plankeværket
Old123, så du kampen? I første halveg gik han da fint med kombinationsspillet.
Jeg er med på, hvordan han generelt har spillet men kampen sidst var kun skidt i feltet. Det er selvfølgelig en hæmsko for en angriber, men ingen grund til at kritisere for mere end hvad der er fortjent. For det er der nok af.
Gentager iøvrigt lige at Boile, Zeca, og Falk faktisk var gode og kvist og skov var rimelige. Det er da fremskridt.
Skrevet af Guhle
Corner månedens spiller i Atalanta. Jeg under den mand alt godt, især med de klassiske danske nedladende kommentarer som han fik med på vejen.

Well done Corner!
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af jakobchamp
Ifölge transfermarkt har FCK et transferoverskud på 15mil euro + at man sluppet de löntunge som Zanka, Corner og Dejlig hår.

Jeg blir mucho skuffet, hvis der ikke snart indkaldes til et pressemöde på Österbro.
Skrevet af hjst
Ifølge svensk tekst-tv vender jeres meget ønskede Granquist hjem til Helsingborg, pressemøde søndag.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af TR1986
Som der var en der tidligere skrev, så vil en spiller som Alexander Scholz være en udemærket tilgang. Han er en temmelig komplet forsvarsspiller og kan spille både i det centrale forsvar eller som højreback. Han har været anfører i Standard Liege, så de må have set et lederpotentiale i ham. Hvis han ikke er så dyr, så vil han være en fornuftig tilgang.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Benzo
Tipsbladet har citeret et belgisk medie for at sige, at der er et prisskilt på 2 millioner € på Scholz.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/dyr-standard-liege-kan-ikke-finde-aftagere-til-alexander-scholz
FCM Liverpool
Skrevet af Talentet121
Med alt respekt for Standard Liege - Mener folk virkelig, at en spiller der bliver vejet for let hos dem, kan styrke vores start 11`er? Har folk overhovedet set ham spille siden det u21-EM i 2015? Han må da virkelig være sunket hårdt i niveau, siden han er røget af holdet. Men okay, måske han kan genopstå i København.
Skrevet af EverywhereWeGo
https://www.google.dk/amp/amp.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/avis-standard-saelger-alexander-scholz-til-sommer


Når man læser den her artikel, lyder han rigtig interessant. Men mystisk han pludselig ikke kan sælges.
Skrevet af quaz
Jeg kender intet til hans niveau, men hvis han for under et år siden blev rygtet til PrL, så må han have nok kvalitet til at spille i FCK.

Det er jo set før at spillere mister motivationen, hvis de havde sat næsen op efter et skifte og derefter dykker markant i niveau. Vi har selv haft flere eksempler på dette i FCK, hvor vi har holdt på en spiller for længe. Bolanos og Sionko står skarpest i hukommelsen.

EDIT: Sevlføgelig også Toutouh, selvom holdets succes efter min mening er steget ham til hovedet. Han har aldrig været blandt de bedste spillere i FCK eller tæt på for den sags skyld.
København
Skrevet af Benzo
Med alt respekt for Standard Liege - Mener folk virkelig, at en spiller der bliver vejet for let hos dem, kan styrke vores start 11`er?


Blev Erik Johansson ikke vejet og fundet for let i Gent? Han har da klaret det ganske pænt i FCK.
FCM Liverpool
Skrevet af quaz
Erik Johansson startede fint i Gent, men blev så skadet og vejen til spilletid var rigtig lang efterfølgende, da holdet klarede sig godt uden ham.
København
Skrevet af Benzo
Scholz har haft anfører-bindet i Liege, så mon ikke også han har haft en periode hvor han har spillet godt.
FCM Liverpool
Skrevet af Schelden
Jeg tror ikke, at man overvejer en centerback. Erik Johansson er i træning og er klar til fodbold snart. Et skud er en måned, hvorefter han vel kan indgå 100%. Ståle Solbakken er for stolt til at afskrive en af de indkøbte fuldstændig, hvilket han jo er nød til, hvis han henter endnu en.
København.
annonce
0