Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Ahh. Haha. Så blev pengene større, og/eller nogen fortalte ham, at Kina og Nordkorea formodentlig holder sig på god fod længe endnu...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Moller
Nej, Lasse Vibe kom bare et par år tættere på pensionen.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af armand
Gal en skør kugle.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Vic Vinegar
Bliver Santander klar til Suppe start?
1924 "If the badge is too heavy, then leave" - Thierry Henry.
Skrevet af Schelden
Jeg tror det. Forhåbentlig er han også klar til pokalkampen mod Brøndby.
København.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jeg er noget uforstående overfor de manglende indkøb.

Hørsholt udtalte at det skuffende efterår betød, at »spillere skulle ud, og andre ind.« At manden er fortid, burde ikke ændre på det indlysende.

Vavro blev flået ud efter 20 minutter i Aalborg i efterårets sidste kamp, og var manden der blev ofret, efter 0-5 i årets første træningskamp.
Der skal små mirakler til, før den mand er et seriøst bud på en spiller på et mesterhold, endsige et hold der skal spille europæisk.

Pavlovic er en offensiv klods om benet. Det bliver svært at finde en klub der vil betale noget nævneværdigt for ham, men at hænge på ham mod Brøndby og A. Madrid, virker ikke betryggende.

Med Ankersen, Olsen og Santander på vej væk til sommer, kan man meget vel stå i en situation hvor der er nye folk på fem (5) positioner.

Med tanke på erfaringerne fra tidligere »genopbygninger,« ser det ikke specielt lyst ud.

Tågesnakken blandt diverse brugere om at hente FC Nordsjælland på tredjepladsen, er da også forstummet. Helt forståeligt.
FREM for alt
Skrevet af Schelden
Jeg har svært ved at finde ud af, hvad du egentlig vil, Kim.

Vi er alle trætte af bagkæden, men så længe man har bundet så mange penge i den, så er det svært at hente endnu en ind. Det er et stort tab at tage, hvis man afskriver en af de to, der trods alt kun har været her et halvt år. Det kan også sagtens være, at man har et ønske om en, men simpelthen ikke kan finde et alternativ. Det er jo ikke Football Manager, hvor man bare skal smække krav ind i søgemaskinen, og så ellers vælge og vrage.

Tågesnakken, som du kalder den, genkender jeg ikke. Jeg kan i hvert fald ikke huske, hvornår det senest har været nævnt, at man seriøst tror på, at vi når en tredjeplads. Der skal noget ekstraordinært til. Enten at de falder helt sammen, ellers at vi pludselig finder melodien. Nogenlunde lige urealistisk. Jeg oplever derimod mere end frygt for, om vi overhoved ender i slutspillet. Men det kan sagtens være, at jeg ikke har læst grundligt nok med.
København.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Schelden

Kvitterer for fornuftige ræsonnementer.

Mit primære budskab er bare at:
En spilfilosofi, hvor det centrale forsvar er en af grundstenene, lider i en situation, hvor det defensive fundament er skrøbeligt.
Afspillet fra bagkæden vil jeg undlade at kommentere.
I min optik har problemerne i det centrale forsvar, »taget frihed« fra Zeca/Kvist/Gregus, der i høj grad må orientere sig i forhold til worst case.

Med det sløje efterår, og Sommerens forventelige afgang in mente, mener jeg at kunne identificere to gode grunde til at hente en spiller eller to i dette vindue.(Udover Skov, der selvsagt tegner lovende)

Man havde derigennem:

-Styrket holdet til februar måned, der noget uvant bliver sæsonens vigtigste.

- Muliggjordt en god begyndelse på overladningen til sommer.
---
Du skal, af meget gode grunde, ikke stå til ansvar for at visse (sikkert ikke særligt mange), har givet udtryk for muligheden af, at spise 13/14 point, på 17 kampe.
FREM for alt
Skrevet af quaz
Jeg kan slet ikke forstå, hvad du egentlig skriver, og hvor du vil hen med det.

Vavro og Lüftner fungerer ikke sammen. Intet nyt der. Lüftner gør det fornuftigt med Boilesen ved sin side, og han er også faldet bedre ind i zoneforsvaret end Vavro. Vavro har måske mere ´råtalent´ end Lüftner, men jeg er ved at tvivle på om han nogensinde tilpasser sig et zoneforsvar. Det begynder allerede at ligne en ny ´Okore´. Vi havde alle sammen håbet på Granqvist, som ville være den klare leder i forsvaret som vi har søgt siden Zankas afgang. Det ville betyde at Boilesen kunne sætte sig fast på venstrebacken, hvor han er bedst, eftersom Pierre Bengtsson er en skygge af sig selv.
København
Skrevet af Randomhero
Er der nogen, der ved noget om evt. klausuler ved et NJ salg til Newcastle (og andre klubber..)? Har læst lidt gætterier flere steder men intet konkret.
Skrevet af Plankeværket
Alle gæt jeg har set, siger samstemmende 10 % af alt over salgssummen. Men det er gæt. Ingen af de sædvanlige FCK journalister har sagt noget og det har klubben heller ikke.
Umiddelbart er der ingen der ved noget med sikkerhed.

Skrevet af Bløde babser
Er 10% ikke bare det alle siger når man ikke har den fjerneste ide?
Bare fordi det virer som oplagt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Nemt
Jeg har både hørt 10 og 15%.

Nogle gange skifter det lidt alt efter om det er første sæson eller anden sæson de bliver solgt i :)

Men 15-20 millioner ekstra er da også penge ;)
Skrevet af Emkay
Ligeså godt jeg kan li at høre "det går godt på træningslejren" tilsvarende frustrerende er det blevet, når nu jeg har siddet med alt krydset den seneste uge med håbet om en tilførsel til vores amputerede angreb... Kom nu med den nyhed hvor en angriber bliver præsenteret og Pavlo og Pusic tager til Kina
Skrevet af Plankeværket
Pusic har allerede sagt nej til Kina.
Skrevet af DanishBhoy
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Schelden
Hvis ikke det er fordi Kasper Kusk ryger og han skal være højrekant, så er det et gigantisk nej-tak herfra. Jeg er desuden heller ikke helt tryg ved hans skadeshistorik.
København.
Skrevet af MC89
En spiller der nærmest har været kronisk skadet hele sin senior-karriere. Ham tager i bare :)
Skrevet af Plankeværket
Jeg går i seng. Den der slags pis gider jeg simpelthen ikke.
Skrevet af Bløde babser
Uffe Bech vil ganske rigtigt være den vildeste anti-klimaks signing.

Jeg skal virkelig grave dybt og huske hvor skuffet jeg blev da Brian Laudrups afløser blev annonceret (en totalt ukendt Sydafrikaner med et fornavn man ikke kunne sige....Sibusisu lærte jeg det var ovenpå 8 fadøl), for at finde en af de der referencer til fortiden man kan trøste sig på mht anti klimaks signings.


Ficher rygtes også på vej: https://www.nordicbet.dk/da/blog/fodbold/transfer-talk/brugge-koeber-dansk-stopper-og-henter-fck-fischer-/
Hvis det bare er leje et halvt år er det også en håbløs løsning, men bedre end Bech.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0