Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Han har været formidabel i dag, Robert Skov.
Skrevet af danped89
Skov har godt nok, fået gang i det ben. :-)
Skrevet af Schelden
Nå, så banker han den ind lige efter, jeg har trykket opret.

Han skal have den derinde, men det ændrer ikke på, at det er fint, han tager skuddet.

Robert Skov har været klasse i dag.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Igen i dag fristes man til at sige, selvom han til tider tager en aktion for meget hvor Ankersen skulle have haft den i overlappet. Men rart at se vi styrer mod en komfortabel sejr!
Skrevet af armand
i "gamle dage" havde vi kørt sådan en der på cruise control fra 2-0 af, og sparret kræfter i spillerne (uden at gå bananas med udskiftninger) til næste europa kamp.

nu er der så self landsholdspause og situationen er også en anden, hvor en storsejr eller to ikke er nogen skade til.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Slettet(072126190212)
nu er der så self landsholdspause og situationen er også en anden, hvor en storsejr eller to ikke er nogen skade til.


Omend det virker usandsynligt, kan det vel ikke udelukkes, at mesterskabet kan afgøres på bedste målscore. Det er i hvert fald tænkeligt, at uddeling af første omgang TV-penge skal afgøres på den måde.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
Det blev til en komfortabel 4-0 sejr, hvor specielt Robert Skov brillierede. Han var decideret klasse. Dame N´Doye kom mere med i kampen, og, sjovt nok, spillede vi også bedre og bedre. Midtbanen var, udover omtalte Robert Skov, en smule tynd i dag, hvor specielt Carlos Zeca prøvede at sabotere en sikker sejr. Nicolaj Thomsen var bare ligegyldig. Starten på anden halvleg lignede noget, vi har set før, og som har resulteret i pointtab.

Jesse Joronen: 8

Løste sine opgaver fint og stod i vejen på et par farlige skud. Godkendt indsats.
__________________________________

Peter Ankersen: 8
Denis Vavro: 8
Andreas Bjelland: 7
Nicolai Boilesen 8

Forsvaret stod ikke helt skarpt, hvilket primært skyldes en halvringe indsats fra den centrale midtbane, men ikke desto mindre kom specielt Andreas Bjelland og Nicolai Boilesen i problemer defensivt. Enten fordi de blev fanget for langt fremme i banen, eller ganske enkelt fordi de ikke var gode nok i duellerne. Peter Ankersen hjalp flere gange til i den side. Han var desuden også med i målet, hvor Nicolai Boilesen leverede assisten. Grundet assisten får Nicolai Boilesen et lille ottetal. Denis Vavro var bundsolid.
__________________________________

Robert Skov: 11
Rasmus Falk: 7
Carlos Zeca: 6
Nicolaj Thomsen: 5

Robert Skov var klasse. Havde han banket den sidst ind, havde han fået 13. Han viste igen tegn på dét, vi har savnet lidt herinde. Nemlig evnen til at tænke fodbold. Det var tydeligt, at det var fra ham, det skulle komme, og i dag kom det også. Den centrale midtbane var ikke særlig god i dag, hvor specielt Carlos Zeca havde problemer. Rasmus Falk var hverken her eller der som central, men saboterede dog ikke ligefrem. Nicolaj Thomsen var rædderlig.
__________________________________

Dame N´Doye: 9
Pieros Sotiriou: 7

Dame N´Doye spillede sig op, og han var endnu engang en vigtig faktor for, at det rent faktisk lykkedes i dag. Hvis ikke han er der til at tage duellerne, så har vi næsten ingen chance for at bringe spillet frem på banen. Jeg siger det til mig selv efter hver kamp, men jeg tør slet ikke tænke på, hvad Ståle Solbakken gør, hvis han går i stykker. Et lille nital. Vores ven fra Cypern spillede igen en anonym kamp, men dukkede op, da man havde brug for ham. Man skal ikke kigge mod ham, når man har problemer med spillet. Man skal kun kigge mod ham, når man skal bruge en afslutning i feltet.
__________________________________

Jan Gregus: UB
Carlo Holse: UB
Kenan Kodro: UB

De satte alle deres positive præg. Gode afleveringer, assist og en kasse.
__________________________________

Ståle Solbakken: 10

Efter en voldsom hård kamp i Frankrig, formår man alligevel at banke Randers 4-0.
København.
Skrevet af JuveFella
Heldigt man starter mod Prag i Parken.
Skrevet af elendil
Selvfølgelig skal Randers´ målmand have Robert Skovs skud, men det knækker voldsomt. Det er en vild sparketeknik han har.

Det defensive var virkelig sløjt. Det er heldigt at Randers er et rigtig dårligt hold.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
"Men jeg har ikke fået straffespark i Parken - ud over når vi har været i straffesparkskonkurrence, sagde Randers-træner Thomas Thomasberg efter kampen"

Situationen med Jesse Joronen og Marvin Egho.

Han er sgu en bøv, den kære Thomas Thomasberg. Skide brilleabe.

https://bit.ly/2y5kvmK
København.
Skrevet af elendil
Det var ellers signaturidioti fra Jesse Joronen.
fck-medløber.
Skrevet af Jussi
Robert Skov var klasse. Havde han banket den sidst ind, havde han fået 13. Han viste igen tegn på dét, vi har savnet lidt herinde. Nemlig evnen til at tænke fodbold.

Men den der sygdom, hvor han i en overlap-situation trækker udad og således ind i Ankersens bane, må meget gerne snart ophøre. Det er imø det stik modsatte end at tænke fodbold, for det vidner om, at man ikke helt har forstået et ellers ret let fatbart koncept.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Schelden
Meget enig.

Hans fodboldintelligens begrænser sig til dét, han ser med sit venstre øje.

Det kommer forhåbentlig snart.
København.
Skrevet af Plankeværket
To ting der ikke er nævnt. Jeg synes igen Ankersen er fin - og især den nærmest underskruede frispilning til Holse er rigtig god.
Samme Holse, som er med i mange mål når han spiller. Så kan det godt være der stadig er noget med tempoet og fysikken, men han udfører virkelig nogle lækre aktioner. Der er kommet mål/assist fra ham hvert 80. minut i årets senior kampe. Og ja, det er ikke mod FCM på udebane, men Rom blev ikke bygget på en dag.
Skrevet af pyto
Jeg synes godt nok også at Ankersen har været god i denne sæson, ihvertfald sammenlignet med sidste. - Han løber noget gode overlap, det er (som nævnt) ret ærgerligt at Skov ofte vælger at løbe med derud.
Kvist raus.
Skrevet af Untitled
Jaja, here we go again. FCK fans er inderst inde en flok curling-børn.

Nu var jeg - for en sjælden gangs skyld - selv inde og se kampen i går, og ja, Randers var ikke skræmmende, og ja, der var fejl og til tider for nonchalant spil, men for fanden da de karakterer afspejler ikke en 4-0 sejr. Come on, vær nu lidt positiv!

Og fordi Matias fortæller dig at Zeca laver en fejl, skal han vel ikke hagles ned. Han spillede en fin kamp over middel - på trods af de fejl der blev lavet. Hans løb uden bold og generelle arbejdsindsats er ret imponerende.

Men ja, intet nyt under solen her...
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Matias
Apropos curlingbarn, så kan du jo bare sætte dig for at give karaktererne, hvis dine følelser bliver for belastede af de bedømmelser, der kommer fra Schelden. Sådan, i stedet for bare at klage din nød. Vi ser jo kampene forskelligt, har forskellige udgangspunkter at give bedømmelserne ud fra (jeg giver ud fra, hvad jeg ved og/eller forventer, at spillerne kan levere), så du kan jo f.eks. melde dig selv til at holde traditionen i hævd her i tråden.
Skrevet af Esrever
Jeg ville intet have imod at flere bød ind med karaktere. Det giver en eller anden form for perspektiv.
Jeg værdsætter karakterene, arbejdet bag dem og specielt de vedlagte kommentare. Det sagt synes jeg det står folk frit for at være uenige uden de skal plages med "kan du gøre det bedre selv, hva´?". Så længe alle bare anerkender at karakterene er en gratis service, hvilket jeg ikke synes folk har haft problemer med hidtid.
Skrevet af Hjaelmen
@Esrever:

De gange jeg har set nogle være uenige med karaktererne på en konstruktiv måde, er det blevet fint modtaget.

Men at kalde FCK fans (læs. Schelden) curlingbørn, er vel ikke den bedste måde og starte på. Hvis man selv ligger sig ned på det niveau, så må man vel forvente den type svar tilbage som: "Så gør det da selv"!

OT:

Hvis Zeca kun lavede en fejl, kunne han vel godt have fået en bedre karakter. Men han lavede ikke kun 1 blind pasning bagud i banen, men flere. Derudover tabte han også flere nærkampe, hvor han var boldførende og kunne/burde har spillet en medspiller noget før. Det førte til en del farlige situationer, som også var medvirkende til at få Bjellands fart udstillet som en decideret svaghed.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Schelden
Carlos Zeca leverede næsten intet andet end fejl. Fejl, som egentlig burde have resulteret i, at Randers havde udlignet i starten af anden halvleg. Fejl, som mod bedre modstandere havde kostet både mål og håndbremse-kort. Uden en glidende Peter Ankersen og et par refleksredninger fra Jesse Joronen, så havde den kamp set meget anderledes ud. FCK vandt på trods af en skidtspillende, central midtbane. At den blev 4-0 er desuden ikke en rettesnor for karaktererne.

Kampen mod Randers var ikke særlig god i fodboldmæssig forstand, men resultatmæssigt perfekt. Det nævner jeg også flere gange, og jeg lovpriser endda Ståle Solbakken for det. Jeg synes også det stemmer meget godt overens med den omtale, som kampen har fået. At resultatet ikke nødvendigvis fortæller om styrkeforholet på dagen, men derimod om kynismen.

Karaktererne er blot et oplæg til, hvordan jeg personligt så kampen. Det er ikke den absolutte sandhed, hvorfor folk som regel også skriver, hvis der er noget, de har set anderledes. Jeg har eksempelvis en tendens til at være for hård ved Pieros Sotiriou, som gerne bliver kommenteret.

Jeg forstår desuden slet ikke referencen med curlingbørn?

Nu kiggede jeg lige på karaktererne igen, og jeg synes egentlig de rammer fint. Hvis jeg skal ændre noget, så må det være at give Peter Ankersen et lille nital fremfor et ottetal. Måske også Jesse Joronen, selvom hans udspark bør tælle en ned hver gang, han sparker den ud af banen. Men det bliver så tæt på umuligt for ham at bestå.
København.
annonce
0