Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af armand
mon ikke stefan johansen får tættere på de 10 millioner om året i fullham, end de 5 der nok er smertegrænsen i FCK.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af repos , moderator
Bjelland hiver 9 mio. kr om året hos os, så 5. mio kr. er langt fra smertegrænse. Stefan Johansens løn er nok også en del højere end de 10 mio. Formentlig tættere på de dobbelte.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Johansen tror jeg har været nævnt herinde hvert vindue de sidste 5-6 år.
Jeg tvivler på at han er interesseret denne gang heller. 28 er ikke den bedste alder for en PrL spiller at skifte til superligaen.
Han er for gammel til at tage en sæson eller to i FCK og så skifte til et højere niveau, og for ung til at dedikere resten af karrieren til FCK.

Ellers så ville han, for os, rigtig nok være en fin, men dyr, løsning.
Og 28 år er jo nærmest en optimal alder, fra vores perspektiv. Tænk hvis man kunne have én fast midtbane-general de næste 5 år frem, og ligegyldigt hvor godt han gjorde det, så ville udlandet være ´meh´ over det pga alderen. Det ville være fantastisk.
Men som sagt, jeg tror ikke på det.

Mon ikke også at Ståle har nogle konkrete emner i kikkerten når han specificerer at vi er efter en ung midtbanespiller, ellers var han jo bedre tjent med at holde det vagt.
Skrevet af CopenhagenDreams
Gad sku godt se Ståles søn i FCK. Kunne være legendarisk, men også en stor risiko for Ståle og sønnen. Der vil uden tvivl være alt for meget fokus omkring det, men hvis han virkelig er god nok til seria a, så lyder FCK da som et fint skridt for en 18årig nordmand. Så kunne det også være fedt, hvis han spiller som sin far gjorde.
bold.dk med det mest farvet moderator team. Spild ikke din tid her. SIR C er en lille dreng og burde kigge indad.
Skrevet af BlueAndWhite
Ja så ville vi få den vokal og fysiske tilstedeværelse der mangler på midten
Skrevet af elendil
Mads Roerslev til Hjørring indtil sommer. Fedt, hvis det betyder at han skal spille, i hvert fald.
fck-medløber.
Skrevet af Pascal
Mads Roerslev til Hjørring indtil sommer. Fedt, hvis det betyder at han skal spille, i hvert fald.


En helt fin løsning som det ser ud pt ihvertfald.

Måske der er en simpel forklaring, men forstår simpelthen ikke, at der ikke er bygget mere fysik på ham de sidste 2 år.

Der er umiddelbart ikke sket det store fra hans debut og til nu, selvom at det ret tydeligt er noget han i den grad mangler.


Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Bløde babser
Er Roerslevs forløb ikke det typiske for en spiller der aldrig rigtigt slår til og bliver sendt videre?
Min fornemmelse er lidt den at de unge FCK´ere der slår til på holdet oftest viser på et tidligt tidspunkt at her er noget. Cornelius, Kvist, Delaney og senest Wind kom alle tidligt noget tættere på holdet. Det der med et langt forløb med udlån og en lang periode som træningskegler, for så senere at slå til, kan jeg ikke komme på så mange der har haft succes med.
Har dog ikke lige det store overblik. Kan sagtens være jeg har overset en masse eksempler på det modsatte.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Pascal
Er Roerslevs forløb ikke det typiske for en spiller der aldrig rigtigt slår til og bliver sendt videre?


Måske.

Roerslev viste dog ret tidligt at han havde noget potentiale, dog med mangler på fysikken.

Derfor min undren over hvorfor han så stadig har det.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Svoger
Toutouh havde vi succes med at få udlejet til Esbjerg. Og Oviedo til Nordsjælland.
Som jeg husker det, fik begge dog herefter fornuftigt med spilletid, da de kom retur.
Omkring Delaney var det længe svært at se, at han ville blive en profil. Som jeg husker det, fik han indhop og lignende på kanten, uden det for alvor nogensinde lugtede af at kunne blive rigtig godt. Og hvor der ikke var meget, hvis noget overhovedet, der tydede på, at han skulle blive stamspiller på den centrale midtbane.
Det ændrede sig heldigvis.

Men jeg er enig. Når man ikke har set mere til Roerslev, trods et travlt efterår, og jeg forstår, at han fysisk ikke synes at udvikle sig nok til FCK, så antager jeg også, at udlejningen er begyndelsen til enden for hans tid hos os. Det er da muligt, han skal tilbage og være reserve i efteråret, men det vil vel ikke for alvor komme bag på nogen, hvis han skifter til en anden klub i løbet af sommeren.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af JarJarBonkers
Jeg ved ikke hvor meget spilletid han skal regne med. Vendsyssels højre back er samtidig deres kaptajn. Men måske de er ved at sælge ham.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af BlueAndWhite
Han er vel blevet lovet spilletid siden han udlejes.
Skrevet af GammelBitterMand
Han kan enten være tredjevalg i FCK bag to landsholdsspillere, eller han kan prøve at slå, med al respekt, Vendsyssels anfører af.
Batman Close. London W12.
Skrevet af E. Jack Ulayte
- Det er primært hans løb, positionering og valg af dueller, der er problemet. Han er ikke central midtbanespiller i de facetter, ikke i FCK-regi i hvert fald. Eller, ikke i FCK-regi mod jævnbyrdige eller stærkere modstandere. Jævnligt er hans løb mistimede ift. spillet, særligt når den ene centrale (som oftest Carlos Zeca) skal dække af ´for neden´, mens den anden (som oftest ham / Rasmus Falk) skal presse boldholder eller den, der potentielt bliver boldholder, lidt længere fremme. Hans position / afstemning med Carlos Zeca er til tider horribel, og jeg har kritiseret Carlos Zeca for, ikke at være en tydelig nok leder, som dirigerer sin makker, men forståelse for positionen er Rasmus Falks egen. Det er som om han gerne vil rende og dække det hele, hvilket flere gange har fået ham til enten at ligne en hund i et spil kegler, eller blive spillet helt udenom, så han er usynlig. Endelig korser jeg mig nu og da over de valg han træffer, når han går i dueller, som, igen, for ofte ikke bliver virksomme. Jeg kan også godt lide ham i FCK, han er skide god, men der er brug for en skolet, central midtbanespiller, som makker til Carlos Zeca.


Jooeh, altså.. ja. Men Falk er smidt ind i rollen for ikke så længe siden. Han er ikke CM, men er blevet det i mangel på bedre, og de ting som du nævner er vel det man kan forvente at se fra en spiller, der netop har fået rollen og mangler rutine på den plads.
Når det er sagt, så er det sjovt du nævner hund i et spil kegler, for nogle gange har jeg faktisk tænkt præcis det om ham og netop når han er nødløsning, så burde Zeca nemlig “fylde” mere.
men jeg synes egentlig at Falk har gjort det fint, i betragtning.. men derfor har jeg stadig hede drømme om en Linderoth-type til midten.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Nandeyanen
Tror Roerslev ender ligesom Røjkjær.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(072126190212)
Tror Roerslev ender ligesom Røjkjær.


At være en profil for 1. divisons tophold i en alder af 20 år er vel ikke helt skidt.

Med undtagelse af Aaquist og Højer er det vel nærmest det bedste, et at vores aflagte talenter har præsteret.

Om Roerslev ender med at slå igennem i FCK kan jeg godt være lidt i tvivl om, selvom jeg håber. Men han har dog så tilpas meget flair og talent, at han nok skal slå igennem et andet sted.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Matias
Apropos Nicklas Røjkjær, så er jeg ærgerlig over, at han ikke greb chancen i FCK. Han har noget af den aggressivitet i sine udfordringer og i sin udstråling, som er rigtig godt at have med, når man fodboldspiller i FCK.
Skrevet af Schelden
Ja, det gik desværre ikke som forventet. Og nu slår han igennem i Viborg.

Så er spørgsmålet om han tage skridtet op i Superligaen.
København.
Skrevet af Matias
"Men Falk er smidt ind i rollen for ikke så længe siden. Han er ikke CM, men er blevet det i mangel på bedre, og de ting som du nævner er vel det man kan forvente at se fra en spiller, der netop har fået rollen og mangler rutine på den plads"

- Måske ikke, men det betyder også, at han står tilbage med et svækket kandidatur til pladsen i FCK, anderledes kan det ikke være. Han er snart 27 og ligner ikke én, som er blevet mærkbart bedre i nævnte facetter, mens han har haft rollen. Det kan Ståle Solbakken godt se, selvfølgelig kan han det.
Skrevet af Matias
Jeg har ikke fulgt ham i Viborg, men godt at høre, at han får spilletid. Jeg troede på ham, da han var i FCK. Også som dén i trekløveret Holse, Roerslev og ham, der ville kunne komme længst i sin karriere.
annonce
0