Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Jeg er naturligvis ikke uenig i, at det kan bruges i den sammenhæng, Imperator. Eller hvis det er brødre, og man er ligeglad med hvem af Laudruperne der blev hentet. Dengang. Før de hed Mads og Andreas...

Ingen af delene var dog mig bekendt tilfældet her.


Peanuts - det er ikke sjovt!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
"Hvorfor snakker vi altid om de samme spillere? Mathias Jensen og Stefan Johansen? De to bliver sgu aldrig FCK spillere"

- Jeg tror begge kan blive det indenfor et år. Altså, en af begge to, formentlig ikke begge to på samme tid.

"Jeg selv skrev to spillere nogle sider tilbage, og ikke en valgte at kommenterer det"

- Altså, Philip Billing er da blevet vendt og drejet over de sidste par dage. Det sagt forstår jeg ikke, du mener han er mere realistisk end f.eks. Stefan Johansen. Billing har fået mere spilletid i PL i denne sæson, end Johansen har i CS og PL tilsammen i samme periode, han er yngre og formentlig mere interessant for flere PL-klubber end Johansen. Nevermind, Stefan Johansen ser jeg som en oplagt makker til Zeca, og derfor bliver jeg ved med at nævne ham.

Jeg har da set andre bud, problemet er, som dit bud på Ezequiel Ponce, at de er lidt ´vilde´, og derfor svære at forholde sig til, som andet end kuriøse bud. Jeg har i den forbindelse selv budt ind med Riechedly Bazoer og jeg har også set Leroy Fer nævnt.
Skrevet af Old123
Stefan Johansen bliver det næppe denne sommer eftersom han næsten lige har forlænget sin kontrakt med et år i Fulham.
Skrevet af Matias
"Stefan Johansen bliver det næppe denne sommer eftersom han næsten lige har forlænget sin kontrakt med et år i Fulham"

- Som sagt ser jeg det som en ekstra (uventet) chance for ham. Det kan være han griber den, hvis ikke, så er han ude til vinter. Men enig, det er nu vi skal have den forstærkning til den centrale midtbane.
Skrevet af MadsLeb
Phillip Billing kommer ikke til FCK. Det er ønsketænkning og totalt urealistisk.

Stefan Johanson er (en smule) mere realistisk - dog skal det siges at han ville blive klubbens absolut bedst betalte spiller, og det må jeg indrømme, at jeg også har meget svært ved at se.
-
Skrevet af Matias
Jeg tror heller ikke, det er vanvittigt sandsynligt (med Stefan Johansen), og slet ikke nu, men altså, som profil på en makker til Zeca, passer han ret godt, og en ´strandet´ skandinav er jo nærmest en usual suspect for vores scouts.
Skrevet af TR1986
Hvis vi kigger på skandaviske emner, så kunne en spiller som Markus Henriksen også være interessant. Han har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Hull.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Han er i hvert fald god. Jeg tror dog han er i nogenlunde samme kategori som Philip Billing, med fast spilletid i en ok, engelsk klub, han er anfører i samme og formentlig attraktiv for en del klubber derovre.
Skrevet af Matias
Nå, så blev Uros Matic sendt afsted igen, hvad fanden gør vi så?
Skrevet af The Kid
Jeg peger stadig på Grindheim.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Blastoid
Er TK´s kontrakt i Australien ikke udløbet? Det er ved at være på tide til et gensyn!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af MadsLeb
@Matias

Tror ikke at Matic var tiltænkt pladsen på midtbanen. Er ret sikker på at Ståle direkte er udtalt, at vi kigger efter at købe en ny midtbanespiller i dette transfervindue, så der skal nok komme en. :-)
-
Skrevet af peanuts
Ståle & Co var i Køln for et par uger siden, Johannes Geis ser ikke ud til at få forlænget sin kontrakt, jeg ved ikke rygterne går på at FCK vil forsøge at hente fra en hylde som de normalt ikke handler på, det begynder at tynde ud i skandinaviske emner
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Ja´m asså det var lissom osse en jokes.

Jeg er ret sikker på, at der kommer en ny mand ind til pladsen inden længe. Hellere tidligt i transfervinduet end sent, uagtet at det koster lidt flere penge og ikke åbner op for pludselige muligheder, når andre handler falder fra hinanden.
Skrevet af Saint
Så vidt jeg ved har Johannes Geis allerede skrevet under med en unavngiven klub på fritransfer.
(...)
Skrevet af MadsLeb
Der er jo heller ingen som siger at det skal være en skandinavisk/nordisk spiller. Hvis rygterne om at man vil hente fra en højere hylde end normalt er rigtigt, så er der næppe særligt mange skandinaviske spillere som opfylder det kriterium. :-)
-
Skrevet af Matias
Jamen så kaster jeg Riechedly Bazoer i puljen igen.
Skrevet af Matias
Han kender også hele vores venstrekant igennem et par sæsoner i Amsterdam. Alt ville være godt. Nok er han defensivt orienteret, men han kan altså også en ting eller to i offensiven, han har bl.a. scoret 3 og lagt op til 3 andre, i hans 12 ligakampe for Utrecht her i foråret. Han er bomstærk og slår ´åbnere´ som få. I skal da lige have en salgsvideo.
https://www.youtube.com/watch?v=nWz_m5wmu1Y
Skrevet af JuveFella
Et ny spiller der bliver rygtet til FCK er Patrick Twumasi som spiller for Alaves i Spanien, har tidligere gjort det ganske fint for Astana.
Skrevet af Matias
Jeg tror aldrig, jeg har set ham spille en kamp. Jeg kendte i hvert fald ikke navnet. Rygtet stammer fra en ghanesisk avis, og jeg har ingen anelse om dens troværdighed eller journalistens evne til at researche (det ville jo ikke være første gang, at der med FCK i virkeligheden er tale om Brøndby, FCN, Kaiserslautern eller en helt fjerde klub).
annonce
0