Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kipvits
Imo er Grytebust klart bedre end Joronen. Joronen har sku haft nogle eklatante kiks igennem sæsonen. Kan vi få en god pose penge for ham, så vil jeg være ganske tryg ved Grytebust. Vi skal så have en ny 2. Målmand med en vis kvalitet, men det tror jeg ikke bliver noget problem at finde.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Theanimal
Jeg synes ikke at Grytebust er god nok til at være første målmand for FCK. Ja han har bedre reflekser og meget bedre med fødderne, men på dødbolde og specielt hjørnespark er han enormt svag, hvilket man har set i al hans tid for OB mod specielt Horsens, FCK, FCM og Brøndby.
Jeg synes heller ikke at Jesse er god nok men han har i det mindste alderen med sig og har potentiale til at udvikle sig. Men Jesse ville til hver en tid være den vigtigste i Europæisk sammenhæng

Lad os lige tage en slappe og lade være med at hoppe med på Grabaras vogn med at være en fantastisk målmand. Han spillede et halvt år for AGF mod nogle dårligere hold end FCK Gryte og Jesse, derudover startede han enormt dårligt med et hav af drops i de første kampe, hvilket man glemmer når han har 1,5-2 måneder som var rigtigt gode, men det er nok til at komme i en top 3.
Skrevet af peanuts
FCK og Brugge skulle eftersigende være ude efter Oviedo
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af JuveFella
Jeg kan godt lide rygtet om Oviedo, han kan heller ikke være helt urealistisk i forhold til klubben han spiller i nu.
Skrevet af Altid Ret
Det kan da kun gå for langsomt med at skrive kontrakt med Oviedo.
Så mangler vi bare en stærk angriber, Mathias Jensen, Sisto og Sigurdsson
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af jenner4
Det er en central midt vi mangler - tænker Mathias Jensen - Hvis han vil hjem må det absolut være en mulighed. Fantastisk på bolden og altid fremadrettet - spørgmålet er om han kan være 2 vejs i en stram norsk 442. Men en guds benådet fodboldspiller.
Skrevet af Altid Ret
Kunne være spændende ja.

FCK kommer til at forstærke sig i samtlige kæder...

edit: man kunne også forsøge at leje Corner ind til vinterpausen så N´Doye kan spares til de vigtige kampe.
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af TR1986
Kan det tænkes at hvis vi henter Oviedo og vi sælger Vavro, at Ståle så kan finde på at spille med Boilesen i det centrale forsvar og istedet gå all in på en kæmpe forstærkning til den centrale midtbane? Ikke at jeg ønsker det skal være sådan, men rent økonomisk kunne det vel tænkes.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af peanuts

edit: man kunne også forsøge at leje Corner ind til vinterpausen så N´Doye kan spares i de vigtige kampe.

Jeg så nu gerne at Damen spillede de vigtige kampe
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af jenner4
Den er jeg med på hvis vi henter en CM i Schøne klassen.
Skrevet af Altid Ret
Jeg så nu gerne at Damen spillede de vigtige kampe


forkert formuleret. Det er rettet.
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af Altid Ret
Så vidt jeg har forstået - så kommer vi til at forstærke os rimelig markant. Mener at have læst at strategien gik på at holdet først skal toppe i næste sæson, men at man nu går efter det skal være denne sæson vi går ind i nu. Altså at der ligges op til CL-deltagelse. Det er det man går efter, og sammen med en ny investor og forlængelsen af Ståles kontrakt.
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af JuveFella
Mathias Jensen vil umiddelbart ikke passe særlig godt ind i Ståle 4-4-2 og jeg tvivler sgu stærkt på, at han overhovedet overvejer et retur til dansk fodbold allerede. Manden har potentiale til mere i en mere offensiv rolle.
Skrevet af quazz
Jeg frygter lidt at Oviedo bliver en ny Pierre Bengtsson. Oviedo kunne ikke engang rigtig komme på holdet i sidste sæson hos Sunderland. Jeg kunne forstå, hvis han kom fra en stærk sæson i Sunderland.
Skrevet af Esrever
Enig med quazz.
Jeg tror begge vores VBs har det fint hvor de er så der er sandsynligvis ikke plads. Mest afgørende så passer Oviedo´s hylde ikke på de udmeldinger vi har fået. Vi leder angiveligt efter spillere, der ikke har os som førstevalg men kan blive tvunget til at "nøjes" med os sent i vinduet når de bliver vraget af større klubber. En mere eller mindre rotationsspiller fra League 1 passer ikke med de ambitioner eller overvurdere jeg FCK vanvittigt?
Skrevet af Theanimal
@TR tror ikke planen vil være at boile skal ind på Vavros plads. Han er venstrebenet og Vavro er højre, samt placeret på den højre del af midterforsvaret. Boile kunne placeres på Bjellands plads, men vi ville være meget hårdt ramt hvis Boile røg på vavros plads. Vi så hvor amputeret det var da han spillede højreback imens Ankersen og Høgli var skadet.
Det er virkelig sidste løsning. Så det tror jeg ikke er en mulighed
Skrevet af Theanimal
Også enig med @esrever og quazz, synes heller ikke at det passer med de udmeldinger som har været. Vores transfers har været langt mere kalkulerede siden ståles retur og på trods af nogle svipsere, har det set meget fornuftigt ud. Det er en god blanding af de unge talenter i 19-23 års alderen og udviklingsspillere som skal have genaktiveret sin karriere 24-27 og de ældre ledere som kan være med til at give ro, råd og udvikling
Skrevet af Bløde babser
Theanimal

Enig, at Boilesen skulle overtage i midterforsvaret giver heller ikke mening for mig.
Dels vil han jo så mangle på sin vante plads. Men mere vigtigt. Han er ikke midterforsvarer. Han er en back der kan tage pladsen i nødsituationer fra tid til anden.
Det vil være skørt at flytte en velfungerende back til et eksperiment på en plads hvor der altid er masse af gode alternativer i markedet.
Tror da heller ikke det nogensinde har været en tanke i klubben.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Theanimal
Helt enig @BB det har helt sikkert ikke været planen at have ham nogle andre stedet end VB. Mente bare at hvis han endelig skulle være midterforsvaret var det ihvertfald ikke på Vavros plads. Så det kunne ikke være en del af en større taktisk transfer med Vavro ud og Oviedo ind osv
Skrevet af Matias
Jeg ved ikke hvor pålideligt rygtet om Bryan Oviedo er, jeg ved sådan set heller ikke, hvordan han spiller længere. Men er det ikke væsentligt forringet fra dengang, han var her, mener jeg man skal forsøge at signe ham.

At klubben har udmeldt, at man vil hente spillere af en større kaliber til, har jeg ikke læst som en udelukkelse af spillere der kan være interessante i en anden sammenhæng. Det kommer jo an på, hvad der ellers sker i truppen, Grytebust er f.eks. kommet til fra en ganske sædvanlig indkøbshylde. Er Pierre Bengtsson på vej væk, eller vil Ståle Solbakken spare indkøb på en angriber for at lade Viktor Fischer få mere spilletid deroppe, kunne Ovido være et ok supplement til venstrekanten.
annonce
0