Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Københavnfraparken
Mr. H

Det har jeg ikke lige fanget. Jeg fangede han blev sparet. Men du har nok ret.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/riddersholm-i-angreb-paa-superliga-planlaeggere-fck-skal-have-bedre-betingelser

Det er det klogeste guld Glen nogensinde har sagt. Dem som planlægger kampene skal til at vågne op og forstå vi lever i 2019 istedet for at være så bange for at tilgodese de store hold i DK. Nu er der endelig en fra en mindre dansk klub som slår på tromme for det Ståle har forsøgt at sige i MANGE år. Hvorfor fanden skal vi have så mange udekampe lige præcis det vigtigste tidspunkt på sæsonen. Ståle har sagt det hver eneste år på dette tidspunkt. Det er på tide der bliver gjort noget ved problemet. For igen i år så får vi et langt sværere program end resten af holdene i ligaen samtidig med vi skal prøve at spille os i champions league. Hvorfor ikke hjælpe klubberne istedet for at gøre det så svært som muligt?
Skrevet af elendil
Guldglen var ganske fornuftig at høre på i nedtakten. Højst usædvanligt.

Jeg er helt vild med Jens Stages selvindsigt. Jeg kan godt forstå han var svær ikke at holde af i AGF.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(371401222003)
Københavnfraparken:

nu skal du lige huske på i år er det faktisk lidt selvforskyldt !

da vi selv har bedt om at få flyttet kampe fra parken i starten af sæsonen pga af vi skulle have lagt nyt græs !

så plz
Skrevet af Matias
Nå, vi får ikke flere i dette tranfervindue. Og det på trods af at vi stadig mangler en centerforsvarer og midtbanen ville have godt af et klask opad, i særdeleshed hvis vi når et gruppespil. Ajax har skiftet et halvt hold her til aftenens sæsonåbner, bl.a. har man ment, at Daley Blind skal fra centerforsvaret op på den centrale midtbane, hvilket har smidt Lasse Schöne på bænken. Ajax har de seneste 3-4 sæsoner fundet ud af, at danskeren er nødvendig for at holde kæden på plads, han bidrager med overblik, rutine, fine pasninger og fight. Han er ikke så hurtig, ikke så god på låget, men han kan så meget andet, og dét endda på meget højt niveau. Og nu smutter han så til Genoa, tæt på kvit og frit. Hvorfor helvede kunne vi ikke have lokket ham til, han ville have pyntet så gevaldigt, så kunne man også have gjort lidt mere for at få Nicolaj Thomsen sendt til en klub, som kan bruge ham. Øv.
Skrevet af danped89
Spørgsmålet med schøne er, om vi har været med i kapløbet, men trukket os? Genoa bossen siger, at de har forsøgt at få ham i to mrd, så måske er den handel først blevet en realitet nu, fordi biel er købt. Han kan som sagt spille begge fløje og midt. Dog mest hm/cm vel.
Skrevet af Imperator
Mudrazija forventes jo tilbage om en måneds tid, medmindre man har opgivet ham, så giver det vel ikke mening at hente flere centrale midtbanespillere.

I forsvaret kommer Nelsson og Bjelland forhåbentligt til at udgøre en super stærk duo, og det er vel kun en bedre indskifter end Papa vi kunne ønske os. Det er sgu lidt svært at finde en spiller, som vi i bund og grund håber på vi får meget lidt brug for og som så samtidig skal være bedre end en spiller vi har investeret rigtigt meget spilletid i. Jeg håber lidt at ham Hahr kan byde sig til, og overhæle Papa.

Det er iøvrigt absurd så mange backs vi har i øjeblikket, Roerslev og Ankersen må sgu snart til at finde ud af noget.
Skrevet af Matias
Han er central midtbanespiller. Det er der, han er god. Jeg tror ikke, vi har har været med i kampen om ham. Jeg sidder bare stadig med et ønske om en international stærk makker til Zeca. Schöne, om end han ikke ligner en skræddersyet profil til dette, kunne have gjort det godt i den rolle, tror jeg.
Skrevet af Rogosjin
Det er sjovt, at Ståle lufter kritikken om de mange udebanekampe. Jeg har virkelig tænkt samme tanke. Det er virkelig grotesk, at vi i et så presset program skal køre så mange udekampe.


Nu er det jo sådan at han selv skal sørge for at sige det til dem der planlægger turneringen før den går igang, hvis han har nogle specielle ønsker.

Alle klubber skal jo indlevere deres ønsker til programmet og dem bliver der så vidt muligt taget hensyn til, og vi har den fordelagtig position er der bliver taget særlige hensyn til klubber der spiller europæisk.

Edit:
Boombap fortjener et kudos for at have påtaget sig opgaven med karaktergivning.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Imperator
Ja, tak for karakterer. Jeg arbejdede idag, så det var fedt med en opsummering!
Skrevet af Matias
Det er nemlig det, Rogosijn. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvad der faktisk har været ytret ønske om, men jeg mener også klubberne har mulighed for at få en finger med i spillet om, hvordan startprogrammet skal se ud.
Skrevet af dickos
@Matias
Ståle siger vel ikke, at vi er færdige med at handle. Han siger, at vi er færdige for nu. Men at vi må se om der dukker noget op. Det handler om at komme i et gruppespil, og så må vi se derefter.
Udover det, så er jeg enig med dig, mht Schöne
Skrevet af Matias
Det er selvfølgelig rigtigt, dickos. Jeg tror der skal noget exceptionelt til, enten at der dukker en spiller op, som vi ikke normalt har muligheden for at hente, eller vi kommer i CL.
Skrevet af dickos
Præcis. Hvis vi kommer i CL gruppespil, så er jeg overbevist om, at der kommer en handel mere. Men ellers tror jeg også der er lukket for nu.
Skrevet af BlueAndWhite
Kan euro league ikke gøre det ??
Skrevet af dickos
Mht transfers, så nej. Så tror jeg ikke der kommer flere, hvis ikke det hedder CL
Skrevet af BlueAndWhite
Schøne har kun en mundtlig aftale med Genoa, sæt i gang Ståle!
Skrevet af Schelden
Godt arbejde, Boombap. Det fint at læse dem, når man ikke får set kampene.

Glad for, at Jens Stage fik en succesoplevelse - og at Bryan Oviedo ser stærk ud.

Trist at Viktor Fischer stadig kegler for meget rundt.
København.
Skrevet af Schelden
Når man ser højdepunkterne, så får man indtryk af, at kampen mere eller mindre blev vundet af Viktor Fischer og Jonas Wind. De har sidste eller næstsidste fod på samtlige højdepunkter til FCK.
København.
Skrevet af Braumelaume
Jeg har ikke set højdepunkterne som du, Schelden, så jeg ved ikke om der er pyntet på det.
Fischer havde tredjesidste fod på målet, hvor Falk erobrer og han overtager bolden.
Fischer spildte en række kontrachancer og fine opspil, ved at være ubeslutsom eller forceret i sine aktioner. Han havde i flere tilfælde en én mod én i eller omkring feltet, hvor han enten venter for længe med at udfordre eller træder helt ukarakteristisk i bolden. Andre gange ville han tydeligt til afslutning og gik ind i banen, blot for at drible sig ind i to-tre mand og miste bolden.
Attituden var opgivende efter noget tid. Tilbageløbene blev, efter at være disciplinerede og intense i 1. halvleg, langsomme og uinteresserede, to gange måtte Wind ned at dække af. Da han blev skiftet ud begyndte han ifølge kommentatorerne at reagere fysisk udad mod bænken og skuret (eller hvad man nu kalder det), for derefter at sidde med hovedet begravet i hænderne eller under sin træningstrøje.

Min værste frygt er at alt det, der skete på bænken delvist er frustration, hvilket er okay, og delvist for kameraerne, hvilket indikerer at fokus er på ham selv og på at vise alle andre, at det var langt under hans standarder. Det kunne alle se. Er man professionel, så hanker man op og leverer det basale løbearbejde, istedet for at slå op i banen.
Jeg skal ikke gisne om hans fysiske forfatning, men det kan også spille ind.
Skrevet af Saint
Fischer var grotesk dårlig i anden halvleg, han smed selv den nemmeste bold væk og mod røde stjerne havde det kostet et par mål.

Wind var som før outstanding, dog synes jeg karakteren til Holse var for lav, han spillede sig i min optik ind i start 11 til røde stjerne.

Derudover var oveido en fornøjelse han bør lige så starte på tirsdag. Det efterlader enlig kun et tvivls spørgsmål om de 2 midter pladser, ellers giver de andre 9 sig selv i min verden.
(...)
annonce
0