Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Så FC Midtjyllands kamp. De har Superligaens dyreste angrebsdou i form af Kaba - €3m og Brumado €2.35m.

Hold fest hvor var de ringe. Brumado har vist ikke engang scoret et mål for dem endnu og det er medregnet reserve kampe.

Så er det sgu godkendt af Santos at score samme antal mål som dem til sammen på færre kampe.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Steve Highway-61
Første kamp var KB - B 1903 juni 1974 med farmand - 3-1 mål af Holmstrøm. Derefter KB´er.

FCK blev et naturligt valg i 1992.

"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Matias
Jeg er KB´er, og har været det siden dag 1 i min fodboldinteresse. Kan ikke huske, hvilken kamp var min første, men Ole Qvist var på kassen, det har været en gang i midten af 80erne. FCK faldt ikke mig naturligt, jeg var sur på klubben, fordi den havde taget mit KB fra mig. Efter de første to sæsoner overgav jeg mig dog, primært fordi der var så mange, som holdt med Brøndby og sparkede til KB ad den vej. Det blev alligevel for meget for mig. Har max. misset 50 kampe siden, så jeg har vel efterhånden set på den gode side af 1.000 kampe med FCK.
Skrevet af JuveFella
Hovedstaden i mit blod!

Er opvokset så centralt som man kan i indre København og har støttet byens hold siden starten af 1990´erne. Vestegnen har virket så fjernt væk og ej noget man skulle holde med i min omkreds.

Bor nu på Frederiksberg og kærligheden til byens hold er stadig ligeså stor.

Når man bor 5 minutter væk fra Jens Jessens vej kan man ikke være mere taknemlig.
Skrevet af Slettet(081901190811)
Lækkert at se at der også findes garvede FCK´ere herinde. Det gøre mig glad. Så kan alt den der ´medgangs´ snak man høre fra visse andre klubbers fans godt forstumme. Selv er jeg ikke så gammel som jer i de forgående indlæg. Jeg begynde at støtte byens hold som 10 årig i 2000. Selvom jeg spillede fodbold vidste jeg ikke meget om fodbold generelt dengang, faktisk vidste jeg ikke at der fandtes så mange fodboldklubber rundt om i verdenen og jeg søgte derfor en klub at holde med. Så mig og en kammerat begyndte at se FCK mere og mere indtil det sidst blev mit hold. Jeg er glad for at jeg tog den beslutning dengang.
Byens hold vil altid være mit hold. Også selvom, gud forbyde det, at vi ender som andre tidligere store klubber rundt om i verdenen. Det er sikkert og vist
Skrevet af Nandeyanen
Jeg bor lige siden af Parken på en gade der grænser op til Østerfælled torv. Har spillet i B93, været med i klub leo og har har aktier i FCK. Da jeg er fra 1994 er mit tidligste minde med Peter Møller. Jeg har stadig en autograf fra ham da han sad i en Fona butik på trianglen og skrev autografer ud til fans, det var min første autograf af en FCK spiller. Som barn ønskede jeg mig FCK merchandises for julegaver. Jeg har alt muligt fra FCK sutsko til FCK julekugler og FCK skoleblyanter osv. Den første kamp jeg kan huske var en kamp mod Viborg.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Jeg er fra Tønder i Sønderjylland og blev B1903 fan grundet kampen mod Bayern jeg hørte i radioen hjemme i forældrenes køkken. Jeg fulgte naturligt med og det har ikke ændret sig siden.

Jeg kan ikke huske hvad min første kamp var. En udekamp i Esbjerg eller Silkeborg. Kan ærligt ikke huske hvad der kom først - bare at min mor var så sød at køre mig begge gange.
Skrevet af Hjaelmen
Er også fra Østerbro og jeg fulgte B1903 som knægt. Derfor var det meget naturligt at følge FCK fra starten, da det jo var alle heltene der bare spillede under et andet navn og det blev meget lettere at komme til kampe.
Dengang Parken blev renoveret løb jeg og mine kammerater rundt på byggepladsen og legede efter skoletid, så det var dejligt tæt på hjem :)
Min far, lillebror og jeg selv stod ude på Faxe Tribunen oppe i det ene hjørne sammen med ca. 50 andre FCK fans som på en eller anden mærkværdig både var blevet lukket ind nede i den ende og så Martin Johansen sparke det første mesterskab hjem.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Bløde babser
Er Østerbroer så FCK og Parken er jo en naturlig ting. Har været med siden første kamp i Valby Idrætspark - mener vi vandt 3-1. I perioder boet i udlandet, festet for meget til at komme så tit i Parken eller andet, så det har været ujævnt med fremmøde, men har trods alt haft sæsonkort de fleste år. Nedre C.
Nu er børnene også med derovre.

Omkring FCM´s angribere kan det godt være at ham den nye Kaba ikke har braget dem ind endnu, men han slår mig som en meget bedre spiller end lange Paul og jeg tror det kan blive godt for dem når han først får hul på bylden.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Helt enig mht Kaba. Han virker fremragende og er den eneste angriber fra superligaen jeg sådan for alvor gerne så i FCK.
Fysisk monster, med en god teknik. Han kommer ikke til nok afslutninger og er heller ikke skarp nok - men Lex Cornelius siger det ikke er afgørende på et tophold.

Brumado derimod, han imponerer ikke.
Skrevet af Slettet(351732212706)
FCK´er fra begyndelsen og så første kamp "live" ude mod bøf i 1993, hvor Lønstrup scorede inden for de første par minutter, hvilket gjorde jeg ikke så målet, da alle ikke var på plads på stadion. Første hjemmekamp i suppen var mod Aab i 1994, hvor Højer bragede et 40 meters frispark ind og lavede nr 2 på straffe. Ugen efter så jeg FCK vinde 4-0 på Brøndby stadion, hvor jeg havde fornøjelsen af at blive truet af gud ved hvor mange tåber derude, men nogle ting ændre sig aldrig.
Bosat på VB.
FCC
Skrevet af Nandeyanen
Sory Kaba gik ofte udtålmodigt ned i banen for at modtage bolden, men så havde han ikke nogle op foran at spille bolden til. Han virker til at han hellere vil modtage bolden i fødderne end at stå inde i boksen og vente på indlæg. Men det er vel så FCM der ikke udnytter en spillers fulde potentiale ligesom vi heller ikke udnytter Pieros potentiale ved at spille ham i Ståles system.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Måske vi skulle foreslå en byttehandel.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Lidt syndt med de to Skov´er. Hoffenheim der endte på en 9 plads sidste sæson ser ud til at kæmpe om overlevelse i denne sæson. De spiller også et system der slet ikke passer Robert. Skov Olsen får ikke spilletid men hvad havde han regnet med eftersom Bolognas rekordkøb Orsolini for €15m spiller højre kant.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af The Kid
Robert Skov spiller trods alt. Han fik stor ros for sidste kampe endda. Jeg har stor tiltro til, at han har "det" der skal til, for at spille fast for et hold som Hoffenheim.

Derimod ser det helt sort ud for Skov Olesen. Omvendt ser det ud til at udvikle sig nogenlunde, som mange regnede med.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af BlueAndWhite
Vi køber Skov Olsen til sommer
Skrevet af Matias
Forhåbentlig.
Skrevet af Esrever
Skovs Hoffenheim-skifte gør mig af og til ret så frustreret. Jeg ved ikke hvad nogle parter ud over FCK havde tænkt sig i den sag. Skov mente vel at nummer 9 i bundesligaen var passende niveau og det samme mente Hoffenheim om superligaens bedste topscorer nogensinde. De har vel begge ret, men ikke hvis taktikken ikke giver Skov mulighed for at spille sin bedste plads. Nu scored Skov for nyligt med hovedet på landsholdet, men havde han og Hoffenheim virkelig troet at Europas måske bedste ventrespark fra distance skulle ind i boksen eller ud på venstre wingback? Det er jo amatøragtigt.

... Det her er ikke min første og nok heller ikke min sidste rant om emnet, så takker for tålmodigheden.
Skrevet af Chateau
Jeg begyndte at holde med FCK cirka da jeg begyndte at finde fodbold interesant, hvilket var i slut halvfemserne, der var mine idoler Laudrup brødrene og Schmeichel, så da Brian Laudrup skiftede til FCK, besluttede jeg mig for at holde med FCK, selvom jeg boede i Aalborg den gang.
Skrevet af Plankeværket
Imponerende du holdt ved efter det halve år.
annonce
0