Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blastoid
Schelden. Jeg skulle lige til at skrive det. Så mange gange er han hoppet i med begge ben på sådan en dagsorden, men jeg synes, han var saglig, velovervejet og fornuftig at høre på. Det var faktisk stærkt.

I forhold til holdet så er det stadig en ørkenvandring, men jeg har stadig tro på, at vi bliver mestre, hvis vi kan holde afstanden til Midtjylland på en 4-5 point. Krydset i Herning vil med andre ord købt i min bog.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af nurgle
En uafgjort i Herning ville være godkendt.
Så kan vi måske holde os inde for 4 point
Skrevet af Steve Highway-61
Ja så er der supersøndag næste søndag ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(081901190811)
OK kamp hvor vi også må rose Sønderjyske for at komme til Parken og vise mod. Derudover er jeg enig i at et kryds ville være fint Søndag i Herning. Jeg håber vi angriber denne her kamp som en Europæisk udekamp, vi må trods alt anerkende Midtjyllands hjemlig styrke, derfor mener jeg at denne tilgang vil være det rette at gøre pt. Det er også vigtigt at huske på at FCM stadigvæk mangler at spille i Odense og BIF dette efterår. Steder hvor de vist nok plejer at have det svært derfor er en sejr ikke liv og død idet at der er mulighed for at hente de 4 point der.
Skrevet af Imperator
Jeg håber vi angriber denne her kamp som en Europæisk udekamp


Det kan man jo håbe FCM også gør :D
Skrevet af pyto
Jeg synes simpelthen at det er irriterende at vi gang på gang vinder med en masse mål.
Det gør det noget sværere at have en konstruktiv dialog omkring de problemer der stadig er i det offensive flow. - Det er jo præcis det samme som i starten af sæsonen, hvor resultaterne også var der, men spillet bestemt ikke var/er.
Kvist raus.
Skrevet af lottomunken
Rose sønderjyske..?

Kan vi ikke snart blive enige om at det er ok at have forventninger til de andre hold.. Det er vel ikke for meget forlange at Sønderjyllands drenge deltager i kampen når de er bagud..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Corner11
@imperator +1 ;)
Skrevet af repos , moderator
Vi er da effektive. Tre forsøg indenfor rammen og tre mål.

Dynamo Kiev og FCM er ikke et optimalt program, og to gange 0-0 vil umiddelbart ikke være dumt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser

Jeg synes egentlig at begge kanter var dårlige i dag. Pep Biel får slet ikke sat sig præg offensivt. Engang i mellem må han gerne udfordre. Ellers bliver han simpelthen for nem at læse. VIktor Fischer sætter én fod rigtigt, og det er hans dødbold ved det tredje mål. Derudover var han rædderlig. Langsom i tanke og handling og sætter flere gange sit hold under pres med kontraer imod. Han redder bestået, fordi han endnu engang får en assist.


Jeg er helt enig i Fischer kritiken. Den dårligste kamp jeg til dato har set ham spille. Han virker desperat og prøver for hårdt.
Biel syntes jeg var noget bedre. Han er stadig ikke en force, men syntes han får lidt mere bid for hver kamp. I går var han blandt de bedre på et dårligt spillende FCK hold.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Skaper
Jeg syntes at du er lige lovlig rundhåndet med det 6-tal til VF. Mener bestemt ikke at han kan være bestået efter sådan en præstation.
Ligeledes mener jeg også at Pieros bør få 8.
De andre kan jeg godt følge argumentationen for
Skrevet af JarJarBonkers
Jeg gad virkelig godt at se et angreb der bestod af Bendtner/Doye

-Der kommer dog nok til at gå lidt tid for Ståle har sagt at Doye kun spiller 1 af de to kampe mod fcm/kiev.

Hierakiet i angrebet hedder vel reelt lige nu N´Doye, Santos, Pieros, Bendtner
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Nandeyanen
Malmö må være ramt mentalt efter mesterskabet glippede med 1 point.

Det er ikke utænkelig at de taber på udebane mod Lugano i den forfatning de er i.

Hvis de taber mod Lugano er der en god chance for at vi kun behøver at hente 3 point i de sidste 3kampe. For hvis vi henter 3 point fx mod Kiev(lige meget hvilket hold) så skal Lugano & Malmø hente mere end 4 point i deres sidste 2 kampe hvor de spiller mod Kiev og os. De kan dog nøjes med 4 point i de sidste to kampe hvis deres h2h result er bedre mod os. Men det tror jeg bliver svært for dem at hente
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Chrisard
Jeg tror ikke hierarkiet kan gøres op så simpelt og afhænger mere af situationen kamp for kamp. Er dog enig i, at Damen og Santos er førstevalg som udgangspunkt.
I de internationale kampe, hvor vi godt kan nøjes med uafgjort, har Pieros en stor stjerne hos Ståle qua sit defensive arbejde og lur mig, om ikke han starter på torsdag.
Modsat tror jeg Bendtner havde været den foretrukne igår, hvis ikke vi havde et resultat at forsvare, men derimod skulle have jagtet en scoring og pumpet bolde i feltet.
'I had told Mario before the game not to get booked, as with two cards he’d get suspended. He just has to show off his physique… I told him off after the goal, but it was too late.'
Skrevet af BlueAndWhite
Vi starter med Doye og Santos, det er lige så sikkert som amen i kirken.
Tror ikke Kiev gør rent bord i deres kampe mod Lugano og Malmø.. alt er åbent vi skal have en sejr i parken
Skrevet af Slettet(081901190811)
Malmö må være ramt mentalt efter mesterskabet glippede med 1 point.

Det er ikke utænkelig at de taber på udebane mod Lugano i den forfatning de er i.

Hvis de taber mod Lugano er der en god chance for at vi kun behøver at hente 3 point i de sidste 3kampe. For hvis vi henter 3 point fx mod Kiev(lige meget hvilket hold) så skal Lugano & Malmø hente mere end 4 point i deres sidste 2 kampe hvor de spiller mod Kiev og os. De kan dog nøjes med 4 point i de sidste to kampe hvis deres h2h result er bedre mod os. Men det tror jeg bliver svært for dem at hente


Mon ikke at Malmø rigtigt nok er ramte, omvendt kan det jo også have den effekt at der kommer en eller anden trodsreaktion, det ved man jo aldrig. Under alle omstændigheder siger min erfaring mig at det er en rigtig fin ide at se tingene på en lidt halv pessimistisk måde i denne sammenhæng og at alt derudover er en bonus. Jeg har i hvert fald lavet dette pessimistiske regnestykke

Malmø slår Lugano
FCK krydser med Dynamo
Malmø slår Dynamo
FCK krydser med Lugano
Dynamo Kiev slår Lugano

Det betyder at vi inden vores sidste kamp hjemme mod Malmø vil have en stilling der siger

Malmø 10 point
Dynamo 9 point
FCK 7 point
Lugano 2 point

Da Dynamos sidste kamp allerede er indregnet vil Malmø dermed allerede være videre fra gruppen og vi vil med en sejr følge dem videre, endda på en førsteplads. Jeg ser ikke dette her scenario som urealistisk. Det kan så være at Kiev tager point eller vinder i Malmø, i så fald vil vi dog stadigvæk være videre med en sejr i sidste kamp hjemme mod Malmø.


Skrevet af Plankeværket
Ståle har sagt Damen spiller en kamp denne uge. Det bliver naturligvis mod fcm.
Skrevet af Nandeyanen
Ståle sætter naturligvis Damen ind til sidst mod Dynamo Kiev hvis vi skal forsvare et resultat. Kiev scorede på en dødbold og Damen er den bedste til at heade bolde væk i forsvaret. At han får 10minutter i en kamp og spiller den anden på 80minutter er vel det samme som at spille en kampe.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Jeg har i hvert fald lavet dette pessimistiske regnestykke...

Så det, du siger, er, at det ser pissegodt ud, så længe vi ikke taber på torsdag. Og det er svært at være uenig i. Vi er på fiasko-randen, hvis vi kan præstere at blive 3 eller dårligere i den pulje.

Desværre vinder Midtjylland rub og stub for tiden, så fokus er nødt til at være der på søndag. Under mere normale omstændigheder burde vi gå all in på at vinde vores Europa-pulje, for vi er i min optik det klart bedste hold i den.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Slettet(081901190811)
Så det, du siger, er, at det ser pissegodt ud, så længe vi ikke taber på torsdag.


Ja. Vi skal sådan set bare undgå at tabe de to næste kampe så vil vi med en sejr hjemme mod Malmø i den sidste være videre. Måske endda som etter. Vi kan selvfølgelig også bare vinde vores kampe. Vi kender dog Ståles kyniske tilgang til det. Det er fint.

for vi er i min optik det klart bedste hold i den.


Enig.

annonce
0