Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Puha den artikel giver mig ondt i maven..

Det her fx
""Endelig er det også sådan, at når vi skal starte noget op, så må der også gerne være nogle folk, der kommer og siger, at vi vil sgu gerne være med til det her og tager ansvaret for, at vi kommer rundt og ser kampe. Det er sket i både Serbien og Portugal og i Tjekkiet for den sags skyld, så det er også et spørgsmål om lige at finde de rigtige at samarbejde med."

Hvor lyder han dog naiv og inkompetent.
Skrevet af JuveFella
Vildt at Atiba Hutchinson stadig leverer for det tyrkiske tophold Besiktas i en alder af 36 år. Han kunne være god og hente hjem selvom alderen kan skabe bekymring, men han præsterer jo åbenbart glimrende stadigvæk.
Skrevet af Nandeyanen
@Imperator

Dette her lyder også fuldstændigt inkompetent

´´Hvad kigger du specifikt efter, når du ser en spiller i kamp?´´

"I virkeligheden er det bare et spørgsmål om, at man får en masse forskellige indtryk, når du sidder og kigger på en spiller gennem 90 minutter. Jeg har ikke en tjekliste med ting, jeg skal krydse af, men når jeg har været ude og se en spiller og så kommer tilbage til Carsten V, så sidder vi og snakker vores fodboldsprog om den her spiller. Vi bruger 10 minutter på en evaluering, og han ved, hvad han skal spørge mig om."
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af jenner4
Hold nu kæft det er grinagtigt - og ikke desto mindre er det vel sådan vores sidste mange spillere er landet. Hvis vi så koncentrerer os om Superliga køb så minimerer vi vel risikoen for alt for store fejl. Når det så er sagt undrer det mig også, at vi smider på den gode side af 60 mill for Stage, Bartolec og Nelsson. Bevares det er fine superliga spillere, men det er jo ikke spillere der gør en forskel for FC København.
Hvis man blot må give scouting afdelingen et enkelt godt råd - så kommer det her - køb Kudus i FCN. Han er den næstbedste felt til felt spiller i Suppen og kun 19 år. Han ville være outstanding ved siden af Zeca, og vi ville få en power midtbane uden lige. Pengene er der nok ikke. Bla. pga. køb af Biel og Stage. Det er de første 50 mill.
Skrevet af repos , moderator
Lars Højer fremstår inkompetent udover al rimelighed. Men scoutingsektoren i FCK er og har altid været voldsomt underprioriteret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(371401222003)
jenner4: du har satme en vild evne, du kan simpelt hen side i sofaen og læse bold og så ved du simpelt hen hvor inkompetente medarbejderne er i fck..

hvorfor lever du ikke af den evne ?
Skrevet af Nandeyanen
Allerede i 2014 revsede Nordisk scout Ove Flindt Bjerg fra Gladbach den Danske Superliga angående manglende ansættelser af scouts i Danske klubber. https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/scout-til-superliga-klubber-i-gaar-glip-af-millioner

Han svarer virkeligt godt på de spørgsmål der bliver stillet.

´´Men en scout skal jo også have løn. Der skal også lige være penge til det...´´

Jeg kan slet ikke se et problem her. Tag John Steen Olsen i Ajax som eksempel. Han fandt Zlatan Ibrahimovic, og hvad Ajax tjente alene på ham var jo i princippet nok til at dække Johns løn resten af livet. I Gladbach har vi lignende tilfælde, siger Ove Flindt Bjerg.

Og så nogle andre gode citater:

- Hvis en klub vil bruge en million på to scouts, så vil de på sigt få den million 100 gange tilbage.

- I Gladbach har vi scouts alle steder, og det er en af de bedste investeringer, en fodboldklub kan gøre. Det vil tjene sig ind lynhurtigt, og det er noget, danske klubber bør satse stort på så hurtigt som muligt.

Dette er en artikel fra 2014. Det er 5 år siden og Gladbach har udviklet sig fantastisk siden artiklen blev skrevet. De har virkelig haft succes med at hente talenter og ligger lige nu nr. 2 i Bundesligaen

Men i de 5 år er der ikke sket det store hos os og det er på trods af at der er mange beviser for at en dedikeret scoutingafdeling med flere fuldtidsansatte betaler sig tilbage i længden
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Ikke at det nødvendigvis er forkert hvad han siger, for der er nok i hvert fald nogen sandhed i det, men i forhold til kildekritik, er der et eller andet i forhold til egne interesser over for objektivitet man bør tænke ind, når en scout siger, at scouts er uundværlige.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Det virker også lidt sjovt at dømme FCK´s scouting setup på en så gammel artikel.
Yes, Højer siger nogle sære ting i den artikel. Men selve setuppet er jo helt anderledes nu.
Skrevet af Svoger
Det er jeg i øvrigt også enig i. Alene ud fra det man kan læse om antal ansatte, kan vi jo se, at organisationen på det område har ændret sig.
Vi venter så på, at det tjener sig selv hjem 100 gange, lex scout-viden.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(521801201101)
Nandeyanen
Tror ikke man skal være så nervøs. FCK har udtalt flere gange at man kender alle spillere i verden. Der er ikke nogle spillere som skifter til fcm eller bif, som FCK ikke har haft muligheden for at købe.
I og med man kan følge alle spillere i hele verden via WyScout, så er det blevet nemmere at scoute spillere uden man skal have en scout på stadion for at følge dem. Det er noget FCK benytter sig meget af og finder man så en interessant spiller, så sender man en scout afsted. Det er klart de store klubber har flere scouts tilknyttet, for de følger flere interessante spillere af gangen, end FCK gør.
Skrevet af Slettet(211841202511)
Denne debat om kvaliteten af scoutingarbejdet i FCK trænger i højeste grad - som jeg tror det har været påpeget før - til en solid statistik der fortæller om FCK har begået flere eller færre fejlkøb (hvordan man så end definerer et sådant) over de seneste år end andre superligaklubber i almindelighed og andre topklubber ude i Europa i særdeleshed.

Lige nu diskuteres der nærmest i blinde; nogle er fortrøstningsfulde, andre er hunderædde for fremtiden.

Nogen friske på - og kyndige nok - til en sådan opgave?
Skrevet af peanuts
Den er lidt svær tror jeg, en spiller som Pavlovic var set over hans periode i FCK et flop, men lavede så lige et meget meget vigtigt mål hjemme mod Apoel, som medvirkede til at FCK kom i ChL, og så var der de 3 kasser mod Zilina, så de 4 mål har været meget værd
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
https://www.transfermarkt.co.uk/fc-kopenhagen/alletransfers/verein/190

Man kan jo sidde og få sig et overblik her..

Den er lidt svær tror jeg, en spiller som Pavlovic var set over hans periode i FCK et flop, men lavede så lige et meget meget vigtigt mål hjemme mod Apoel, som medvirkede til at FCK kom i ChL, og så var der de 3 kasser mod Zilina, så de 4 mål har været meget værd


Det er jo tilfældigheder, han var ikke god nok - period. Det var Matic fra samme vindue heller ikke. Tilsammen kostede de 40 mio. ifølge Transfermarkt.
Skrevet af lh27
Daramy forlænger med 5 år på hans fødselsdag 07/01-20. I hørte det her først!
København
Skrevet af elendil
Er det i den samme fantasiverden, hvor vi henter Andreas Cornelius, Thomas Delaney og Zanka hjem?
fck-medløber.
Skrevet af BlueAndWhite
Det lyder da som en god plan.. er der en det gider ringe til Ståle og sige os fra bold.dk godkender de 3 handler og forlængelsen ?
Skrevet af lh27
Nej det er det ikke @elendil ! Insider tips. Ligesom den gang jeg kunne afsløre at Grytebust skrev under med os flere uger før det kom frem! din fucking taber!!
København
Skrevet af Nandeyanen
din fucking taber!!

Hov hov hov! Vi skal ikke tale med Brøndby dialekt herinde.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Haha.
fck-medløber.
annonce
0