Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quazz
Jeg synes dog ikke rigtig vi har plads til Lucas Andersen i øjeblikket. Det vil stagnere Daramys udvikling, og jeg synes han fortjener bedre.
Skrevet af BlueAndWhite
Daramy kan sagtens fungere på andre pladser, det kan Lucas også..
Skrevet af DameNdoye
Jeg håber ikke vi sælger Papa til Djurgården medmindre at de vurderer at Haarh er klar til at indgå i A truppen, hvilket er muligt. Men Bjelland er stadig alt for skrøbelig og Ragnars tilstand kender vi hellere ikke endnu, men han er jo også allerede skadet igen, så det kan også være han er ved at være for slidt. Vi har iøvrigt også kun kontrakt med Ragnar til sommer jo indtil videre, så det bliver hurtigt for tyndt i forsvaret og Papa er en fin spiller at have på bænken og så er han sjældent skadet hvilket er vigtigt for os for tiden. Så lad os beholde ham.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bjelland er simpelthen for usikkert et kort, og Ragnars alder skriger heller ikke efter en forlængelse.

Tilbage er Nelsson og Sotte + et nyindkøb. (Og Bjelland)
Et salg af Sotte fordrer et nyt navn til de bageste positioner. Mon ikke noget kontinuitet er fornuftigt. Og behovet bliver ikke mindre, hvis Kalle skydes af.


FREM for alt
Skrevet af dickos
Lüftner kommer tilbage. Ved ikke hvordan han har gjort det, eller om han er helt afskrevet af Ståle.
Skrevet af Slettet(412118201009)
dickos

Det havde jeg "lykkeligt" glemt.
FREM for alt
Skrevet af JuveFella
Bundu er også en virkelig spændende spiller, som er begyndt og lave en del mål. Man er dog godt besat på kanterne. Men hvis Thomsen smutter og Falk også er i spil inde centralt, kunne det være en god mulighed og undersøge tilgængeligheden på ham synes jeg.
Skrevet af Theanimal
Luftner har faktisk klaret det ret fornuftigt.

Han har spillet samtlige kampe for Omnia på Cypern. De ligger på første pladsen i ligaen og har spillet sig sikkert til semifinalen i pokalen.

De har kun lukket 13 mål ind i 22 runde, og dem med færrest inkasserede mål.

Men vi får både Matic og Luftner tilbage til sommer som henholdvis 29 og 26 år gamle, men uden vi helt har plan for dem. Luftner burde vi kunne sælge, men Matic er netop så småt begyndt at ryge ud af holdet hos Apoel
Skrevet af Slettet(412118201009)
Juve

Meget enig mht Bundu.

Der er to hager, som jeg ser det.
Den ene er, at AGF, af både sportslige og.økonomiske årsager, nok helst ser et salg til det store udland.
Den anden er en generel udfordring ift kanter, der ikke bliver mindre i umiddelbar fremtid.
Bundu, og mange andre kantspillere, er skolet i 4-3-3, som både defensivt og offensivt, er en noget anden størrelse end 4-4-2.
FREM for alt
Skrevet af JuveFella
Kim

Du har nok ret med han kan skydes afsted for et stort beløb.

Defensivt skulle han have bygget på under DN, og virker ret godt skolet i både det offensive og defensive. Måske ham og Daramy minder for meget om hinanden.
Skrevet af repos , moderator
Bundu og Lucas Andersen vil være fine tilføjelser, men det kræver nok et salg af Fischer. Og det er nok usandsynligt, så skadespron han er.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Hvad er holdningen herinde til de næste tre uger? Der er midtugekampe i alle tre, programmet er som følger.

4/3 - AAB - FCK // Pokal
8/3 - FCK - Horsen // Suppe
12/3 - Istanbul - FCK // EL
15/3 - Lyngby - FCK // Suppe
19/3 - FCK - Istanbul // EL
22/3 - FCK - RFC // Suppe

Med truppens stand in mente, tænker jeg der skal prioriteres. Personligt tænker jeg æren i denne sæson skal findes i cup-turneringerne.
Skrevet af JarJarBonkers
Lucas Andersen vil jeg ikke have til FCK. Han fik chancen og takkede nej, og efterfølgende savede han Daramy over i en vanvidstackling og i den seneste kamp så jeg ham og Ståle råbte lidt ad hinanden ude ved sidelinien. Han er en klaphat og jeg vil ikke have ham i truppen.

I forhold til prioritering så synes jeg vil skal prioritere EL højest. Kan vi nå en kvartfinale i den turnering så er sæsonen reddet i mine øjne, også selvom vi så kun bliver nr 2 i suppen.

Jeg synes vi skal køre med Nelsson, Bjelland, Oviedo, Santos/NDoye og Stage i EL.

I SL Daramy, Bengtsson, Thomsen, Sigurdsson, Pappa osv.

Pokalen skal vi ikke prioritere andet end en træningsturnering med vores skadedsproblemer in mente. Vi kan bruge den som springbræt til at få Fischer, Kaufmann og Wind tilbage
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af MadsLeb
Men vi får både Matic og Luftner tilbage til sommer som henholdvis 29 og 26 år gamle, men uden vi helt har plan for dem


Umiddelbart tænker jeg, at Ståle og den sportslige afdeling har en plan for hvad der skal ske med dem begge når de kommer tilbage. Det er jo ikke fordi, at klubben ikke følger med i hvordan de præsterer mv., så selvfølgelig har man lagt en plan når de kommer retur.


Hvad er holdningen herinde til de næste tre uger? Der er midtugekampe i alle tre, programmet et som følger.

4/3 - AAB - FCK // Pokal
8/3 - FCK - Horsen // Suppe
12/3 - Istanbul - FCK // EL
15/3 - Lyngby - FCK // Suppe
19/3 - FCK - Istanbel // EL
22/3 - FCK - RFC // Suppe

Med truppens stand in mente, tænker jeg der skal prioriteres. Personligt tænker jeg æren i denne sæson skal findes i cup-turneringerne.

Enig i at der skal prioriteres, men ikke helt enig i hvordan - Jeg synes man skal nedprioritere Pokalen i dag, og gå efter resultater i ligaen og EL. Forskellen på FCM og os er ikke større end at vi kan hente 6 points selv, og dermed skal FCM i teorien kun smide points i yderligere 1 kamp før mesterskabet er helt åben. Derudover, så er vi altså "kun" 10 points foran AGF - det er 2-3 kampe vi taber, og så bliver vi pludselig presset omkring sølvmedaljerne også.

Pokalturneringen er den turnering vi er med i som har mindst betydning - europa deltagelse bliver sikret igennem ligaen, præmie- og TV-pengene er små, så reelt set har vi ikke meget at spille for i pokalen. Så foretrækker jeg 100% at spille vores chance i ligaen i stedet. Det er jo set før at FCM ikke holder til en hel sæson.
-
Skrevet af MadsLeb
Han fik chancen og takkede nej, og efterfølgende savede han Daramy over i en vanvidstackling og i den seneste kamp så jeg ham og Ståle råbte lidt ad hinanden ude ved sidelinien. Han er en klaphat og jeg vil ikke have ham i truppen.


Så Lucas Andersen er en klaphat fordi ham og Ståle råbte af hinanden? Det er da noget af en konklussion af komme med.. Hvis vi følger den logik, så er - Ståles temperament in mente - alle vores spillere klaphatte, både nuværende og tidligere, da Ståle med 100% sikkerhed har råbt af dem alle.

Lucas Andersen er en god fodboldspiller, og han ville pynte på vores hold - han ville give et rigtig godt alternativ til begge sider af vores midtbane.
-
Skrevet af stokholmeren
Hvad er holdningen herinde til de næste tre uger?


Tror og håber på, at vi kommer til at spare en del spillere i aften (så mange man kan tillade sig, når man knapt nok kan mønstre 23 mand til en trup), og så tror jeg at første kamp mod istanbul kommer til at diktere, hvor meget der bliver sparet i de følgende kampe. Kommer vi hjem med et godt resultat, så kunne jeg godt forestille mig at der bliver sparet spillere i Lyngby-kampen, som burde været et hold vi kan slå med eksempelvis Thomsen, Papa, Bartolec og Mo. Men det er svært at sige. Doye og Kaufmann kommer forhåbentligt tilbage til den tid, og Fischer begynder måske også snart at være klar til en halvleg mod f.eks. Lyngby. Med det skadesflow der er for tiden, kunne jeg forestille mig at Ståle tager én kamp af gangen og så reviderer planen efter resultaterne.
Skrevet af elendil
Jeg kan ikke helt finde ud af hvordan jeg vil prioritere. Jeg er bedøvende ligeglad med om vi bliver nr. 2 eller 3., og jeg tror ikke rigtig på førstepladsen. Dertil ser FCM for gode ud, og vi ser alt for dårlige ud.

Jeg tror jeg vil gå med fuld fokus på EL og pokalen, selvom man selvfølgelig har et lille naivt håb om mesterskab stadigvæk. Pokalen bør være overkommelig. Jeg tror dog vi taber i dag (og spiller med Nicolaj Thomsen).
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Carlos Zeca er også en kæmpe klaphat. Ham og Ståle har råbt meget af hinanden.
fck-medløber.
Skrevet af MadsLeb
Jeg forstår bare ikke helt hvorfor i mener vi skal gå efter pokalen?

Jo, det tæller som et trofæ i historiebøgerne - men som klub vinder vi tæt på ingenting på at vinde den turnering? Europapladser får vi igennem ligaen alligevel, og præmiepengene for at vinde turneringen er vidst kun på omkring 100.000 - 200.000 kr.? Altså en ubetydelig sum for en klub af vores størrelse. Den økonomiske forskel på at blive nr. 2 og 3 i ligaen er væsentligt større end at vinde Pokalturneringen. Altså vi har hverken noget sportsligt eller økonomisk motiv til at satse på Pokalturneringen.

Umiddelbart er det bedste argument jeg kan finde på, at vinde noget som tæller i historiebøgerne. :-)
-
Skrevet af Slettet(292248201504)
Umiddelbart er det bedste argument jeg kan finde på, at vinde noget som tæller i historiebøgerne. :-)


Det er vel også tæt på den eneste gyldige grund til at vi spiller fodbold, er det ikke?
annonce
0