Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af PædagogenMikkel
Helt offtopic er det dog også utroligt, at Midtjylland rammer Aab og Nordsjælland på dage, hvor de er helt væk, og mod os spiller alt for dem.


Kan det måske hænge sammen med, at vi bare er nemmere at spille mod?
Skrevet af Blastoid
Det er jo præcis dét, jeg hiver frem. At Midtjylland gør det sværere for dem begge, end vi gør. Men deres indstilling er også en helt anden. Aab var en mand i overtal i en halveg og taber alligevel. I dag spiller de ynglingefodbold i 90 minutter.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at vi er "fucking miles away". Vores pres sejler. Vi beskytter eget felt elendigt, og vi skaber alt, alt, alt for lidt.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Nandeyanen
Altså boldbesiddelsen FCN-FCM var 63% mod 37%
FCN havde 2 shots on target og FCM havde 16 shots on target

boldbesiddelsen FCN-FCK var 55% mod 45%
FCN havde 5 shots on target og vi havde 1 shot on target

Hvad siger dette?? FCM har en solid defensiv og er fandme stærke på dødbolde, det er sådan de vinder fodboldkampe. De spiller ikke kønt, FCN havde langt mere boldbesiddelse mod FCM end os. Men er FCM er gode til det de gør og vi har ikke perfektion i vores system.


Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(271415201207)
Jeg er villig til at give den en sæson mere, men bliver vi ikke alt dominerende i næste sæson så kan Ståle bare skride.
Hvem kan tage over om et år når vi igen bliver nummer 2-4?
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af repos , moderator
Vores centrale midtbane blev fuldstændig overmatchet. Det er ret bekymrende. Ligeledes er det stadig vanskeligt at få øje på, hvad Ståle helt præcist vil. Fodbold handler i høj grad om fart, og vores hold virker langsomt. Både i tanke, handling og på fødderne. Det er reelt kun Rasmus Falk, der kan skabe rum og overtal.
Det fungerede måske for 10-15 år siden, men Ståle lader ikke til at have opdaget, at spillet hat udviklet sig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
Det var svært at se, hvad vi skulle vinde kampen på. Defensiv stabilitet? Dominans på midtbanen? Fart? Indlæg fra høje backs?

Det er det sædvanlige fis med Ståle, når vi spiller mod hold, der ikke nøjes med to centrale midtbanespillere. Det er fint det virker i Europa og at Superligaen bare er en trænings-/kvalifikationsturnering og alt det der, men, nøj, hvor man savner en anden tilgang.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Les Deux
Efter en første halvleg som mest af alt mindede om kampen mod FCM hvor vi blev kørt over, så besluttede jeg mig for at tælle antallet af gange hvert hold lavede 3+ afleveringer på modstanderens banehalvdel. Og selvom det på ingen måder handler om at have flest afleveringer, understreger det bare vores helt store problem. At vi størstedelen af kampene, slet ikke formår at spille fodbold eller at spille fodbold mod hold der kan spille fodbold. Det er decideret pinligt!

FCN vandt også denne lille sammentælling med 18-5 i anden halvleg, tør slet ikke tænke på hvad første halvleg var og det er samtidigt vær at bemærke at FCN vel ca. halvdelen af gangene, havde langt flere afleveringer (6-7-8), hvor vi lige kan snige den om på 3, før vi nemt bliver presset til en fejl, eller endnu værre, tager nogle tåbelige beslutninger, i mangel på evner(eller man kunne frygte - I mangel på træning med bold).

Vi hænger (tildeles med rette) vores hat på spillere som har været skadet så lang tid/ofte, at de er mildest talt er milevidt fra deres topform. Boile, Fischer, Wind, Bjelland, Mudrazija, N´doye etc. - og Kaufmann ligner til tider også en til samlingen.

Når..Men vi kan jo glæde os over at Ståles taktik endnu ikke er luret i Europa, som langt de fleste trænere i den Danske-liga har ;-)
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af elendil
Jeg er meget, meget overrasket, som Pink ville have sagt.
fck-medløber.
Skrevet af Les Deux
Helt enig! Det vil også få mange flere på stadion. og det må være muligt at kombinere taktisk Europabold med noget mere ambitiøst, end det vi har præsteret i denne/sidste sæson. Jeg kan slet ikke hvornår vi sidste har spillet godt og kontrolleret en kamp i begge halvlege. Der skal man godt nok lang tilbage. Typisk har vi 30 min i en halvleg hvor vi viser klasseforskellen. Men igen, vi får da trænet Europa-taktikken, selv mod de ringeste hold i ligaen.

“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af PædagogenMikkel
Problemet er jo så bare, at vi ikke engang er farlige på kontra, når vi er presset så langt tilbage og har svært ved at kontrollere kampen.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Konstellationen Nelsson/Bjelland har lidt at se til!

Gennem foråret er de konsekvent blevet overløbet på kavalkader af omstillinger.
Selv paraden af bundhold, (Esbjerg, Silkeborg, Horsens) skabte alt for mange chancer.
Kalles mange redninger har måske været den blinde passager, i vurderingen af det centrale forsvar.
Bjellands holde-situation over flere meter i dag, var både tragikomisk og illustrativ.

Bjelland står stille, og Nelsson vender tungt, trægt og for langsomt.
Det skaber problemer for midtbanen, at holdet "trækkes langt," som følge af ligaens vel nok mest langsomme CB´s (vurderet som konstellation), der af meget gode grunde ikke tåler at stå ret højt.

Kommer vi relativt hurtigt foran (som mod Randers), er det ikke nødvendigvis kostbart, men det er så sandelig også en svær præmis at skulle op imod, som det mest boldbesiddende hold i stort set alle kampe.
FREM for alt
Skrevet af peanuts
FCK blev i den grad taget i numsen og det er vel og mærke uden smørelse og jeg har godt nok svært ved at se at næste sæson bliver meget bedre.

Det kommer til at koste kassen at få sat prop i forsvaret og midtbanen, læg dertil en solid HM og en angriber som erstatning for Damen, og resten af holdets profiler som er kronisk skadet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Nandeyanen
Jeg kan ikke tage Ståle seriøst når han siger at FCN dominerede de første 15-20 minutter og siger så at efter han flyttede Stages position (Ståle roser sig selv som det taktiske geni han er) blev det en jævn kamp hvor begge hold var lige gode blandt andet fordi FCN spillede deres sæsons bedste kamp.

Ræk hånden op hvis I synes FCK var ligegode med FCN i kampen....
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JuveFella
Det er for fristende og skrive, at et lille plaster på såret kunne være hvis man hentede Gytkjær som kontrakt udløber 31.Juli. Hans scoring gennemsnit er ret imponerende og ville forhåbentligt kunne glide forholds vis nemt ind på holdet. Så vil man have en sikker mand der laver mål imens Kaufmann og Daramy kan udvikle sig uden alt presset skal lægges på dem.
Skrevet af Costacurta83
Der er masser af problemer at tage fat i. Som jeg ser det, er presspillet (eller mangel på samme) vores største problem. Hvornår har vores midtbane sidst domineret en kamp? I går var vi reelt set presset hele kampen (at Ståle taler om de første 15-20 min får Trump til at ligne en nøgtern politisk kommentator), hvorimod vi aldrig får lagt pres på FCN. Med de spillere, vi har nu (Falk, Biel, Daramy), er vi nødt til at dominere og være på bolden, men vi var reelt kun på bolden når vores febrilske bagkæde skulle slå endnu en hail mary...suk
Skrevet af repos , moderator
@ pikatju

Interessant, du fik talt afleveringer på modstandernes banehalvdel, for jeg sad med samme indtryk; at vi aldrig fik etableret noget sammensat spil mod deres mål.

Det skriger til himlen, at Ståle har sammensat et hold, der på alle ledder og kanter bliver skilt ad på den måde. Alene Stage, Nelsson, Biel og Kaufmann er vel 80 mio. kr, der løber rundt uden at mestre en ordentlig førsteberøring, at kunne holde fast i bolden samt aflevere den fornuftigt til en medspiller. Til sammenligning møder vi et hold af unge og uerfarne spillere, der uden problemer kombinerer, dribler og løber i mønstre for hinanden, som havde de ikke bestilt andet.
Og sagens kerne er vel netop, at de ikke bestillet andet, og har en træner, der formår at implementere netop det.

Hvad Ståle og Co. laver med vores spillere til træning ved jeg ikke, men det kniber tilsyneladende med at overføre det til kampene. Eneste kreative kraft er Rasmus Falk, og samtlige vores chancer samt scoringen kom efter dødbolden.

Undskyldningerne står i kø med skader, mange kampe etc. etc., men faktum er, at vi igår stiller med spillere, der tilsammen har i nærheden af 100 A-landskampe på CV´er samt mængder af international erfaring. Alligevel bliver de udstillet på samtlige tænkelige parametre undtagen effektivitet foran kassen.

Lige nu får Ståle summen af tilgængeligt materiale til at gå voldsomt i minus. Det er vildt, at vi med sådan en samling spillere kan præstere så dårligt.

Og helt enig med Kim i, at vores centrale forsvars mangel på fart igen blev udstillet, ligesom løb på inderside af backs igen igen var et problem.

Det er fint, at Ståles 4-4-2 fungerer mod europæiske modstandere, der er bedre end os. Det skal han have stor ros for. Omvendt er det ret ringe, at vi resten af tiden skal slæbe os igennem kampe i Superligaen, hvor modstanderne med relativt enkle midler kan matche os.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af martint
Mon Ståle har mistet tilliden? Hans gestikuleren mod Zeca var ... voldsom!

Uanset, vi har Mette-medium hele vejen rundt. Spiller for spiller er der ikke mange områder, hvor vi slår fcm. Slet ikke når dem, der burde være bedre, altid er skadet.

Jesper Hansen og Kalle er lige.
FCM´s forsvar > vores.
FCM´s kanter > vores.
FCM´s midtbane lige med vores.
FCM´s angreb > vores, når damen, Fischer, Wind ikke er med.

Vi har pt et hold bestående nærmest udelukkende af talenter:
- Victor Nielsen og Barlotec (som for et par år siden var en af de hurtigste spiller i suppen!).
- Stage, Biel,
- Daramy, Wind, Kaufman.

Og en masse ringvrag:
- Oviedo
- Bjelland
- Bengtson

Tilsat lidt x-faktor:
- Zeca
- Kalle
- Varela (synes hans løb er rigtig gode)
- Damen (nærmer sig ringvrag)
- fuglen, omend det er en uforløst fugl
- (Fischer anno 2018)

Det vinder ingen mesterskaber.
Fan af Sir_C....
Skrevet af Schelden
"Det skriger til himlen, at Ståle har sammensat et hold, der på alle ledder og kanter bliver skilt ad på den måde. Alene Stage, Nelsson, Biel og Kaufmann er vel 80 mio. kr, der løber rundt uden at mestre en ordentlig førsteberøring, at kunne holde fast i bolden samt aflevere den fornuftigt til en medspiller."

Det tragikomiske er så, at vi har givet afkald på fysikken til fordel for teknikken.

Det var rart at få bekræftet det i går.

"Det har hjulpet, at sådan nogen typer som Delaney, William, Santander og Corner er stoppet," smiler Ståle og skynder sig at tilføje: "Altså i kampene på kunstgræs."

"Kampene i Farum ofte er jævne og tætte, men vi har fået bedre og bedre tag på dem i takt med, at vi har fået andre typer af spillere, Nogen som kan håndtere bolden langs jorden på en anden måde, hvor de andre var tungere og mere fysiske spillere."


https://www.fck.dk/nyhed/staale-foer-fcn-vi-har-faaet-bedre-styr-paa-dem-deroppe

LOL
København.
Skrevet af Slettet(271415201207)
Jeg vidste du ville lave overskriften om efter kampen i går :)
Er dog enig med alt du skriver og også martin.
Er jeg virkelig den eneste der skriger efter en ny træner?
Ståle har ført os op et sted vi kun kunne drømme om for 20 år siden, det virker dog til at han ikke har det i sig længere?
Måske vi skulle få Åke Hareide ind i 2 til 3 år mens vi finder den helt rigtige til jobbet?
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af Schelden
Jeg ved ikke endnu, om jeg skriger efter en ny træner, fordi jeg er skide bange for, hvad det potentielt kan betyde. Og jeg er generelt stærk modstander af fyringer, som oftest ikke bringer noget godt med sig. Specielt ikke, når man ikke har den rigtige afløser klar, men derimod skal i markedet for at finde en lappeløsning.

Ståle Solbakken kan noget europæisk, som er fundamentalt for FCKs eksistens. Hvorvidt jeg er villig til at gamble med det, er jeg usikker på, men jeg vil give repos ret i, at jeg er træt af weekend efter weekend at se på sådan noget lort i Danmark. Noget som vi reelt har set på i over to sæsoner. Piller man Robert Skov ud af sidste sæson, var det spillemnæssigt også rædderligt.
København.
annonce
0