Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TBJ27
Harry... nogle gange er det bedre at beholde spillere til kontrakten er færdig hvis man ikke er i pengenød og ikke kan få erstatning med det samme. Vi er ikke et hold der er afhængig af spiller salg så kan godt holde på hvores spillere.
Manchester United Fc København
Skrevet af Harry Hotspur
Helt enig. Mit problem er at man ikke er mere forudseende mht. længden.
Eller er FCK bare kørt fast i en roulette, hvor man køber spillere på en hylde højere end normalt pga. forskerordningen og man derfor bliver nødt til at slippe dem gratis, i stedet for at re-signe. Jeg er ikke helt vildt med den model i hvert fald...
Skrevet af Sir , moderator
"N´doye er meget stabil og har den helt rigtige fighter instinkt, men jeg har lidt min tvivl om han er den der samler truppen, kan han han dog det er han den ultimative anfører og han virker til at elske klubben."

What? Han skulle bo på værelse med Grønkjær, som kunne sætte ham på plads, ellers glemte han at gå i seng, eller glemte at stå op. Det er næppe anførermateriale.


"F.eks. med Pospech, jeg er med på forskerordningen har meget at skulle sige, men at signe ham for 16 millioner for så at slippe ham gratis 3½ år senere. "

Kostede han 16 mio??? Hvor har du det til fra?
Dette er en signatur.
Skrevet af Cabra
What? Han skulle bo på værelse med Grønkjær, som kunne sætte ham på plads, ellers glemte han at gå i seng, eller glemte at stå op. Det er næppe anførermateriale.

Hehe, virkelig. Hvem er kilden?
Skrevet af Razz
Hvad med Zanka ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Sir , moderator
Cabra, normalt angiver jeg ikke mine kilder, men denne kan du få, det var i onside, huttelihut eller et andet lorteprogram. Det var endda Ståle der sagde det.
Dette er en signatur.
Skrevet af Halil
Hvordan med Sølvi?

Er han for skadesramt til, at blive en fast del af start 11´eren?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Svoger
Der er forhåbentlig da sket en udvikling med DameN siden han ankom, i forhold til at passe den slags tider. Ellers må Gronk fluks signes igen, om han vil det eller ej.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af KayOkay
Ja, forhåbentlig. Jeg kan huske nogle interviews med ham, hvor han sagde at han altid kom for sent til træning, hvilket kostede en del bøder. Desuden snakker han mere i mobilen end med medspillere.

Jeg skal ærlig talt ikke kunne sige hvor meget ansvar han tager, når kameraet ikke er på. Det ved kun truppen. Jeg håber dog på en anfører der vil løbe en halv banehalvdel Linderoth-style, for at give en skideballe. Det er ærgeligt at Zanka nok er væk om et års tid.
Skrevet af Slettet(441819190908)
Et par udklip af de mere latterlige forslag der i mellem..

Mikael Lustig - 18. mio. kr.


Langt ude... Manden har kontraktudløb til nytår, og mon ikke FCK kan holde til et halvt år med Thomsen (hvis det skal være) og så hente ham gratis der... Rosenborg er nok heller ikke så grådige at de kræver 22.000.000 for en spiller der kan smutte gratis om et halvt år. I øvrigt har Per Cijlan Skjelbred ligeledes kontraktudløb... Han kunne da også være et bud for FCK.

I øvrigt: Det er ikke en synderligt interessant liste de har lavet, det er spillere man kender i forvejen, så der er jo ikke nogen navne hvor man tænker de har set noget andre ikke har.

EDIT: Kan se de også mener Bjørn Helge Riise skulle være interessant... Jamen så har jeg da også set det med... Manden er jo boldmongol og jeg forstår ikke han er nået så langt som han er...
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Saint
Så skulle Santin i følge bt være på vej væk, da både en klub fra Qatar og Galatasary er interesseret i ham.
(...)
Skrevet af Stinson
Ideen med ham nordmanden lader til at glippe:

http://www.bold.dk/nyt/N…lub-Bruegge

In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Bløde babser
Som skrevet tidligere ser jeg et salg af Santin som oplagt.

- Har kun et år tilbage af sin kontrakt, stoper dermed senest næste år hvor vi sikkert også mister N´Doye
- I udkanten af holdet og alligevel ikke en spiller der er vigtig at have med for at sikre overgangen med de nye
- Har vist sine mangler i Europa
- En bedre mand på den plads er mulig og kan være med til at højne "summen" af holdet, når nu vi mister noget på pladser hvor vi må acceptere at den direkte afløser får svært ved at nå forgængerens niveau

....men hvis han ryger må det også være den sidste i denne omgang.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Temüjin Borjigin
Ideen med ham nordmanden lader til at glippe:

http://www.bold.dk/nyt/N…lub-Bruegge


Vel ikke helt:

Ifølge norske medier er den norske landsholdsback Tom Høgli på vej fra Tromsø til Club Brügge. Tromsø bekræfter, at der er to officielle bud.
Skrevet af Temüjin Borjigin
Så har Grindheim og Thomsen fået rygnumre:

kortlink.dk/96mt

At bemærke er at Thomsen ikke har fået trøje nummer 2 efter Pospech, men må nøjes med nummer 15. CV må have noget i ærmet.
Skrevet af Ho2002
Santin har vel også opnået alt, hvad hans talent rækte til hos os. Jeg kan også sagtens undvære den opgivende attitude hver gang han tar et træk for meget, og mister bolden på modstanderens bane halvdel.
..
Skrevet af Drejer
Kim Christensen har også nr 1. Sååååh :)

Men jeg håber godt nok også, at CV kigger på en ny HB.

Hvis vi henter Huseklepp, Ujah eller Fall, og en HB som fx Ninkov..

Så vil jeg ikke bede CV om mere :)

Og så håber jeg for øvrigt også, at Santin smutter.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Saint
Jeg vil langt heller have Gerndt end Ujah eller Fall, han passer langt bedre ind i systemet med N´doye :)
(...)
Skrevet af TR1986
Det vil være for farligt at sælge Santin, før vi har fået en kvalificeret afløser på plads. Selv med Santin i truppen, så kunne vi godt bruge en angriber. Hvis vi sælger Santin, så kunne jeg godt forestille mig vi køber to angribere.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Bløde babser
Det vil være for farligt at sælge Santin, før vi har fået en kvalificeret afløser på plads.


CV kan sit pis på det område. Det er senest bevist i denne uge hvor han præsenterede Grindheim dagen før Kvist blev solgt.

Jeg er ikke i tvivl om at et salg af Santin og en offensiv erstatning der kan være med til også at lukke lidt af det hul Grønkjærs afgang har skabt er noget CV har haft øje for i lang tid.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0