Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JarJarBonkers
Når jeg scroller ned igennem truppen som den er nu, så er der en del dødvægt vi godt kan komme af med:

Grytebust
Bartolec
Bengtsson
Oviedo
Papa
Thomsen
Biel(?)
Santos(?)

Vi kommer helt sikkert ikke af med dem allesammen, men hvis vi gjorde skulle vi hente
1 MM
1 VB
1 CB
1 HB
1 CM
1 HM
1 CA

Som alle ville kunne spille fra dag 1 - undtagen en 2. keeper

Finder det mest sandsynligt at vi sender Papa, Thomsen og Grytebust afsted, henter en højre midbane, en central forsvarsspiller, og en keeper.

Hvis vi får tilpas store bud, så kan vi desværre også se Wind, Nelsson, Daramy eller Fischer forlade os - tror dog kun på at en enkelt af disse bliver solgt og i så fald skal der hentes en fuldgod erstatning prompte. Hvis vi fik et ordenligt bud på Fischer, ville jeg faktisk ikke være så ked af det hvis han forlod os. Han har simpelthen været for meget skadet - og i hans seneste periode med fast spilletid synes jeg han var en skygge af sig selv. Samtidig lader det til at han fylder mere uden for banen, end inde på banen. Han har noget x-faktor, bevares, men vi burde kunne gøre det bedre.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Corner11
@jarjar ABSOLUT IKKE enig i at vi skulle af med Biel og Bartolec. Der er masse potentiale i begge. Grytebust? Hvem skal være anden målmand?? Bengtsson har gjort det ok, men er vel over the hill..
Skrevet af Ludomania
@Matias Selvfølgelig vil Celtic gerne have Falk efter han har snydt dem en del gange, men der var sgu nok en ung forsvarsspiller de ti gange hellere vil have efter den kamp. Og jeg vil absolut ikke bruge tid på at finde kampe hvor Falk har været usynlig, det er han sjældent. Men han er kun en af 11 på et hold, og det er ikke nok selv at være god, specielt for Falk der er drible/kreatør det vigtigste for ham er at gøre holdkammeraterne gode. Og til det arbejde er en central position ti gange bedre end fløjen.

Og derudover så har to af vores dårlige kampe i sæsonen har også været med Falk på venstrefløjen, gør det så Falk middelmådig?. At Ståle bruger Falk på siderne når han vil stille med det mest erfarne hold gør ikke Falk bedst på fløjene, det betyder at vi er dårligt dækket ind på de positioner.

Alene det at Ståle starter med Falk på midten og Stage/Thomsen/Mo/Oviedo på venstre midtbane BØR fortælle dig hvor Ståle ser Falk er bedst. Han har spillet omkring 1600 minutter centralt per sæson de sidste par sæsoner. Så det er ikke bare denne sæson han har spillet på midten. Og i Europa har han spillet lige så meget på højre side som venstre denne sæson. Og går vi tilbage til 17/18 så var det mest på højre side han spillede når han ikke var centralt placeret. Han ER ikke en venstre midtbanespiller.

Vores venstre side er Thomsen og Fischer. Thomsen virker simpelthen ikke og Fischer er skadet for meget. Derefter kom Stage ud på venstre side, han forstår ikke hans rolle der. Falk er central midtbanespiller der kan dække begge fløje hvis der er behov, men han spiller absolut mest, og gør holdet bedst, når han spiller centralt. Det mener Ståle = Så må det være rigtigt. Også så har spillet klart flere gode kampe fra en central position end fra siderne.

Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af BlueAndWhite
Ludo stop så. Du har din hat på omvendt.. falk er fløj der er blevet brugt på midten
Skrevet af JarJarBonkers
@Corner11

Grytebust er angiveligt utilfreds med situationen og vil gerne væk:
https://www.bt.dk/superligaen/paa-vej-vaek-utilfreds-profil-overvejer-sin-fck-fremtid

Bartolec får ikke nok spilletid og står pt i skyggen af Varela som jeg ser som en fremragende back - med en godt kantspiller foran sig, kan vores højreside endelig blive farlig. Biel har ikke slået til og en lejeaftale til både Bartolec og Biel ville jeg ikke blive ked af. Vi kunne udleje Biel til en bundklub i Spanien el. Italien og Bartolec kunne spille en sæson i FCN, og samtidig blive boende hvor han er nu. Det kunne bane vejen for ASO
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Matias
"... men der var sgu nok en ung forsvarsspiller de ti gange hellere vil have efter den kamp"

- Måske. På det der forum, der blev linket til i sin tid, var det dog ikke til at få øje på. Men hvad gør det? Det ændrer ikke på, at Falk har været placeret på venstrekanten, i de to bedste kampe i denne sæson. Hans chance for at rive modstandere fra hinanden fra kanten, er betragteligt større end fra den centrale midt.

"... specielt for Falk der er drible/kreatør det vigtigste for ham er at gøre holdkammeraterne gode. Og til det arbejde er en central position ti gange bedre end fløjen"

- Så må du gerne forklare mig Ståles koncept, for det har jeg ligegodt aldrig set prøver på. Ståles bedste hold har haft et stærkt defensivt anker på den centrale midt og en målscorende boks-til-boks-spiller som makker. Rasmus Falk kan nok løbe de forventede meter, men han er ikke en målscorer i rollen. Den seneste dribler, med succes, på FCKs midtbane, er Elrio van Heerden. Men det er ikke en rolle, Ståles koncept benytter sig af. Men som sagt; forklar mig gerne Ståles koncept, som du ser det.

"At Ståle bruger Falk på siderne når han vil stille med det mest erfarne hold gør ikke Falk bedst på fløjene, det betyder at vi er dårligt dækket ind på de positioner"

- Nej, det gør det simpelthen ikke. Fordi:

"Det mener Ståle = Så må det være rigtigt"

- Men det mener Ståle jo netop kun i kraft af, at han ikke har kunnet finde den rette makker til Zeca. Hvorfor har man ellers hentet Thomsen, Mudra og Stage, hvis Falk så rigeligt rakte? Ståle bruger Falk som nødløsning, fordi det er en af de sværeste roller og besætte i hans koncept, og Falk i det mindste løber de meter, der skal til.

"Også så har spillet klart flere gode kampe fra en central position end fra siderne"

- Absolut ikke. Det kan være svært at bevise det ene eller det andet, men i halvanden sæson, med Falk derinde, har vores centrale midtbane været bovlam. Det skyldes alle mulige ting, men bl.a., at det ikke er det rette makkerpar. Og Zeca er altså god derinde. Han scorer stort set aldrig derfra og lægger ganske få assister. Hans kreativitet er stærkt begrænset i rollen, fordi han har andre opgaver at løse. Igen, forklar gerne hvordan du ser Ståle koncept, når du mener, at 8´eren i vores system har en nogenlunde fri/kreativ rolle, som skulle bekomme Falk godt.
Skrevet af TR1986
Det ligger vel til at Rasmus Falk bliver skudt afsted her inden længe. Hvis han skal opleve et udlandseventyr, så er det ved at være på tide. Jeg har ikke noget imod at han fortsætter resten af sin karriere i FCK, men realistisk set så tror jeg han smutter inden længe. Hans indsats imod Basaksehir gjorde nok at attraktive klubber fik øjnene op for ham. Jonas Wind ser jeg meget gerne fortsætte minimum en enkelt sæson mere i FCK. Ellers skal der virkelig et megabud på bordet for ham.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Ludomania
@Nandeyanen Nu er det altså heller ikke Falks arbejde at score eller at lave assists, ellers var han sgu nok fyret for længst med to mål og 3 - 4 assists på en sæson :D.

Falk skal gerne gøre venstre midtbane, venstre back, højre back, højre midtbane og N´doye til assist magere. Og det er vel dem der fører assist listen for FCK.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af JarJarBonkers
Falk skydes afsted næste sommer - mener at have læst et sted, at dét er planen.
Han bliver.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Matias
"Det ligger vel til at Rasmus Falk bliver skudt afsted her inden længe"

- Ja, hvis han skal opleve en anden lige, så ja. Men jeg håber godt nok på, at vi kan holde på ham til kommende sæson. Vi får brug for ham.
Skrevet af Ludomania
@Matias Han skal meget snart afsted, han har svært ved at spille 90 minutter.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@JarJarBonkers

Vi kunne udleje Biel til en bundklub i Spanien el. Italien og Bartolec kunne spille en sæson i FCN, og samtidig blive boende hvor han er nu. Det kunne bane vejen for ASO


Højre back sidder Thycosen på og det skal han blive ved med så han kan blive solgt med fortjeneste næste år. Næst i fødekæden står er ret så stort talent i Villadsen, der formentlig kommer til at overgå både Bartolec og Thycosen. Han bliver spillet ind i år og overtager pladsen næste år.

Vi har ikke plads til Bartolec, selvom vi var glade for ham. Derudover betaler man ikke de lønninger i FCN som Bartolec pt. oppebærer.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af JarJarBonkers
Hierakiet i FCN finder jeg egentlig ikke så interessant.
Pointen er, at Bartolec skal have fast spilletid for det får han ikke i FCK
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af BlueAndWhite
Vel egentligt meget sigende at Bartolec ikke ville blive brugt i FCN som han kom fra.. i hvilken verden er han så god nok til FCK
Skrevet af JarJarBonkers
Touché
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af Slettet(581021212205)
Vel egentligt meget sigende at Bartolec ikke ville blive brugt i FCN som han kom fra.. i hvilken verden er han så god nok til FCK


FCN skal have en forretning til at hænge sammen. Der skal tjenes penge på Thycosen - det ville man ikke kunne hvis Bartolec fik pladsen. Derudover må Bartolec ikke spærre pladsen for den næste i køen. Thycosen kan formentlig sælges for 2 mio. Euro næste sommer, hvorefter et endnu større talent der kan sælges endnu dyrere kommer til. Derfor giver Bartolec ikke mening i FCN.

Derfor er Bartolec er stadig bedre end Thycosen og måske den bedste højre back der nogensinde har været i klubben.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Corner11
@jarjar fair nok med Bartolec og Gryte, men vi er bare sårbare hvis der kommer en ny skade, det var mit pointe. Vi bør have en klassespiller stående og vente på alle positioner bag start elleveren.
Skrevet af DanishBhoy
@Matias

Vil nu nok mene at den eneste som skilte sig ud med Celtic øjne hvis jeg kan huske hvad jeg har set på de Celtic forums jeg kommer var VN, har ikke set nogen er gået i "svime" over Falk efter de to kampe, men derfor kan der jo godt være en og la anden redaktør der syntes anderledes

Vi (Celtic) var intereseret i Falk i et og la andet omfang omkring der hvor han joinede jer, måske lidt (½ års tid???) før - det er vist det der har været af interesse
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Matias
Der blev linket til et eller andet forum i kommentarerne til artiklen, der taltes der også om ham. Jeg har ikke anført, at klubben skulle være interesseret i ham. Sagen handler om, hvor han har spillet i de to - med afstand - bedste kampe i denne sæson, og det er ude mod Celtic og hjemme mod Basaksehir.
Skrevet af repos , moderator
Jeg håber, Ståle tør holde fast ved Mudrazija i startopstillingen til kampen i aften. Vi får brug for mod, og Mudrazija har tydelige visioner i sit offensive spil. Han skal bare ramme medspillerne oftere.
Det mest åbne spørgsmål må være Kaufmann i front, for han kom i menneskehænder mod Skrtel, og Uniteds midterforsvar er nok ikke ringere.

Jeg kan se, at Zohore og Odgaard er på vej væk fra deres klubber. Med købet af Wilzcek er der ikke plads til førstnævnte omend, han er en rigtig Ståle-angriber.
Jens Odgaard ser interessant ud, men også han er angriber. Jeg kan dog godt forestille mig, han er brugbar på højrekanten. Hans venstreben ser fornuftigt ud, og han har en fin fysik.

Han kunne dog godt ligne en oplagt FCM-transfer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0