Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Det er rigtigt, Saint, men jeg er nu ikke videre nervøs for det. Det handler i sidste ende også om kvalitet. I en klassisk Ståle 4-4-2, hvor Falk er på kanten, kan han få den plads, der er ham nødvendigt. Vores bovlamme kanter i denne sæson har ikke udfordret modstandernes pres og struktur tilstrækkeligt, det vil Falk på den ene kant kunne gøre. Kunne man spille en anden kant ind, evt. Pep Biel, til den anden side, eller endnu bedre; bliver Viktor Fischer klar, kan modstanderne ikke på samme måde opretholde det pres, de har haft succes med i denne sæson. Dertil har vi købt en angriber, som er arbejdsom og god med ryggen mod målet, som i hvert fald udfordrer det høje pres en smule. Han bliver ikke sjov at spille 1-mod-1 over for.

For mig handler det stadig om, hvem der skal være makker til Zeca. Kan man få Mudra eller Stage til at fungere i rollen, løser det en masse for os. Nå ja, og så få hentet Zanka, så der er styr på bagsmækken på et stabilt niveau. Det vil også løse en hel del for os, nøjagtigt som 18/19, da Bjelland og Vavro svingede taktstokken dernede.
Skrevet af Slettet(221359222003)
ståle udtaler også at det er Fck´s stab der er skyld i boilesen.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af stokholmeren
Boile melder heldigvis sig selv klar efter ferien på sin Instagram, og siger at sommerferie-destinationen er styrkerummet på 10´eren. På den positive side, så nåede vi da lige at se, at han på ingen måder har mistet niveauet under sin lange skade. Om han så bliver kvit for små dumme skader bliver jo helt afgørende, hvis ikke der bliver hentet en ny VB.
Skrevet af BjarkeGelsted
Det er jo ham selv :)
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Slettet(221359222003)
vis falk skulle sælges så skulle det være til PL, hvor mandskaber som CP,Leeds, fint kunne bruge en spiller som ham som ikke koster en bondegård, og har bevist han sagtens kan være med på det niv.

#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af DameNdoye
Dejligt med Boile.. Og ja, alt skal sættes ind på at gøre ham klar igen, for hold nu op et højt niveau han har. Havde han ikke haft de skader, så havde han hellere ikke endt i FCK eller været solgt nu, men Ståle skal have gjort noget ved de 2 andre. Kan ikke forstå hvorfor Oviedo ikke har fået flere chancer, jeg synes han gør det okay når det endelig er, men det må være muligt at sælge Pierre til en svensk klub efter kampen mod United og så kan man måske få en ung spændende back ind istedet og bruge Oviedo som en lappeløsning på backen og kanten. Han gik jo kraftigt ned i løn da vi ansatte ham, så man må formode vi kan leve med ham i truppen samtidig
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
Opdatering fra CS

"Forsvarsspilleren har fået en forstrækning i det ene baglår og er formentlig sat ud af spil mindst 3-6 uger. Det er dermed tvivlsomt om Boile er klar til superliga-premieren den 13. september.

Mandagens pragtkamp blev en kort fornøjelse for Nicolai Boilesen. Forsvarsspilleren måtte efter bare et kvarters tid lade sig udskifte, med det der lignede en muskelskade i baglåret.

Og tirsdag fortæller F.C. København-lejren til Copenhagen Sundays, at Boilesen har fået en forstrækning, som er det pæne ord for fibersprængning.

En skade FCK måske kunne have forebygget. Det antydede Ståle Solbakken på pressemødet efter kampen, hvor CS spurgte til Boiles skade.

“Jeg tror han fik noget i låret. Jeg ved det ikke. Jeg har ikke… Jeg håber ikke det er noget stort. Måske skulle vi ikke have smidt ham ind i en kamp nummer to, fordi han har været væk så længe. Men det er svært at sige til en spiller efter en præstation mod Istanbul, at “du skal stå over i dag, for jeg tror du kan blive skadet”. Måske skulle vi have været lidt mere forsigtige,” sagde Ståle Solbakken.

Fibersprængning er en typisk sportsskade der oftest skyldes manglende opvarmning eller overbelastning. Det typiske tidsperspektiv for fiberskader i baglåret er omkring 4 uger, men det kan også tage længere tid.

I 18/19-sæsonen tog det Jonas Wind mere end et halvt år at komme tilbage efter en slem fiberskade.

God bedring Boile!"
Superliga og FCK fan
Skrevet af Northishere
Det er godt nok ærgerligt med Boilesen. Han virkede virkelig ødelagt under kampen, da han blev skiftet ud. Håber han kommer stærkt tilbage, men det virker til at han bliver skadet for et godt ord. Man kan jo ikke spiller fodbold, hvis man ikke kan sparke til bolden.

Jeg håber virkelig Ståle, kan se det resten af verdenen kan se i forhold til opstillingen og hvor meget dynamik den bringer FCK. Men hvor meget tror I, det skyldes
at får rykket vores kanter længere frem grundet strukturen og hvor meget tror I det skyldes af Falk har været tendenserende til overmenneskelig?


Jeg fik også sendt en sviner afsted mod Stage og selvom at jeg stadigvæk ikke er overbevist om hans evner på bolden, så spillede han sgu en godkendt kamp igår.

Skrevet af dickos
Jeg elsker den "nye opstilling". Men jeg vil egentlig også gerne se den imod hold som Horsens, sønderjyske og de typer hold. For der står de jo, som vi gjorde i går mod Utd.
Skrevet af Northishere
I forhold til snakken om Daramy og specielt det angående hans fysik, er det noget utålmodigt at diskvalificere ham på dette allerede som 18-årig og på baggrund af en kamp mod United. Det er altså 2 bomstærke spillere der også æder Premier League angribere til frokost.

Jeg synes I skal prøve at sammenligne Daramy nu med hvordan han så ud, bare ved sæson start sidste sommer. Han lægger hele tiden på fysisk og også i de beslutninger han tager. Hvis I forresten vil se, hvor meget muskel der bliver lagt på når man er omkrin 20´erne, så se på Adama Traoré som har bygget vanvittigt på (Selvom han nok ikke havde gået gennem en doping kontrol i cykling).

Daramy mangler en del, men hvis han, taget hans type i betragtning, allerede nu skal være så god at han gør en forskel mod United i noget nær stærkeste opstilling, så spillede han ikke sekund længere i FCK.

Jeg er sgu frisk på at give ham chancen i FCK endnu et år. Der er så mange andre lavthængende frugter man kan arbejde med.
Skrevet af stokholmeren
Fra min side - og mit post om, at Daramy godt kunne skydes af sted, så handler det på ingen måder om, hvorvidt jeg er klar til at "give ham chancen et år mere". Han er et fuldkomment åbentlyst talent, som vi skal formidle bedst muligt spilmæssigt, men også bruge bedst muligt ift. fremtiden, truppen og økonomien. Det er jo en vurdering af, om man vil tage imod f.eks. 60 millioner, og potentielt gå glip af et større salg om 1-2 år, når han (måske) er en etableret profil i superligaen – hvilket jeg ikke ser ham som endnu. Jeg har kæmpe tiltro til ham, men hvis Ståle og resten af teamet tror, at pengene kan gøre truppen overall bedre med de penge man får - også set over en 2-3 årig periode, så skyder jeg ham gerne afsted. Et salg af Daramy i mine øjne stort set ingen kortsigtet betydning få, da hans nuværende ansvar i truppen med Winds tilbagekomst er begrænset. Men vi går måske glip af en stjerne, som kan vinde os mesterskaber om 1-2 år.
Ift. opstilling, så synes jeg, at der er så mange åbentlyse fordele ved 4-2-3-1, som gør, at jeg er så lykkelig for, at Ståle har fået øjnene lidt op for den (3 kampe i streg, må vel varsle lidt ændringer??).
For det første synes jeg at den passer rigtig fint til vores trup lige p.t. Vi får Wind sat mest mulig i scene, vi gør opspillet lidt mindre afhængigt af de to CDM´s, da der bliver mere plads og frihed til Wind og vores kanter i opspillet (som jo er langt mere kreative og boldstærke) - eksempelvis som i går aftes, hvor Falk ofte gik helt ned og tog fat i bolden, for selv at drive den frem. Derudover har vi været vant til 4-4-2, og der er en simpel overgang fra 4-2-3-1 i offensiven, til at lægge 10´eren op ved siden af 9´eren og danne en 4-4-2 i defensiven, hvis man føler for det. Desuden så starter 10´eren ofte på den "rigtige" side af forsvaret, når vi mister bolden, og er dermed typisk mere effektiv i det første pres efter boldtab, hvor der i 4-4-2 jo er risiko for, at begge angribere skal starte presset på den "forkerte" side af boldholder, hvis vi taber bolden på midtbanen.

Desuden giver 4-2-3-1 også god mening ift scenarier, hvor Jonas Wind får brug for en pause. Vi vælter jo næsten i spillere, som kan spille en stærk 10´er. Wind, Falk, Fischer, Biel, Mudrazija, Daramy ville alle kunne agere backup for Wind – eller skubbe Wind helt på toppen, hvis vi løber ind i skader blandt angriberne.
Skrevet af Northishere
Meget fine pointer, som jeg nok ikke fangede i første omgang. Et salg af Daramy hvor en del af de penge som bliver geninvesteret direkte i en ny angriber der er lidt længere fremme i sin udvikling, ville løfte os på kort-sigt. Det rigtigt nok begrænset, hvor meget Daramy alene bidrager med som tingene ser ud nu og tror sagtens vi kan investere pengene i en spiller der vil bidrage langt mere på kort sigt. Hvilket vi jo allerede har gjort i Kamil.

Jeg ser nu fremgang hos ham. Både fysisk og med fodboldintelligensen. Jeg synes også at han er blevet bedre til at bringe sig selv i muligheder hvor han kan bruge sin fart. Han har bare de seneste 2 kampe være oppe imod Skrtel, Maguire og Bailly i stedet for Maxsøe, Scholz og Tingager.

Hvis vi holder på Falk og får ham rykket op som kant/10´er positionen når Wind ikke spiller, så tror jeg sgu nok Daramy kan få bygget meget på i kommende sæson.


I øvrigt glæder det mig uendeligt når Ståler går så kategorisk ud og siger at vi ikke bare kan "sælge sælge sælge". Vores niveau kommer til at stige betragteligt, hvis vi formår at holde på spillerne et år længere end vi har gjort de seneste 2-3 sæsoner. Det ligner at der bliver fulgt op på den "nye strategi" på trods af Corona.
Skrevet af Nandeyanen
Hahahahahaha 3-6 uger er sat for lavt for Boilesen tror I virkelig på den!?!?

Da FCK skrev denne artikel https://www.fck.dk/nyhed/truppen-mod-fc-nordsjaelland-51

Så skrev de d. 13 Juni omkring Viktors skade: Viktor Fischer skal desværre opereres for en skade og er derfor ude de næste 3-4 uger

Kan I huske at jeg lavede research på denne historie samme dag? EB eller BT skrev at han skulle opereres for sportsbrok. Så lavede jeg research på hvad sportsbrok fatkisk er og kom med mit bud på at han kunne umuligt være klar på 3-4 uger. Sportsbrok skal man ikke opereres for, kun i meget meget alvorlige tilstande og så taler vi ikke om 3-4 uger men 3-4 måneder.

Hvis Boile har fået en muskel forstrækning så siger lidt research at det tager mellem 4-12 uger. Det må være nogle dygtige eksperter vi har siden de kan sætte intervallet så lavt. Nu er jeg ikke sundhedsekspert men jeg har mistet lidt af min tiltro til FCK når de skriver en forventet tilbagekomst fordi jeg synes aldrig de rammer rigtig.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Ælkjaer
Jeg er på ingen måde parat til at sælge Daramy for 50 mill lige nu. Bla fordi jeg tror vi kan få mere end det dobbelte for ham om to år. Så hellere luge ud i den parade af fyld der står på spring for at stjæle spilletid. Hvis muligt.

Er der nogen der har hørt nogen rygter om, hvem der i betragtning til at overtage Langes Job? Eller starter den proces når vinduet er lukket igen?
Skrevet af stokholmeren
Drømmescenariet herfra er selvfølgeligt også, at Daramy brænder banen af i næste sæson/sæsonen efter, og ryger for 100 af de gode. Det må være op til Ståle at vurdere. Han hører intet ondt ord herfra, uanset udfaldet. Men mon ikke han bliver i klubben. Tror godt selv, at han ved, at han er et stykke fra førsteholdsfodbold i en top-5 liga endnu.

Mht. Fischers skade, så er jeg helt enig i, at det virker mærkeligt, at man ikke fra klubbens side har meldt noget ud om Fischer. Kan jo godt være, at de 3-4 uger var noget man troede i starten, men at operationen for sportsbrok var nødvendig, og at han derfor var ude resten af sæsonen. Men hvorfor melder man det ikke ud? Forstår godt beslutningen om, at skærme Fischer fra medierne, så han kan koncentrere sig, men hvad får FCK ud af at skjule årsagen til pausen? Medmindre det er noget, som f.eks. kan forringe hans markedsværdi gevaldigt eller lignende. Har i et godt bud på hvorfor man vælger den vej, kontra fuld åbenhed om alle andre skader?

Når det så er sagt, så glæder jeg mig fandme snart til at få Fischer i gang. Det er altså stadig en spiller, som i sin "værste sæson nogensinde" (diskursen i medierne) leverede 2 mål og 8 assists i 20 kampe. Kommer han godt i gang i næste sæson, så er det jo nærmest som at få et nyt storindkøb.
Skrevet af Nandeyanen
Angående Sportsdirector så har jeg lavet en søgning der matcher vores kriterier og ham her dukkede frem:

Stig Inge Bjørnebye. Han er PT uden job, ophævede kontrakten med Rosenborg og forlod klubben bla. på grund af sagen med den måde træneren Kåre blev fyret på.

Copy paste fra norsk:

Klubben har vunnet fire seriegull og tre cuptitler de siste fem sesongene. I tillegg har RBK kvalifisert seg for fire av fem mulige gruppespill i europaligaen.

Det er en okay høst fra de 5 sæsoner han har været i klubben, de slog blandt andet Ajax ud af kvalifikationen og de har haft et budget der er lavere end FCM og Brøndbys???

Hans årsløn hos Rosenborg var ifølge VG, 2 millioner Norske kroner. Det kan vi nemt matche og mere til.


Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Har det sku lidt ambivalent med den United kamp.. håber ikke den betyder vi stiller os tilfredse med dette transfervindue.. vi har stadig for meget fyld og mangler kvalitets spillere
Skrevet af elendil
@Nandeyanen

https://www.youtube.com/watch?v=a_B6ZhCTjcQ

Det er irriterende deprimerende, at læse dine indlæg om vores skadede spillere.

EDIT: Ikke at jeg ikke tror du har ret.
fck-medløber.
Skrevet af stokholmeren
Jeg tror godt Ståle ved, hvor stor forskel der er på en kamp som den i går, og så at præstere godt i SL, så det er jeg ikke så nervøs for. Det overraskede mig for eksempel ikke så meget, at Stage spillede sig op i en kamp, som kræver at man står dybt og løber meget. Det ved vi jo godt at han kan. Men at dominere en kamp mod AGF Eller et andet SL-hold, hvor vi har bolden hele tiden, mangler han stadig at bevise over for Ståle. Og de spillere, som top-præsterede i går, er vel de spillere, som har gjort det hele året (selvfølgeligt uden at spille så godt som i går. Falk (til dels, i hvert fald acceptabelt set over en hel sæson), Nelsson, Zeca, Wind (ikke over en hel sæson, men vi ved hvad han kan), Varela, og så Kalle. Omvendt var Biel stadig ikke på toppen, Mo og Kauf ser stadig unge ud, Bengtsson så stadig dårligere ud end Boile. Bjelland - og til dels Stage, dog under meget andre forudsætninger, er vel den eneste, som "overraskede" ift, hvordan man har spillet hele året. Altså synes jeg at kampbilledet i går bekræfter - blot proportionelt bedre overordnet præstation grundet modstanderen og resultatet - hvilke mangler, der trods alt stadig er.
Skrevet af BlueAndWhite
Synes heller ikke der har været meget snak om Bjelland.. ret beset kostede han igen en kasse ;/
annonce
0