Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GameOn
Der er kommet flere rygter om ASO. Mon det kommer til at ske, uden Wind bliver en del af handlen?


Hvad med en direkte byttehandel med Pep Biel, mon de hopper på den?
Skrevet af BlueAndWhite
Hvor er de rygter om ASO ?
Skrevet af pyto
Hvad med en direkte byttehandel med Pep Biel, mon de hopper på den?


HAHA! Det ville være årtiets handel.
Kvist raus.
Skrevet af stokholmeren
Der er kommet flere rygter om ASO. Mon det kommer til at ske, uden Wind bliver en del af handlen?


Det MÅ ikke ske med Wind, som en del af handlen. Kun hvis det er i form af en forkøbsret (ikke købsklausul) på Wind til næste sommer til en pris, som styres af hans præstationer, men så går der nok for meget drømme og fantasi i den. Jeg har ingen anelser om sådan noget nogensinde sker? I så fald ville det da være perfekt. ASO ind nu, vi beholder Wind i et år, og kan skyde ham af til en god pris.

Hvis det ikke lykkedes at få ASO eller en anden 1. klasses højre kant, så må vi håbe at Pep Biel eksploderer næste sæson, og gør os alle til skamme. Jeg er overbevist om, at han nok skal hæve sit niveau på et bedre FCK-hold, men synes det er svært at se ham gå ind og levere 10-15 assists næste år (jeg tror aldrig han bliver spilleren, der scorer 15-20 mål på en sæson, han er langt mere kreativ end han er målfarlig). Men kan vi få spillet igang omkring ham, så har han vist, at han har i situationer har et gudsbenådet overblik og en lækker indlægsfod. Der skal bare skrues op for antallet af de situationer.

Blueandwhite: La Gazzetta dello Sport melder, at klubben ønsker at sælge, og at der har været konkret bud fra Besiktas, som er blevet afvist, og FCK og Rangers er interesseret. Lidt skræmmende, hvis Besiktas er blevet afvist. De burde have flere midler end os, hvis de virkeligt var interesseret.
Skrevet af Old123
Vi kan kaste Rasmus Falk ind i en byttehandel.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi kan bytte med Oviedo, Thomsen, Bengtsson, Bjelland, Santos, Kaufmann, Stage, Bartolec og Grytebust
Skrevet af ajafck
Falk <> ASO

Den byttehandel vil jeg ikke være tryk ved. Selvfølgeligt er ASO ung og har et kæmpe vidresalgsprotientiale, men med Falk ved vi hvad vi har og stabilitet er vigtigt lige nu.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af Old123
Det er jeg som sådan heller ikke tryg ved på den helt korte bane. Men alt økonomisk fornuft taler bare for det. Andreas Skov Olsen koster nok tættere på 50 end 30. Og Rasmus Falk har lige nu - alt andet lige - en misvisende høj markedsværdi, som jeg mener vi skal smede på, hvis det kan betyde, at vi kan få en spiller som Andreas Skov Olsen ind.

Men i den ligning forudsætter det også, at vi snart ser Viktor Fischer igen. Altså den gamle Viktor Fischer. For ellers har vi jo sådan set heller ikke nogen venstrekant.
Skrevet af stokholmeren
Kaufmann


Er jeg den eneste herinde, som har stor tiltro til Kaufmann endnu? Han har på ingen måder imponeret, men er det ikke ALT for tidligt at dømme ham ude?
Jeg synes, at der har været så mange faktorer, som gør, at jeg nærmest ville have været mere overrasket over, at han klarede sig godt, end at han har spillet som han har gjort.

1. 19 år gammel
2. Hans første seniorsæson nogensinde
3. Første klubskifte, som vel og mærket meget pludseligt blev rykket et halvt år frem pga. salg af Pieros. Han skulle først være tiltrådt klubben til sommer
4. Ingen lederskikkelser i offensiven, som han har kunnet støtte sig til. Ja selv lederskikkelserne i defensiven har været halv-ringe pånær Zeca.
5. En corona-pause, hvor man er stort set isoleret i en ny by, LIGE når man er fløjet fra reden fra sin hjemby 400km væk.
6. LANGT mere ansvar og pres for at score mål fra start, end han nogensinde var tiltænkt fra start grundet skader til Doye, Santos og Fischer og delvist Wind.
7. Radikalt anderledes spil, der praktiseres i FCK end i AaB


Robert Skov spillede til sammenligning også elendigt i sin første halvsæson sæson med kun 1 mål.
Skrevet af BlueAndWhite
Kan sagtens være han bliver god, han har ikke vist noget endnu. Bytte for ASO ville være et stort ja tak
Skrevet af stokholmeren
Bytte for ASO ville være et stort ja tak


Det tror jeg de fleste tog i mod - også Ståle, eftersom at ASO´s værdi mindst er det dobbelte. Resten af listen skilte jeg mig også gerne af med. Men denne sæson har vist, at vi ikke kan tillade os en smallere trup, og det er nok urealistisk, at vi kan hente gode nok erstatninger for dem alle, med tanke på vores økonomi.
Skrevet af Imperator
Det tror jeg de fleste tog i mod - også Ståle, eftersom at ASO´s værdi mindst er det dobbelte.


Ja, den er jeg ihvertfald også på.
Med tanke på at SkovFalk forventer at få chancen for et udlandseventyr så er det jo en decideret no-brainer.
Skrevet af Slettet(191608202508)
Synes det giver fin mening at forsøge at få en ny mand ind som fysisk træner. Anders storskov er dygtig men hvis man ser på nogle af hans faglige kompetencer er de en smule gammeldagse ifht til træningsoptimering. En stor del af muskel og ledskader kan stort set undgås hvis personen har været trænet optimalt. Hvis man ser på nogle af de private trænere som er specialiserede indenfor sportsverdenen har de en del mere moderen syn på træning. Et eksempel er nogle af de folk son træner daramy udenfor klubben. Jeg siger ikke at as er en dårlig fysisk træner men jeg tror man kunne finde en bedre mere moderne skolet fysisk træner.
Skrevet af DameNdoye
Jeg hørte at Kamil Wilczek får 10.000kr mere i løn nu end han gjorde da han spillede for BIF. Det blev dog kun fortalt til mig mundtligt og uden beviser, men er der nogle der kan afvise/bekræfte det? Det skulle iøvrigt også være mindre end det Dame N´doye fik i FCK
Superliga og FCK fan
Skrevet af dickos
Forhåbentligt mindre end Damen.

Det er godt nok en voldsom udmelding fra sektion 12 der er kommet
Skrevet af Rogosjin
Jeg hørte at Kamil Wilczek får 10.000kr mere i løn nu end han gjorde da han spillede for BIF. Det blev dog kun fortalt til mig mundtligt og uden beviser, men er der nogle der kan afvise/bekræfte det? Det skulle iøvrigt også være mindre end det Dame N´doye fik i FCK


Uden nogen kilder så tror jeg godt at jeg kan bekræftige at han får mindre end N´Doye.

Jeg ved ikke hvad han fik i løn i Brøndby, men jeg forstiller mig at vi betaler en hel del mere end 10k mere pr måned.

Er jeg den eneste herinde, som har stor tiltro til Kaufmann endnu?


Jeg tror ikke der er udbredt mistro til Kaufmann herinde, jeg tror de fleste er i venteposition i forhold til at komme med en vurdering.

Det er godt nok en voldsom udmelding fra sektion 12 der er kommet


Det må de selv rode rundt med, Wilczek har ikke krav på noget fra deres side, og hvis de elsker FCK nok til at hæppe på spillerne der tager trøjen på, så er det også deres sag.

Men det gælder omvendt at de har røv og nøgle krav på at bliver hørt når det kommer til transferpolitikken, FCK skylder ikke dem noget bare fordi de er fans.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Svoger
Det er godt nok en voldsom udmelding fra sektion 12 der er kommet

Kamil kan passende score et par mål mod Brøndby i sæsonens anden superligakamp, så får vi se, om ikke de fleste af coke-hovederne kan feste alligevel.Rogo har nok ret om Kaufmann. At en bruger synes at have opgivet ham, er ikke det samme som, at resten af deltagerne i tråden har.
Kaufmann har nogle af de grundforudsætninger som skal til, for at kunne blive en god angriber i FCK i Ståles system. Alene fysikken bør give ham en fordel, som eksempelvis Daramy ikke har. Ikke at forstå, at den ene bliver bedre end den anden, men Kaufmann kan sagtens nå at udvikle sig til noget rigtig godt, også under Ståles lettere begrænsede offensive spil.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos , moderator
Retarderet udmelding omkring Wilczek.
Han er FCK-spiller nu, så selvfølgelig skal han have mest mulig opbakning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ajafck
Jeg vi på ingen måde skabe splid blandt fans, men som Nedre-C´er bliver man nogle gange lidt træt af Sektion 12/Urban Crew skal tage patent på ´FCK-fans´ holdninger.

Sektionen laver et kæmpe og prisværdigt arbejde omkring klubben og til kampe. Men ting som at affyrer fyrværkerier ude foran Istanbuls hotel og ikke kan give en ny spille en chance pga. fortid, bryder jeg mig ikke om.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af Northishere
Jeg tror nu heller ikke Urban Crew forsøger at pålægge andre deres holdning - det skriver de også ret klart. Jeg kan på et punkt godt forstå deres holdning. For hvad er meningen med en rivalisering med en anden klub, hvis det ikke betyder noget hvem der spiller i hvilken klub? Det skal selvfølgelig ikke betyde grissehoveder eller rotter kastes efter spillerne. Men at man ikke vil lave en sang / råbe spillerens navn op i protest er vel ikke særlig destruktivt.


Der gik vel egentlig også lang tid før Stephan Andersen blev accepteret bredt, hvis overhovedet, og han har da været en langt mindre profil.Derudover har alle klubber fans der er mere fanatiske end resten, derfor er de nødvendigvis ikke coke-hoveder eller andre ignorante bemærkninger man kan finde på. Der er fans, for hvem fodbold er et tilflugtssted og derfor går de naturligvis mere op i det. Dertil at sige at Urban Crew eller dem der støtter op om de personer der hjælper klubben overalt i DK og Europa er coke-hoveder er lidt lamt.
annonce
0