Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
@ ajafck

Hvordan ser du den centrale midtbane løst post Delaney?

Som jeg ser det, har Ståle famler i blinde, og forsøgt sig med forskellige opstillinger uden at ramme skiven kontinuerligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Jussi
Basiske Mads:

Hvad mener du min stil er

Den forurettede. Som jeg skriver.

Hvad er FCKs "CB-profil"?

Det skrev jeg i min første post.

Hvorfor er den så ikke kommet ét hak videre, igennem de sidste 6 måneder??

Det er den da også i takt med at systemet er ændret til noget, der minder om 4-2-3-1 og at visse spillere passer bedre dertil.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af DameNdoye
Man må ihvertfald forvente at der kommer en tilgang til midterforsvaret nu hvor Sotte er solgt. Tror også vi snart hører noget da 3 midterforsvarer med Bjelland og Ragnar som to af valgmulighederne 100% ikke er nok
Superliga og FCK fan
Skrevet af MadsLeb
@Jussi

Så du mener, at FCK´s "CB-profil" kan defineres som "en rolig midtstopper"? Var Vavro en "rolig midtstopper"? Virkelig et vagt karakteristika, som siger meget meget lidt om fodboldspilleren..Det er den da også i takt med at systemet er ændret til noget, der minder om 4-2-3-1 og at visse spillere passer bedre dertil.

Vi har spillet 4-2-3-1, én gang, mod Man Utd... Klap lige hesten..
-
Skrevet af pyto
Vi har hentet en 24-årig spiller på en 5-årig kontrakt, og allerede efter 3 måneder var folk ude og døbe ham som et fejlkøb. Han har 4 år tilbage af sin kontrakt endnu.

Lad og sige, at han næste sæson spiller en god sæson, og bliver solgt for 60 mio., har han så stadig været et fejlkøb? Problemet er jo, at folk ingen tålmodighed har, og stempler nye spillere som fejlkøb, hvis ikke de har slået igennem efter 1 måned.


Du ved ligeså godt som os andre at Biel har været i klubben og at det er under al kritik at han ikke har præsteret noget som helst endnu.
At du bruger eksemper sopm 1 måned og 3 måneder for at få det tilpasset din egen agenda, ændrer ikke på at han ingenting har vist endnu.

I øvrigt er man ikke "ung" når man er 24. Der skal man som minimum kunne vise nogle spidskompetencer.
Kvist raus.
Skrevet af MadsLeb
@Pyto

Du ved ligeså godt som os andre at Biel har været i klubben og at det er under al kritik at han ikke har præsteret noget som helst endnu.

Har jeg påstået andet?


At du bruger eksemper sopm 1 måned og 3 måneder for at få det tilpasset din egen agenda, ændrer ikke på at han ingenting har vist endnu.

Hvad er min agenda? Sidst der var en det "kaldte min agenda ud", var da jeg sagde at vi nok økonomisk skulle overleve corona. Så jeg er spændt på at høre hvad du har fundet på denne gang.

Måske du skulle læse hvad jeg skriver - jeg skrev, at i, allerede efter 1 måned havde døbt Pep Biel et flop. Jeg ved sgu da godt at det er gået et år nu, jeg er jo ikke idiot.


I øvrigt er man ikke "ung" når man er 24.

Nej, og jeg har heller ikke på noget tidspunkt påstået at han var 18. Blot at han ikke er en færdigudviklet spiller, som Ståle også 1:1 udtalte da man købte ham.
-
Skrevet af elendil
Jeg tror Pep Biel er ret god, når han får masser af tid og plads (som fx mod Lyngby). Når han konstant bliver passet op, tror jeg ikke han er ret god. Det er sjældent at han får tid og plads i superligaen.
fck-medløber.
Skrevet af Jussi
Mads

Ja, da - den typiske midtstopper.

Selvom Vavro endte med at gøre det godt, var han da også atypisk ift de gamle eksempler, jeg nævnte.

Og grunden til, jeg nævnte dem, var selvfølgelig for at gå længere tilbage end Airforce, 2 x Laursen, Johansson, Zanka osv.

Mht 4-2-3-1:

Jeg skrev ‘minder om’. Og har det da ikke det efter Winds comeback?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af ajafck
@repos

Jeg mener Falk-Zeca er et stabilt makkerpar centralt og jeg tror den centrale midtbane bliver stærkere i år, når Mudri kommer på 100%. Jeg argumentere ikke for, at Delaney ikke ville være en enorm fordstærkning. Jeg ser bare ikke CM som værende et af Ståle´s største hovedbrud lige nu, når man ser problemerne i forsvaret og på kanterne offensivt.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Skrevet af MadsLeb
Ja, da - den typiske midtstopper.


For mig har vi 2 typiske "profiler" når det kommer til CB´s:

1. En stærk boldspiller, som kan slå bolde frem i banen
2. En stærk duelspiller, som går ind i alt


Ligesom du ridser spillere om som passer på profil nr. 1, så kan man også finde en del profiler som passer på nr. 2.

Nelsson (hybrid mellem de 2)
Vavro
Ragnar
Ottesen
Hangeland
Gravgaard*

m.fl. var/er jo mest af alt kendt for deres forsvarsspil og fysik, fremfor deres tekniske færdigheder.
-
Skrevet af Jussi
Graversen? Hvem?

Mathias Gravesen?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Arc light
Gravgaard, formoder jeg.
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
Skrevet af Jussi
Aha.

Nogle gange er det så basisk, at der skal en tolk på.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Imperator
Pep Biel er et fejlkøb ligegyldigt om han efterfølgende bliver en profil.
Han var købt ind til at kunne dække højrekanten sidste sæson, det kunne han ikke.

Det samme kan siges om de spillere i argumenterer for ikke er fejlkøb fordi de efterfølgende sælges næsten uden økonomiskt tab.
Der er stadigt tale om spillere som har kostet på banen, været dødvægt i truppen, har blokeret vejen for talenter og forhindret indkøb af spillere som potentielt kunne være profiler.
Skrevet af stokholmeren
Imperator: Med argumentationen om, at Biel for altid vil være et fejlkøb, uafhængigt af fremtidige præstationer, så synes du vel også at spillere som Vavro og N´ Doye var fejlkøb? Deres første sæsoner var jo på ingen måder imponerende, men formåede jo at være kæmpe gevinster både økonomisk og spilmæssigt.

Jeg er i øvrigt enig i, at Biel slet ikke har præsteret tilfredsstillende, og på ingen måder har været pengene værd - endnu. Men synes det er en anelse kortsigtet at bedømme en spillers succes i klubben ud fra sin første sæson, når man har skrevet 5 år på kontrakten. Næste sæson kunne godt blive den hidtil vigtigste i Biels karriere.
Skrevet af MadsLeb
@Jussi

Nogle gange er det så basisk, at der skal en tolk på

Tag dig dog sammen. Kunne vi hæve niveauet par et par klassetrin over 0 klasse?

I stedet for at te dig som et børnehavebar, hvad med at du kommenterede det indlæg jeg skrev til dig, i stedet for at hænge dig i en tastefejl?

Adskillige brugere har fået forumban for mindre.
-
Skrevet af BlueAndWhite
Vavro var ikke købt som starter, det var luffner, men ja er du købt til at præsterer fra dag 1 og ikke gør det så har dit første år været dumpet.
Skrevet af pyto
Hvad er min agenda? Sidst der var en det "kaldte min agenda ud", var da jeg sagde at vi nok økonomisk skulle overleve corona. Så jeg er spændt på at høre hvad du har fundet på denne gang.


Det er jo ikke nogen hemmelighed at du forsvarer klubben til verdens ende. Gud forbyde at vi kom med kritik.
Scouting-afdelingen fejler i øvrigt ikke noget, og skulle folk være så vanvittige at liste 25 navne op med spillere som ikke levede op til forventningerne i klubben, jamen så ændrer vi da bare præmissen for hvad et fejlkøb er. #nemt.

Jeg ved sgu da godt at det er gået et år nu, jeg er jo ikke idiot.

Er det ikke lige præcis det jeg skriver? Undskyld mig.

Blot at han ikke er en færdigudviklet spiller, som Ståle også 1:1 udtalte da man købte ham.

Men burde han ikke være tættere på færdigudviklet? Folk taler om ham som om han er et ungt talent. - Til sammenligning var Delaney også 24 da han blev solgt.

Edit: I øvrigt er Biel købt (For en rekordsum) som en erstatning for Robert Skov som scorede i omegnen af 30 mål sidste sæson. Man havde vel forventet at han præsterede fra start. Uagtet hvad Ståle har sagt til pressen for dulme knægtens nerver.
Kvist raus.
Skrevet af stokholmeren
<blockquote> ikke gør det så har dit første år været dumpet.</blockquote>

Netop. Biels første år er også i mine øjne dumpet. Men imperator argumenterede for, at Biel vil være et fejlkøb, ligegyldig hvordan næste sæson forløber. Her er jeg uenig. Han og Ståle har én sæson til at redde den, jeg krydser fingre! Gerne med en ny HM til at presse ham lidt. Mit post er ikke så meget for/imod Biel, som det er imod præmissen om, at man kun har én sæson til at afgøre om man er en fiasko eller ej.
Skrevet af Nandeyanen
Vi har hentet en 24-årig spiller på en 5-årig kontrakt, og allerede efter 3 måneder var folk ude og døbe ham som et fejlkøb. Han har 4 år tilbage af sin kontrakt endnu


Da rygterne startede og da det blev officielt at vi havde hentet ham blev han dømt som et fejlkøb.

Jeg var en af brugerne der var ret kritiske.
Det samme var alle lokal medierne fra Spanien.

Og dette her var årsagerne for kritikken:

1. Han fik sin professionelle debut i 2018

2. Han fik sin første professionelle 90 minutter d. 17 November 2018, som 22 årige

3. Hans mål og assists startede i midten af Marts og hans sidste mål/assists sluttede i midten af Maj. Han havde altså kun haft EN god periode på 2 måneder

4. Hvordan kan man have lavet grundigt scouting arbejde på en spiller der kun har haft et halvt år med kontinuerligt professionel fodbold?? Det var det de Spanske medier undrede sig over

5. Om det er €3m eller €5m er lige meget, hvordan er det muligt at give så mange penge for en spiller der har spillet så lidt fodbold og først er blevet en professionel spiller i tyverne??

Så nej vi dømte ham ikke ude efter 3 måneder. Jeg og nogle andre brugere her dømte ham ude med det samme.

Og udfra de argumenter jeg har sat op, hvordan kan nogen bilde mig ind at det var et sats værd at tage at hente Pep Biel for så mange penge???? Folk herinde siger at vi skal tage chancer, og det er jeg faktisk enig med dem enig, men hvad er det Pep Biel har bevist som er et sats værd at tage??

Og her må @MadsLeb gerne svare som åbenbart er tilfreds med vores scoutingarbejde.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0