Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stokholmeren
Han lukker den heldigvis ikke.


Nej det holder jeg også fast i til det sidste!

Ja, det bliver nok det dyreste forsvar nogensinde, men det kunne også blive det bedste nogensinde. Personligt har jeg heller ikke afskrevet Bjelland endnu rent spillemæssigt. Økonomisk set, så er han åbentlyst for dyr, og på den konto, så må han gerne ryge for min skyld. Men som nævnt 100 gange, så sker det nok ikke. Kan han holde sig skadesfri - eller tæt på -, og kan få mere kontinuitet i næste sæson, så er han i mine øjne en af stadig mere end god nok til at spille for FCK. Zanka, Bjelland og Nelsson. Skadesfrie og friske, så har det potentiale til at blive lige så godt som Johansson/Zanka. Og omvendt, fortsætter Bjelland sin skadeshistorik, og Zanka ikke kommer i omdrejninger, så bliver det en af de transfermæssige og økonomiske fiaskoer i vores historie ift. de lønkroner, man binder. Men jeg tror mere på første scenarie.
Skrevet af Esrever
Er begreber som fastsat pris ikke mest relevant når vi har med frikøbsklausuler at gøre? Situationer hvor en spiller købes eksempelvis billigere end markedværdi da klausulen ikke følger markedets udvikling? Hvorfor overhovedet bringe mælk op når det har en mere eller mindre fastsat pris og derfor ikke kan bruges som analogi i den konkrete diskussion?
Skrevet af Esrever
Angående Zanka, så kunne jeg godt forstille mig at Bjellands venstreben gør at Nelsson måske kommer til at kæmpe meget for sin plads. Kan sagtens se Zanka og Bjelland sammen.

Kommer han håber jeg på man vil rotere, men det er bare så forbandet svært at rotere med fundamentet i vores system.
Skrevet af SotD
Det kunne have været alt muligt andet. Der er tale om et begrænset marked, ikke et åbent marked, og derfor kan markedsværdi ikke begrænses til den handlede pris.
Silkeborg IF
Skrevet af Esrever
Nu spørger jeg oprigtigt uvidende. Hvordan er transfermarkedet begrænset? Hvorfor er varer med en fastsat pris en brugbar analogi?
Skrevet af DameNdoye
Sålænge der ikke er købt en erstatning for Sotte, så tror jeg at man arbejder med Zanka handlen. Der må være lidt sandhed i de ting vi hører fra Tyrkiet. Det holdte ihvertfald med Wilczek. Men jeg har ikke tænkt mig at vædde om det :D


Ja, det bliver nok det dyreste forsvar nogensinde, men det kunne også blive det bedste nogensinde. Personligt har jeg heller ikke afskrevet Bjelland endnu rent spillemæssigt. Økonomisk set, så er han åbentlyst for dyr, og på den konto, så må han gerne ryge for min skyld. Men som nævnt 100 gange, så sker det nok ikke. Kan han holde sig skadesfri - eller tæt på -, og kan få mere kontinuitet i næste sæson, så er han i mine øjne en af stadig mere end god nok til at spille for FCK. Zanka, Bjelland og Nelsson. Skadesfrie og friske, så har det potentiale til at blive lige så godt som Johansson/Zanka


Enig!
Superliga og FCK fan
Skrevet af lh27
TOP! @pyto jeg snupper en med Zanka. Og det er selvfølgelig inde sommervinduet lukker..
København
Skrevet af Mr. H
No offence Pyto men jeg håber at du taber ;-)
I øvrigt utroligt så skråsikker du kan være Ih27 så tidligt i vinduet. Bliver spændende at følge jeres væddemål!
Hafnia
Skrevet af Old123
det ER Zanka... tager gerne et væddemål om den nye hjemme trøje hvis der er nogen som tør ?


Er du klar på en udebanetrøje også? Den er jo 100%.
Skrevet af lh27
Old123. Har den allerede..
København
Skrevet af SotD
Analogien var udelukkende for at forklare hvorfor man ikke kan definere markedsværdi så rigidt.

Fodboldens verden er begrænset af transfervinduer samt den personlige frie vilje hos det handlende objekt. Man kan altså ikke bare sælge en spiller til Kina for 3 gange det andre vil give, hvis ikke spilleren ønsker det. Dermed er det ikke de frie markedskræfter der definerer prissætningen ud fra en ubetinget fortolkning.

Med mælk er der bl.a. statsstøtte, lokumsaftaler og særlige lovgivninger der tilgodeser danske producenter/landmænd herunder økologi. Derfor kan "markedsværdien" sættes kunstigt lavt og stadigvæk tilgodese både 1., 2 og 3 part, + slutforbrugeren.

Der findes sandsynligvis mange bedre analogier, men det var lige den jeg valgte.
Silkeborg IF
Skrevet af DanishBhoy
Sisto vil ifølge tipsbladet ha 7m om året, mere end Fischer og mindre end Bjelland
så lønmæssigt er det vel realistisk for fck
Is it cold in his shadow?
Skrevet af pyto
Nu skal vi stadig huske på at vi “sprang banken” for Bjellands lønkrav, før det havde vi et loft på omkring 6 mil om året. Jeg tror derfor ikke at vi skal satse på alt for mange signings i det lag.

Hvor er det dog ærgerligt at vi har så mange lønkroner bundet i 2 spillere der ikke spiller. Nå, nok om det.
Kvist raus.
Skrevet af stokholmeren
7 millioner burde jo ikke være helt umuligt, hvis det var noget man virkeligt prioriterede. Det er ca dobbelt op af Biel, så man ville virkeligt også have postet mange lønkroner i én plads - selvfølgeligt er der behov for forstærkning, men er der behov for 7 millioner om året-forstærkning? Muligvis. synes at transfersummen på 20-25 millioner lyder meget fair, og er noget mindre end der bliver nævnt om ASO, som så til gengæld sikkert er billigere i løn.
Skrevet af Nandeyanen
ASO får 500k i løn om måneden hos Bologna, så det er 6 millioner om året. Jeg skal ikke kunne udtale mig om de forskellige landes beskatninger om løn, men jeg har en fornemmelse at Italiens beskatninger er langt lavere end Danmarks.

Så jeg går da også udfra at ASO er en løntung herre nu hvor han har smagt på luksus og går rundt i Burberry tøj ;)

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af pyto
Jeg siger afgjort heller ikke at det er umuligt. Jeg siger bare at hvis man forventer at Zanka kommer til 9 mil om året og samtidig Sisto til 7, så tror jeg efterhånden ikke at der er flere lønkroner..
Kvist raus.
Skrevet af stokholmeren
Italien har så vidt jeg ved faktisk et ret højt skattetryk på +40% (jeg er ikke helt sikker, og kender ikke potentielle gode lemme i lovgivningen, men det ville jo kunne Googles). Men selv med 6 millioner, må man forvente at han ville skulle gå ned i løn, hvis han ender i FCK. Jeg synes personligt 4-5 millioner er mere end fair for en spiller, som vender hjem fra et fejlet udlandsophold, uden meget international og stadig ung.

Pyto: det tror jeg, at du har helt ret i. Så er det vel op til Ståle at vurdere, om 2 tilgange af den kaliber + Kamil er nok. Det tror jeg personligt ville være rigeligt. Om det så er Sisto eller ASO er ikke så vigtigt for mig.
Skrevet af Nandeyanen
Det kræver jo også at vi kommer af med Thomsen osv. Jeg har dog bare bange anelser om at Nikolaj Thomsen sidder kontrakten ud.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stokholmeren
Patrick Olsen er netop nu kraftigt rygtet/done deal fra AaB til GF til +1 mil euro. Det åbner da lidt for Thomsen tilbage til det nordjyske. Man kan da i hvert fald håbe. For man har virkeligt svært ved at se ham slå igennem i f.eks. Den hollandske eller belgiske liga, som ellers også har været nævnt.
annonce
0