Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
Sidste år vandt vi på enkeltmands præstationer
Skrevet af Old123
Sidste år vandt vi jo delvist pga stærkt angreb og kanter


Vi vandt udelukkende pga. Robert Skov og Dame N´Doye.
Skrevet af BlueAndWhite
Men ja køber vi en spiller der er god for 20+ kasser Per sæson på kanten er jeg på
Skrevet af BlueAndWhite
Man glemmer også Ankersen, han var fremragende og skabte plads til Skov, begge røg i samme moment
Skrevet af Acebone
@Rogo tak for svar. Er jeg et dårligt menneske hvis jeg i mit stille sind håber at FCM har jokket i spinaten og får en klækkelig bøde? De behøver ikke forstærke sig mere nu, tak.


FCM har ikke Jens Hammer Sørensen som sportsdirektør.


Ift. legen om nuværende kvalitet spiller for spiller FCK vs. FCM, så tog jeg gerne Varela, Zeca og Wind fra jeres hold. Wind er (desværre) bedre end Kaba, Zecas kvalitet og rutine trumfer Cajustes potentiale, og Varela er nok en smule over Joel Andersson.

Nelsson og Kalle er gode, men vi har allerede glimrende folk der. Tog dog gerne Nelsson pga. potentialet.

Falk er selvfølgelig også en topspiller, men jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvor jeg ville smide ham ind i vores system. Dreyer-Evander-Sisto er "fint nok" til mig.

Det forbudte hold, jeg nok får på puklen for:

Hansen

Varela-Sviatchenko-Scholz-Paulinho

Zeca-Onyeka

Dreyer-Evander-Sisto

Wind


Og ja, FCM´erne vinder sjovt nok mine 50/50´ere, farvet som jeg er. Indsæt gerne Kalle, Nelsson, Falk, hvis det hjælper.
Midtjylland!
Skrevet af Old123
Næh, det er såmænd spot on acebone. Og det gør vel også jer til store favoritter, såfremt I kan holde på både Erik og Frank.

Vi skal vel egentlig helt tilbage til Michael Laudrups tid i Brøndby siden vi sidst gik ind til en sæson som undertippet.
Skrevet af Rogosjin
Det er faktisk en af de sager der har været med til at give DBU et ry hvor de altid holder hånden over Brøndby og beskytter dem.


Det er en sag der egentlig meget godt viser hvad der er grænsetilfælde.

En henvendelse om en spillers mulige interesse _kan_ fortages uden der er en egentlig intention om at indgå i en forhandlign.

Det kan være en del af en klubs forsøg på generelt at danne sig et _generelt_ billede over hvilke muligheder de har på de(t) kommende vindue(r).

Men det er bestemt i gråzonen når man er inde og spørge en agent om ikke den og den spiller måske kunne have lyst til at spille i ens klub. - Jeg kan i alle tilfælde godt forstille mig at dommen kunne være faldet ud til ugunst for Brøndby.

Når det er sagt så er "DBU holder hånden over Brøndby" en idiotisk påstand.

Disciplinærudvalget består af represntater fra klubberne der agere lægdommere, sammen med uafhænginge juridiske dommere (i form af en højesteretsadvokat.)
Hvis nogle medlemmer har forbindelse til en given sag så trækker de sig fra den.

Udvalget er uafhængig af DBU i øvrigt, så der er ikke nogen for hovedkontoret som har mulighed for at lægge noget form for pres.

Så Brøndby er blevet frikendt af representater fra konkurrenterne og uafhængige juridiske fagfolk.

Edit: Lignende forhold gør sig gældende for alle andre afgørelser indvolverende alle mulige andre parter.

Så hver gang nogen siger at DBU plejer forhold til denne eller hin klub, så skal I frem baseball battet og tæske løs på personen som siger det mens I råber "Det er ikke sådan det forgår!"
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Acebone
Næh, det er såmænd spot on acebone. Og det gør vel også jer til store favoritter, såfremt I kan holde på både Erik og Frank.

Vi skal vel egentlig helt tilbage til Michael Laudrups tid i Brøndby siden vi sidst gik ind til en sæson som undertippet.


Det er også et meget stort "såfremt". Jeg forventer ikke, at vi kan holde på alle profilerne. Onyeka bliver stort set umulig at erstatte 1:1, selvom Cajuste viser lovende takter. Sviatchenko og Scholz erstattes heller ikke sådan lige af Nicolaisen. Evander og Mabil er nok de salgsobjekter, vi bedst kan omrokere os ud af.

Dertil kommer, at FCK´s "Sisto-pakke" vel må formodes at kunne bruges på noget andet.

Endnu uvist er også status på Europa i de to klubber.

For mig at se er der for mange ubekendte til at udråbe en forhåndsfavorit. Det er spændende.
Midtjylland!
Skrevet af BlueAndWhite
Acebone ved du noget om Sidtos løn ? Han skulle efter sigende været blevet tilbudt 650000 om måneden i FCK og FCM bød vist over siden ham forlod hotellet.. Har i fået nogle tal ? Eller er det kun det normale spin med ham valgte med hjertet ?
Skrevet af stokholmeren
Mange gode pointer både i opstilling og efterfølgende opslag Acebone. Paulinho har været god og bliver nok kun bedre - jeg ville nok stadig vælge Boilesen i form, men jeg køber den gerne.

Evander giver sig selv i offensiven. Dreyer over Falk eller Fischer ved jeg ikke. Fischer havde hans "dårligste" sæson i FCK og leverede alligevel 2 mål og 8 assists På ca en halv sæson. Dreyer top-præsterede (eller i hvert fald tæt på, og virker til at FCM-fans er meget tilfredse) og leverede 4 mål og 6 assist på et velfungerende hold på en halv sæson. Jeg ville personligt gå med Fischer, hvis han er skadesfri, når vi kender hans topniveau. Men ligesom Sisto er han et spørgsmålstegn. På sit bedste niveauer over SL, på sit værste en dyr fornøjelse.

Jeg ser den også meget tæt på 50-50 ift mesterskabsfavoritter. Skulle jeg pege på noget, der skulle tilte den til FCK´s fordel, så skulle det være, at er europæisk gruppespil ville resultere i mange ekstra midtuge kampe for FCM - noget, som de har historisk meget meget svært ved. Ryger de derimod tidligt ud, så får de meget svært ved at holde på Svia, Onyeka og co. her er FCK mindre afhængige og sårbare overfor europæisk succes eller fiasko ift Mesterskabschancerne. Men selvfølgeligt ødelæggende på den lange bane, hvis vi skulle fejle i EL
Skrevet af stik i rend dreng
De seneste rygter går på at Sisto får mindre i løn end han blev tilbudt i FCK. :)
Skrevet af BlueAndWhite
Ja det billede vil FCM vel altid prøve at male..
Skrevet af stik i rend dreng
Altså du spurgte, og jeg svarede .. Hvis du ikke tror på det, så er det jo fair nok :)
Skrevet af DameNdoye
Det er nok hellere ikke usandsynligt. Der skete jo også meget fra da FCK tilbød en kontrakt til de tog den af bordet igen og med FCM som sidste bejler fra hvad vi ved, så har de uden tvivl været i en god forhandlingsposition. Men mon ikke Sisto har fået nogle gode betingelser eller en lav frikøbsklausul ellers virker det som noget af et selvmål fra Sisto lejren. :) Det var jo slet ikke aktuelt med et skifte før FCK kom til bordet, så enten er det FCM eller også er det Sisto der har bidt i det sure æbel.
Superliga og FCK fan
Skrevet af BlueAndWhite
Det er da FCM der har budt over.. hvad tror i ellers der er sket ?
Steinlein ringede og snakkede klubfølelser og Sisto sagde ja til at gå flere hundrede tusinde ned i løn? Realistisk?
Skrevet af nurgle
Kan bentsson ikke lige spille en kanon landskamp så vi kan komme af med ham
Skrevet af stik i rend dreng
Medmindre Angelo har bluffet med et FCM tilbud, FCK så har trukket sig og FCM så pludselig har stået med rigtig stærke kort på hånden som eneste bejlere.
Skrevet af DameNdoye
Det er så det jeg ville betegne som noget af et selvmål fra Sisto-lejren i såfald.
Superliga og FCK fan
Skrevet af BlueAndWhite
Ja og med mindre klubfølelsen pludselig steg op i Sisto og den varme fornemmelse i maven som han håbede ikke skyldtes frugtkuren tvang ham til at gå markant ned i løn..
Gode kort på hånden ? De har lovet ham en større kontrakt derfor sprang han fra FCKs ellers faste aftale..
Det er også fair.
Men at tro han får mindre i løn nu.. jamen det er jo nærmest børne naivt
Skrevet af stik i rend dreng
Når du holder fast i den historie som om det er den absolute sandhed, så er der jo heller ikke ret meget at diskuttere. Vi må se hvad der kommer ud mht. informationer.
annonce
0