Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
Ja FCM logikken er han valgte med hjertet og slet ikke får særlig meget i løn. Desuden blev han købt for en slik i vigo pga godt købmandskab..
Skrevet af Theanimal
Han har jo ikke en skid valgt med hjertet. Hvis han gjorde det var han taget til FCM da han var i Herning til Guldfest eller igen en måned senere eller blot i sidste uge da Fck forlod forhandlingerne.

Der hersker ingen tvivl om at det var fck som forlod forhandlingerne, men om det var fordi Sisto ville forhandle igen eller om han ville have endnu mere betænkningstid vides ikke. Derefter har Sisto tydeligvis malet sig op i hjørne som de ikke havde forventet. Han tager angiveligt til
Herning efter FCK´s udmelding men bliver efter et par dage kaldt tilbage til Celta da der ikke sker mere. Her bliver det gjort tydeligt at han ingen fremtid har i klubben, han træner alene og udtages ikke til træningskampe. Derfra kan det meget vel være at han har følt sig nødsaget til at acceptere et lavere tilbud fra Fcm af ren desperation.

Det vil dog være ekstremt naivt at tro han ikke bliver lønførende i Fcm og derudover minimum vil havner et sted imellem 600.000 og 800.000 om måneden, hvilket stadig er markant mere end alle i FCM´s trup ( Ifølge Steinlein, i Mediano Bosswords, er der ingen i Fcm som får over 250.000 om måneden. Om det er de klassiske Steinlein overdrivelser og spin vides ikke, men det var det han sagde)
Skrevet af stik i rend dreng
Ja FCM logikken er han valgte med hjertet og slet ikke får særlig meget i løn. Desuden blev han købt for en slik i vigo pga godt købmandskab..


... Det er BT´s historie? FCM har intet meldt ud endnu, hvordan kan det være FCMs logik?
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg kan jo se den generelle opfattelse blandt jer fans.
Både FCM og Sisto har interesse i historien om han ikke tjener meget og valgte med hjertet.. hvem der er BT´s kilde af de to sider irellevant..
Men er Svia FCM´s bedst betalte spiller med 250k er det rimlig sikkert i min bog at Sisto får 3 gange så meget.. jeg tror, vi får noget brok fra de andre i FCM´d trup.
Hvorfor skal bærende kræfter have markant mindre ? Det er jo en joke.
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg tror da også Sisto kommer til at tjene mere end Sviatchenko. Men hvor meget han kommer til at tjene er jo ikke til at spå om? Om det er 400000, 500000 eller 600000 er der jo ingen ud over FCM og Sisto der ved.
Skrevet af Northishere
MWD fortalte i Transfervindet-podcasten at da vi hævede vores bud, skulle Ståle have spurgt Angelo om de hældede mod FCM eller FCK. Til det skulle Angelo have svaret FCM, hvorefter at FCK trak sig for forhandlingslokalet.

Vil man være pedantisk, kan man godt sige at FCK trak sig først. Men jeg det er da rimelig klart at Sisto-lejren trak sig først. Men det er vel også en lidt ligegyldig diskussion.

Det er da langt mere spændende hvem det er Søren Sorgenfri teaser for at vi henter i stedet for, hvordan vi løser problemet på venstrebacken, er handlen af Stamenic et tegn på at vi har udvidet vores horisont for hvor vi scouter osv. Det ville klæde os mere end at lyde som en forsmået teenage-kæreste der skal fortælle sine venner: "Ej det var altså mig der slog op først"
Skrevet af DameNdoye
Fcm bød slet ikke på sisto da han var ved at skrive med fck skriver EB.


Det er lettere hvis du viser det, som jeg gjorde med citatet fra BT der sagde at FCM havde matchet FCKs tilbud. Men hvis det er rigtigt, er vi tilbage ved det kæmpe selvmål Sisto-lejren har lavet.

Men desuden så var det jo BT, jeg fik afvide af Acebone var de bedste man kunne stole på i den her sag eftersom det er dem der breakede historien og det er jo rigtig nok

1) BT har haft tjek på Sisto-historien fra starten. Jeg ved ikke, hvem deres kilder er, men de har generelt været først med alle nyheder i sagaen.
Superliga og FCK fan
Skrevet af DameNdoye
Superliga og FCK fan
Skrevet af nurgle
Hvordan kan bentsson være så ligegyldig for os. Men spille på landsholdet
Skrevet af Acebone
Både BT og EB er relevante ift. Sisto-sagaen. EB er sædvanligvis mest relevante ift., hvad der sker i maskinrummet i FCM. Og der er det påfaldende, at EB indtil fredag har været meget skeptiske over for, om der overhovedet blev en handel.

Jeg synes lidt, der bliver lagt mig nogle ting i munden. Jeg har aldrig påstået, at Sisto har "valgt med hjertet" eller andet fodboldromantisk pladder. Pointen med at fremhæve den passage fra BT var såmænd blot, at faktum lader til at være, at både Sisto og Celta er endt med en ringere økonomisk pakke nu, end hvad FCK var klar til at give dem.

Jeg prøver ikke at spinne noget; jeg prøver oprigtigt at finde ud af, hvad der er foregået. Her er mine foreløbige tanker om forløbet:

- FCM har ikke nødvendigvis overbudt FCK på noget tidspunkt.

- Angelo kan have spillet for højt spil; måske forsøgt at bluffe sig til en endnu vildere FCK-kontrakt.

- Ståle/FCK afbrød offentligt forhandlingerne, fordi Sisto-lejren blev ved med at lave krumspring, man ikke kunne stå model til.

- Pione ville helst helt hjem. Ikke pga. blind klubkærlighed, men pga. familie, venner, tryghed - den slags.

- FCM stod pludselig med alle kort på hånden. Folk i både FCK og Celta var sure på Sisto-lejren.

- FCM ville ikke matche FCK´s tilbud til hverken Celta eller Sisto.

- Sisto tog tilbage til Spanien.

- Celta gav herefter op og accepterede et ringere tilbud for at blive fri for mere Sisto-halløj.

- FCM kom med et kontrakttilbud, der ikke stod mål med Sisto-lejrens (urealistiske?) forventninger.

- Handlen så tvivlsom ud, indtil der skete et gennembrud fredag. Nogen har givet sig, men hvem - og hvor meget? I mine øjne stod FCM i den bedste forhandlingsposition på det tidspunkt.

- Sisto bliver lønførende i FCM, men hvor meget? Jeg tror ikke på 3xSviatchenko, men vi må se.

Den der med, at FCM pludselig skulle smadre hele klubbens lønstruktur for en spiller, der har brændt næsten alle andre broer, giver ikke mening for mig. Undskyld, men det lyder lidt som en FCK-drøm. Jeg tror ikke på, at FCM skulle agere så irrationelt. På den anden side er jeg heller ikke ovre i den grøft, der siger, at FCM bare er geniale og fantastiske købmænd. For mig at se er det ganske klart, at der er særlige omstændigheder i spil ved denne handel, og det er det, der har gjort transferen mulig.

Jeg er møgspændt på at høre mere om detaljerne og Sistos lønpakke.
Midtjylland!
Skrevet af repos , moderator
@ Acebone

Jeg tror, du er ret spot on.

Ståle ville selvfølgelig gerne have Sisto, men kærligheden var ikke tilstrækkelig gengældt. I sidste ende handler det ret beset ikke om andet, end Sisto helst ville til FCM, hvilket jo, med baggrund i hans fortid, er fuldt forståeligt.
Problemet er, at FCM ikke var aktuel for Celta i første omgang, og derfor accepterede de højeste bud.
Forløbet er uskønt, når hans agent tilsyneladende har presset Ståle mere end, hvad acceptabelt var, uden at have afstemt med sin spiller, om FCK overhovedet var noget for Pione Sisto.

Konklusionen må være, at det nok er bedst for alle parter, at Sisto endte i FCM. Det havde i været fald været mange penge for Ståle at smide efter en spiller, som ikke havde hjertet med.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tror det er bund naivt at tro, Sisto har accepteret et lavere bud end FCK kom med.
Så er vi uenige, bliver sjovt at se om sandheden kommer ud
Skrevet af Acebone
Hvorfor skulle det være bundnaivt? Der er mig bekendt ikke et eneste medie, der stadig påstår, at Sisto nu får mere, end hvad FCK ville give. Sisto har før i karrieren fravalgt store penge til fordel for tryghed (Celta var klar til at sælge til Aston Villa).

Herning Folkeblad, som også plejer at være ganske troværdige ift. FCM, skriver:

Den 25-årige kantspiller skriver ifølge flere forlydender under på en fireårig kontrakt med FC Midtjylland. Han bliver angiveligt lønførende hos de danske mestre, men har accepteret en lavere årshyre end de seks millioner kroner, fløjspilleren angiveligt blev tilbudt af FC København for godt en uge siden.


Vi bør være ude i noget, der nok er i underkanten af en dobbelt Sviatchenko-løn.
Midtjylland!
Skrevet af Theanimal
Acebone- problemet med den artikel du henviser til er at FCK´s 6 mio (500.000 om måneden) kun svare til hvad det første bud Sisto fik. Den kontrakt FCK´s matchede (om det var reelt eller ej) ville i ham op blandt top 3 så et sted omkring 650-800k om måneden.

Det kan meget vel være han for mindre end 2. tilbud fra Fck men det er for blåøjet at tro at får under 500k om måneden
Skrevet af Acebone
Jeg siger ikke kategorisk, at vi er under 500.000. Jeg aner det ikke. Men jeg vil bare ikke blive overrasket, hvis det er der, vi er. Netop fordi forløbet er, som det er.

Sisto-lejren brændte de andre broer, inden der overhovedet var forhandlet en aftale på plads med FCM. Det skal alt andet lige være til FCM´s fordel i forhandlingerne.
Midtjylland!
Skrevet af BlueAndWhite
Det er også REN løn.. han krævede også 10 mio i signon, det er ekstra 2,5 mio om året..
Skrevet af stik i rend dreng
Hvis han har sagt ja til et mindre økonomisk tilbud kan det jo også være sign on feen er mindre. Vi får at se.
Skrevet af Acebone
Der er nok en ganske fornuftig sign-on. Jeg tror ikke, Pione kommer til at mangle noget. Men det ligner ikke, at han er ude i at ville profitmaksimere sin karriere, for så endte han ikke i FCM nu.
Midtjylland!
Skrevet af pyto
Er vi ikke ved at være dér hvor alle med sorte og røde tørklæder forlader forummet?
Kvist raus.
Skrevet af dickos
Tænker også bare, at vi lukker Sisto snakken herinde. Han er i FCM, så han kan pleje sine komplekser. Fint for han, for FCM og for os.

Jeg er mere interesseret i, HVEM det er, som Søren Sorgenfri mener vi henter i stedet?
annonce
0