Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Jeg har tidligere været ret glad for Varela, men i går var han ikke god, og han forbliver uforløst. Vi lider virkelig under, at der ikke kommer noget offensivt fra den kant. Meget sigende, at det er PB, der stod for oplægget til målet, selv om han primært stod stille med bolden, og afleverede den bagud.

Ståles projekt er enormt langt fra at tage form, men meget sigende, han bruget Man. Utd. kampen som reference efter kampen i går. Problemet er blot, at vi aldrig oplever den slags kampe i Superligaen, og derfor er sammenligningen ikke gangbar.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Emkay
Det begynder at ligne FCK fra før Roy Hodgson. Alt for meget hæl og tå på ufarlige steder af banen. Lad os nu bare holde det simpelt i Superligaen. Vi kan sagtens vinde Superligaen på en stærk defensiv krydret med 30 Wilczek scoringer.
Skrevet af elendil
Enig. Nu mangler vi bare den stærke defensiv.
fck-medløber.
Skrevet af pyto
Enig. Nu mangler vi bare den stærke defensiv.


Hehe.
Kvist raus.
Skrevet af Les Deux
Apropos en polsk legekammerat, kunne ham her måske være noget?

https://youtu.be/Z6-xwTcovu4
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af elendil
Twitter siger lejeaftale uden købstvang til Michael Santos. Hvor er det rædderligt. Jammerlig scouting, integration og købmandskab.

Det betyder sikkert også, at vi betaler en del af hans alt for høje løn.
fck-medløber.
Skrevet af pyto
Twitter siger lejeaftale uden købstvang til Michael Santos. Hvor er det rædderligt. Jammerlig scouting, integration og købmandskab.

Det betyder sikkert også, at vi betaler en del af hans alt for høje løn.


Vores scouting fejler ikke noget.
Kvist raus.
Skrevet af DameNdoye
Jeg synes altså Michael Santos er en besynderlig historie. En spiller FCK og Ståle har været efter i flere omgange, man lander ham så endelig sidste sommer, også virker det aldrig til at han rigtig får en stor stjerne hos Ståle.

Santos lignede en ønskespiller for Ståle, da han ankom til klubben, nu her 1 år senere er reduceret til en alt for dyr lønseddel. Der er et eller andet helt galt her, det skriger af dårlig scouting og mangel på evnen til at integrere en spiller i eget koncept.


Helt enig. Hvordan kan man have fulgt ham i så lang tid uden at kunne se han ikke er den normale prototype på en FCK angriber. Det fatter jeg ikke. Ståle har virkelig haft mange fejlskud på transfers de sidste par år og mange af dem er stadig i vores trup og det er også noget af det vi lider under nu
Superliga og FCK fan
Skrevet af nurgle
Alle havde vel håbet at santos kunne være en ny santin.
Skrevet af repos , moderator
Jo, men man forventer mere af scoutingen end, man blot håber. Det undrer gevaldigt, at Ståle har fulgt Santos, og mener, han kunne bidrage i angrebet. Det er mystisk at forestille sig på hvilke områder, Ståle har sat flueben ved Santos i forhold til den måde, vi spiller på.

Det er efterhånden så mange ting ved Ståles dispositioner, der ikke giver mening. Midtbanekabalen og Daramy på fløjen var endnu engang et tema. Katastrofale valg efterfulgt af udskiftninger i pausen. Det var billedet på sidste sæson gentaget.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af B1903½
Det er så indlysende, at det er RAUS - filmen "Der Untergang" beskriver meget godt situationen:

1) Man har i flere år scoutet helt forkert og mangelfuldt (meget få talenter hentet ind) og brugt rigtig mange penge på agenter til at købe f.eks. Santos, Sigurdsson og Bjelland, men da Skov/Damen reddede den ene sæson, er det først nu Tsunamien kommer.

2) Staale er totalt isoleret - råber og skriger i omklædningsrummet og fortæller samtlige spillere, at de er uværdige - og gentager så det hele i pressen. Sørger for at få frosset CV, Priske, Lange og Storskov ud af redden og planter sin proselyt Kvist i bestyrelsen som alibi for sportslig viden i samme. Forfremmer en 26 årig spejderdreng (der har fejlet i scouting) til "Teknisk Direktør" og som endnu en proselyt ikke gør nogen skade.

3) Fremtræder aggressivt og uden ro i pressen overfor modstandere og nu også egne spillere. Nu mangler vi bare han kalder Bestyrelsen for inkompetente nærrigrøve - det kan så måske endeligt være det sidste klem på ketchup flasken, så hele tallerkenen, spisebordet og ham selv bliver syltet ind i stadset.

4) Unge og nye spillere som Daramy, Biel og Kaufmann er rædselsslagne og stivnede, når de går på banen, mens de mere erfarne putter sig med sikre afleveringer skråt bagud i en omgang alibifodbold, når konsekvensen er uforståeligt hyleri fra Staale i pausen. Fuldstændigt ubrugeligt som coach og personaleleder.

Hvis man kan lave en film over Riccardo - så må 2.akt da være Staale´s svanesang....

Det er det mest pinlige jeg har oplevet siden jeg begyndte at følge B1903 (siden 1981) og efterfølgende FCK.

Jeg kan godt forstå at afgudsdyrkerne Nicodemus og MadsLeb er helt stille her på debatten pt. !

Der kan kun være et punkt på dagsordenen ved næste bestyrelsesmøde:

"Tiden efter Staale"
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Mr. H
B1903 skru nu lidt ned, og drop det der med at hænge personer ud, når du selv ikke har den store historik herinde. Hvis du virkelig har fulgt holdet så længe, ved du også godt, at dette ikke er et historisk lavpunkt (endnu), selvom du virkelig gerne vil gøre det til dette...
Hafnia
Skrevet af MadsLeb
Jeg kan godt forstå at afgudsdyrkerne Nicodemus og MadsLeb er helt stille her på debatten pt. !


Beklager mange gange, at jeg ikke lige har fået skrevet i tråden en søndag aften, eller en mandag morgen.. Det kunne jo være, at jeg havde haft andre ting at lave de sidste 12 timer, end at sidde på bolds forum.

Desuden er flere af dine pointer, i dit indlæg, ikke ret skarpe. Hvordan mener du f.eks. at Ståle har "frosset Johan Lange ud"? Mig bekendt blev Johan Lange headhuntet til Aston Villa, så jeg kunne da godt tænke mig at vide, hvorfor du mener han blev frosset ud?

Ift. at Ståle hænger spiller ud i pressen i går - så vil jeg da til dels give Ståle ret i den disposition. Spillerne lignede ikke nogle som gad at være på banen, ingen løb for hinanden, og halvdelen af holdet kunne ikke ramme eller tæmme en simpel aflevering - jeg har aldrig set noget lignende.

Du kan jo f.eks. ikke tilskrive taktikken skylden for, at nogle af spillerne ikke kunne ramme en medspiller på en distance på 5 meter, eller at nogle ikke kunne tæmme en bold fra samme distance. Det er helt basiske, tekniske ting man skal kunne, uanset hvilket taktik man spiller efter, nærmest helt ned til U10 fodbold.

Derfor synes jeg at en sviner var helt på sin plads i halvlegen. Det tekniske niveau var ikke eksisterende, og en anden formation ville jo ikke have gjort, at man pludselig kunne lægge en præcis aflevering.

Et lille (bitte) lyspunkt (udover Kamils 2 mål) skulle være Fischers indhop. Jeg synes at han bidrog med noget af det vi har manglet da han kom ind - små 1-2 kombinationer, sætter sin direkte mand og bidrog med noget offensiv initiativ. Så må vi jo bare håbe at han ikke går i stykker på torsdag igen.
-
Skrevet af prm
Folk har de sidste år været en del efter Mourinho
Mange har ment at tiden er løbet fra ham
Nu vil jeg ikke sammenligne Mourinho og Ståles evner
Men er tiden ikke også løbet fra Ståle?

Synes begge udstråler negativitet og mindre god mandskabspleje
Skrevet af B1903½
@Mr.H : Fair nok - man bliver bare så skuffet....og det kan godt være at 0-5 Gorica var værre (og der var jeg heldigvis 2 måneder i Indien), men derudover har jeg meget svært ved at mindes noget så skidt ift. forventningerne ! Har du nogen eksempler, som kan trøste mig lidt ?

At jeg ikke er den eneste, der har den holdning, kan man jo se her:

https://politiken.dk/sport/art7923324/Kan-Solbakken-egentlig-stadig-levere-det-han-mener-der-g%C3%B8r-FCK-st%C3%B8rre-end-FCM

@MadsLeb : Mange år som personaleleder har lært mig, at "svinere" ikke tages i plenum ! Det dutter simpelthen ikke at skælde samtlige ud. Når spillerne stivner og man ser et "kollektivt breakdown" som igår, så falder det jo tilbage på, at de er præget af frygt fremfor motivation..... Det ender med, at alle kigger ned i gulvet og tænker at chefen er en idiot og så er det slut med at tage chancer og tro på noget som helst andet end sikre afleveringer skråt bagud som ikke kan klandres. Hvis man bruger den ledelses stil så vil man opleve, at man pludselig står helt alene med bolden og at alle spillerne, der ikke har fået benlås på, har fat i deres agenter....
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af stik i rend dreng
Mange år som personaleleder har lært mig, at "svinere" ikke tages i plenum ! Det dutter simpelthen ikke at skælde samtlige ud.


Hvis jeg havde en personaleleder som har behov for at hænge folk ud som du gør med Mads og Nico så ville jeg sku sige op.
Skrevet af pyto
Spillerne lignede ikke nogle som gad at være på banen, ingen løb for hinanden, og halvdelen af holdet kunne Spillerne lignede ikke nogle som gad at være på banen, ingen løb for hinanden, og halvdelen af holdet kunne ikke ramme eller tæmme en simpel aflevering - jeg har aldrig set noget lignende.


Og lige præcis dér argumentere du dig fra det ene kritikpunkt og over i det andet.

For hvis ansvar er det at spillerne har det rette spændingsniveau?
Hvem er det der har udført så dårlig scouting at man har hentet spillere der "ikke kunne ramme eller tæmme en simpel aflevering"? Og hvis de godt kunne da de blev købt, hvorfor kan de så ikke nu, og hvem har ansvaret for denne detour?
Kvist raus.
Skrevet af elendil
Andreas Bjelland!
fck-medløber.
Skrevet af MadsLeb
Og lige præcis dér argumentere du dig fra det ene kritikpunkt og over i det andet.

For hvis ansvar er det at spillerne har det rette spændingsniveau?


Ja det er jo - til dels - træneren. Men det er da i lige så høj grad spillernes eget ansvar. Nu er der jo også også forskel på "ikke at have det rette spændingsniveau" og det vi så i går. Det vi så i går, kan simpelthen ikke afskrives som "ikke at have det rette spændingsniveau".

Ståle udtaler, at de i HELE oplægget til kampen, havde snakket om at man skulle være påpasselige i starten, fordi at man vidste at OB ville komme blæsende ud, som vi så det i sæsonpræmieren i sidste år også. Hvad er det eneste som spillerne ikke er når kampen starter? Påpasselige, og de følger slet ikke den plan som er blevet lagt.

Og jo - det er Ståle selv som har hentet spillerne, men derfor kan man ikke bare automatisk ligge alt ansvaret hos ham - det er simpelthen den alt for lette og simple løsning. Selvom det er Ståle som har købt spillerne, så kan man sgu da godt stadig have en forventing om, at spillerne selv påtager sig noget ansvar i kampene. Det er voksne mennesker, og det kan ikke passe, at Ståle skal stå og råbe og skrige af spillerne hele tiden, før at de kan motivere sig. Som fans må vi også forvente et minimum af professionalisme blandt spillerne.

Jeg giver dig ret i, at vi pt. har nogle taktiske mangler, uden tvivl, for vi har haft svært ved at skabe chancer i en hel sæson. Og den del falder tilbage på Ståle, selvfølgelig gør den det. Men det vi så i går var sgu ikke taktiske mangler, det var et ekstremt uprofessionelt hold med en ekstremt uprofessionel indstilling i hele 1. halvleg. Igen: Det er dels også Ståles ansvar, det er klart, men spillerne har fandme et - mindst - lige så stort ansvar for at sætte sig selv om. Det er voksne mennesker, og det kan ikke passe at man skal have "voksen skældud" af Ståle i pausen før at man gider at tage sig sammen.


Og hvis de godt kunne da de blev købt, hvorfor kan de så ikke nu, og hvem har ansvaret for denne detour?

Problemet er jo, at ansvaret ikke kan placeres på ét sted, som du og flere andre herinde gerne vil have. Selvfølgelig har Ståle det overordnede sportslige ansvar, men der er ansat et utal at scouts, spillere, trænere, fysisk afdeling, mental afdeling osv. osv. som ALLE har ansvar i det her - og mange af dem har været i klubben længe, så det kan ikke bare afskrives med, at "Ståle har ansat dem" - for mange af dem var der også da det gik rigtig godt.

Det er simpelthen for "let" bare at placere skylden hos Ståle. Jeg godt at vi som fans kan forvente et minimum af engagement og indsats fra vore spillere, også selv hvis Ståle ikke have sat dem op til kampen. Det er et ansvar som hviler lige så meget på spilleren som på træneren, og der må vi bare erkende, at hverken træneren eller spillerne gjorde deres job i første halvleg i går.


EDIT: Jeg vil faktisk gå så langt, og rose Fischer for hans indhop i går. Foruden den energi han bidrog med, så havde han en helt helt anden indstilling end resten af holdet - han viste nogen vilje og engagement. Det kan godt være, at vi har været efter Fischer for at brokke sig over sine medspillere når han endelig har spillet - det godt være at det er træls at se på til tider, men jeg synes han bidrager med noget engagement og viser noget vilje.
-
Skrevet af peanuts
som jeg lige kunne se det så har FCK 3 scouts, det er måske lidt langt fra et utal, hvad det så dækkes ind under.

Og i sidste ende er det Ståles ansvar som øverste leder
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0