Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KamilNDoye
Spørgsmålet er om David Nielsen overhovedet er interesseret? Det tvivler jeg på. Han har gang i et stærkt projekt i AGF, og næste destination er nærmere en udenlandsk klub.
Skrevet af Ælkjaer
Men rationalet om at en ny træner alligevel kun kan agere som Ståle gør nu. Og åbenbart ikke kan gøre tingene anderledes, så et skifte i bedste fald er omsonst. den er da vist ny
Skrevet af kasperiano
Jeg tror faktisk, at Ståle har spillerne med. Han gentager bare gang på gang, at han ønsker en kontrolleret kamp, og når så modstanderne ønsker det modsatte - nærkampe, skarpe kontrastød osv., så er vores spillere på hælene, fordi de lige stod og trillede den lidt fra højre mod venstre og tilbage igen (selvfølgelig såfremt vi undgår, at Bengtsson får bolden, så den i stedet ryger ned til Bjelland eller tilbage til Kalle).
Skrevet af Les Deux
Enig! Moderne fodbold går mere og mere hen mod hektisk hvor defensiven ikke er specielt prioriteret fodbold. Som Leeds ( og Bielsa fan ) er jeg går jeg helt ind for det, hvad jeg ikke forstår er, hvor lidt det ser ud til at FCK er forbedt på dette og spille sig ud af presset. Det ligner desværre mest et oldboys hold der tror de kan køre den hjem på rutinen og failer totalt

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed at man bare skal presse FCK en smule så stresser de og i bedste fald spiller den helt tilbage til Kalle, som har magiske handsker men støvlerne sidder omvent på og lykkes det med en dybde bold har vi ingen trusler på farten.“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af (u)tilfreds
Sikke et tudekor herinde, det er det samme gylle der lukkes ud hver eneste sæson hvor FCK ikke ligger nummer et fra start til slut.. Hvor var I henne da FCK spillede lige op mod Man U? Der var det svært at brokke sig over Ståles dispositioner og taktiske formåen..

Jeg mener ikke Ståle tabte den kamp, det gjorde de 11 spillere der ikke leverede et fornuftigt niveau de første 45min. En anden træner kunne jo ikke have gjort det bedre, når spillerne vælger ikke at følge det taktiske oplæg er der sgu ikke meget at stille op!

Ud fra hvad der oplyses har Ståle både spillernes respekt og støtte, så det kan næppe være det der gør udfaldet, spillerne virkede også skuffede og en mand som Stage lagde ikke fingre imellem og tog ansvar for det lort der blev præsteret.. Havde det været en spiller der havde haft et udfald kunne manden være blevet skiftet ud, men i den kamp var det et helt hold og dermed gik det galt. Denne sjældne gang kunne det have været rart at have en “timeout” men det har man heldigvis ikke forstyrret fodboldspillet med..

Jeg håber at se en trodsreaktion mod IFK og motivationen burde ikke fejle noget i efterfølgende kamp mod BIF i Parken. Derefter så skal FCK være tilbage i form, hvis det bliver exit mod IFK og nederlag mod BIF kan vi begynde at tale om hvorvidt Ståle skal finde en anden arbejdsgiver..

Derudover forstår jeg ikke dem der ikke synes om managerrollen, det er meget normalt i store klubber ikke at dele opgaverne så manageren nemmere kan implementere sine idéer.
Skrevet af B1903½
Jess Thorup er et alternativ !

Her er der heller ikke tale om en "Manager rolle".....Han har evnet at skille sig af med ALLE, der har hår på brystet og andre ideer end hans egne og forfremmer proselytter og spejderdrenge. Han får oven i købet plantet "Kvist" der er lige så tam udenfor banen som han var inde på banen i bestyrelsen.

Han står HELT ALENE og har så meget behov for magt, at det står i vejen for nye idéer, indsigt og selvkritik - "Der Untergang" er det nærmeste jeg kommer det....
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Northishere
(U)tilfreds, du er da et skræmmende eksempel på en humør-fan, hvis du mener at 3 kampe i udgangspunktet (OB, Göteborg og Bif) er det nok til at få en træner fyret.

Det er faktisk også skræmmende, hvordan du fuldkommen ignorerer 5000-siders forklaring på, hvorfor det er Ståle har mistet støtten. Og nej, det er ikke kun pga. sidste sæson. Men på baggrund af 4 sæsoner, hvor vi langsomt er blevet kørt agterud kun reddet 1 sæson af et monsterangreb med Robert Skov og N´Doye.

PS: Alle trænere havde vundet denne sæson, hvis de havde 2 spillere der til sammen stod for +50 mål. Specielt når mange af de mål kom fra solo-aktioner, cirka 1/6 af alle målene kom direkte på frispark.


Der er også mange forslag på, hvilken strategi klubben kan bruge på at finde en god løsning og henvisninger til andre klubber der er lykkedes med gode trænerskifte. Læs og lær min ven.


Er der forresten nogle her der også tror, at grunden til Ståle er så meget efter FCM er, at hans eksistensgrundlag er at han er den eneste der kan skabe europæisk succes med et dansk hold og en meget defensiv spillestil. Men hvis FCM lykkes med deres nuværende projekt, så falder hele det argument jo sammen. Derfor er det han forsøger at lægge pres på dem?
Skrevet af Northishere
Tror dog vi skal se langt efter træner-skifte. Så I må berede jer på endnu et år med en masochistisk tilgang til fodbold.

Ståle har købt sig noget tid, med alle de udskiftninger på ledelsesgangen. Det er også sjældent at en leder, får lov til at opruste og viderebygge på nøglepositioner som Ståle har gjort med Anders Storskov-udskiftningen og forfremmelsen af Frederik Leth osv. hvis det er at han er på vej ud.

Tingene kan selvfølgelig gå hurtigt i fodbold. Jeg bare ikke lige foreløbigt at Ståle smutter. Nok ikke før næste sommer aller tidligst, men tror sgu manden har til 21/22, da han vil kunne påstå at denne sæson er en opbygningssæson på ledelses og analyse-gangen og at det ville tage noget tid at se frugterne blive høstet fra.
Skrevet af Les Deux
@Utilfreds - langt hen af vejen enig! Som Ståle tilhænger har min tvivl har bare aldrig været større. En enkelt kamp mod Man U. Hjælper i øverigt intet hvis man ikke formår at sætte sig op til en kamp på Fyn.

Jeg håber og tror det bliver vendt, der er bare ikke meget der taler for det.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Drako
Hvorledes er Auri, Kent N, Henrik J, Kenneth A, Faxe J osv osv ikke skræmmende eksempeler på hvad der sker når man hyrer "talent" fremfor erfaringer, for jer David Nielsen fortalere.


Mærkelig sammenligning du kommer med eftersom mange af de eksempler du nævner blev ansat direkte fra u-19 træner (auri, Kenneth Andersen,) eller fra klubber som herfølge og Horsens (Kent Nielsen, Henrik Jensen, Faxe). David Nielsen overtog et hold som svingede mellem midt/bund af suppen og 1. Division, som sidste sæson var millimeter fra at slutte over os på andenpladsen og spillede meget flot fodbold. Desuden blev ståle hentet efter tre år i en mindre klub i en mindre liga så det er vel en chance, der før har givet pote. Vi får nok også svært ved at hente en træner som har meget større talent og erfaring end David Nielsen.

Derudover misforstår du fuldstændig min pointe. Jeg skriver at vores hold ser ideforladt ud og spiller gammeldags fodbold imens man mange andre steder ser opblomstringer med en anden stil F.eks. DN i agf. Sidst skriver jeg at det kunne være spændende at se hvad David Nielsen kunne gøre med et fck hold.

Jeg syntes vi skulle lade David Nielsen blive i AGF, det kunne jo være han er deres Ståle.. Ergo bedre modstandere til FCK, istedet for at skulle møde hold der fyrer trænere med 2 års mellemrum..


Det er da en sjov tankegang. Med den logik skal vi vel også stoppe med at hente spillere som præsterer i dårligere klubber end fck fordi det giver fck dårligere modstandere.
Skrevet af B1903½
@Northishere:

Tror tålmodigheden i bestyrelsen er ved at være brugt op.....

Strategien for 19/20 sæsonen (som udtalt af Bo R.) var netop at holde på alle profilerne, sådan at Mesterskabet kunne sikres i god ro og orden, og resultatet var en neglebidende sidste runde, hvor vi først i 2 halvleg lige kunne tage 2.pladsen foran AGF. Der blev brugt penge efter flere års scouting af f.eks. Santos og Biel samt hurtigt køb af Sigurdsson og Kaufmann, og jeg kan simpelthen ikke fatte, at man har kunnet forfremme den 26 årige spejderdreng, der har så elendigt et scouting arbejde bag sig.... Jeg tror det alene er Staale, der har trumfet den beslutning igennem for at sikre sig endnu en nikkedukke i ledelsen....

I denne sæson har man så fået den efterspurgte Målscorer og CB indestarter, så holdet så i det mindste i denne sæson kan indfri målsætningen om Mesterskabet, der er helt centralt for "god lir" (internationalt gruppespil) og forrentning af spiller investeringerne som Seier helt sikkert efterspørger.

Det er således ikke "væltet ind" med 2-5 Mio. Euro spillere som i 19/20 sæsonen, så Staale er ved at være pisket til at levere med det han har, så hvis de ryger ud fra international deltagelse og ligger halvsløjt til i ligaen, så må det være RAUS !

Jess Thorup vil være et fin start på en ny æra bygget op om andet end et "One man show".
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Slettet(221359222003)
B1903½: hvordan kan du udtale dig om en mand du ingen ting ved om...
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af B1903½
@Danish Messiah : Hvem er det jeg ikke ved noget om ?
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Lazaronen
Nu bliver Ståle kritiseret på livet løs, og det er sandsynligvis berettiget pg.a. resultaterne i den seneste periode.

Men jeg må som AGF fan dog alligevel lige rose ham. Hver gang jeg ser et interview med ham finder jeg ham ærlig, og ofte ret sjov. Også må jeg sige at det klip der nu ligger på bold.dk, sikkert fra onside, at han udtaler sig meget diplomatisk og sympatisk hvad angår Sisto situation på trods af en fuldstændig kvalmende-idiotisk-sensationsøgende-"journalist"

Bare lidt ros til Ståle

NB. Har boet i Norge og forstår norsk(bokmål) hvilket selvfølgelig hjælper med at se hvor sjov han faktisk ofte er.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af Northishere
Jeg må være ærlig, at de dispositioner der bliver taget fra dem over Ståle i hierarkiet viser ikke, at Ståle er en de er ved at miste tålmodigheden med. Jeg vil gerne se argumenter for at dette kan ses? Det vil kun gøre mig aften bedre.

Men indtil videre lader de Ståle stå for præsentationen af ændringer i ledelsen og ikke andre direktører og de værdsætter helt klart Ståles meninger, ellers havde han jo ikke haft så store ord at sige om dem, hvis han altså har været imod dem.

Det virker heller ikke til, at Ståle ikke får lov til at hente de spillere han vil. Han har hentet Kamil, en legekammerat til Carlos Zeca og var igang med at give en Zeca-lignende kontrakt til Sisto.

Kan simplethen ikke se nogle tegn på, at han ikke stadig står stærkt. Men selvfølgelig bliver der stillet spørgsmåltegn, men der er langt derfra til at han er skulle være presset.
Skrevet af (u)tilfreds
@Northishere,

Nu har jeg svært ved at se der er noget “humørfan” omkring det jeg skriver.

Jeg mener ikke Ståle skal fyres efter 3 nederlag på den nye sæson, det vil dog i givet fald betyde klubben ikke når sin målsætning om at komme i EL gruppespil hvor pengene tjenes, samt at vi allerede kan være bagud i mesterskabskampen, et andet erklæret mål, men vigtigst af alt at der ikke vil være nogen udvikling i forhold til den forgangne sæson hvor guldet glippede og sølvet hang i en tynd tråd.

Det er dog heller ikke min forventning at ovenstående kommer til at ske, da jeg modsat “Raus” segmentet ser at Ståle har leveret det som klubben mest af alt ønsker, nemlig europæisk succes..

“Raus” segmentet forventer jo en anden træner kan få os til at spille flot offentsivt og det lyder jo til tider nærmest som om vi kan udspille både Bayern München eller Juventus hvis blot vi får den rette træner.. Jeg ser til gengæld at FCK konstant overpræsterer og dette tilskriver jeg gerne Ståle og den tilgang han har til spillet.

Derudover så er jeg bestemt ikke sikker på Ståle har ønsket den udvikling der kom i klubben, hvor der pludseligt skulle sælges spillere når tilbudene ellers var store nok, han er blevet frarøvet den 3. sæson hvor et hold skal toppe, da vigtige spillere smutter inden han kan føre holdet i CL, det er ikke Ståles skyld, men derimod bestyrelsens ændrede tilgag til tingene.. Nu er Seier så kommet til og kan forklare de 2 bonderøve at der rent faktisk kan tjenes mange penge på fodbold frem for badelande hvis blot man holder på succesfulde spillere og spæder lidt til engang imellem så hele holdet kan vokse..

Lad os nu se om ikke det nye kuld kan blive til noget under Ståle med en langsigtet strategi og en fintuning i forhold til de åbenlyse mangler vi stadigt lider under efter sidste åreblødning.. Rent faktisk er det vel kun Skov der ikke er blevet genbesat og det er min klare overbevisning at Biel var et panikkøb, da ASO nåede at skifte inden Skov blev solgt og vi derfor stadigt mangler den fløj vi ønskede..

Hvis Fischer er tilbage og Boile rent faktisk også banker på startopstillingen, så er vi faktisk ganske tæt på en kompetent start 11’er der sagtens kan hente et dansk mesterskab hjem og gøre det godt i EL..
Skrevet af B1903½
@Northisthere:

Det eneste tegn jer ser, er f.eks. at "kassen er ved at blive smækket i". Dvs. at der ikke er plads til at udvide truppen, og at hvis der skal nogen ind, så skal der også nogen ud - her tænker jeg på, at Staale til aften udtaler, at der ikke er "plads" til Santos, selvom han godt kan lide ham, men aht. økonomien må han væk - og her taler vi om en angriber, man har gået og luret på/scoutet i flere år og at investeringen på 2 Mio. Euro er meget usikker.

Vi kan ikke forvente at Baard W. eller for den sags skyld vores nye Tekniske Direktør udtale sig om noget som helst.....og hvis Bestyrelsen går ind og udtaler sig om den daglige drift er det så kraftig en tilsidesættelse af Staale, at han omgående ville blive dømt ude i dagspressen.... F.eks. udtalte Ole Andersen igen og igen at han havde fuld tillid til Thomas Borgen selvom han var "dead man walking" - altså : Vi kommer ikke til at se nogen direkte tegn på, at Bestyrelsen er i gang med en Plan B - det foregår absolut tys tys !

Jeg har andre steder skrevet at en andet tegn er, at hyletonen er blevet mere skinger hos Staale....han har sikkert fået besked på, at det her efterår er afgørende for fremtiden.....

Jeg er lidt spændt på hvor Daniel Rommedahl er i alt det her.....og ja - det er selvfølgelig ærgeligt, at vi fik en ny Teknisk Direktør som ikke er tung nok til at stå på egne ben, men en ny sportsdirektør sætter jo nok holdet stille og roligt og henter lidt hjælp ind fra netværket.

Vi må håbe på gode nyheder - mit gæt er, at det bliver til jul - det er jo helt umuligt at fyre Staale, der fylder så helt enormt meget pt. uden at have de helt centrale folk klar til at fylde bare de væsentligste huller - og de skal være langtidsholdbare og i den tunge ende ! Eneste jeg kan komme på lige nu er Jess Thorup.
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af Plankeværket
Jess Thorup vil fandme være tyndt. Hvis vi skal genstartes for alvor skal der en anden ind. David Nielsen og en dygtig sportsdirektør.

Når man tager et kig ned over truppen bliver man godt nok deprimeret sådan en mandag aften.
Skrevet af B1903½
@(U)tilfreds : B1903 har udspillet Bayern M. med 6-2 (i tidernes morgen :-)

Hvad er det for en tredie sæson som Staale blev frataget ? Eneste sæson, hvor der skete noget var ved salget af Skov og før da måske Zanka. Der fik Staale til gengæld lov til at geninvestere hele beløbet i spillere, som man havde scoutet i flere år (Santos, Biel etc.).

Problemet er snarere at man tabte 29 mål med salget af Skov og at han alene reddede året for os - uden Skov ville vi have råbt RAUS allerede det år....Statistikken med, at vi har brugt en formue på et forsvar med Bjelland og Siggurdsson overhovedet ikke fungerer har jeg bragt i andre indlæg (vi har i de seneste 3 år indkasseret næsten dobbelt så mange mål pr. kamp som i de foregående 7 år).

Staale startede sin internationale succes baseret på "Copenhagen Airforce" med Gravgaard og Hangeland, som kom ind i klubben lige før Staale, og jeg har andre steder spurgt om der er nogen der ved om det egentligt var Staale´s eller CV´s fortjeneste, at vi fik det CB forsvar som IMO er det klart bedste forsvar vi har haft nogensinde, hvor vi spillede lige op med Barcalona´s A-kæde etc.

Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af (u)tilfreds
B1903,

Ja og FCK har spillet lige op mod Barcelona der senere vandt CL, ....-Med Ståle som træner..
annonce
0