Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts(s)
Falk henter 7,5 millioner om året, og tænker ikke det er urealistisk at Claesson kommer til at hente 10 millioner om året, skulle han væglge at skrive med FCK.

Han ligner bare en spiller der er 1-2 niveauer over det vi ser i superligaen, og det koster
Skrevet af GammelBitterMand
Ja, min forventning er også at der dukker fx en belgisk klub op og vifter med en større check.

Jeg gad godt se ham og Mukairo på kanterne fra start, og så et indhop til Roony mod trættere forsvarsspillere.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg håber vi kan holde momentum. Endda udbygge vores forspring til 2´eren i tabellen og afgøre mesterskabet før tid.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Mon ikke 2´eren bliver AaB
Skrevet af Plankeværket
Det er nok rigtig GBM. Det er ellers en handel og spiller på Gronk niveau.
Jeg drømmer stort set ikke om andre handler til sommer end ham, Vavro og en angriber.
Skrevet af karsboel
Savner stadigvæk en central midtbane spillere som er stærkere på bolden end Stage og Lerager. Hvis vi i højere grad til dominere kampene, så mener jeg, at en boldstærk midtbanespiller som kan lege med Boile, Falk og Biel er nødvendigt.
Skrevet af Nandeyanen
Johannesson er den boldstærke midtbanespiller. Jeg kan næsten garantere at han er Stages afløser.

Den midtbanespiller vi skal købe er Zecas afløser og det skal ikke være en kopi af Zeca. Det skal være en boldsikker 6´er.

Jeg kan se at @Kasperiano nævner det nu
Det gør lidt ondt at skrive, men jeg tror, det var en hjælp for holdet, at vi fik Zeca væk fra den midtbane.


Men som I alle ved så har jeg været fortaler i lang tid for at hente en spiller der ikke går i panik når modstanderen presser højt og en spiller der kan bryde kæderne med en aflevering.

Jeg har derudover også været fortaler for at armbåndet skal være på en spiller der ikke går i panik og her synes jeg at Boilesen, Falk og Khocholava som har delt armbåndet viser langt mere ro og den ro hjælper sgu holdkammeraterne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
Boile er ikke engang sikker starter... Hvem skulle han slå af ?
Skrevet af Nandeyanen
Boile er væk til sommer. Man forlænger ikke med ham. Han er ikke Suppens højeste løn værd.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af karsboel
Jeg håber inderligt at Boile forlænger. Vores opspil er længder bedre, når han er på banen. I forhold til selve forsvarsspillet synes jeg hverken det har været værre eller bedre uden ham.
Skrevet af Matias
Grabara skal jeg lige vænne mig til at blive tryg ved. Jeg synes ikke han virker godt skolet, men rekorden for flest clean sheets i træk og antal minutter uden scoringer imod, vigtige redninger osv., er gode argumenter for, at han har en pæn portion klasse. Jeg synes også, han virker mere koncentreret, end han gjorde tidligere. Og han skulle selvfølgelig også lige lære klubben, trænerteamet, holdkammeraterne at kende.

Diks spillede helt godt i dag. Det var ikke ligeså skidt for ham, at banen er som den er, ift. en del af både holdkammeraterne og modstanderne. Han bliver nok aldrig helt min kop te, men som et energibundt når der skal fightes, er han solid. I hvert fald på superliganiveau.

Peter Ankersen spillede en af sine bedste kampe i trøjen siden hans tilbagekomst til FCK. Jeg synes faktisk han var rigtig god i dag.

Vavro var god i de fleste af sine dueller, men var ikke god med bolden på fødderne. Sjovt nok led han voldsomt under banens beskaffenhed, eller, sådan så det under alle omstændigheder ud.

Khocholava var bedste mand i forsvaret. Han var skide god i sine placeringer. Han stod hele tiden det rigtige sted, og han var god til at få taget temperaturen på FCMs angreb, således han havde det rette fokus, når han gik i dueller. Han var også god til at få råbt Diks op, når der var behov for det.

Jens Stage gjorde det fint og vandt en del hovedstødsdueller. Det var godt. Også for ham gælder det, at man kan stole 100% på hans energi i kampene. Jeg syes ikke han var prangende, men han gav den ballast på midtbanen, holdet havde brug for.

Rasmus Falk lavede virkelig mange fejl i dag. Især i 1. halvleg. Han blev bedre i 2. halvleg. Han var dog som vanligt god til at læse spillet fra sin position som bagerste, og han involverer sig simpelthen så meget i spillet, og det nyder alle godt af.

Lerager var min MoM. Jeg synes han spillede med den helt rette tænding og koncentration, og så var han ok sikker i sit pasningsspil kampen igennem. Synes han er vokset det sidste halve års tid. Jeg kan sgu egentlig ret godt lide ham efterhånden.

Roony er bare god, det er han, og man ser prøver på det i hver eneste kamp. Men han er uerfaren og ung, og det ser man ligeledes prøver på i hver eneste kamp. Det var således ikke hans dag i dag, selvom han udfordrer stort set alle de gange, han havde muligheden for det.

Claesson er altså en klassespiller. Tror vidst også, jeg skrev det efter kampen mod AaB; han er sateme god til at time sine løb i feltet. Kan ikke mindes vi har haft sådan en kantspiller før. Han manglede noget i sine afslutninger i dag, men overordnet set var han rigtig god.

Biel laver sukkerballer nu og da, også selvom betingelserne ikke var gunstige for ham. Han får ikke helt det samme ud af det som 9´er, som han gør som 10´er, men jeg er egentlig fint tilfreds med, at Lerager, Stage og Falk tog sig af den centrale midt i dag.
Skrevet af Imperator
Mon ikke boile er klar til at gå lidt ned i løn, han kan vel godt se at det bliver realiteten ligegyldigt hvad, og han vil nok nødigt væk fra kbh.
Skrevet af karsboel
@Matias

Diks bliver aldrig din kop te?

@Imperator

Det tror jeg også at han er
Skrevet af Imperator
Enig omkring lerager, matias, han vokser også på mig for tiden. Der er sådan lidt højbjerg over ham.
Skrevet af Matias
Nå ja, og Mukairu var også god. God teknik og god fart i benene med bolden på fødderne. Han skal lige lære at se, hvornår han skal aflevere, så bliver han virkelig god.
Skrevet af Matias
Jeg synes ikke Kevin Diks er en specielt god fodboldspiller. Teknisk er han ikke noget at skrive hjem om, og taktisk virker han uskolet. Hans energiniveau er der dog ikke en finger at sætte på, for mig er det bare ikke nok til at blive min kop te :)
Skrevet af Les Deux
@imperator


han (Lerager)vokser også på mig for tiden. Der er sådan lidt højbjerg over ham.


God pointe. Der hvor jeg for alvor syntes at Højbjerg voksede, var egentlig under Mourinho og hvor han blev mere rolig og ikke ville det hele i sit spil. Det er faktisk lidt på samme måde jeg har det med Lerager, synes stadig han vil for meget i forhold til hans evner, men er bestemt i fremgang.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Bløde babser
Claeson....var det her hvad vi skulle bruge ham til og så videre?
For med dette forspring er der jo ingen grund til at spille ham i stedet for de spillere der har brug for spilletid til at udvikle sig og er der i næste sæson.

Håber vi kan signe ham fast, for han er jo virkelig dygtig. Men kan vi ikke det var det 1½ kamp og i bad hvis det står til mig.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Nandeyanen
Claesson skal spille indtil han scorer på saksespark. BASTA!
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Skal vi ikke lige sikre mesterskabet matematisk, før vi begynder at tale om, hvilke spillere vi evt skal lade spille mindre, for at andre kan blive prøvet af.
Det virker i øvrigt voldsomt at forlange, at Claesson skal have besluttet sig for at forlænge efter to kampe, og ellers er det ud.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0