Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Det ligner ikke PC, at ville betale 44mio for Vavro
Skrevet af youkon
Han kan snakke spansk - jeg har gået og tænkt lidt over, om Sellés i virkeligheden måske skal tilskrives lidt kredit, for den flotte sæson som Pep har haft.
Skrevet af Mr.Slotved
dickos: vavro er på ferie.
der for kan han ikke skrive under ;)
Skrevet af Mr.Slotved
Oktanand: hvorfor stole på en der ikke ved en dyt ?

Vavro og pc har sagt det slet ikke er i nærhenden af den pris.
Skrevet af peanuts(s)
Jeg tvivler på at PC betaler 44 millioner for Vavro, bevares han er god og kender FCK men 44 !, men jeg kalder det en and, i sidste uge ville Lazio have 37 og FCK ville betale 30, så at de så skulle mødes på 44 virker underligt.

Jeg tror ikke på noget før det kommer fra Di Marzio
Skrevet af FCK_INTER_COWBOYS
Jeg kalder også 44 millioner for en and.. Med mindre vi taler et beløb der kan blive 44 millioner afhængigt af om FCK kommer i CL, og spiller sig videre fra gruppen.

Det virker i hvert fald tosset at give 44 millioner for en spiller der har 2 af tilbage af en kontrakt hvor man solgte ham for 75 millioner på en 5 årig kontrakt.

Men man kan jo godt forstå Lazio også. De står med en spiller de vil tabe mindst muligt på, samtidig sælger de til en potentiel CL klub som de ved virkelig gerne vil have spilleren. Så det er ikke kun FCK der har trumfer i prisforhandlingen.

Men om det er 30 eller 44.. Det er stadig alt for meget at give for en 26 årig spiller der mest bliver bemærket for sin kærlighed for klubben, fremfor at han ikke kan placere sig korrekt i alt for mange tilfælde og samtidig oversatser.
Skrevet af Matias
"... en 26 årig spiller der mest bliver bemærket for sin kærlighed for klubben, fremfor at han ikke kan placere sig korrekt i alt for mange tilfælde og samtidig oversatser"

- Ledigt standpunkt, lige dér.
Skrevet af Matias
"Defensiv - og generel organisation. Det var rollen i agf og det har været rollen hos os"

- Præcis, så måske skulle man kigge efter en type, som ligeledes har det fokus. Ståle Solbakken måske :)
Skrevet af Nandeyanen
Jeg så u21 landsholdet og fokuserede på Rasmus Højlund.

Han lignede det vi så i FCK. Skotland var presset i bund og han deltog ikke i spillet, rørte ikke bolden så meget og gjorde sig ikke spilbar.

Det jeg så var præcis det vi har diskuteret herinde. En spiller der har det rigtig svært ved at spille på et boldbesiddende hold.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af FCK_INTER_COWBOYS
Højlund er 19 år, har lige fået U21 debut og spiller til hverdag på et hold der har positive tal i boldbesiddelse.. Så en enkelt kamp mod skotland siger for mig ikke meget :)

Vi fik en fin pris for ham, men har også investeret det i rigtig dårlig afkast indtil videre med kontrakter til Babacar, NJ og Karamoko. :)
Skrevet af Nandeyanen
Besiktas vil have Dolberg melder Franske Sport.

Hvis det er klubber på det niveau der vil have Dolberg. Så kan FC København ligeså godt prøve. Dolleren skal tage et skridt ned af rangstien og FCK ligger vel 1-2 klasser under Nice sportsmæssigt. Så PC skal bare igang.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Oktanand
U17 vinder i dag 0-1 i Silkeborg og er nu snublende nær guldmedaljerne. Voldsom sæson for akademiet!

https://www.dbu.dk/resultater/pulje/362263
Skrevet af Svoger
Uanset den tyrkiske økonomi vist ikke ligefrem er flyvende, så er de store klubber i Tyrkiet vel stadig et pænt niveau over FCK.
Uanset om vi så slog en ud af Europa for et par år siden.

Ikke at man ikke kan forhøre sig, men der føler jeg mig i øvrigt ganske sikker på, at FCK har styr på at få signaleret til den slags spillere, at hvis de vil til Danmark, så vil man gerne kigge på en løsning.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af armand
njaahr nice er klart en større klub end fck. besiktas? mere samme vægtklasse vil jeg sige.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Plankeværket
De store profiler lønnes anderledes i Tyrkiet end i dk. Helt anderledes. Og ligaen er i toppen et niveau over.

Men - har han en dårlig sæson der - så er han FCK klar.
Skrevet af armand
transfermarkt har besiktas på 98 millioner. fck på 65 og nice på 246.

med fordele ifht. sprog, kultur og cl føler jeg vi skal kunne være med på den hylde der (altså besiktas) hvis vi vil det nok.

nice kan vi kun få en spiller fra hvis de gerne vil af med ham.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af dickos
Hvis Dolberg skifter til Besiktas, kommer han jo til at få en løn, vi aldrig nogensinde vil komme i nærheden af.

Er det ikke noget med, at de betaler 1% i skat, og den tager klubben sig af.
Skrevet af Mr.Slotved
stor klubberne i tyrkiet kan jo betale 2-3 gange mere end vi kan i transfer og i løn markant mere fordi vores skatte tryk er så voldsomt selv på en forskerordning.
Skrevet af Nandeyanen
Tyrkiet er den 20 bedste liga. Klubberne har ikke klaret sig godt økonomisk og Europæisk. Det har resulteret i at de store klubber har misset kvalifikationen. De mindre hold som Sivasspor og Trabzonspor starter jo useedede og bliver slået ud. I den kommende sæson er det Galatasaray som ikke kommer med.

Så har de også problemer med betaling af løn og summer til den sælgende klub.

FC Midtjylland og Trabzonspor blev enige om en pris på 20m DKK for Aral Simsir. Men FC Midtjylland ville have en klausul i som gjorde at Trabzonspor skulle betale flere penge hvis deres penge overførsel blev forsinket. For det har FC Midtjylland oplevet før.
______________________________________________________

Jeg synes det siger meget at Danmark er en bedre rangeret liga. Det kan godt være holdene har flere penge og større lønninger. Men opvejer det for det kaos der eventuelt kan komme?
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0