Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg er vild med det interview.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Nandeyanen
@Toon Toon

The starting point will be limited to the immediate phase. The VAR may not go back to when the attacking team gained possession.

The VAR will consider the ability of the opposing defence to reset, and the momentum of the attack.


Så nej VAR behøver ikke at gå tilbage til hvordan man fik boldbesiddelse, selvom der er frispark.

For der var ikke tale om kontra angreb og AGF kom defensivt på plads.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
Har ikke set nedtakt, men kan fornemme på Twitter at Zeca er færdig med fodbold?
Skrevet af GammelBitterMand
Neestrup var meget berørt da han blev spurgt og så billederne igen. Han må ikke sige noget, men de tror tydeligvis det er korsbåndet igen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af dickos
Fuck hvor er det synd…
Skrevet af Paul Allen.
PC bliver vel næsten nødt til at se om der er noget DM/CM på der frie marked. Vi kan da ikke klare os igennem resten af dette efterår med kun Lerager og Stamenic. Haraldsson og Johannesson er givetvis ikke klar til at spille så dyb i banen umiddelbart
Skrevet af DanishBhoy
Hvis man skal se noget positivt ud fra Zeca´s skade, så er det at man forhåbentligt nu dropper den mindste lille tanke man har haft om måske at give ham en ny kontrakt - og man bruger de lønkroner på en ny "stjernespiller" til midtbanen istedet
A.k.a får Delaney hjem til januar
Is it cold in his shadow?
Skrevet af dickos
Omskole Boile?

Men ellers er det jo all in på lækkert hår til vinter..
Skrevet af Paul Allen.
Thomas kommer først til sommer umiddelbart. Det har hele tiden været planen at han kommer når Zeca er færdig. Det kan selvfølgelig være man kan fremrykke dette nu, men tvivler. Tror først der bliver til sommer.
Det hjælper os heller ikke nu. Vi skal have noget nu, ellers går det galt ligesom sidste efterår.
Skrevet af Nandeyanen
Mon ikke u19 kaptajnen William Clem bliver rykket op. Han er ren 6´er og er en af de bedste på u19 holdet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af ptr
Christian Sørensen og Boilesen kan vel begge spille DM. Var der ikke noget om Diks også har spillet midtbane tidligere ?
Skrevet af dickos
Tænker også, at vi er bedre dækket ind, med det vi har, end en på en fri transfer, der liiiige skal i form også. Der må vi klare os med det vi har, ind til januar.
Skrevet af Nandeyanen
Vi vandt basically Superligaen sidste sæson uden Zeca.

Og ved dette tidspunkt sidste år var både Zeca og Falk ude og vi endte med at være ubesejret.

Så vi behøver ikke at gå helt i panik.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af karsboel
@Nandeyanen

Men der havde vi tilgengæld også Jens Stage
Skrevet af Nandeyanen
Hvis jeg ikke husker helt forkert. Så spillede Stage en del højrekant og det var Lerager, Haraldsson, Isak, Pep Biel, Stage der var på midtbanen i en blanding hvor de skiftede rundt.

Da det så blev November og Roony blev 16 år så gik han direkte ind på højrekanten.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af karsboel
@Nandeyanen

Noget af tiden. Men absolut ikke hele tiden.
Skrevet af Nandeyanen
@Karsboel

Ja men jeg tror vi skal frem til November da Roony fyldte 16 år at Stage blev trukket væk fra kanten.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Var der ikke kun to kampe tilbage inden vinterpausen, da Roony var fuldt 16? En hvor han blev indskiftet og en hvor han startede?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af armand
lerager interviewed er nice. kæft en snu rad.

han ved præææcis hva´ han signalerer overfor neestrup og thorup. lyver tydeligvis omkring frisparket og smører også lidt tykt på :>

uheldigvis for ham tror jeg faktisk neestrup har luret ham og har det lidt sløjt med den rolle han har spillet i thorups undergang. der er ikke rigtig andre forklaringer på hans bænkplads.

han gør dog hva han kan for at gyde olie på vandene. spændene hvornår han bliver taget i nåde.

neestrup selv? hmm en meget teknisk træner at høre på må man sige.
men skiftet er jo som fra ståle til nilsson? jeg synes faktisk thorup allerede inden han snakker har en super behagelig karisma og udstråling hvor neestrup, den søde lille mand, har en vred (i bedste tolkning utilfreds) og usympatisk udstråling. han er i hvert fald ikke nogen klassisk charmetrold og bliver fra min side sværere at holde af men okay det er en fodboldklub og ikke en sæson af paradise, resultater > skærmtække.

kampen i øvrigt? rodet. hvis man skal være reel i evt. kritik må man sige mønsteret fra thorups tid fortsætter hvor der er voldsomme udsving fra kamp til kamp, halveg til halveg uden nogen åbenlys forklaring. igen vinder vi i øvrigt 1-0 i en kamp hvor man har følelsen af at var vi kommet bagud 0-1, var lortet væltet.

jeg var faktisk på vippen omkring at tro på det med falks skade. for mig lignede han en der fik en besked på at komme længere frem i banen, ikke gjorde det + spillede skidt og derfor blev udskiftet meget tidligt.
baglårsskaden kunne jeg ikke se på manden, han snakker ikke med lægerne da han går ud og jeg tror den er hurtigt væk igen.

jellert får også chancen allerede i pausen? interessant. når nu ankersen er ude (lidt af samme årsager som lerager starter på bænken, antager jeg) synes man jo han er blevet prøvet for lidt. gør det i øvrigt fint, starter han inde næste gang?

daramy har btw tabt sig var der andre der lagde mærke til det? slut bodybulding retur fodbold. accelerationen allerede bedre :)

2 ting omkring deres dækning:
1) ridderrsholm snakker ALT for meget til kommentator rollen og til at matche hans formåen. jeg synes han gentager sig selv og også får sagt nogle rigtig dumme ting mens han langsomt bliver irriterende at høre på.
2) hvem så programmet til ende? sygt at slutte af med sådan noget musik.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af K.I.B 2.0
Iøvrigt meget heldigt PC købte en sekser i transfervinduet, som vi alle skreg efter. Det kommer os til gode nu hvor Zeca og Falk er skadet.

Nårh nej... PC din amatør. Pis af
annonce
0