Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
FCK satser bevidst ikke hele butikken på denne kamp.

Opstilling og udskiftninger er lidt B-agtigt og gør at kampen former sig som den gør.

På den anden side holder City også igen.

Det er fornuftligt nok at man ikke satser, mon ikke Laudrup godt ved det. SL lørdag er fokus.

"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af ptr
Forstår egentlig ikke vi spilder vores tid på at forsøge og kommunikere med utilfreds.
Skrevet af (u)tilfreds
Det er så ligegyldig og håbløs en analyse, for det er helt gratis at sige. Hvordan vil man finde ud af det? Det er jo totalt ligegyldigt.


Det er det da ikke, med mindre man er ligeglad med holdets tilstand?

PC har efterladt FCK som et middelmådigt Superligahold uden international profil. Det er da ikke ligegyldigt! Vi vil jo gerne være med i CL/EL, så kræver det da at holdet er slagkraftigt nok til at være med.

Spillere som Diks, Karamoko, Mukairu, Isak, Lerager, Haraldsson, Stamenic m.m. burde aldrig spille så mange minutter på et CL hold..
Skrevet af GammelBitterMand
utilfreds, og du burde aldrig få så meget taletid i FCK-tråden, men sådan er der så meget, man ikke er herre over.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Aftenens positive ting må være at se den store skuffelse hos spillerne efter slutfløjt. Ikke noget fjollet løben hen for at få en trøje eller andet pjat.
fck-medløber.
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Vi vil jo gerne være med i CL/EL, så kræver det da at holdet er slagkraftigt nok til at være med.
Nu bliver jeg simpelthen snotforvirret. Var det en træningskamp i dag, eller spillede vi ikke Champions League? Har vi ikke kvalificeret os til den? Er holdet så ikke godt nok til at være med? Eller skal vi spille lige op mod verdens, måske, bedste klubhold på udebane, før vi er gode nok til at være med?
Skrevet af (u)tilfreds
@GBM,

utilfreds, mener du at Thomas Delaney, som vel er i toppen af hvad vi kan håbe på at tiltrække, havde gjort en forskel i aften, så vi ikke havde tabt? For et nederlag er jo et nederlag, giver 0 point og 0 kroner i præmiepenge. Uanset størrelse.


Nej en spiller havde ikke gjort det alene, men det havde hjulpet. Specielt når holdet spiller som om Corner var på banen, så havde det været rart at der havde været blot en spiller der kunne tage imod de mange høje bolde, eller levere et genpres hvis ikke vi formåer at samle bolden op i første omgang.

Det havde været bedre hvis vi havde haft en god højrefløj, Delaney + en central spiller mere der kunne holde i bolden når vi for en sjælden gang havde bolden.. Holdet var blodfattigt, ingen gejst, ingen iver, ingen der spiller sig ud.. Det var sørgeligt at bevidne.. Der mangler kvalitet, før har vi haft spillere som Claudemir, Atiba, Linderoth, Verbic, Grønkjær, N’Doye… Vi har intet kvalitet i dag.. Elkjær siger det meget godt der var bare intet at komme efter.. Man er skuffet over indsatsen og kiggede bold, en ordentlig gang alibifodbold..
Skrevet af (u)tilfreds
Nu bliver jeg simpelthen snotforvirret. Var det en træningskamp i dag, eller spillede vi ikke Champions League? Har vi ikke kvalificeret os til den? Er holdet så ikke godt nok til at være med? Eller skal vi spille lige op mod verdens, måske, bedste klubhold på udebane, før vi er gode nok til at være med?


Er målet blot at kvalificere sig og tjene pengene? -Så vidt jeg erindrer er målsætningen at vi også skal spille forårskampe i EL/CL.. Det opnår man ikke ved blot at være med, det kræver point..
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Er målet blot at kvalificere sig og tjene pengene? -Så vidt jeg erindrer er målsætningen at vi også skal spille forårskampe i EL/CL.. Det opnår man ikke ved blot at være med, det kræver point..
Vores point skal hentes mod Sevilla og hjemme mod Dortmund (med lidt held). Ikke mod City, og hvis du helt seriøst regner med det, så vil jeg sige godnat til dig.
Skrevet af Les Deux
Utilfreds...

Gad vide hvordan holdet der røg ud til Rijeka havde klaret sig....

Du mangler stadig at acceptere hvor vi er og hvorfor vi her. Ikke mindst hvilke prioriteter der helt åbenlyst er i den aktualle situation. Men vildt nok gang på gang at være vidne til en person som er totalt blottet for realiteter.“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Peter Pan.
Gad vide hvordan holdet der røg ud til Rijeka havde klaret sig....

Spot on.
Man kunne også nævne det hold der fik klø af Malmö FF etc.

Du mangler stadig at acceptere hvor vi er og hvorfor vi her. Ikke mindst hvilke prioriteter der helt åbenlyst er i den aktualle situation. Men vildt nok gang på gang at være vidne til en person som er totalt blottet for realiteter.


U(TILPAS) er en bimlende kværulant der tilsyneladende ikke har meget indhold i tilværelsen.
Skrevet af Bløde babser
Stolpe ud og dommerhjælp er det svært at garderer sig mod. City vinder en kamp med det forløb en ud af ti mod os.......Vi kørte dem rundt......i det 73-74 minut.

Nu gælder det FCN. Det virker til vi har sparet Cornelius og forhåbentlig Falk til den kamp. Vildt vi er et sted hvor vi nedprioriterer CL for at kunne hænge på i Superligaen. Det som om panik mode er blevet hverdag i FCK over de sidste 3-5 år.
Altid mange skader/opbygning etc, har vi egentlig haft en længere stabil periode siden Skov sæsonen?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af stik i rend dreng
har vi egentlig haft en længere stabil periode siden Skov sæsonen?


Det kommer vel an på hvor lang en periode? Som jeg lige husker det så havde i en god stime igang inden 10-mod-11 0-1 nederlaget i Parken til FCM, som blev starten på en mindre god periode for jer. Men umiddelbart så er jeg enig i at i vel ikke domineret som man forventer FCK gør det siden Skov sæsonen.

I forhold til kampen så er jeg egentlig overvejende enig med eksperterne i går, jeg savnede også noget fysik fra FCK. Det bærer måske lidt præg af at der ikke rigtig er en hardhitter på midtbanen, og ud over Khoco + Vavro så er der vel egentlig primært ´pæne´ drenge på resten af banen. Jeg synes det virkede som om spillerne hurtigt kom til at tænke at de ikke kunne være med på citys niveau - hvilket vel ikke er forkert, men jeg synes at det var ærgerligt at det var så tydeligt på udtrykket. Dét sagt så synes jeg at Neestrup virkelig præsenterer sig fint i interviewet efter kampen, dejligt afbalanceret - og dertil en tung østerbro dialekt. Han skal nok blive en succes hos jer.

Til gengæld synes jeg at Grabara interviewet er noget iøjenfaldende. Nu har vi jo selv oplevet målmands drama på heden, og jeg kan godt frygte at der er drama på vej i FCK. Jeg forestiller mig i hvert fald ikke at Ryan er ovenud tilfreds med den måde Grabara taler om ham og deres forhold i medierne. Og jeg forestiller mig da heller ikke at Neestrup synes at det er skide fedt at der skal være fokus på den slags i en svær FCK periode og opstart for ham. Det bliver spændende om han kan holde dem begge tilfreds - jeg tror den ene bliver nødt til at blive solgt til vinter. Det er måske det der er idéen med at spille Grabara i CL. Han spillede jo i hvert fald sin pris op i går.
Skrevet af (u)tilfreds
@Autogenereret Brugernavn 13,

Vores point skal hentes mod Sevilla og hjemme mod Dortmund (med lidt held). Ikke mod City, og hvis du helt seriøst regner med det, så vil jeg sige godnat til dig.


Det er jeg helt med på, men der er langt fra at forsøge at få point og at lægge sig fladt ned på maven. Vi skal jo helst forsøge at få point mod alle.

Det er jo netop ikke sikkert at kampene mod eksempelvis Dortmund og Sevilla går som vi håber og så er målsætningen jo ikke nået. Man kan jo ikke vælge på forhånd hvilke kampe man vil vinde.

Der kan være en chance for at Man City stiller med et u-hold i næste runde, det ville dermed være hovedløst at sylte kampen som man gjorde i går ud fra en forhåbning om at vi kan klare skærene mod Sevilla og alle kampe udover den dermed er ligegyldige.
Skrevet af Matias
Jeg mener at det City-hold, vi mødte i går, er det stærkeste hold, vi - og noget som helst dansk hold - nogensinde har mødt. Også relativt betragtet. På trods af at de ikke var i stærkeste formation. De spiller uhørt godt. Og de kombinerer alle de trends i fodbold, som man endnu ikke har fundet nøglerne til at dæmme op for. De er uhyggeligt veltimede i deres pres, som konsekvent kommer i to bølger. Det er helt vanvittigt at se på. De har tydelige mønstre i deres offensiv, når de erobrer bolden - der varieres imellem 3-4 forskellige positioneringer, som alle giver dem mulighed for at spille både dybt og bredt. Og det hænger sammen med spillernes individuelle færdigheder, for i tilfældet for de fleste andre (også store hold) vil man bedre kunne læse næste træk ud fra en betragtning af, hvem der erobrer bolden og hvor den erobres. Det kan man ikke mod Man City, for deres spillere har alle en teknik, et tempo og en konceptforståelse i deres spil, så de kan køre flere løsninger alt afhængig af, hvad der er brug for. Dertil har de verdens bedste på et par pladser, og er vel - spiller for spiller - i top-5 på alle positioner.

Det er mission impossible mod dem, og jeg er, som man nok kan læse, ret begejstret for deres spil. Ikke at jeg kan lide dem, for det kan jeg kan jeg bestemt ikke, de er bare ekstremt gode.
Skrevet af ptr
Jeg er med på Stamenic laver et straffe i går, lidt tyndt måske, men det er ligemeget. Jeg tror han bliver en af vores bedste og vigtigeste spillere inden sæsonnen er slut. Synes hans attitude/mentalitet er klasse og hans spilforståelse og bevægelse er god.
Skrevet af (u)tilfreds
@Les Deux,

Gad vide hvordan holdet der røg ud til Rijeka havde klaret sig....


Jeg kan slet ikke se hvad det har med sagen at gøre? Det er jo ikke det at vi taber der er problemet, det havde alle jo nok set komme, det er måden vi taber på.

Du mangler stadig at acceptere hvor vi er og hvorfor vi her.


Nej jeg har skam "accepteret" hvor vi er. Jeg bliver bare lidt harm over at der ikke synes at være nogen i den sportslige ledelse der vil indrømme hvor vi er.

Jeg nævner i flæng udtalelser som spillere fra en hidtil uset hylde at FCK er dækket godt ind til opgaverne i Superligaen og Champions League. Vores nye træner har fra starten fået beskeden om at vi skal hente mesterskabet, skønt det allerede er tabt af den forgående træner med 6 nederlag i 11 kampe.

Holdet er ikke hvor det bør være, som nævnt ovenfor er der en lang liste af spillere der aldrig burde være på et FCK CL hold enten pga. åbenlyse manglende evner, eller fordi de slet ikke er i den fase af deres udvikling der berettiger til at få en etableret profils antal spille minutter.

Så du skal endeligt ikke misforstå hvad jeg kritiserer, spillerne kan jo ikke spille væsentligt over evne, skønt man kunne have forventet at de havde mandet sig lidt op til gårsdagens kamp. -Det bringer os så tilbage til det virkelige problem, hvis holdet virkeligt indeholdt det som vores sportschef selvpromoverer i pressen, så burde de kunne have bidt fra sig og gjort FCK til mere end et sæt træningskegler, et hold med spillere fra en hidtil uset hylde skal jo kunne præstere bedre en dem der var på den tidligere høje hylde, altså spillere som N´Doye, Grønkjær, Linderoth, Atiba, Verbic, Hangeland, Peter Nielsen, Prospech, Santin...

PC har selv været med til at skabe forventninger, den respektløse tilgang til alle trænere og sportschefers tidligere arbejde i klubben før ham rammer ham nu i hovedet som en boomerang, for han har ikke på en eneste spiller gjort noget der var bedre end mange før ham, men han har gjort meget dårligere på relativ kort tid. Det største problem her er at PC ikke har løst positioner med åbenlyse mangler, men købt i øst og vest for at kunne påvise at han kan finde kvalitetsspillere (selvom der reelt ikke er en plads til dem på holdet - en plads som så skal skabes via systemskifte). Der er jo ej heller en eneste af PC´s spillere der ville kunne finde plads på et FCK All-Star hold, dermed må man sige at den høje hylde ikke er nået.

Ikke mindst hvilke prioriteter der helt åbenlyst er i den aktualle situation. Men vildt nok gang på gang at være vidne til en person som er totalt blottet for realiteter.


Dette falder jo så også tilbage til de indkøb og salg der har været gennemført, FCK burde jo ikke være i en situation hvor man sparer spillere i CL, for ikke at risikere at komme i nedrykningsspil i SL.
Skrevet af (u)tilfreds
@Mathias,

FC Barcelona (4-4-2):

Victor Valdes

Daniel Alves
Pique
Puyol
Eric Abidal

Xavi
Keita
Busquets
Iniesta

Lionel Messi
David Villa

Vindere af CL med 3-1 over Man U.

EDIT: Ovenstående er selvfølgeligt startopstillingen i Parken.

Dette er det klart bedste hold der har spillet mod et dansk hold i nyere tid, kampen endte forøvrigt 1-1.
Skrevet af elendil
Og alligevel ville det tabe til Manchester City.
fck-medløber.
Skrevet af (u)tilfreds
@elendil,

Det skal jo være usagt, de spillere er for længst pensioneret udover Messi. Forskellen er blot at de har bevist sig og vundet CL (ganske overbevisende), det har Man City jo så i skrivende stund ikke.

Jeg vil dog ej heller sælge skindet før bjørnen er skudt, mon ikke City kommer i menneskehænder når de står overfor PSG, Real, Bayern mv. de havde trods alt problemer med Dortmund i første kamp..
annonce
0