Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Mon dog at PC får den ide, at VK skal sælges denne sommer.
Det er nok mere hvis der kommer et højt bud, og VK også selv gerne vil.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Sturm Graz var jo i parken sidste uge. Mon ikke han sælges dertil, nu vi har Christian Sørensen.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Dolberg bliver roastet i de Spanske medier.

Da han kom ind i derbyet forleden de sidste 15 minutter. Så rørte Dolberg bolden 0 gange. Det vil sige han havde 0 i alle stats.

Hans præstationer må da afskrække en del klubber. Bør tage hjem til Danmark.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Det bør han, men det får han ikke noget ud af før til sommer, desværre.
fck-medløber.
Skrevet af Larsen13
Det ligner 3 point til Lyngby i Silkeborg. Det brokker jeg mig ikke over. Kunne være sjovt hvis vi selv får 3 point i morgen.
Skrevet af FriedChickenKentucky
@Larsen

Der SKAL 3 point på kontoen imorgen.
Og gerne med 3-4 mål
Skrevet af K.I.B 2.0
Det kan godt være Dolberg er en hylde over FCK og Superligaen.

Men jeg er absolut ikke vild med idéen. Der er jo en grund til han bliver slagtet for sin personlighed, i alle de klubber han har spillet i. Det startede jo allerede i Ajax.
Og hvad har han vist? Én god sæson i Ajax og et par gode kampe for landsholdet?
Der er intet der taler for han bare kommer hjem og smadre Superligaen.
Skrevet af Larsen13
Det skal der! Men med 3-4 mål ude mod GF? Det sgu en optimisme der vil noget.
Skrevet af DameNdoye2.0
I 74 kampe i Ligue 1 har Dolberg scoret 23 gange og assisteret 7 gange. Det er vel godkendt for en mulig FCK spiller, vil jeg mene. Men jeg tror hellere ikke på at det sker - endnu.
Skrevet af kasperiano
Det lugter af Grot til FCK senest til sommer, hvor hans kontrakt udløber, når Neestrup giver ham næstflest point i afstemningen om efterårets profil.
Skrevet af peanuts(s)
Dolberg har ikke spillet for Nice i denne sæson, da han sad ude med skade inden han blev udlejet til Sevilla, så teknisk set kunne han vel godt skifte til FCK her til vinter, da han så holder sig inden for 2 klubber på en sæson.

At det så nok ryger i kassen med urealistisk er så en anden sag, men igen en 3-5-2 med Jelert og VK som wingbacks, og en midtbane med Lerager, Claesson og Delaney, krydret med et angreb bestående af Dolberg og Cornelius, hold nu kæft det vil på papiret være voldsomt efter danske forhold
Skrevet af elendil
Nå, tak for info. Jeg var ikke klar over, han ikke havde været i kamp for Nice. Så skal hen selvfølgelig hentes.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts(s)
om ikke andet så ville det være piss-poor arbejde at PC, om så ikke andet få forhørt sig om hvad planen for Dolberg er, så er det da muligt at han får et nej, men det skal da prøves af, når det nu ser ud til at Dolberg i den grad er kørt ud på et sidespor rent sportsligt.

Og så er jeg med på at Neestrup har været ude og sige at FCK spiller 4-3-3, men forhåbentligt er det ikke mere dogmatisk, end at man kan ændre det, hvis nu de helt rigtige spillere lande på bordet, og jeg er helt overbevidst om at en 3--5-2 med Dolberg og Delaney vil smadre superligaen
Skrevet af elendil
Jeg er nok mest tilhænger af vores 4-3-3, men Dolleren kan sgu nok nøjes med at spille de ~35 kampe pr. sæson, hvor Andreas Cornelius kommer til at varme op.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts(s)
For mig handler det også lidt om kanterne det er enormt uafklaret, Daramy skal tilbage til Ajax,Roony er stadig et stort hvis om hans bagland vil forlænge, Amoo er ude frem til sommer og måske også noget andet.

Så potentielt skal vi ud og springe banken for minimum 2-3 kanter, et alternativ til Corner, og finde plads til Delaney hvis han vil hjem
Skrevet af Amager213
@elendil

Jeg mødte et par Sturm Graz fans på Copenhagen Corner før Dortmund kampen. De var i fuld Graz udstyr, men bare fans der var i Parken før de tog til Herning dagen efter hvor deres hold spillede.

Der var rygter om ny transfer emne på Twitter, men det var blæst ud af propotioner.

Der skal nok komme endnu et Sturm salg, men mon ikke det er én der ikke har slået igennem hos FCK.
F.C. København
Skrevet af peanuts(s)
de må gerne få Mukairu, Babacar og Karamoko som en slags kinder Surprise 3-i-1 for samme pris, og så Ankersen som en ekstra gave uden beregning
Skrevet af armand
om ikke andet så ville det være piss-poor arbejde at PC, om så ikke andet få forhørt sig om hvad planen for Dolberg er

hørte kvart i bold på et tidspunkt (men ud over rygterne fra parken som virker meget reelle, synes jeg egentlig niveauet er for lavt) og der var lyden på vandrørene at PC forhører sig på alt det kan stå og gå lige over FCK´s niveau, for at leve op til ambitionen omkring transfers på et hidtil uset niveau.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Nandeyanen
I Dolbergs breakthrough sæson i sin første sæson hos Ajax.

Stort set alle assists på Dolbergs mål kom fra midtbanespillerne Davy Klaassen og Hakim Ziyech og da de forlod Ajax gik det udover Dolberg.

Kanterne Amin Younes, Justin Kluivert, Neres og Bertrand Traore og hvad de ellers hed gad sgu ikke spille Dolberg. De ville selv score i stedet for at spille chancerne større. Der er nærmest ingen assists fra kanterne.

Men Dolleren slog aldrig ud med armene. Han gik aldrig hen og sagde hvordan han ville have boldene. Han var mussestille.

Har I set Haaland når han ikke får bolden på en kæmpe chance. Manden bliver pissesur. Han tog blandt andet fat i Foden og sagde han skylder assists.

Så længe Dolleren spiller i klubber hvor han ikke kan sætte sig i respekt over for holdkammeraterne. Så kommer han ikke videre. 15 minutter og 0 boldberøringer taler sit tydelige sprog.
________________________________

I FCK vil der være mere tryghed. Han vil også have status som stjerne hvilket udløser respekt i sig selv.
Vigtigst af alt, så har Neestrup den modsatte personlighed af Dolleren. Er der en spiller der ikke spiller chancen større til Dolberg så får de det af vide af Neestrup.

Dolleren kan alt det Jonas Wind kan bare på højere tempo.

Ja vi har Cornelius men han kan ikke spille alle kampe i en sæson og så er der jo altid muligheden for at ofre en midtbanespiller og spille offensiv 4-4-2. Det ville have hjulpet i kampene mod Hobro og Thisted.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Defensive Tunger
Men vil det ikke være helt vildt at have både Corner og Dollern på samme hold, samme tid. Hvis nu de begge var skadefri og i form, vil man så kunne holde dem begge tilfredse. Her tænker jeg hvis Neestrup ikke vil Spille 4-4-2? Er der noget som helst der tyder på at Neestrup vil det? Har han ikke netop fået styr på defensiven med nuværende system? Og bidrager Corner og Dollberg i presset (spørger fordi jeg ikke ved det, og også fordi min formodning er at de ikke riigtig gør)
annonce
0