Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Og Jellert til backen, ikke?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Jussi
Hareide 40 kampe 5 nederlag
Hjulmand 37 kampe 12 nederlag

Hareide med større pointsnit og ubesejret til VM hvor man ryger ud på straffe.


Du er blevet irettesat et hav af gange. Stop nu, for helvede.

Nå, tilbage til FCK, men ovenstående er meget symptomatisk for dine mystiske robot-agtige gentagelser og alternative sandheder.

Det bliver også bemærket i indeværende tråd, hvilket jeg virkelig ikke håber, du skal have hjælp til at se.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Nandeyanen
@BlueAndWhite
@Svoger

Jeg er ihvertfald glad for Neestrups kommunikation og interviews til fanmedier men også Discovery+

Dette der med hvor han kan forklare hvad spillernes rolle er og hvad forskellen er på dem som fx forskellen på VK og Christian Sørensen. Det synes jeg ikke er blevet kommunikeret ud på landsholdet. Ved ikke hvad Lindstrøm har at gøre på kanten, han er mere en offensiv midt.

Altså det kan sagtens tænkes Stryger Larsen og Wass som var med til VM har udløb nu. De vil være ret gamle til EM24 og det er da ikke helt usandsynligt at VK og Jelert kan overtage deres pladser.

PC sagde til Kvart I Bold at han anser VK som Stjerne nu og at han regner med at Jelert også tager springet fra talent til stjerne i foråret.

Det er måske et hint at Diks skal sælges? Måske?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af BlueAndWhite
VK burde også få chancen på A landsholdet snart. Mht. Jellert så har de en HB der render rundt i FCN Oliver Villadsen men bedre stats (21år) så det har længere udsigter, med mindre ham også får noget mere slutprodukt. Jeg har personligt meget større fidus til Jellert på den lange bane.
Skrevet af stik i rend dreng
https://twitter.com/Kamil_Grabara1/status/1599138058653212675

Hvad tænker i om det her? Det virker godt nok som om forholdet imellem Ryan og Kamil er giftigt.
Skrevet af nonphixion
Kamil er en klovn. Jeg er ligeglad med om han selv syntes han er bedre end Ryan. Det der er sku for plat.
Skrevet af Paul Allen.
Kamil Grabara er bestemt ikke en klovn. Jeg er vild med det. Mathew Ryan har opført sig ekstremt illoyal i denne her uge overfor FCK og hans pinlige udfald mod DK efter den kamp var også dumt. Nu får han tilbage af samme skuffe og det rør personligt ikke mig. For min skyld kan Ryan rådne op på B holdet de resterende halvandet år af hans kontraktperiode. Ærgerligt for ham. Inden denne her uge var det ellers en spiller og person jeg var ret så glad for.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg er enig.
Kamil giver svar på tiltale, det er Ryan der har smækket med døren.
Skrevet af nonphixion
Det må jeg ha’ misset. Hvad har Ryan sagt?

Syntes nu stadig Grabara har lidt for meget attitude, og burde bare lade fødderne tale.
Skrevet af Nandeyanen
Ryan sagde dette her til TV2:

Jeg føler mig hårdt ramt af, at jeg ikke spiller i øjeblikket i forhold til det, som jeg har vist, siden jeg kom til klubben. Jeg føler lidt, at det er politiske grunde, der gør, at jeg ikke spiller
Jeg kender ikke motivet fra klubben, jeg spekulerer kun. Jeg ved ikke, om det er, fordi de ønsker at få Kamil til at spille mere i et forsøg på at sælge ham for et højere beløb. Men der er helt sikkert snak om, at det er det, der foregår. Det går hårdt ud over mig, og jeg føler, jeg fortjener at spille.


Og Grabara svarer efter Ryan har lavet et stort drop:

Must have been politics, for sure😏
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Svoger
Altså. Det er lidt sjovt skrevet.
Men Grabara skulle have ladet værre. Det er for dumt, når det ikke er andet end fladpandet hån. Grabara har i øvrigt, som vel alle målmænd, også haft uheldige situationer ved mål imod.

Det virker ganske fornuftigt, at en af dem skal videre nu, så der forhåbentlig kommer lidt ro på.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Det værste ved den situation er at droppet sikkert sænkede salgsprisen.

Grabara er yngre og bedre. De er begge gale som gode målmand tit er, fred være med det.
Skrevet af Nandeyanen
Noah Sahsah scorede hattrick i går i den sidste u19 kamp før det nye år starter op igen til Februar.

Han fyldte 17 år i sommers og har taget nogle ret store skridt denne sæson.

9 mål i u19 Superligaen
4 mål i UEFA Youth League
1 mål mod Portugal i Danmarks u18 kampe der var her i November

Bliver spændende at se ham i det nye år.

Som Neestrup og PC osse sagde i podcasten. Siden Neestrup kom til har det været kamp, fridag, let restitutionstræning, kamp igen og det på repeat.

Nu har Neestrup en håndfuld måneder hvor han virkelig kan teste alle spillere og få sine taktikker ud
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af quazz
Jeg kan nu godt forstå at Grabara bliver lidt fornærmet over det interview, indirekte udtaler Ryan jo at han er en bedre målmand end Grabara. Jeg synes at Ryan har håndteret hele situationen helt ekstremt dårligt, og nu smækker han unødvendigt med døren selvom alle er afklarede med at han er fortid i klubben til januar.
Skrevet af dickos
Det er bare en rigtig lorte sag, mellem 2 personligheder der bestemt ikke kan sammen.

Men hey, de er konkurrence mennesker og mener de begge er den bedste. Det er jo fedt nok. Selvom man som klub og fan, nok havde håbet Grabara, eller begge, havde håndteret situationen som Kalle gør.

Og til noget HELT andet. I DR 1’s julekalender er der en storebror, er ikke lige klar over hvad han hedder. Men altså, er ret sikker på, at det er Robert Skov.
Skrevet af DameNdoye2.0
Er der nogle herinde der mener at Grabara er blevet værre eller mener i ligesom mig at Grabara har været den samme type hele tiden?

Jeg mener jo at AGF fans lyver for sig selv i den her tråd, når de mener at Grabara var en helt anden person mens han spillede i AGF 🤣

https://bold.dk/snak/nyheder/david-nielsen-kender-grabara--det-er-ikke-i-orden?room_id=14&thread_id=552390&side=2#post_6806297
Skrevet af Toon Toon!
Det var bl.a. mig der skrev det, at han var blevet værre og dette var primært med tanke på at Grabara nu angriber en holdkammerat og så den episode, hvor han skød en bold mod tilskuerne i Aalborg. Men mest af alt, så er det den seneste episode hvor han nedgør en holdkammerat, det er satme dårlig stil og langt over grænsen.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af DameNdoye2.0
Grabara har altid stået i AGF og havde jo reelt ingen konkurrence, og du har derfor slet ikke set Grabara i aktion i AGF i sådan en situation 😄 Jeg tror at han var gået endnu mere amok i AGF, da AGF er en mindre klub og at han samtidig jo godt vidste at han var langt den bedste målmand i AGF. Det mener han stadig i FCK også, da det bare er sådan Grabara er. Da han var i AGF og også nu.

Ville ikke engang overraske mig, hvis han mente at han var den bedste dengang, han spillede i Liverpool også. Men det er nok også en af grundende til at han er så god som han er og så som 23årig.
Skrevet af Toon Toon!
Det har du sikkert ret i, men det ændrer jo ikke på, at det ikke kom til udtryk, da han var hos os. Han er noget af en karakter. Generelt er jeg ret vild med folk der stikker ud og er lidt excentriske, men alting har en grænse, og dette overtrådte Grabara imø forleden.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af MadsThomsen
Ville ikke engang overraske mig, hvis han mente at han var den bedste dengang, han spillede i Liverpool også. Men det er nok også en af grundende til at han er så god som han er og så som 23årig.


Haha ja - det gjorde han næsten i hvert fald

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/agf/ny-superliga-profil-med-selvtillid-lige-saa-god-som-alisson/7529367

Grabara er en speciel karakter - både på godt og ondt.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
annonce
0