Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mijreetep
Hvordan spillede Corner i dagens kamp?

Og tilsvarende Orri i anden.

Skrevet af Amager213
Har lige gensendt highlights og så kampen med et halvt øje.

Corner var ret anonym, hans bedste aktioner var forlængende hovedstød, han virker uskarp. En anden så jeg skrive at det var godt vi har kendt ham fra tidligere, for ellers ville folk ha været mere efter ham.

Orri fik tilkæmpet et straffe, men også ret anonym. Måske er vi bare bedst uden den traditionelle 9er type. Håber på Orri opblomstning, men Corner er for dyr til ikke at være foran selvom ingen af de to har vist sig ordenligt frem på første holdet.
F.C. København
Skrevet af Mijreetep
Jeg takker.

Ja man kan da håbe at Corner når op i omdrejninger når det gælder. Det ville smerte mit hjerte, hvis hans eftermæle i klubben bliver med mærkatet "et flop".

Orri fik tilkæmpet et straffe, men også ret anonym. Måske er vi bare bedst uden den traditionelle 9er type. Håber på Orri opblomstning, men Corner er for dyr til ikke at være foran selvom ingen af de to har vist sig ordenligt frem på første holdet.


Det ville klæde Neestrup at prøve at spille med dem begge fra start i en af træningkampene. Måske ville han blive overrasket over at 4-4-2 faktisk er bedre end den 4-3-3 han praktiserer nu.
Skrevet af Nandeyanen
Neestrup kommer ikke til at spille 4-4-2 det blev der fortalt på strategi mødet.

Klub og akademi vil spille 4-3-3 som base og det er den formation man vil udvikle på.

Man vil så eksperimentere med forskellige typer. For eksempel spillede Orri Oskarssson en håndfuld kampe på u19 holdet som 10´er med stor succes hvor Emil Højlund/Simmelhack spillede 9´er

I FCK er vi vant til at det er target angriberne der scorer mål for det har vi været vant til hele tiden under Ståle.

Men hvis du ser på FC Nordsjælland som er det hold der har scoret flest mål. Så har Wahid Faghir og Benjamin Nygren ikke scoret særligt mange mål. De spiller også 4-3-3. Det positive ved formation er at man netop ikke er afhængig af target angriberen. Det er perfekt hvis man har en der kan score men kanterne bliver sat ligeså meget i scene hvad angår scoringschancer.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Toon Toon!
Det hænger vel så også sammen med at Nuamah har spillet de fleste kampe som 9er. Faghir har nærmest ikke spillet og Nygren har også fået begrænset spilletid.

Nuamah har scoret fint som 9er. Schjelderup er dog topscorer, så ja, kanterne scorer helt klart også i en 433.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af elendil
Se lige Lukas Leragers assist og mål i går. Sådan skal det fandeme gøres.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Lerager er en chef.

Har i tænkt på, at der er en lille chance for at der dukker noget ekstra lækkert hår op til Inside i aften?
Det har jeg, og jeg magter ikke at tænke mere på det. Internettet fik mig både med på et JBL og ASO hypetrain - og det kan jeg ikke igen. Ikke med Delaney.

Og så ved jeg godt, at der er flere af jer der stiller spørgsmål ved det sportslige niveau. Men altså, alle andre 31 årige spillere fra et top 15 landshold, med rimelig med spilletid i Dortmund og Sevilla ville være velkomne, ville de ikke?
Skrevet af kasperiano
Det er er halvt år siden Cornelius smadrede mål ind i den tyrkiske liga, og det er et halvt år siden, han blev skiftet ind mod Frankrig, lavede to kasser, og drev gæk med et par af de bedste forsvarsspillere i verden.

Is på. Han er ikke på 2. Divisions niveau endnu.
Skrevet af Plankeværket
Og så var han glimrende de sidste par kampe i efteråret. Jeg er helt tryg ved ham, når han spiller.
Skrevet af peanuts(s)
Tipsbladet melder Mukairu i dialog med andre klubber om et skifte væk fra FCK med K.I.B som kilde, kan PC bare lande nogenlunde det beløb han betalte i sin tid, eller en ramme lunken Slotspilsner så skal jeg personligt fragte ham til lufthavnen
Skrevet af Byens 12 mand
@peanuts(s)

KIB melder i deres morgenbriefing, at Mukairu stadig har et godt ry i udlandet, hvorfor vi angiveligt ikke ville tabe specielt meget på transferen, såfremt det lykkes
Skrevet af peanuts(s)
Når men Ajax skal igen have ny træner, Daramy blev købt under Ten Hag som så skiftede til United,så blev Schreuder fyret, så det er ikke sikkert at Daramy kommer til at indgå i så mange planer, who knows ?.

Lander der noget lækkert hår i FCK her i vinduet, og kikker man på truppen med ham inkluderet, så er der så meget klasse og talent, at med mindre der bliver solgt fra fra start 11, så er det ikke det store der skal handles til sommer, nærmest mere en fortsat oprydning af det som det ikke lykkes af få sendt afsted her i vinduet.

Så kan man lave en aftale med Ajax om en transfer af Daramy, og han så også selv har interesse i dette så er jeg klar
Skrevet af DanishBhoy
Henke Jr. Bliver spændende og se om det er på kanten eller i front at han skal spille
Is it cold in his shadow?
Skrevet af quazz
Jeg mener nu ellers at have læst at Daramy vil give det en chance mere i Ajax, hvorfor en permanent retur til FCK ikke er aktuel endnu. Det kan selvfølgelig være at Ajax har andre planer.
Skrevet af dickos
Hvad kan ham der Larsson? Andet end at have en kendt far?
Skrevet af K.I.B 2.0
Endnu en gang breaker BT en FCK transfer. Man skulle tro der var en direkte linje fra PCs kontor til BT.
Skrevet af stik i rend dreng
0 mål, 0 assists i denne sæson. 5 mål, 2 assists i sidste sæson, hvor 3 mål og begge assists er i Alsvenskan. Virker lidt som en lottokupon, men det er nok derfor han er hentet på en leje aftale så man lige kan se hinanden an. Ham må næsten være tiltænkt kanten? Man har vel stor tiltro til Oscarsson- så Larsson er vel købt ind som 3. valg? Det kan selvfølgelig også sagtens blive relevant, taget Corners skades historik in mente. Det må også betyde et exit til både Mukairu og Bubacar?
Skrevet af Paul Allen.
Jordan Larsson bliver hentet ind som backup for Corner. Han kan rigtigt nok spille på kanten, men hans primære position er altså som angriber. Det er der han har haft mest succes i Sverige og Rusland, og der han har spillet sine 7 landskampe for Sverige.

Rigtig fornuftigt move af Lyderik. Oskarsson er ingenlunde klar til at være 1. Backup for Corner. Godt set.
Skrevet af davidbowie
Har FC en vidersalgsklausul på Victor Nelsson?

Og har man slet ikke undersøgt muligheden for at leje Delaney?
Skrevet af peanuts(s)
Dickos@

Han har en masse fart, ok teknik og fysik, begår sig på både kant og som central angriber dog ikke sådan en stationær hoppe bøf som Corner og Santander, og som @Allan skriver nok bedst centralt, dog uden at være helt umulig på kanten
annonce
0