Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Så lige at Jordan Larssons værdi toppede på 15 millioner euro. Og så gammel er han ikke, det virker faktisk som en fornuftig handel.

Så mangler vi bare Delaney for Stamenic og farvel til de tre tenorer, så er det satme en stærk trup
Skrevet af Nandeyanen
Jeg ser mere Jordan Larsson som afløser for Haraldsson end for Orri Oskarssson på længere sigt.

Jeg tror Haraldsson bliver det næste kæmpe salg og nok allerede til sommer. Mens de begge er i klubben vil det nok midlertidigt sende Orri Oskarssson bag i køen. Men jeg tror Orri er tiltænkt hovedreserve rollen til Cornelius. Jeg kan ikke forestille mig at Jordan Larsson har lyst til at være reserve i FCK.

Jeg tror han er tiltænkt at spille lidt dybere på den offensive midt
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
Farzam meldte forleden at der ligger et bud på ėn mio euro på Stamenic, som PC pt afventer.
En evt videresalgsklausul oveni, så er det vist bare at få sendt ham afsted.


Det virker helt absurd hoejt. Hvorfor i alverden skulle Roede Stjerne betale en mio. euro for Stamenic i en halv saeson?
Skrevet af kasperiano
Det vil de vel i givet fald betale, hvis de virkelig tror på ham, og der er et akut behov. Er den officiel med Røde stjerne? Alternativt kan det jo være en anden klub, der vil forsøge at overhale indenom.

Der er i dag en artikel omkring Kristian Pedersen, der vil have spilletid i Köln og ellers må han tilbage til Superligaen, og han fortæller, at Danmark trækker mere og mere i ham. For mig virker timingen til, at han vil gøre opmærksom på sig selv nu, hvor landets største klub har solgt en venstreback og i givet fald skal købe en. Det kunne vel give fin mening at hente ham, når han er 28.
Skrevet af peanuts(s)
Han burde vel et eller andet sted være en fin erstatning for VK, 155 kampe i Championship som på ingen måde er en dårlig liga, men personligt har jeg aldrig set ham spille ikke et minut, så pas ander det ikke, men profilen passer vel sådan nogenlunde
Skrevet af Bløde babser
Er han 28?

Så passer han da utroligt dårligt på det vi mangler på venstre back.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af peanuts(s)
Med mindre han er den stjerne som et talent skal læne sig op af, og der er jeg godt nok usikker, for pas har aldrig set ham spille fodbold
Skrevet af dickos
Larsson er landet i København. Forventes præsenteret i løbet af weekenden/mandag
Skrevet af Plankeværket
Dejligt, jeg er efterhånden yderst positiv over den handel.
Skrevet af Nandeyanen
Schalke 04 ligger på sidste pladsen i Bundesligaen med sølle 9 point.

De hentede Jordan Larsson i sommers men han har ikke spillet meget.

Så det med at han ikke slog igennem er lidt misvisende. Det er altid svært at slå igennem når man kommer til en klub der er i en kaotisk tilstand
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Læste noget med at Jordan Larsson ikke er specielt glad for defensivt arbejde. Er ellers ret sikker på at presspillet også er vigtigt for en offensiv FCK spiller under Neestrup.
Skrevet af Mijreetep
Læste noget med at Jordan Larsson ikke er specielt glad for defensivt arbejde. Er ellers ret sikker på at presspillet også er vigtigt for en offensiv FCK spiller under Neestrup.


Uden sammenligning, så var Grønkjær heller ikke en defensiv en han arbejdede mest med.

Hvis, og jeg skriver hvis, han er super fed offensiv, så har jeg intet problem med at resten af holdet yder lidt mere i det defensive.
Skrevet af JuveFella
En anden Larsson (Sam Larsson) kunne jeg godt se som afløser for Daramy når han vender hjem til Ajax.
Skrevet af GammelBitterMand
Batman Close. London W12.
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg kommer også til at give ham en oprigtig chance og jeg er hellere ikke imod at tage chancen. Det er jo trodsalt bare 5 måneders leje med en købsoption. Det virker som en god løsning. Men en såkaldt "ekspert" tvivler på at han er en god løsning for os, det vil jeg vente med at vurdere, især fordi han kun vurderer udfra tiden i Schalke:

- Mit bedste bud fra distancen er – desværre for FCK – at det bliver et af de der indkøb, der har været så mange af på de offensive pladser. Jeg har svært ved at se, at den udgave af Jordan Larsson, vi har set i et halvt år i Schalke, vil kunne gøre en forskel i FCK, siger Lisberg til Tipsbladet og fortsætter:

- Vi taler om en spiller, der ikke har kunnet tilspille sig en fast plads på det absolutte bundhold i Bundesligaen, og som inden FCK var meldt på vej til Fortuna Düsseldorf i den næstbedste række. Måske er FCK et bedre match, men der skal godt nok ske noget af et spring, før jeg kan se, at han bliver en profil i FCK.

FC København kan til gengæld se frem til at få en spiller, som gode, gamle Morten Olsen ville kalde "polyvalent". Jordan Larsson har mest spillet på kanten og som forreste angriber.

- Og så kan man endda tilføje, at han også kan spille som 8´er. Det begyndte Schalke at arbejde med i vinterpausen, og han har fået et par kampe på den position. Der blev talt om, at det var hans mulighed for et gennembrud i Schalke. Så Larsson kan i virkeligheden dække alle positioner fra midten og frem.

- Hvor er han så bedst henne? Man kan argumentere for, at han ikke har været god nogen steder i Schalke, men jeg ville nok foretrække ham som kantspiller qua hans fart og udfordringer en mod en. Det er der, han har sine styrker.

- I forhold til hans målfarlighed kan det godt være, at der lige nu sidder en masse FCK-fans og kigger hans højdepunkter igennem på YouTube, men der kan ikke være ret mange fra tiden i Schalke. Han har slet ikke scoret og har ikke været særlig god.


- Han er blevet kaldt et decideret flop i Tyskland. Da der i januar opstod rygter om, at Schalke var klar til at sende ham videre, var det som nævnt Fortuna Düsseldorf i den næstbedste række, som gerne ville have ham, men de mente, han var for dyr. Når medierne dækkede den sag, brugte de begrebet ”Schalke-flop”, lyder det fra Nicolai Lisberg.

Nicolai Lisberg understreger, at det bestemt er sandsynligt, at Jordan Larsson vil have mere succes på et toneangivende mandskab som FC København end et kronisk groggy Schalke-hold, men der er under alle omstændigheder facetter i spillet, han skal forbedre.

- På banen er han i Tyskland blevet kritiseret meget for, at han ikke er nærkampsstærk nok og i det hele taget ikke går nok ind i de fysiske kampe. Det har været alt for let for hans modstandere at sætte ham ud af spillet, siger han.

25-årige Jordan Larsson er søn af den svenske legende Henrik Larsson, og det har heller ikke gjort tingene nemmere for den formodede kommende FCK-spiller.

- Han lider lidt under, at hans far var så god, som han var. Allerede da han var 16 år, begyndte man at tale om en forbindelse til Barcelona og flere af ”Henkes” tidligere klubber. Nogle gange bliver spillere med sådanne familiebånd skreget op til noget, de ikke kan bære, og det har været tilfældet med Jordan Larsson, slutter Nicolai Lisberg.


https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/ekspert-tvivler-staerkt-paa-larsson-succes-i-fck

Og her er det andet citat fra en journalist på kicker, som var det jeg skrev om før:

- Når man forsvarer, så kan man ikke spille med Jordan, da han efter min mening primært er interesseret i at spille offensiv fodbold. Jeg mener, at han kun ønsker at score mål og hjælpe holdet offensivt. Nogle gange glemmer han at hjælpe holdet defensivt. Han er ikke særlig nærkamspstærk eller god til at forsvare, så det skal han gøre bedre fremadrettet.


https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/revser-jordan-larsson-kun-interesseret-i-en-ting

Skrevet af JuveFella
En svensk journalist som dækker svensk fodbold og svenske spillere tæt skriver dog det stik modsatte. Hvor meget kendskab har disse "eksperter" du linker til Larsson?
Jeg synes det er tarveligt at bruge Schalke som peljemærke for om han bliver en succes eller ej, hvor god han er etc.
Michael Frey som bombede mål ind i den belgiske liga, har også haft det svært i Schalke efter han skiftede til dem nogenlunde samme tid. Med den kaos der har og hersker i Schalke i en længere periode, er det et dumt billede at beskrive Larsson ud fra. Hans tid i AIK var f. eks ganske succesfuld hvor han får en beskrivelse som "Larsson bar hele offensiven sammen, med blik for sine medspillere samt en god evne til at afslutte"

https://bold.dk/fodbold/stillinger/superligaen/nyheder/fck-skifte-vil-overraske-larsson-er-for-god-til-skandinavien

Han roste samtidig købet af Isak i sin tid.
Skrevet af Nandeyanen
Man kan stille sig selv spørgsmålet:

Havde Pep Biel kunne spille sig på holdet i Schalke 04? Absolutte bundhold med 9 point der kun forsvarer og eneste chance er kontra angreb?
______________________________

Pep Biel kunne ikke spille sig på holdet under Ståles defensive 4-4-2 som kantspiller.
Alle herinde ville af med Pep Biel.

Det var først da han fik en fri rolle at han blomstrede op.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Det ligner det er eksperter i tysk fodbold, den første er en eller anden dansker og den anden er redaktør for S04 for sportsbladet kicker men er helt enig i at det er forkert at vurderer ham alene på hans tid i Schalke, det skrev jeg også men det giver om ikke andet en forklaring på hvorfor at vi nu kan hente ham. Det har man åbenbart prøvet at gøre før også.
Skrevet af Diogenes
Hans tid i AIK var f. eks ganske succesfuld hvor han får en beskrivelse som "Larsson bar hele offensiven sammen, med blik for sine medspillere samt en god evne til at afslutte"


Jeg er ogsaa mest positivt overfor Larsson, spoergsmaalet er om han kan ramme formen fra dag et og hvor han egentlig er tiltaenkt at spille og bekostning af hvem.

For AIK scorede han 3 maal og leverede 2 assists paa en halv saeson. Ganske succesfuld er vel en rimelig nok beskrivelse, men spoergsmaalet er om man i FCK ville stille sig tilfreds med samme output.
Skrevet af JuveFella
Jeg er ogsaa mest positivt overfor Larsson, spoergsmaalet er om han kan ramme formen fra dag et og hvor han egentlig er tiltaenkt at spille og bekostning af hvem.


Helt enig i de spørgsmål. Måske ligger der et salg og venter rundt om hjørnet? Han siger selv han er i god form og da man samtidig har et par træningskampe tilbage, kan han få lidt relationer med de andre på plads.

Jeg kunne godt se han rammer et højere antal mål eller assist i FCK end han havde i AIK, generelt har jeg en god tro på at han vil gøre det godt for klubben.
annonce
0