Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Næsten alt er en opgradering i forhold til Isak, Karamoko, Mukairu og Babacar på de offensive pladser.

Daramy sidder på venstre kanten og Roony sidder på højre kanten nu. Men der er seriøst ingen konkurrence på de 2 pladser.

Nu kan Diogo og Larsson give dem konkurrence. Cornelius kan ikke spille 90min i alle kampe så jeg ser også muligheder der.

Daramy er fortid til sommer og jeg har en forestilling om at Diogo så bliver starter med Noah Sahsah som reserve.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JuveFella
Du glemmer da helt Falk som jo er udelukket fra at spille på midten. Andet du forventer Falk bliver solgt i dette vindue?

Larsson har i øvrigt kun spillet en håndfuld kampe som venstre kant, dog en del flere som højre kant ifølge transfermarkt. Er det noget du ved han pludselig skulle være tiltænkt som venstrekant?
Skrevet af Les Deux
Spændende med Jorden Larsson, som jeg tror kan blive en gevinst for os.

En lille observation fra sofascore´s statistik, så ligger han meget højt i nøgleafleveringer pr. Kamp i både sin tid i Rusland og Sverige. Eneste herhjemme der formår noget lignende var Evander, som også lå meget højt hvis man sammenligner med andre spillere i Europa.

Anyway spændende om det bliver et match.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Nandeyanen
Larsson har i øvrigt kun spillet en håndfuld kampe som venstre kant, dog en del flere som højre kant ifølge transfermarkt. Er det noget du ved han pludselig skulle være tiltænkt som venstrekant?


Mener du ikke Diogo? For det var Diogo jeg skrev om angående venstre side.
I de 98 kampe han har spillet hos Benfica har han kun spillet højre kanten 12 gange. Han er stort set blevet brugt ligeså meget på venstre kanten. Scorede fra venstre kanten mod FC Midtjylland i efteråret.

Største delene af kampene har han spillet højre wingback. Men det er en position vi ikke spiller med da vi ikke spiller med et 3mands forsvar.

FCK spiller med retvendte kanter. Venstre fodet i højre side og højre fodet i venstre side.

Diogo er højre fodet så jeg tænker i FCKs spil at han vil klare sig bedst der.

Neestrup sagde dog interviewet at han vil prøve Diogo af på alle de offensive pladser og se hvor han spiller bedst.

Diogo selv sagde at han gerne vil spille falsk 9´er.

Larsson er derudover venstre fodet og kan godt lide at spille i højre side.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JuveFella
.
Skrevet af DameNdoye2.0
Skal PC ikke bare sprænge banken for at få Delaney hjem? Evt. bruge de ekstra penge vi fik fra salget af VK, som jeg aldrig havde troede ville blive solgt for meget mere end 100.mio kr.
Skrevet af GammelBitterMand
Det er en virkelig dygtig fodboldspiller, en kulturbærer og alt muligt fantastisk, men han er trods alt ikke Messias, der garanterer mesterskab og Champions League. Det er selvfølgelig et falsk dilemma, men hvis Delaney koster det samme om året som hele akademiet, så kan jeg godt forstå man tøver, bare lidt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Paul Allen.
Det er jo tydeligt at det er en principsag for PC eller klubben. Det er fair nok. Men det skal heller ikke blive for dumt. Hvis det kommer ned til at det f.eks. er 1 million Euro i transfersum vi mistede ham på, så det efter min mening for dumt.

Hvis han kommer, så tror jeg det bliver på leje med tvungen købsoption. Lidt ligesom vi så med Lukas. På den måde kan Thomas også få lidt flere penge af Sevilla i en periode plus en FCK løn. Lad os se hvor den ender.
Skrevet af Nandeyanen
FCK har tilbudt 20m DKK og 12m DKK i årsløn, sikkert på en lang kontrakt.

Både Sevilla og Delaney vil have mere. Det er ikke bare en principsag.

Det er en handel der nok kommer til at koste FCK over €10m hvis man går på kompromis med Sevilla og Delaney.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
men han er trods alt ikke Messias


Det er vidst kun godt her i FCK-sammenhænge. :D tænker på Matt Messias
Skrevet af GammelBitterMand
Messias sikrede da nærmest egenhændigt kvalifikation til et hold, så sammenligningen er da god nok. Desværre gik det så ud over os ...

Jeg er efterhånden næsten - næsten - fri for ticks, når jeg tænker på det.
Batman Close. London W12.
Skrevet af peanuts(s)
Det kunne godt ligne en voldsomt dyr handel, jeg er med på den hvis FCK i sidste ende kunne få Delaney gratis, og så kun skulle betale løn, men en afskrivning på 25 millioner over lad os sige 4 år sammenholdt med en løn på 12 millioner + så er det noget der ligner 20 millioner om året.

Jeg elsker Delaney men det er dyrt for en spiller der bliver 32 til efteråret, og har slidt lidt de sidste par år med skader.

Man burde kunne få så meget andet lækkert for den slags penge
Skrevet af peanuts(s)
Shit Matt Messias var en katastrofe, var der ikke noget med at han var blevet degraderet i England og ikke måtte dømme i de 3/4 bedste rækker, da han var helt på månen, men den besked bare ikke var sendt til UEFA
Skrevet af Nandeyanen
Delaney til FCK meldes død nu og det bliver et halvt år leje til Hoffenheim. Meldes fra Tyske Sky Sports.

BT melder desuden at Delaney har 50m DKK til gode i lønninger fra Sevilla. Han vil ikke afvige så meget fra lønnen. Det vil FCK ikke betale i nærheden af.

Jo mere Delaney skal gå ned i løn jo længere kontrakt vil han have i FCK så han ikke lider økonomisk tab. Men FCK er ikke villige til at give så lang en kontrakt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Og det er så også fair nok, det er mange penge at miste
Skrevet af Nandeyanen
Det er fair for begge parter.

Delaney vil ikke miste de 50m DKK han står til at tjene og FCK vil ikke betale 50m DKK i løn samtidigt med at de skal betale en transfersum på 25m DKK.

FCK har allerede kommet med et bud hvor han vil blive den bedst betalte i Superligaen og det er der så blevet takket nej til.

Jeg vil mene FCK har gjort alt hvad de kunne.

https://twitter.com/F_Abolhosseini/status/1619666091193831427?t=eM4o6dk8V1bQCUozK7AY-w&s=19

Farzam meddeler det også nu på Twitter. Delaney til FCK er død. Økonomien var for stor.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
Helt enig, Nande.

Vi har strukket os, lige så langt vi kan. Fair at Delaney ikke vil sige nej til alle de penge, det ville keg heller ikke.

Men mon ikke han kommer til sommer? Det tror jeg.
Skrevet af Nandeyanen
@dickos

Svært at spå. Delaney tjener 20m DKK om året. Han har 2.5år tilbage af kontrakten. Så et halvt år i Hoffenheim har han 40m DKK til gode.

En årsløn i FCK på 12m DKK om året og en kontrakt på 3.5 år vil give Delaney en løn på 42m DKK. Så vil FCK og Delaney i teorien kunne blive enige til sommer.

Men ifølge BT vil FCK ikke give så lange kontrakter til ældre spillere. Det er nærmere 2 års kontrakter med option for flere år.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg synes det er ærgerligt, men ja, det giver også god mening. Men Neestrup sagde i interviewet omkring Larsson at vi nu var færdig med at handle offensivt, men det må jo så betyde at der stadig kommer noget defensivt.. Er det bare en erstatning for VK eller kommer der måske også en målmand eller en kortvarig løsning i midterforsvaret pga. skadesproblemer eller er der en ny defensiv midtbanespiller i tankerne istedet for Delaney?
Skrevet af Nandeyanen
@Damen

Sommervinduet er det vindue hvor der sker flest salg og flere spillere er tilgængelige for mange klubber vil ikke sælge deres gode spillere midt i sæsonen ved mindre det er for kæmpe beløb som fx med VK.

Jeg tror FCK venter til sommer hvad angår Defensiv midtbanespiller. Så bruger man Clem og Stamenic denne sæson ud.

Delaney har hele tiden været første prioritet og jeg tror det er en position hvor man vil sikre sig kvalitet.
___________________________

Jelert spillede egentlig venstrebacken fremragende. Var en af de bedste spillere på banen.

Vi har CS på venstreback og Jelert på højreback. Bliver CS skadet kan man altid flytte Jelert på venstreback og så kan Diks spille højre. Bliver Diks så skadet har vi også Ankersen......lige præcis back positionen mener jeg ikke er så kritisk.

Det jeg mener med kritisk er at FCK ikke er forceret til at lave et panik køb på transfervinduets sidste dag.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0