Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye2.0
Ikke uenig, Nande, men hvad tror du så det er at Neestrup henviser til, når han siger at vi nu er færdige på de 5 forreste pladser, altså de to 8’ere og frem. Det lyder som om at vi godt kan forvente et eller andet defensivt og at vinduet ind ikke er lukket endnu.

Edit:

Valdemar Lund gik jo ud skadet, og Boile kommer hellere ikke tilbage foreløbigt. Måske der er en leje med købsoption på en midterforsvarer, hvis det viser sig at Lunds skade er værre end først antaget
Skrevet af Paul Allen.
Ærgerligt at han ikke kommer denne vinter, men man kan jo godt forstå begge parter. Der er heller ingen af os der selv ville give afkald på så mange penge. Vi må se om det kan ske til sommer i stedet for.
Uanset hvad, så har vi en rigelig trup til at opnå det vi skal til sommer - nemlig at vinde DM. Det kan vi uden tvivl også gøre uden Thomas.
Skrevet af BlueAndWhite
Der er ingen chance for PC ikke har en i baghånden. Ind kommer Nartey eller som Mathias forslår Bazoer eller noget andet lækkert med en bedre alder.
Vi går all in dette vindue for at køre mesterskab og chl kval hjem.
Skrevet af Paul Allen.
Nikolas ville være helt suverænt. En meget, meget dygtig spiller, når han ikke er skadet. Han er dog startet inde for Stuttgart i BL nogle gange her for nylig, så ved ikke hvor realistisk det er.

Ellers har vi altså Claesson, Lerager, Falk, Clem, Haraldsson og Johannesson der kan dække de centrale pladser. Regner ikke med Stamenic. Det skal altså være rigeligt til at blive danske mestre.

Jeg tror kun der kommer en stopper eller en back ind hvis der kommer mere til. Det må jeg sige. Uden at være lyseslukker

Skrevet af dickos
Ret beset har vi heller ikke brug for mere. Ja, en 6’er ville være godt. Men altså, hvis vi skal hente Delaney til sommer, kan vi ikke hente en der til nu jo. Medmindre der kan findes noget lækkert på leje.

Vores trup er voldsom.
Skrevet af Drako
Farzam sagde tidligere på ugen, at vi havde haft Nartey højt på ønskelisten i noget tid, men at den er lukket, fordi han ikke ville hjem endnu
Skrevet af peanuts(s)
Jeg tror også der er lukket for ind, med mindre der dukker noget vildt op, som ellers ikke var realistisk.

Så må PC bruge den sidste tid på at få sendt Babacar, Ankersen, Stamenic og Karamoko afsted
Skrevet af K.I.B 2.0
Jeg tør godt love at PC ikke færdig med købe ind endnu. Jeg har ikke et bud på hvilken plads han handler ind til. Men der ligger en handel og venter på deadline day. Ingen tvivl om det.
Skrevet af peanuts(s)
Så skulle det være en VB, jeg er med på at vi har hentet CS her i sommers, men det ser jeg mest af alt som en mindre afvigelse fra den nye strategi, da man på ingen måde havde en VB i pipeline fra U-19 holdet, nu hvor Kaastrup blev vejet og fundet for let.

Jelert kan spille der, man han er simpelthen bedst i den anden side, og som udgangspunkt skal spillerne spille der hvor de er bedst, ikke der hvor de til nøds kan spille
Skrevet af DameNdoye2.0
https://www.youtube.com/watch?v=L4u2jgIYjYk

Jeg synes det lyder som om at der kommer noget defensivt men at vi er færdige med at handle offensivt.
Skrevet af Nandeyanen
@Peanuts

Jeg tror Neestrup henviser til en målmand måske?

Kalle og klubben er bevidste om at de skilles, altså på en god måde. Kalle fortalte at hvis han fandt en klub måtte han gerne skifte gratis. Ellers bliver han kontrakten ud til sommer fordi han godt kan lide klubben og byen.

Dithmer på 17 år er Danmarks største målmandstalent vil jeg mene. Han er 198cm høj og kan det hele.
Jeg sad siden af Atletico Madrid scouts til Sevilla kampen. De scoutede Dithmer.

Men spørgsmålet er om han allerede er klar til at være reserve keeper? Vi taler om målmandsposten som afgøre kampen. Vi kan sagtens have råd til mange fejl og dårlige kampe fra for eksempel Roony. Men man har sgu ikke råd til mange fejl på målmandsposten.

Hvad tænker I? Er et mega talent klar til at være reserve i FCK på målmandsposten?

Vi har 2 pokalkampe mod Vejle. Dithmer kunne vel godt få den første kamp? Skulle han lave fejl har vi en til kamp til at vende det.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Mijreetep
Men spørgsmålet er om han allerede er klar til at være reserve keeper? Vi taler om målmandsposten som afgøre kampen. Vi kan sagtens have råd til mange fejl og dårlige kampe fra for eksempel Roony. Men man har sgu ikke råd til mange fejl på målmandsposten.


Jeg tænker at han nok ville have fået lidt spilletid i træningskampene, hvis Neestrup havde tænkt ham som reserve.


Nartey, som er skrevet tidligere, ville være guld at få til klubben. Og Delaney? Han vil gerne hjem, men åbenbart ikke nok til at ville gå ned i løn. Farvel med ham lige meget hvor meget jeg ville se Lækkert Hår i trøjen igen. Grådige spillere har vi ikke brug for.
Skrevet af kasperiano
Jeg havde også regnet med Delaney i det her vindue, måske endda endnu tidligere, når jeg tager i betragtning, hvad han meldte ud, da han forlod os.

Når det så er sagt, er der altid plads til Delaney i FCK, men han må jo så selvfølgelig stoppe med at forvente den samme løn. Vi er der nu, hvor er en næsten 32 årig Delaney selvfølgelig ikke skal have det samme - eller mere - end en 29 årig Cornelius, der gerne ville gå på kompromis og komme hjem, da han var på toppen.
Skrevet af peanuts(s)
"Grådige spillere har vi ikke brug for"

Jeg ser da ikke Delaney være grådig, det er sgu da noget pladder og pis at skrive, at han ikke har lyst til af gå så meget ned i løn kan jeg da egentligt godt forstå, jeg tvivler sgu da på at vi andre lige snuppede den nedgang i løn, også selvom man nok ikke kan sammenligne den gennemsnitlige bold brugers løn med den Delaney henter.Skrevet af elendil
Ellers bliver han kontrakten ud til sommer fordi han godt kan lide klubben og byen.


Og lønnen.
fck-medløber.
Skrevet af DanishBhoy
Hvis Delaney ikke kommer i det her vindue, så må han være 3 valg til sommer efter Bidstrup (Hvis Brentford ikke satser på ham) og Nartey (hvis han ikke får spilletid i Stuttgart)
Han er næsten 32 til sommer, det kan der ikke bygges pokkers meget hold på. Der må tænkes størrere som udgangspunkt
Is it cold in his shadow?
Skrevet af kasperiano
Der er jo også en situation, hvor det kan vise sig i løbet af det næste halve år, at Clem bare bliver bedre og bedre, Lerager fortsætter med at spille som en chef og de andre også leverer varen. I så fald skal man jo heller ikke smide en måske rekordstor løn for én, der ikke er klart bedre end de andre. I så fald skævvrider man alting, så nu må vi se, hvordan verden ser ud til den tid.
Skrevet af dickos
Syntes lige vi sksl tage en slapper angående Delaney og “grådighed”.

Jeg havde virkelig også håbet på ham i det her vindue. Men de beløb han skal sige nej til, så forstår jeg ham sku godt. Der er også et liv efter fodbold. Og så er man altså heller ikke død, bare fordi man runder 32.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg har det fint med Delaney´s valg så længe han ikke kritiserer FCK for ikke at ville ham nok.

For jeg synes virkelig FCK har strukket sig med et bud på 20m DKK + Suppens højeste løn. Det er ikke de 20m kontra de 25m der adskiller partnerne. Jeg er sikker på Sevilla og FCK kunne finde en løsning på transfersummen. Det er nok nærmere lønnen og kontraktlængden som adskiller FCK og Delaney som Farzam meddeler.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Jeg havde godt nok også håbet og lidt til det sidste troet på det, men jeg køber så også ind på, at han til sommer ikke bør være den første på listen, og PC/FCK bør afsøge andre muligheder, og som et par andre skriver, brænder Clem den af på midten, så er det ikke sikkert der er brug for Delaney.
annonce
0