Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Diogenes
Det kan vaere privatflyet til Sevilla bare var til shopping igen.

Det er angiveligt 50 mio. kr. *udbetalt* han har til gode i Sevilla. Det er jo det der hele tiden har vaeret problemet og grunden til at det har vaeret urealistisk. Han har ikke haft en saa lang karriere i udlandet, dvs. ikke saa lang tid til at tjene penge og han kan ikke komme paa forskerordning. Jeg mindes en del indlaeg herinde for nogle maaneder siden at det kunne "sagtens loeses" men saa nemt er det jo ikke.
Skrevet af peanuts(s)
Diogenes@

Der har nok været et par ting eller 3 som skulle gå op i en højere enhed for at den transfer kunne gå igennem, Sevilla skulle nok have sluppet Delaney kvit og frit, så FCK kunne have smidt et solidt sign on fee, og nok også at Sevilla var klar til at give Delaney 6-12 måneders løn med hjem i baglommen
Skrevet af Diogenes
Nemlig, og hvorfor i alverden skulle Sevilla gaa med til det?
Skrevet af Plankeværket
Et halvt år mere ude, med den høje løn gør det nok nemmere. Samtidig ryger Zecas lønkroner til sommer. Det er kun en halv eller 1/3 del Delaney, men det er stadig noget. Så er han godt nok næsten 32, men så kan vi sikkert godt lande en frontloaded 3+1 årig kontrakt og så er alle glade.

Så må Clem og Stamenic som backup bære den det her forår, og det tror jeg godt de kan. Så længe er Clem er fit til at spille 8/10 kampe fra start.

Offensiven er tilgengæld forrygende med Larsson tilføjet. Jeg har brugt hele efteråret på at skrive, at eneste mulige reserve til Cornelius var en der både kunne bruges på kant og i angrebet, som Sørloth eller Yussuf Poulsen - og så får vi en der kan spille kant og angriber.

Dette forår er både Larsson og Diogo nye, efter sommerferien er de spillet ind og kan være 2 af de 3 foretrukne kanter med Roony og Sahsah kan rykkes op som supertalenter.

Jeg synes ærligt det ser rigtig fornuftigt ud, sådan overordnet og uden helt at vide hvordan det vil gå på banen.
Skrevet af ZinedineHolm75
Virker stream til kampen hos nogen andre?
https://www.fck.dk/nyhed/se-kampen-her-fc-koebenhavn-agf
FC København Real Madrid Middlesborugh
Skrevet af DameNdoye2.0
Det ville under alle omstændigheder være hjernedødt ikke at prøve at hente Delaney uanset hvor realistisk det er. PC har gjort hvad der forventes af ham.

Hvad handler titlen på tråden om? :-)

ZinedineHolm75

Virker fint her
Skrevet af SLBFCK
Nande, Hvor får du dine stats fra mht. Diogo?

Jeg har tilladt mig at tjekke hans sidste 5 sæsoner, og optalt hvilke positioner han har spillet, og hvor ofte.

Der tegner sig et klart billede af, at han primært er blevet benyttet i højre side.

STATS

Benfica
Højre Back - 16 gange
Højre Midtbane - 25 gange
Højre Wing - 10 gange
Venstre Midtbane - 2 gange
Venstre Wing - 2 gange

Famalicão
Højre Back - 1 gang
Højre Midtbane - 3 gange
Højre Wing - 27 gange
Venstre Midtbane - 2 gange
Venstre Wing - 1 gang

Nottingham Forest
Højre Midtbane - 1 gang
Højre Wing - 1 gang
Venstre Wing - 6 gange
Offensiv Midtbane - 1 gang
Hængende Angriber - 1 gang

Så hans stats de seneste 5 sæsoner lyder samlet på:

Højre Back - 17 gange
Højre Midtbane - 29 gange
Højre Wing - 38 gange

Venstre Midtbane - 4 gange
Venstre Wing - 9 gange

84 gange har han været benyttet i højre side, mod 13 gange i venstre. Så konklusionen peger entydigt på at han primært har opereret i højre side.

Kilde: Transfermarkt
Skrevet af Nandeyanen
Nu skrev jeg i Benficas 98 kampe. Højre midtbane betyder Wingback på Transfermarkt i et 3 mands forsvar. Højre back er en normal back i et 4 mands forsvar og wing er offensiv kantspiller.

Så i sin karriere har han spillet et mix på begge kanter i Benfica.

Hovedsageligt på højre kanten i Familicao

Hovedsageligt på venstre kanten i Nott. Forest

Og her i FCK i dag i træningskampen mod AGF på venstrekanten.

FCK vil gerne bruge højrefodet spillere på venstre kanten og venstrefodet spillere på højrekanten.

Både Roony og Larsson er venstrefodet og spillede i højre side.

Jeg har virkelig svært ved at se at Roony, Larsson og Diogo skal alle spille på højrekanten imens Daramy står alene på venstrekanten.

84 gange har han været benyttet i højre side, mod 13 gange i venstre. Så konklusionen peger entydigt på at han primært har opereret i højre side.

Kilde: Transfermarkt


Korrekt, men størstedelen er wingback positionen som er en position vi ikke spiller i FCK og både PC og Neestrup sagde han er et offensivt indkøb så han kommer heller ikke til at spille normal back.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af JuveFella
Nandeyan@

Falk er vel også i spil til venstrekanten, på midten duer han i hvert fald ikke.

Det værste scenarie er vel at man ikke kan holde på Hakon da budene er noget man finder acceptabelt efterhånden, og derfor har garderet sig med Diogo Og Larsson.
Så har man Falk, Daramy, Diogo, Roony, Larsson til de forreste 2-3 pladser. Det er jo også rigeligt.
Skrevet af nurgle
Hvordan var kampen mod agf? Skal man være bekymret over vi ikke kan slå dem?
Skrevet af Nandeyanen
Kampen var god synes jeg. Det var på et ret højt tempo. Jesper Hansen holdte AGF inde i kampen og vi pressede dem i bund. Så formåede vi at stoppe alle deres kontra chancer.

Et stolpe skud fra Roony og Jesper Hansen med en redning fra Larsson i en 1v1 situation og så en Diogo chance som bliver blokkeret i sidste sekund. Chancerne kommer og vi skaber meget.

Cornelius derimod......det er sgu bekymrende. Det virker slet ikke til han passer ind i stilen.

Haraldsson og Larsson kan falde ned, spille hurtigt i mellemrummene. En trussel i dybden og bedre i pressspillet. Vil sige det var en flot uofficiel debut af Larsson.

Nu spiller AGF også med nogle ret store brød i forsvaret. Bisseck var imponerende og Tingager var også med til at fjerne al farlighed ved vores indlægsspil.

Måske var det bare et dårligt matchup for Cornelius?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
FCN henter Sertdemir.

Det havde jeg håbet, vi havde gjort.
Skrevet af DameNdoye2.0
Lerager fik en stor chance på hoved efter at Corner havde trukket nogle forsvarsspillere til sig. Den kunne godt have givet en kasse. Men den største chance var dog til C. Sørensen som blev spillet fri inde i feltet. Goncalves og Larsson så begge ud til at være et godt supplement til truppen. Falk viste også lidt af hans gamle jeg, og det var tiltrængt for han var godt nok dårlig imod Hvidovre. Han skal være længere fremme på banen som idag, hvor han fik vendt spillet et par gange og også sendt en farlig stikning til Larsson.

Men man skal jo nok passe på med at konkluderer for meget udfra en træningskamp andet end at formen og tempoet ser ud til at sidde der.
Skrevet af Plankeværket
Enig.

Det er et spørgsmål om hvornår, de vinder det næste mesterskab. Ikke om hvorvidt de gør det.

Sertdemir og Jeppe kjær. Æv. Selvom bej godt kan se timingen ikke er perfekt dette vindue.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg var selv lidt på vej ombord på Jeppe Kjær-toget, men efter en tænkepause føler jeg at jeg oplever at jeg synes at FCK prioriterer nogenlunde fornuftigt. Sertdemir er et stort talent, men jeg ved ikke om han i foråret ville have større impact end Clem eller Hakon. Og jeg har i hvert fald svært ved at se, at han skulle være garant for et mesterskab.

Så skulle vi hellere hente Mads Bidstrup samt målmanden i FCN ...
Batman Close. London W12.
Skrevet af K.I.B 2.0
Cornelius ligner en skygge af sig selv. Han er naturligvis også ramt på selvtilliden. Jeg har svært ved at fatte, at han blev topscorer i Tyrkiet i en 433 opstilling ligesom FCKs 433. Han ser godt nok skidt ud som alene frontangriber. I dag lykkedes han ikke en gang med at spille bolden videre til en FCK spiller, når bolden blev spillet op på ham. Han er langsom, klodset, bruger slet ikke sin fysik og uden teknik. Der er langt fra den Corner vi så æde to franskmænd og som var topscorer i Tyrkiet. For ikke at tale om den Corner vi havde i FCK inden han blev solgt 1. og 2. gang. Vi må håbe de får gang i ham.
Skrevet af Diogenes
Så er han godt nok næsten 32, men så kan vi sikkert godt lande en frontloaded 3+1 årig kontrakt og så er alle glade.


Det er selvfoelgelig en helt anden situation, men hvis vi taler 20 mio. kr. om aaret til en 32 aarig Delaney i fire aar er det stadig en ret stor kamel at sluge for FCK.
Skrevet af Nandeyanen
Så vidt jeg forstod fra Farzam/BT så ville Delaney bare gerne tjene de 50m DKK han stod til at få hvor kontraktlængden ikke havde betydning.

Altså at en kontrakt på 5 år med en årsløn på 10m DKK om året i FCK ville altså være fint nok for Delaney.

Knasten var at FCK ikke ville give så lange kontrakter for at få råd til at betale lønnen og hvis Delaney skulle have en kortere kontrakt ville han have mere i løn.

Nu tjener Delaney så 10m DKK i dette halve år frem til sommer.

Så vil han kun kræve 40m DKK i FCK til sommer.

Færdiggøre han sin kontrakt i Sevilla så er det lige før han ville spille gratis for FCK tænker jeg.

Zeca og Kalle har kontraktudløb til sommer som er godt betalte.

Det samme med Daramy hvor vi angiveligt betaler Ajaxs løn i hele kontrakt perioden.

Kan vi så komme af med Babacar og co. Så har vi frigivet ret mange omkostninger i løn. Truppen er overfyldt så det er ikke alle vi behøver en 1:1 erstatning på.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
Så vidt jeg forstod fra Farzam/BT så ville Delaney bare gerne tjene de 50m DKK han stod til at få hvor kontraktlængden ikke havde betydning.

Altså at en kontrakt på 5 år med en årsløn på 10m DKK om året i FCK ville altså være fint nok for Delaney.


Nej, Delaney har 50 mio. kr. til gode *udbetalt* i Sevilla, dvs. efter skat. Hvis Delaney faar 4 aar/20 mio. kr. per aar i FCK med 52% skatteprocent tjener han netto 38. mio. kr. paa fire aar mod 50 mio. kr. paa 2.5 aar.

Skrevet af peanuts(s)
Nej, Delaney har 50 mio. kr. til gode *udbetalt* i Sevilla, dvs. efter skat. Hvis Delaney faar 4 aar/20 mio. kr. per aar i FCK med 52% skatteprocent tjener han netto 38. mio. kr. paa fire aar mod 50 mio. kr. paa 2.5 aar.

Hold nu kæft hvor tjener fodboldspillere dog egentligt absurd mange penge
annonce
0