Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Det er nok det mest sandsynlige. Men det er bare helt skævt prioriteret. Venstredrejning mig i røven.
Det er ufatteligt, at jeg brugte et par uger på at tro CV ikke længere udelukkende var en arrogant narrøv.
Skrevet af Matias
Ja det kan vise sig at være time wasted dér.
Skrevet af Kratos
At Delaney og Partymir har hhv. 6 og 8 må vel så betyde at hvis nogen bliver købt til midtbanen bliver det kun købt til bredden/talent.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af jomic...
Med købet af Pourie og udsigten til, at der ikke kommer flere angribere, så håber jeg efterhånden mest på en dynamisk offensiv midtbane spiller, der kan lægge en skarp fremadrettet aflevering, sætte en mand og som har et fornuftigt skud ude fra.


Synes egentligt Spock adresserer den der foruroligende godt...

Man må antage klubben synes Claudemir, Delaney og TK gør det fantastisk, og det gådefulde må for dem bestå i hvorfor mon ingen andre klubber er ude efter dem.

Delaney har nogle kvaliteter der kan udvikles og det er for tidligt at afskrive ham. Men der er ikke meget boks til boks offensivt håb i hverken TK eller Claudemir, de lader til nærmest at afvikle deres offensive talenter over tid. TKs langskudsmål fra FCN forsvandt den dag han skrev under med FCK og Claudemir har ikke kunne ligge en offensiv tværpasning til en medspiller siden Ståle forsvandt.

CV må være blevet forblændet af sit kontinuitetsbegreb, hvilket vel også er årsagen til at man forlængede med TK efter han spillede 3-4 gode kampe. Han udnævnte sig selv til kulturbærer i medierne efterfølgende. Det må have været interessant at kunne være en flue på væggen til den MUS-samtale. Et andet scenarie kan vel være at CV har fundet en midtbanekonstellation som ingen klubber niveauet over FCK ønsker at hente, men omvendt stadig er en smule bedre end den gennemsnitlige superligamidtbane.
Skrevet af Plankeværket
Men det giver jo ingen mening. 3 mand til 2 pladser er bare ikke nok. Punktum.
Vi er bedre dækket ind alle andre steder på banen. Medmindre Wolhgemuth får et gennembrud. Det er vel ikke det vi hænger vores hat på?

Skrevet af jomic...
Nej, det giver ingen mening. Men det er jo reelt sådan vi har kørt siden Grindheim blev fundet for let.

De seneste interviews bold.dk har lavet med CV, har jo egentligt fanget essensen af debatten herinde meget godt. Spørgsmålene og uddybningerne omkring Pourie som Cornelius erstatning. De viser med alt tydelighed at vi ikke er enige med CV på en lang række parametre.

Forhåbningen er da stadigvæk at vi nu får en boks til boks spiller, men man kan da med rette være en smule bekymret for om CV tænker det samme. Det eneste positive er vel at han ikke har lukket vinduet i pressen. Quaz linkede også til en EB artikel på forrige side hvor CV fabler om backs og NJ erstatninger... Skræmmende nok lader den centrale midtbane ikke til at være CVs førsteprioritet...
Skrevet af Bløde babser
Det er ret spændende hvad der sker resten af transfervinduet.

Prioriteten af angriberen frem for midtbanen når det drejede sig om hvad der bare skulle på plads i en fart var heldigvis delt af CV. Nu står den så på venstrekant og central midt må man gå ud fra. Dermed mener man vel at højresiden på backup er dækket af Gislasson og de unge backs. Dermed mener man vel også at venstre ikke er dækket af PPD og/eller Michael Jacobsen - jeg tror nemlig ikke vi får både en back og en kant men i stedet kan betragte Bengtson som alternativ til begge ting.
John har været i spil noget tid nu, men den er åbenbart ikke lukket endnu. Det kunne tyde på der er nogle ender der ikke bare lige kan mødes så jo længere der går før han bliver annonceret jo bedre er chancen for det bliver en anden.
På den centrale midt er jeg slet ikke i tvivl om der kommer noget og forventer ligesom alle andre det bliver en der er tiltænkt en startplads. Delaney har vi i glimt set måske har et ekstra gear, jeg husker også en FCN kamp hjemme hvor han rent faktisk bidrog med en masse offensivt og tog noget så sjældent for en central FCK midtbane som indløb i feltet.
TK forstår jeg ikke helt iveren efter at komme af med. Han starter næsten hver sæson på bænken og slutter på banen, evt med en landskamp eller to mere på CV´et. Atlså en spiller på et relativt højt niveau der finder sig i en masse ind og ud. Dem er der ikke mange af. Jeg elsker at have TK i truppen og syntes det egentlige problem er at dem der retmæssigt bør sikre han får lidt mindre tid på banen ikke slår til, men ikke at TK er den spiller han er.

Jeg har ingen navne eller forhåbninger på den centrale midt, men håber på en spiller der kan løfte fra start, ikke en udviklingsspiller. At den plads ikke er der har højest prioritet på dette tidspunkt af vinduet er fint med mig. Vi har trods alt en gruppe derinde der har vist den har niveau til at håndtere de opgaver der er indtil vinduet lukker. Hellere have lidt is i maven og finde den bedst tilgængelige løsning (as if) end panikkøb for at have tingene på plads i juli.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af jomic...
Jeg er enig i at TK er en fin breddespiller at have og at han rigtigt nok har været redningsplanken efter Kvist og i tiden med Grindheim. Som du selv siger finder han sig en masse ud og ind, samt får et par landskampe på CVet. Jeg mener bare vi burde stile højere, for TKs bagudrettede boldfytteri og frygtsomhed i nærkampene har en frustrerende virkning på mig.

Drømmescenariet er vel at vi får en ind med nogle kreative evner, der holder niveau og stiller TK og Claudemir i en konkurencesituation.
Skrevet af Matias
Nå, Bløde Babser (og alle andre)...

"Måske havde man fra CV og Ariels side allerede der set et FCK med andre typer angribere end N´Doye og Cornelius, men udviklingen er blot forsinket et år pga Cornelius udvikling som ingen så komme"

- Det tyder på, at Ariel Jacobs har accepteret præmissen om skuret i FCKs koncept - han synes i hvert fald ikke udtalt tilfreds med signingen af Marvin Pourie (som erstatning for Andreas Cornelius), og påpeger, at der trods alt (men kun) er fem uger tilbage af transfervinduet, skulle konstellationerne i front ikke holde. Så er det så spørgsmålet, om CV vil æde den. Det får vi nok aldrig svar på.

However, konklusionen må efterhånden være, at uden Ståle Solbakkens og Ariel Jacobs klarsyn og råd, havde CV og scoutingafd. været helt på bar bund i forhold til indkøb. Det er - nærmest - skræmmende.
http://tipsbladet.dk/nyh…indue-endnu
Skrevet af repos , moderator
Jeg tror ikke, der kommer en central midtbanespiller. CV har ganske enkelt ikke gennemskuet problemet, og derfor bliver der ikke handlet her. Det er selvfølgelig både ærgerligt og dybt mærkværdigt, at vi har en sportsdirektør, hvis hoved primært befinder sig langt oppe i egen røv.

Indtil videre har transfervinduet budt på to absolut trademarktransfers; nemlig en ældre svensker fra en udenlandsk klub (en transfer jeg er vældig fint tilfreds med), og så en angriber, der har haft en god sæson i en skandinavisk liga. Denne gang var det så herhjemme i Danmark.

Angående sidstnævnte transfer, så undrer det selvfølgelig en smule, at CV ikke har lært af de 50 mio. kr. kan har smidt ud af vinduet på lignende angribere (PPD, Mos og Ailton). CV er dog ikke sådan at kyse, så derfor skal det selvfølgelig have endnu et skud med samme kaliber.

Eneste håb er, at CV efterhånden er ved at opbygge samme arrogance som Lars Behrendt, og derfor muligvis kan køres i stilling til en post hos DBU. Hvor vi dog trænger til nyt blod på sportsdirektørfronten.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har hørt man vil starte med Igor og Santin fremme, og så vil Pourie overtage efter et par uger for den af dem der gør det dårligst. Andre der har tror det samme?
Dette er en signatur.
Skrevet af Plankeværket
Er det gået drømmehold i den? Jeg tror du har ret, men allerede fra 2. kamp kan Pourie nemt være i spil. Mister Shit Passes har ikke været specielt sentimental indtil videre.
Skrevet af Drejer
Santin plejer altid at være helt fantastisk i starten af sæsonen. Lige indtil transfervinduet lukker, og det går op for ham, at han stadig ikke skal til udlandet.
Han plejer dog også at bombe i træningskampene, hvilket han ikke har gjort i år. Måske han er helt død?

TK i CL bliver en oplevelse i sig selv.

Måske er der en kommende CV-afløser gemt i TK?

"Den centrale midtbanespiller er ikke i tvivl om, at Peter Ankersen er manden, han ville købe, hvis han frit kunne gå på rov hos en af de øvrige Superliga-klubber.
- Han er rigtig dygtig. En meget spændende spiller. Og hvis jeg skal vælge en på min egen position, vil jeg vælge Casper Sloth fra AGF. Det er også en meget spændende spiller, siger Thomas Kristensen til tv2.dk"
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Matias
"Indtil videre har transfervinduet budt på to absolut trademarktransfers; nemlig en ældre svensker fra en udenlandsk klub (en transfer jeg er vældig fint tilfreds med), og så en angriber, der har haft en god sæson i en skandinavisk liga. Denne gang var det så herhjemme i Danmark"

- Ja apropos kontinuitet. Sjovt som sådan et ord kan erstatte det mere rammende "fantasiløst". Måske man skulle opfinde sit eget, endnu mere passende: Forandringslammet. Når det kommer til chefscoutkontoret, kan der heldigvis påklistres det meget sigende, og meget eksisterende "inkompetent". Det er lige til.

"Hvor vi dog trænger til nyt blod på sportsdirektørfronten"

- I guder dog, ja. Nu er det ikke fordi jeg misunder Ajax noget (jeg er jo kun glad for den udviklingen, der er gennemgået under det nuværende set-up), men hvor kunne man dog lære meget af at kigge på de helt skræddersyede profiler, de går efter. Et eksempel herpå kunne være da Jan Vertonghen blev solgt. Da kiggede man ikke blot efter en forsvarer, men en forsvarer der har lederegenskaber, overblik og, helt ned i detaljen, er venstrebenet. Man fik derfor ikke det største navn, men man fik den, der er den bedste af de mulige til konceptet, nemlig Niklas Moisander. Og det gjorde man, fordi man har erkendt at systemet er det vigtigste, og erkendt, hvad der får det til at fungere. Overført til FCK: Selvfølgelig skal vi have en mere offensivt kompetent midtbanespiller, af boks-til-boks-typen, og selvfølgelig skal vi have et skur af en angriber, som kan kyse vores modstandere fysisk i deres felt.
Skrevet af Saint
Indtil videre har transfervinduet budt på to absolut trademarktransfers; nemlig en ældre svensker fra en udenlandsk klub (en transfer jeg er vældig fint tilfreds med), og så en angriber, der har haft en god sæson i en skandinavisk liga. Denne gang var det så herhjemme i Danmark.


Nu skal vi os lige være fair over for CV, Pourie har nu præsteret over 2 sæsoner og er den spiller der samtlet set over de 2 sæsoner har scoret anden flest mål, ét mindre end Helenius.

Det er trods alt ikke noget one season wonder længere, problemet må være det taktiske i denne sammenhæng, ikke scoutingen.
(...)
Skrevet af Bløde babser
Matias,
Hvis du tolker Ariels kommentar som han ikke helt har købt ind på CV´s pitch om Pourie der lukker hullet er jeg enig. Men hvis der er for meget brok fra hans side er Ståle jo ledig på markedet.
Tanken om Ståle som sportschef rammer mig pludselig. Det sker ikke men dejlig tanke.

Repos
CV har trods alt prædiket den med dobbeltbesætning nok gange til jegntror han har luret der skal en mand ind. Man kan så frygte han henter til bredden eller opfinder Mos eller PPD som central.
Men mon ikke det bliver ham svenskeren fra FCM når plan A og B ikke bliver til noget?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Rogosjin
... Pourie har nu præsteret over 2 sæsoner og er den spiller der samtlet set over de 2 sæsoner har scoret anden flest mål, ét mindre end Helenius.


Jeg går ud fra det er velplaceret fodboldideologisk blindhed der får der til at se bort fra Makienok.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
Rogosijl. Og han havde endda passet meget bedre ind. Plus afpisningseffekten. Fuck at han virker som en ærgerlig og lousy type. Han ville være god for os.

Bløde Babser. Det er lige netop sådan, jeg tolker det. Jeg kan faktisk ikke helt se - hvis spørgsmål og svar er gengivet korrekt - hvordan der kan tolkes anderledes. Ståle Solbakken som sportschef? Jeg kunne godt gå hen og blive helt fredagslummer ved sådan en tanke.
Skrevet af quaz
Sikke fredagslummert der er herinde.
København
Skrevet af Saint
Jeg går ud fra det er velplaceret fodboldideologisk blindhed der får der til at se bort fra Makienok.


Nej mere det faktum at det må være gået nået gruelig galt det jeg læste statistikken og havde læste ham til 15 mål i 11/12... Min fejl.

Sjovt nok skal Pourie bruge over en halvt time mindre per mål end både Makeinok og Helenius og kun 13 minutter mere end Cornelius og 23 minutter mindre end N´doye.
(...)
annonce
0