Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Ifølge i hvert fald Jenner, er der et internt lønloft.
Jeg mener han skrev på et tidspunkt, at det nok var hævet til omkring 125.000 pr. måned efter ChL.

JJ bliver en fin signing, er jeg overbevist om.
Jeg er dog ikke sikker på, om det vil være ok at kalde ham det. Er JJ ikke en eller anden storbarmet dum kælling fra et af de der "Kongerne af ..."-programmer?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Comitel
Hvis tilgangen af JJ bliver en realitet, synes jeg bestemt vores midtbane står godt til suppen, og delvis CL.

NJ - TD - Claude - JJ

Tror helt sikkert denne midtbane ville virke perfekt.
Tror og håber på at TD vil løfte sig i niveau hvis han fik masser af spilletid, og forhåbenligt vise nogle lederevner og "gå på mod" som vi lang tid har efterlyst.

Men... Vi skal have os et ordenligt skur oppe i angrebet, for Santin - Pourie, vil simpelhen ikke passe ind i vores system. Vi så det tydeligvis oppe i Aalborg, hvor vi kom frem til en masse indlæg, men ikke havde nogle til at hætte den ind i kassen.

Håber meget at rygtet med Fall passer og vi så kan henter ham.

Fall - Santin / Pourie

NJ - TD - Claude - JJ

Tror bestemt denne formation vil give frygt blandt alle de andre hold i suppen.
Skrevet af Barney Stinson
Er JJ ikke en eller anden storbarmet dum kælling fra et af de der "Kongerne af ..."-programmer?


Hun var kun med i første sæson.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af quaz
Er JJ ikke primært venstre kant? Han virker ikke umiddelbart, som den store ´indlægsekspert´. Han har en meget direkte og målsøgende spillestil og kommer ofte i feltet.
København
Skrevet af Drejer
Hvis John John bliver købt, så har det so far været et pænt transfervindue af CV, som vil være 50 % færdigt.

Problemet er bare, at vi køber ind i forkert rækkefølge. Sæsonen kommer til at afhænge af, om vi får en central midtbanespiller og en targetmand.

Før CV får for meget ros, er det så ikke noget med, at der blev oprettet en slags sportlig udvalg i FCK som skulle rådgive CV, eller noget i den dur? Mener NCH er en del af det.


Angående John og FCN, så tror jeg det handler om, at der kommer MEGET SMÅ romkugler ud af AKPs røvhul, når man snakker om penge.

Vores tidligere potentielle Bolanos erstatning Rudy, er btw skiftet til Dep La Coruna.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Matias
Hvis man nu vil vende skuden sådan nærmest fra dag til dag - og jeg er begyndt at gå i lettere panik, så det skal gerne være snart - spenderer man de ca. 25 mio. kr. det vil koste, at hente de tre usexede (i repos´ forståelse; afprøvet af andre superligaklubber) emner: Djiby Fall, Joshua John og Petter Andersson. Da vil spillet, er jeg overbevist om, nærmest fra dag 1 ligne det fra sidste sæson, og vi vil endda kunne bide lidt fra os internationalt. Ikke meget, men lidt.
Skrevet af Drejer
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Matias
Mere Twitter: "Jesper Jörgensen (Club Brugge) kan rekenen op belangstelling van Anderlecht, Zulte Waregem en FC Kopenhagen"
https://twitter.com/JPLtransfers

- Af alle usexede, intetsigende non-profiler, hvorfor så lige Jesper Jørgensen? Nu er det selvfølgelig i første omgang kun et rygte, og dernæst kan han måske tage fusen på alt og alle, og rent faktisk gøre en forskel (skulle han komme til FCK), men er det virkelig dertil, fantasien og ambitionerne rækker på CVs kontor?
Skrevet af beesknees
Komisk. Jeg sad netop tidligere i dag og spekulerede i om vi mon ville være interesseret i en spiller, som Jesper Jørgensen. Jeg har dog ikke set ham spille i flere år, så var mere baseret på at det ville være en ret standard signing, omtrent ligeså kreativ som vores hidtil transfer indkøb denne sæson.


Hvis der skulle blive en realitet med JJx2, så må CV da have haft tid til at nyde en lang sommerferie. Kan ikke have krævet det store scouting arbejde at komme frem til de spillere.

- Indkøb af liga profil til angreb TJEK
- Indkøb af liga profil fra konkurrenten TJEK (Okay, teknisk set ikke købt af konkurrenten, whatever)
- Signing af aldrende svensker TJEK
- Signing af udlandsdansker der ikke for alvor har slået i gennem TJEK

Skrevet af Matias
Manglende rettidig omhu TJEK
Har endnu en gang bevist, at han ikke aner hvad konceptet har brug for TJEK
Køber udelukkende fra gammelkendte markeder TJEK
Scoutingsystemet anvendes kun på ovenstående (gammelkendte markeder) TJEK
Synes Lars Højer er en gennemgribende, kompetent guttermand TJEK
Bortforklarer i løbet af efteråret TJEK (jeg garanterer)
Skrevet af Matias
Ifølge OB fans skulle vi være ude med snøren efter Bashkim Kadrii. Det ville give god mening i forhold til fokus (ny venstreback/fyld på til venstre side), og det ville, efter min mening, også give god mening i forhold til kvaliteten. Jeg synes han er god.
Skrevet af Blastoid
Kadrii er jo også selv Østerbro-dreng, så han kunne helt sikkert selv være motiveret for at komme til FCK. Derudover så har han en energi, gennembrudskraft og fandenivolskhed, som vi i den grad mangler.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Helt enig. Ud over at han er fra Nederen Nørrebro.
Skrevet af Bløde babser
Nørrebro er da et fedt område....specielt hvis vi leger det stopper ved Jagtvej. Området ud til Stationen har faktisk også sin egen charme.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Overvurderet. Og Nederen. Med stort.
Skrevet af Kratos
HEY! Jeg bor faktisk i det område, lige ved Tagensvej.

--men i har ret, fede typer er vi ikke i overflod af. Dog er der kort til Parken.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Sir , moderator
Området omkring lygten og Nørrebro station er virkelig sølle synes jeg.
Dette er en signatur.
Skrevet af Matias
Depressionssølle.
Skrevet af Bløde babser
Hvis jeg skulle flytte fra Østerbro er området omkring Thomas Helmig plads da et af de eneste jeg ville overveje.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Blastoid
Jeg tænkte nu mere på hans fodboldopdragelse i B93 og ikke så meget hans bopæl, men fred være med det. Argh Østerbro kan også blive lidt for meget speltghetto nogle gange. København K er lidt mere the shit!!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
annonce
0