Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Lars Jakobsen skiftede på en fri sommer 2007, Pospech blev hentet sommer 2008 og spillede fast fra start. Det var sgu en vinter transfer. Nå, det er stadig ikke rettidig omhu.
Skrevet af Bløde babser
Plankeværket

Jeg tror ikke der er nogen der tror vi har nailet den i god tid hver gang, specielt ikke i den periode hvor Ståle ikke har været der til at tænke for CV.
Men det er absolut ikke en handlemåde der er fremmed for klubben og det kan vi sagtens se et eksempel på til vinter omkring vores venstre back. Var man i øvrigt ikke allerede ved at arbejde på det i sommer?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Jussi
´Men svaret var mest knyttet på det vi ikke skulle hente en mand så længe Bengsson var på kontakt.´

Det var nu ikke det, jeg skrev.

Mit spørgsmål var rettet på hvilken slags spiller og hylde man kan tage fra, Bengtssons status taget i betragtning.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Plankeværket
Det var man måske. Det er svært at vide med CV. Umiddelbart har vi ligaens bedste venstreback. Vi får endda en reserve retur fra Brønshøj, så vi numerisk er dækket ind.
Jeg tænker Ståle bruger eventuelle kræfter og penge på at få angrebet til at virke. Hvis der kommer en ind til backen, så bliver det netop en talentfuld spiller til udvikling. Så kan man til sommer evaluere om denne nye er værd at satse på, eller om vi der skal hente en. Jeg tænker vi springer talentkøbet over og henter en profil til sommer. Der må alligevel være en røvfuld brugbare backs derude uden kontrakt til sommer.

Jeg synes vi. i langt højere grad end vi burde, venter med at købe til sidste øjeblik. En tendens jeg ikke synes er anderledes under CV med Ståle end før.
Skrevet af Plankeværket
HA, hvor er Aldo forresten sjov. "Kære Ståle vil du høre om det nye projekt Brøndby, altså ikke fordi du på nogen som helst måde skal være en del af det".

Succes i CL og grinagtigheder fra BIF, det er god ude der bare lige skal lukkes ordentligt mod EFB.
Skrevet af Matias
Det er jo i princippet rigtigt, at det ikke er et konkret jobtilbud. Men det er selvfølgelig mere end svært at forestille sig, at det i praksis skulle være andet. Og jeg forstår da mere end godt Aldo Petersen. Havde jeg stået i samme situation, havde jeg også forsøgt at gafle ham. Han ville kunne have gjort underværker i Brøndby. Roy Hodgson-underværker. Mesterskab i første sæson.
Skrevet af Jonson10
Spændende udvikling på "Don Ø sagen" efter dagens tiltaler fra bagmandspolitiet mod jeres tidligere ledelse. Jeg mener dog at have læst at Hørsholt tidligere var under mistanke for fusk, men kan ikke se han figurerer i nogle artikler i dag. Er der nogen som ved om han nu er gået helt fri?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af swag_hunter
Til alle med interesse i Don Ø sagen eller FCK kan jeg varmt anbefale at læse bogen "Løvekongens storhed og fald". Den vil med garanti ændre jeres syn på Don Ø.
Skrevet af Svoger
Jeg tænker vi springer talentkøbet over og henter en profil til sommer. Der må alligevel være en røvfuld brugbare backs derude uden kontrakt til sommer.

Jeg er ikke helt så optimistisk. Du bruger godt nok udtrykket "brugbare". Men på FCK-niveau, og til at hente, tror jeg nu ikke der er så mange "brugbare" venstrebacks derude...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Selvfølgelig er der det. Der er masser af billige eller gratis spillere derude. Det kan være vi ikke kan finde dem, men de er der.

Jeg forstår da også godt Aldo kontakter Ståle, men hans "det var ikke et jobtilbud" er bare sjovt på den kluntede måde.

Naturligvis er det det, og fred være med det - hvis manden nu bare havde sagt "Ståle er en dygtig træner, jeg ville lige lodde stemmningen hos ham" eller sådan noget, så var den jo lukket der.
Skrevet af Matias
Jonas Knudsen er på u21-landsholdet, spiller fast og vel det bedste alternativ i superligaen. Ligesom Pierre Bengtsson var det på et tidspunkt. Men det kunne selvfølgelig være enormt fedt, hvis der lige var et andet, mere rutineret og oplagt alternativ. Som Niclas Jensen var det. Simon Poulsen bliver det forhåbentlig ikke.
Skrevet af repos , moderator
Jeg så hellere Juelsgaard end Knudsen, men Juelsgaard er nok både for dyr og mere tændt på et udenlandseventyr.

Behrang Safari ser ud til at være ude af holdet i Basel, så han kunne måske være et emne til backpladsen. Det er i hvert fald i den kaliber, man bør orientere sig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Der skal selvfølgelig holdes øje med udlandet, men Behrang Safari er bare så langsom, at det byder mig imod. Eller, ikke langsom, bare ikke Pierre Bengtsson-hurtig, og er der noget vi mangler, er det fart i benene.
Skrevet af repos , moderator
Ja, på den måde Ståle vil spille, så er fart afgørende. Det gik dog fint med Niclas Jensen alligevel, men han var til gengæld også den bedste pasningsspiller i klubbens historie.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Jeg synes det ville være oplagt at gå efter et talentfuldt men måske lidt ubeskrevet blad..
Hvis han falder igennem og viser sig ikke at være klar, så har vi Bengtsson, og kan så gå ud og investere næste år når han forlader os på fri transfer.

Hvis han slår igennem, så er det bare en backup vi mangler.. Måske Casper Højer er god nok til det om 1 års tid..

Oviedo får i øvrigt ikke noget spilletid i Everton..
Det er nok for tidligt for ham at gå et skridt tilbage, men han er ihvertfald værd at holde øje med..
En venstreside med ham og NJ ... det ville være vildt !
Skrevet af Matias
Altså Niclas Jensen kompenserede jo for den manglende fart med glimrende overblik, spilforståelse og, som du skriver, et pasningsspil af en anden verden. Det er ikke der, Behrang Safari er. Men kunne vi få sådan en type, Andre Bergdølmo var en anden, der kompenserede glimrende med godt pasningsspil, ville det kunne gå. Generelt er jeg nok bare mere en tempo-mand end noget andet. Jeg er en sucker for fart i benene, fordi jeg mener, at det så ofte er afgørende for, at vi kan udfordre når alt andet går fejler.
Skrevet af DanishBhoy
Troede at Safari´s primær styrke var hans hurtighed? har han fået bundet et par cementklodser omkring benene de sidste par år, eller er jeg helt galt på den?
Is it cold in his shadow?
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvis Flemming Ostergaard og ham Glistrup bliver doemt, kommer det til at have nogen betydning for FCK/PSE?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Matias
Han er da langsom, Behrang Safari. Så meget at jeg i begge de landskampe jeg har set med Sverige, hvor han har spillet, har undret mig over hans tilstedeværelse.
Skrevet af Ill
Hehe, kommentatorerne: "Grimme tilråb ovre fra hjørnet. "Vi hader Jylland". Så kan man godt undre sig hvorfor de er rejst herover".
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
annonce
0