Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Gemt bag flosklerne er dog også reelle pointer. Den første er, at Basel er et fucking godt eksempel alle burde studere og lære af. Imponerende succes for hold fra en skodliga.
Og så kan transferoverskud og reinvesteringer sagtens følges ad. Man skal købe spillere på det rigtige tidspunkt og sælge dem når de er klar. 10 for Sviaetellerandet i sommers, 10 for Albæk sommeren før havde været fabelagtige handler.
Cv har i stor stil pisset penge væk på folk de var for gamle til videresalg (Junior og Ulrik) og købt lort for dyrt (Mos og Pape). Den slags fejl rammer os bøde økonomisk og sportsligt.

Mange andre handler. Johhny Thomsen, Absalonsen, Søren Frederiksen osv kan dog fint forsvares, selvom det ikke gik som håbet.
Skrevet af Matias
Videresalg er jo ikke nødvendigvis et tema ved enhver handel - uanset hvilken klub der er udgangspunkt for snakken. Ulrik Laursen var tænkt som en spiller der kunne byde ind med stabilitet, rutine og kvalitet, præcis som Olof Mellberg, og sådanne kan der også være brug for. Eller rettere; det er der ofte. Sådan var det også med eks. Marcus Allbäck og Niclas Jensen, spillere der alle har højnet FCKs niveau i en periode. Man kan selvfølgelig diskutere prisen på fynboen (17 mio. kr.), men det er så også det.

Hvad var i øvrigt prisen på Mos? Jeg mener at have hørt, at den ligger på 6-8 mio. kr., og er dette korrekt, er det i hvert fald ikke et vanvittig kostbart sats. Det var et dårligt sats, som man ikke burde have gjort sig, men trods alt ikke overdrevet dyrt.
Skrevet af Nicodemus
Plankeværket.. du syntes ikke at det er påfaldende at andre klubber ikke har gjort det selv?

Adriaanse skriver det, som om det er jordens nemmeste ting at gøre.. og bruger den klub i Europa som har været aller bedst til det... for derefter at bede alle andre klubber om at gøre nøjagtig det samme.

en lille analogi:
Alle skal fra KBH til Storebæltsbroen. Alle har deres egen bil.

Hvis en har fundet den hurtigste rute. Er det så den bedste måde, hvis alle kører af den vej?
er det en god ide, at alle hold i en liga satser på egne talenter? Det er det en god ide, at alle hold bruger den samme strategi?

Er købe billigt, sælge dyrt, noget sværere end det lyder? Og hvis alle vælger at satse på egne talenter (pga FFP), hvad sker der så med de talenter fra de store klubber, som aldrig kommer på første holdet fordi f.eks. Chelsea eller Real laver et akademi til 50 spillere per årgang som de støvsuger fra 8 års alderen?

Cv har i stor stil pisset penge væk på folk de var for gamle til videresalg (Junior og Ulrik) og købt lort for dyrt (Mos og Pape). Den slags fejl rammer os bøde økonomisk og sportsligt.

Lige inden du brænder derudaf i Adriaansiske vendinger, så husk lige at det var en bevidst strategi fra FCK´s side, først at få sportsligt succes og økonomisk succes igennem sportslige resultater... Og først efterfølgende kunnet sælge spillere til priser som nu, qua den sportslige succes fra div. CL gruppespil!
Vi var aldrig kommet i CL med unge talenter, vi var aldrig kommet længere uden Linderoth, Grønk, Allbäck osv! De var fundamentet. Og Ulrik er en af CV´s aller bedste indkøb over hoved! (og det mest nederdrægtige)
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Adriaanse
@ UdAfBusken, Svoger og Imperator

Jeg synes godt om School of Excellence. Og derfor skriver jeg også:

M.h.t. School of Excellence, synes jeg, det er et fint tiltag. Og et seriøst talentarbejde, med skandinaviske ambitioner, klæder en klub som FCK.

Desværre er det ikke ad den vej, FCK for alvor ser ud til, alene, at kunne forstærke 1. holdet og booste økonomien. For medmindre, man entrerer med investeringsselskaber eller andre, der vil medinvestere i talenterne, så vil de bedste, med al sandsynlighed, blive hentet til store udenlandske klubber for "småpenge", før de er bundet på "lange kontrakter" og/eller før de når FCK´s 1. hold. Desværre.


Men netop fordi, det er rigtig svært, for de fleste mindre klubber, som FCK (i international sammenligning), at holde på de største og mest åbenlyse talenter fra ungdomsafdelingen, tror jeg ikke, man skal overvurdere den sportslige og økonomiske betydning af School of Excellence. Men selvfølgelig kan der komme en ny Cornelius-situation, med et salg, der gør en markant forskel for økonomien. Det er da muligt.

Men hvis det for ofte kun ender med 5-12 mio. kr´s salg, af helt unge spillere, som det typisk gør, eksempelvis hos de hidtil udviklingsmæssigt dygtigere kolleger i Brøndby og FCM, så er det da hyggeligt. Men beløbene, medmindre vi taler om 5-10 spilere årligt.., passer bedre til mindre klubber som eksempelvis FCM. I FCK og Brøndby, for den sags skyld, er man dog nødt til konsekvent og kontinuerligt, at stræbe efter meget mere, hvis man for alvor vil tjene penge på spillerudvikling - hvilket, man bør ville...

Det bør, via School of Excellence være muligt, kontinuerligt, selv at uddanne gode klub- og suppleringsspillere, så man ikke skal ud og hente mellemvarepillere og spillere over sidste salgsdato, som man for ofte gør lige nu. FCK bør altid selv kunne producere fornuftige målmænd, ordentlige backs, en supplerende midterforsvarer og brugbare midtbanespillere a´la Delaney og Kvist. Og det anser jeg bestemt som realistisk.

Til gengæld skal man nok stadig oftest hente/finde de afgørende spillere, som unge voksne, andetsteds, og så videreudvikle disse, ikke mindst offensivt.

For det er hidtil ret sjældent (Cornelius undtaget), at offensivt, dygtige talenter fra FCK/KB er blevet hentet op, videreudviklet og solgt for rigtig store beløb - hvis vi lige holder fast i, at Cornelius var undtagelsen, men ikke er reglen

M.h.t investeringsselskaber, så kunne det da godt være en mulighed for FCK - Og Brøndby, når pengene er sluppet op.. P.t. er ca. 1100 profspillere (fra Promes til Falcao) i Europa helt eller delvist "ejet" af investeringsselskaber, under forskellige konstruktioner, hvoraf ikke alle er dårlige eller lyssky.

Og store klubber i mindre lande, som Portugal og Holland, ligesom store klubber i både Ligue 1 og PL arbejder i dag sammen med investeringsselskaber. Og tendensen er stigende.

Og i et seriøst set-up, kan et godt samarbejde, i et hug, give FCK flere økonomiske muskler og adgang til spillere, de ellers ikke ville kunne få adgang til. Dels p.g.a. flere midler, men også p.g.a. investeringsselskabernes netværk og forbindelser. - Så det er da en overvejelse værd, om ikke andet. (Men det kan bære en selvstændig diskussion).

M.h.t. scouting efter udviklingsspillere, kan man håbe, at Mussis kan blive et eksempel til efterfølgelse. (Skal erkende, at jeg ikke kender spilleren særlig godt, og derfor ikke tør give et bud på, hvad de er i ham.) Men i bedste fald, er han en upoleret diamant, der efter et par år i FCK, er klar til større opgaver i en større liga - og efter gode indsatser for FCK, også ender med, at være en god forretning. Det må man håbe på.

Og principielt er de vigtigt, at FCK udvikler og dygtiggør sig i netop denne disciplin, da det er her guldet - både sportsligt og økonomisk - ligger begravet, hvis man kan finde ud af, at grave de rigtige steder og vaske guldet rent efterfølgende.
Og selvom jeg kan være i tvivl om, hvorvidt FCK bør gå ind på de store syd- og mellemamerikanske markeder, hvor der er rigtig mange om buddet, så synes jeg, det er positivt, at man prøver at finde spillere, man tror, man kan videreudvikle.

Og er der sammenhæng mellem "spillerudviiklings-strategien", scoutingen, valget af cheftræner og indkøbs- og kontraktpolitikken, så dette ikke blokerer for talenterede spilleres udvikling, så kan FCK tage et stort skridt fremad i det internationale klubhierarki. Lige nu har man desværre nok stadig et godt stykke, før man når til den erkendelse. Og der er nok brug for lidt hjælp.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Plankeværket
Sikke en fin analogi. Alle kører stort set den samme vej, nemlig motorvejen. Den illustrerer ikke rigtig din pointe.

Jeg er klar over, at erfarne kvalitetsspillere er en del af planen. Jeg nævner heller ikke de, vi hentede på en fri som eksempel. Men det da sandt, at de penge vi smed efter Junior og Ulrik var at pisse i bukserne. Når man smider den slags penge efter spillere uden videresalgsmulighed, sætter man sig op til at tabe.

Jeg er klar over, at ikke alle klubber kan køre transferoverskud, men vi skal vel prøve? Bare fordi noget er svært, er det ikke en undskyldning for at fejle.
Skrevet af Svoger
Laursen blev købt på sidste dag af transfervinduet, fordi vi lige havde solgt vores hidtidige "forsvarsgeneral" for en endnu større sum. Det var et akut opstået behov, der skulle dækkes. Vi manglede ikke bare en centerforsvarer, men også en der kunne agere lederskikkelse.

Derudover tjente det indkøb også til, at vi svækkede OB, der så vidt jeg erindrer, var nærmeste konkurrent til mesterskabet den vinter.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Ulrik endte med at blive en rigtig god handel. Det ændrer dog ikke på at CV fra januar 2011 til sommer 2013 præstere at hente en voldsom mængde perspektivløst skrammel, der ødelagde en historisk stærk position.

Nu Ståle er tilbage laver vi pludselig gode handler igen, og det er på trods af et rimeligt vindue, ret bekymrende. Ståle er ikke for evigt i FCK, men måske er er CV...
Skrevet af Svoger
At der var perspektivløse handler har du sikkert ret i - jeg påpeger dog, at Ulrik Laursen ikke var en af dem.
Det var et akut opstået behov, der skulle løses, såfremt man ville blive i mesterskabskampen, og det blev løst.

I forhold til det med handlerne, skulle jeg nu ellers mene, at jeg har smidt en forholdsvis kraftig kritik af sted, på de sidste par sider.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Plankeværket
Det har du, og den ret velunderbygget, bla dine tanker om Zanka og manglede scouting. Det jeg ikke forstår er trangen til at råbe ALT ER PERFEKT efter aadrianse, når det nu ikke er det.
Skrevet af Nicodemus
plankeværket:
Sikke en fin analogi. Alle kører stort set den samme vej, nemlig motorvejen. Den illustrerer ikke rigtig din pointe.


Eller også så har du ikke kørekort, og har derfor ikke kørt på f.eks. Køgemotorvejen fredag eftermiddag... Hvis alle gør det samme, vil fordelene ved netop den strategi forsvinde!

At gøre det åbenlyse er svært, fordi der er flere om buddet.

Ja køb billig, sælg dyrt.. Wauw! Genial taktik, hvorfor er der ingen der har haft den tanke før i dansk fodbold.

Wauw.. udvikle talenter?!?! Hold da helt ferie for en god ide!
Køb dem evt i udlandet... Kan man det? De gode ideer vælter jo ind!

Analogien med motorvejen, er for at illustrere at hvis vi alle var som Adriaanse gerne vil have os til at være, så ville vi ende i en trafikprop, på jagt efter de samme smutveje.

Der er ikke noget facit.
At kopiere en klub som Basel, som befinder sig i en anden liga, i et andet marked, er ikke en god ide.
At få inspiration derfra... ja! og tilpasse det til egen situation? Afgjort ja!

men kopiere, nej!
Specielt ikke når det er hvad alle andre også gør (jævnfør Adriaanse facitlisten).

Men det da sandt, at de penge vi smed efter Junior og Ulrik var at pisse i bukserne. Når man smider den slags penge efter spillere uden videresalgsmulighed, sætter man sig op til at tabe.

Laursen delen er blevet gennemgået... men har du opdaget at de priser som FCK sælger til pt. er noget højere end hvad andre klubber sælger til? Kan du komme i tanke om en årsag til dette? En årsag som ikke var tilstede inden 2006... (2010 eller 2013)... Forskellen på B93, Lyngby m.m. og så FCK, BIF, FCN.. er at de små klubber sælger for småpenge i forhold til de store. Du skal være stor for at kunne sælge stort.

Vi var ikke kommet ud af middelmådigheden på talenter alene.

Jeg er klar over, at ikke alle klubber kan køre transferoverskud, men vi skal vel prøve? Bare fordi noget er svært, er det ikke en undskyldning for at fejle.

Hvis jeg ikke tager meget galt, så står FCK for ca halvdelen af transferindtægterne i dansk fodbold... Og udgifterne er lavere end indtægterne
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Plankeværket
Jeg køber ikke at analogien giver dybere mening, end at sige at ikke alle klubber ikke kan gøre det samme. Er det bare det du mener? Hvorfor så ikke bare state the obviuos – især når ingen modsiger dig?

Det er ingen der siger FCK, skal opfinde den dybe tallerken. Der er heller ingen der siger CV gør det elendigt. I det spænd er der dog rum til udvikling og forbedring. Og når vores historik nu i høj grad er præget af dårlige køb, hvorfor så ikke fokusere på denne del? Vi er så absolut ikke der man kunne forvente, når man ser på de kapital tilførsler vi har fået de sidste år via gode salg. Eller mener du vi har brugt pengene godt?

Mht at sælge for store summer. De klart vigtigste faktorer ved et spillersalg er kontraktlængde, spillerens evner, spillerens ønske om at forlade klubben og især efterspørgslen på spilleren. Måske spiller klubbens størrelse også en rolle, men så må man sige at et par norske klubber er langt større end jeg troede, og det er langt fra den eneste faktor. Det er klart de spiller sammen, og at størrelsen på en klub også påvirker spillerens ønske til at smutte, og måske den økonomiske evne til at forhandle. Det er dog afledte faktorer.

Du har ret, vi har overskud, og jeg skrev det ikke præcist nok. Naturligvis er det svært at maksimere sit økonomiske udbytte samtidig med at man styrke den sportslige sektor – det friholder dog ikke en fra at prøve. Eller fra at blive dømt når man fejler. Og CV – og derved FCK som klub – har fejlet på det punkt. Vi kan med bedre scouting i langt højere grad købe billigere og bedre end vi gør. Der er deciderede skræmme eksempler i vores historik og vi har ikke været særlig gode til at forvalte vores position de sidste par år. Pourie handlen er fra i sommer.

Derudover, alt det du skriver efter dine ”wauv’er” forstår jeg ikke. Er der nogen der har sagt andet, end at det er åbenlyst vi skal købe billigt, lave egne talenter og sælge dyrt? Det er der skrevet er, at vi ikke har været særlig gode til det. Vi er ved at lære det med at lave talenter, vi er blevet bedre til at sælge på det rette tidspunkt men vi køber stadig ikke særlig fornuftigt ind.

Jeg ved godt at vi historisk var en klub der ikke anså det for vigtigt at lave transferoverskud, og det sidder stadig i mentaliteten. Det var dengang vi svindlede med tilskuertal, og skabte en gæld der var ved at knække nakken på klubben. Måske man skulle genoverveje noget så absurd som en modstand mod at tjene penge.

Skrevet af piratos
Angående School of Excellence må man vel reelt sige at resultaterne er begrænsende. Tag et kik på ungdomslandsholdene under DBU. FCK har pt. 3 danske ungdomslandsholdsspillere, Amankwaa(u21) og Norddam, Aris( u19). 3 spillere på 5 landshold. Hvilken succes! Selv HB køge er bedre repræsenteret end FCK. Men alligevel klapper i jer selv på skuldrene og mener alt fungere fint. Hvor er resultaterne af School of Excellence? De tre nævnte spillere er alle fra ældre årgange end da stattskudet gik for årgang 96.
Skrevet af Plankeværket
Antal spillere på ungdomslandshold er en rettesnor, der kan vise noget om hvor man forventer slutproduktet ender. PT er slutprodukterne glimrende, så kan Dennis Cagara elskerne hoppe et andet sted hen.

Skrevet af Imperator
Angående School of Excellence må man vel reelt sige at resultaterne er begrænsende.


Nu troller du jo bare..
Jeg har lige forklaret dig at resultaterne fra School of Excellence ikke er "mangelfulde" eller "begrænsede", de er endnu ikke eksisterende fordi SoE er en 6 årig fodbolduddannelse der kun har eksisteret i 5 år..

Det giver ikke skide meget mening at snakke om hvem der "pt" er på ulandsholdene, der er altid kæmpe udskiftning på dem, og øjebliksbilleder er næsten ubrugelige.. Bare se Cornelius ctr. Zohore.
Martin Frandsen 15, Adam Mansa 17, Julian Kristoffersen 17 (norsk), Marcus Mathisen 17, Mikkel Wohlgemuth 18, Brandur Olsen 18(Færøsk), Mads Nordam 18, Casper Højer 19, Kristjan Finnbogason 19 (Island), Mads Aaquist 19, Vaporakis 10, Tobias Chistensen 19, Andreas Cornelius 20, Jakob Busk 20, Danny Amanlwaa 20, Igor Vetokele 21 (belgisk), Youssef Toutouh 21, Christoffer Remmer 21, Delaney 22 - Har alle spillet ulandskampe i forskellig udstrækning.
http://www.transfermarkt…_16104.html
Skrevet af Arsenal_love
Youssef Toutouh 06-10-1992 Angreb Herrer 8 0 2013
Christoffer Remmer 16-01-1993 Forsvar Herrer 38 2 2004
Andreas Cornelius 16-03-1993 Angreb Herrer 29 7 2010
Jakob Busk Jensen 12-09-1993 Målmand Herrer 25 0 2011
Danny Amankwaa 30-01-1994 Angreb Herrer 57 7 2009
Casper Højer Nielsen20-11-1994 Forsvar Herrer 15 4 2011
Mads Aaquist 31-12-1994 Forsvar Herrer 44 0 2009
Tobias Christensen 04-01-1995 Midtbane Herrer 11 2 2011
Aris Vaporakis 06-01-1995 Målmand Herrer 1 0 2013
Mads Nordam 14-05-1995 Forsvar Herrer 17 0 2011
Mikkel Wohlgemuth 04-06-1995 Midtbane Herrer 24 0 2010
Mathias Larsen 04-07-1995 Angreb Herrer 15 5 2011
Michael Jonssen 04-01-1996 Midtbane Herrer 5 0 2011
Daniel Jespersen 16-02-1996 Målmand Herrer 4 0 2011
Marcus Mathisen 27-02-1996 Forsvar Herrer 8 0 2012
Adam Mansa 30-01-1997 Forsvar Herrer 9 0 2012
Andreas Kofod-Hansen 08-02-1997 Midtbane Herrer 2 0 2012
Martin Frandsen 23-03-1998 Midtbane Herrer 2 0 2013Sæt dig nu ind i tingene først piratos….
fck & arsenal
Skrevet af Plankeværket
At i gad :-)

Rettet fra du til i.
Skrevet af Imperator
Haha
Det er jo sådan set meget spændende, så det er vel ikke fuldstændig spild af tid :P
Skrevet af Arsenal_love
Men noget jeg lidt skuffet over, det er at vi ikke fik fat i Viktor Anker eller Daniel Stückler, som er lige pt. de største talenter på deres overgange….
fck & arsenal
Skrevet af Adriaanse
Jeg synes nu nok, Piratos kan have en pointe. Og i det hele taget er det en ret flot, men lidt umotiveret selvtillid, der af enkelte udvises i.f.t, hvad School of Excellence er i gang med, og potentielt kan præstere. Ikke mindst, hvis man i den forbindelse betragter FCK´s hidtidige succes i.f.t. at udvikle egne stamspillere til 1. holdet, eller endda spillere, der har været og er dygtige nok til at komme til større klubber/ligaer i udlandet, som seniorspillere. Der har ikke været bemærkelsesværdigt meget at skrive hjem om. Ikke engang i sammenligning med en række nationale konkurrenter med langt ringere muligheder.

I forbindelse med ovenstående er det, efter min opfattelse, bestemt ikke urimeligt, at vurdere FCK´s talentudvikling, også i lyset af det, der er foregået inden School of Excellence. - og i forlængelse deraf, må man også have lov til at være lidt skeptisk, da et nyt navn og en aftale med Johanneskolen ikke i sig selv skaber bedre fodboldspillere. Og nu Lange er tilbage i en væsentlig position, synes jeg, der er endnu mere grund til bekymring. Det er dog en personlig vurdering, under forbehold for, at Lange, der er i træner-talentalderen, måske kan udvikles. Og det er der bestemt behov for.

Og at "uddannelsen" er 6 årig, hvis jeg læste rigtigt, virker som et lidt sjovt argument. Og jeg håber da, man som talent, kan få lov, at starte direkte i f.eks. "3. klasse", og så ende op med en kun 4 årig uddannelse? Hvis ikke, så foreslår jeg pr. omgående løbene optag.

I øvrigt får listen med nuværende u-landsholdspillere bekræftet, at FCK - i bedste fald - er i gang med at uddanne klub- og suppleringsspillere, som jeg nævnte i mit seneste indlæg. Dette på baggrund af kvaliteten hos flertallet af de nævnte spillere. (Og det er i udgangspunktet udmærket, som jeg tidligere har argumenteret for. For kan man bare komme så langt, at klubben selv kan uddanne spillere til især de pladser, jeg tillod mig at nævne i mit tidligere indlæg, så tjener School of Excellence sine penge hjem med renter.)

Men når jeg alligevel skriver " i bedste fald", så er det fordi, der ikke er nogen større tradition for, at kunne og ville integrere, og uddanne disse egne spillere på selve 1. holdet, når de er gamle nok.

Og med den seneste tilknytning af Høgli, til en position, hvor der er 2 unge/yngre spillere til samme, for helheden mindre væsentlige plads, tvivler jeg lidt på, at man for alvor planlægger, at bryde traditionen med, at satse på "rutine", fremfor eget talent. Og er det tilfældet, bliver School of Excellence nok ikke nogen væsentligt større succes, end tidligere talentudviklings set-ups i FCK.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Nicodemus
Plankeværket:
Jeg køber ikke at analogien giver dybere mening, end at sige at ikke alle klubber ikke kan gøre det samme. Er det bare det du mener? Hvorfor så ikke bare state the obviuos – især når ingen modsiger dig?


Fordi det er det som Adriaanse har fået at vide igennem så lang tid, at en person som lytter til hvad han siger, må have brug for at få det fortalt på en anden måde.

Det er ingen der siger FCK, skal opfinde den dybe tallerken. Der er heller ingen der siger CV gør det elendigt.

Jo det er der... en masser biffere, og så en skribent herinde der kalder sig Adriaanse. Kritikken af CV og alt ved FCK har været konstant fra hans side, uanset resultater, fakta, forskelle i markeder, profilering osv.

Og når du så vælger at tage en mindre forsvar af Adriaanses synspunkter, så tager jeg kritikken af A. og overfører den til dig.

I det spænd er der dog rum til udvikling og forbedring. Og når vores historik nu i høj grad er præget af dårlige køb, hvorfor så ikke fokusere på denne del?

Hvem siger at der ikke bliver fokuseret på det? Vil mene at pape har været i fokus mere end nogen anden på bold.dk.

det har netop været et tilbagevendende punkt! Og det kommer garanteret op igen, uanset hvad.
Spørgsmålet er... Er det trænerens skyld at bede som spilleren? Er det sportsdirektørens skyld for at tillade det? er det en kombination.

FCK har købt bedre end nogen anden klub i DK, vi har solgt bedre end nogen anden klub i DK... Og vi har brændt flere penge af, end nogen anden i DK (måske kan bif konkurrere på det punkt, ved ikke nok om deres forfejlede transfers, da jeg har svært ved at skelne dem fra de succesfulde og vice versa)

Vi er så absolut ikke der man kunne forvente, når man ser på de kapital tilførsler vi har fået de sidste år via gode salg. Eller mener du vi har brugt pengene godt?

Det er primært brugt på at nedbringe en temmelig stor gæld, som var en bidende nødvendighed... Eller har du glemt hvorfor Don Ø ikke er at finde i PS&E længere?

Mht at sælge for store summer. De klart vigtigste faktorer ved et spillersalg er kontraktlængde, spillerens evner, spillerens ønske om at forlade klubben og især efterspørgslen på spilleren. Måske spiller klubbens størrelse også en rolle, men så må man sige at et par norske klubber er langt større end jeg troede, og det er langt fra den eneste faktor. Det er klart de spiller sammen, og at størrelsen på en klub også påvirker spillerens ønske til at smutte, og måske den økonomiske evne til at forhandle. Det er dog afledte faktorer.


Hvis du ser en spiller ramme sammenføjningen på Stamford Bridge i 1/8 finalerne i CL, så giver det en højere pris, end hvis du ser selvsamme spiller ramme sammenføjningen i en kamp imellem AB & Brønshøj.
Skuddet kan have samme hastighed, samme udførsel, samme udfald... Men vurderingen af de to spark er vidt forskellig. Det samme er prisen for spilleren.
Det er også en årsag til Basels høje indtjening. Sportslig succes + ønske om transferindtægter = højere indtægter.
Sportslig deroute + ønske om transferindtæger = lavere indtægter (medmindre klubben sælger flere spillere for at opveje de lavere priser)

Naturligvis er det svært at maksimere sit økonomiske udbytte samtidig med at man styrke den sportslige sektor – det friholder dog ikke en fra at prøve. Eller fra at blive dømt når man fejler. Og CV – og derved FCK som klub – har fejlet på det punkt.

PS&E har barberet ca 100mill af gælden fra sept. 2012 til sept 2013 (uden et CL i 2012)
Kan det være en af de meget store faktorer, til netop det du kritiserer CV for?

Derudover, alt det du skriver efter dine ”wauv’er” forstår jeg ikke. Er der nogen der har sagt andet, end at det er åbenlyst vi skal købe billigt, lave egne talenter og sælge dyrt? Det er der skrevet er, at vi ikke har været særlig gode til det. Vi er ved at lære det med at lave talenter, vi er blevet bedre til at sælge på det rette tidspunkt men vi køber stadig ikke særlig fornuftigt ind.

Det er essensen af A.´s indlæg.. Og omkring talenter... Hvor mange tidligere Superligaspillere render rundt i PL for tiden? Hvor mange af dem, er udklækket fra FCK? Det står altså ikke så slemt til, som Adriaanse gerne vil have det til at fremstå som.
Men det hjælper jo også, når man ikke ønsker at medtage f.eks. Hangeland eller Oviedo som spillere udviklet af FCK.

Hvis du fratager de meget kritiserede pape og mos... Tilbage står Grindheim og nogle wildcards, som der skal være plads til.

Pourie er lige så vigtig, ikke at have hos vores konkurrenter der sværger til kontraangreb, som han er at have på græs hos os, og score en transfersum ved succesfulde lejeophold (eller evt. SuperSub funktion a la Nordstrand).

Af fornuftige ting, Nicolai Jørgensen, Lars Jacobsen (igen), Braaten, Bolanos, Gislason, Mellberg, Sigurdsson.

Og så et par uafklarede: måske Vetokele, måske Adi.

Tingene er ikke i så slem en stand som A. gerne vil have det til at fremstå.
selvfølgelig kan det gøres bedre. Prøv at spørge en børsmøgler, om der var ting han kunne havet gjort anderledes, havde han haft en krystalkugle!
Og ja... Der er plads til forbedringer. Men vi er førende på alle vigtige parametre omkring fodbold og indtjening i Skandinavien.
Adriaanse vil gerne have at vi er bedst i Europa/verdenen (lige så gode som Basel). men det kræver at Superligaen bliver langt mere profileret og at FCK får endnu mere sportslig succes og at ikke kun FCK kontinuerligt producerer point på UEFA kontoen.

Jeg ved godt at vi historisk var en klub der ikke anså det for vigtigt at lave transferoverskud, og det sidder stadig i mentaliteten.

Det er ikke helt korrekt... På sigt har det altid været planen. Men i den periode, hvor FCk skulle cementere sin europæiske position, så var sportslig succes vigtigere end alt andet. Nu går det mere hånd i hånd.

Det var dengang vi svindlede med tilskuertal, og skabte en gæld der var ved at knække nakken på klubben.

Ja... men det hang nu også sammen med ejendomsspekulation. Modsat mange engelske hold, så er vores gæld ikke kommet via transfermarkedet... Men via italienske fantasimursten og erhvervs-ejendomme.

Måske man skulle genoverveje noget så absurd som en modstand mod at tjene penge.

:D Så bør vi nok aktivt undgå CL kvalifikation fremover...
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0