Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
Det er jo ingen hemmelighed at FCK og Ståle i deres første "ægteskab" havde en del kontakter i netop Holland, som gerne gav en tip om hvilken spillere der rendt rundt og var interessante.
(...)
Skrevet af Imperator
Hvad er jeres foretrukne opstilling med nuværende(inkl. P.Nilsson) trup?

Wiland/Andersen (tomato/tomato)
Remmer-Mellberg-Nillson-Bengtsson
...........Delaney
.......Mussis-Toutouh
De Ridder............NJ
.........Cornelius
Bænk/tribune: Rurik,Amankwaa,Vetokele(/Pourie),TK,Høgli,Andersen/Wiland, Stadsgaard, Wohlgemuth, Felfel, Nordam, Aaquist, Adi.

^^Det her er min favorit lige nu da jeg kan kun få plads til alle mine favoritter i en 4-3-3 (Toutouh, Mussis, NJ og Cournelius SKAL der være plads til).. Ellers skal enten Toutouh eller Mussis kunne dække den defensive CM-positionen, og det er lidt et spørgsmålstegn for begges vedkommende (og også lidt spild - i forh. til Delaney)..

Hvis det skal være i en klassisk 4-4-2
Toutouh-Mussis-Delaney-NJ
De Ridder-Cornelius

Der er massere af muligheder for forskellige variationer, det er en rimelig fleksibel offensiv vi har for tiden (på papiret ihvertfald).
Jeg synes vi har de offensive kræfter vi har brug for nu (Selv hvis Vetokele ryger, synes jeg vi er godt dækker ind)..

Skrevet af Svoger
Jeg håber, og tror på, at der hentes noget til at stabilisere midtbanen. Og at hvis det ikke lykkes, forlænges der med TK. Delaney har jeg tabt lidt tro på, men jeg håber da, at han kommer igen i den kommende sæson. Det kan meget vel være, at det snarere er noget mentalt, som Ståle/anden træner lige må bearbejde med ham.

Hvis De Ridder og Mussi er de profiler vi håber på, er Toutouh vel henvist til at være indskifter, sammen med Amaankwaa.
Og det har jeg det sådan set fint med. Her i foråret, har vi, udover at mangle Toutouh og NJ, ikke rigtigt haft noget at skyde med fra bænken. Efteråret bliver mere presset i forhold til antal kampe, og der bliver brug for at have kvalificerede afløsere, der også i ny og næ skal have en hel kamp, uden at holdet ikke kan åbne modstanderen op.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af jomic...
Delaney har jeg tabt lidt tro på, men jeg håber da, at han kommer igen i den kommende sæson. Det kan meget vel være, at det snarere er noget mentalt, som Ståle/anden træner lige må bearbejde med ham.


Man kan jo håbe at han gør som Kvist. Synes egentligt også Kvist havde nogle downperioder, men kom stærkere tilbage hver gang, først i form af højre back og senere for at overtage Hjaltes plads da han havde stillet sit midtbaneultimatum.

Jeg håber Delaney gør noget i den stil, eksklusivt et vikariat på backen eller flere aftener i centerforsvaret.
Skrevet af Imperator
Kvist var rigtig rigtig længe personificeringen af stabil middelmådighed, men som om alting lige pludselig gik op i en højere enhed for ham i hans sidste sæson(/sæsoner).. Husker ham dog stadig for at være primært en boldflytter (på både godt og ondt)..
Delaneys præstationer er mere svingende synes jeg, når han er dårlig er det rigtigt skidt.. Tilgengæld virker Delaney hurtigere i benene, og er måske en lidt mere alsidig spiller (når det kommer til kvalitet, ikke hvilke positioner han kan dække) end Kvist.. Jeg mindes at Ståle har været ude og sige at han mener Delaney kan blive bedre end Kvist (men det var selvfølgelig før Delaneys krise)..

Jeg er stadig sikker på Delaney nok skal få hans gennembrud, men det kan godt være at TK ikke er nok backup indtil da..
En direkte forstærkning som skal gå ind i startopstillingen istedet for Delaney, synes jeg dog det ville være synd at hente..
Skrevet af Svoger
Jeg håber da også, absolut. Men på den position er der altså ikke plads til så store udsving og fejl.
Notorisk har den position på holdkortet, vel også været svær at udfylde fuldt ud tilfredsstillende for suppe-klubber.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af jomic...
Om vi kalder det downperioder eller jævn fordelt middelmådighed, er for mig ok. Så enig. Dog vil jeg også fremhæve Delaneys hovedspil, offensivt, hvor han er Kvist overlegen.

Jeg kunne godt tænke mig at se ham bygge den samme boldsikkerhed på som Kvist, hvor han bare afviser manden der kommer i ryggen og træder på bolden, vender eller spiller den af (jokes incoming).
Skrevet af Matias
William Kvist har simpelthen mere udtalte lederegenskaber end Thomas Delaney. Det er ikke nødvendigvis noget, der kan trænes. Thomas Delaney har sine forcer, jeg er dog ikke sikker på, at det er som samlingspunkt på den centrale midtbane. Ikke at han dermed skal spille en anden position - han skal bare ikke nødvendigvis være holdepunktet derinde.
Skrevet af Plankeværket
Delaney og Kvist er ikke den samme type spiller. Kvist lagde alt det dynamiske fra sig, fra dengang han spillede kant / back for os, og blev en gennemført stabil central midtbanespiller med sine primære styrker defensivt i placeringsevne, stabilitet og ro og offensivt i at holde et roligt og sikkert pasningsspil.

Delaney presser, tackler, spæner, header og gør en masse andet godt. Han er bare ikke 6´er i min bog, men derimod en 8´er. Det kan være han lærer det, men en central midt i en 433 med Delaney bag Toutouh og Mussis lyder i min bog defensivt uansvarligt og som en potentiel indianer rodebutik.

Skrevet af Drejer
Elmander på vej til en nordisk klub. Vi kan vel godt afskrive os?
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Ja, vi har De Ridder. Han er ellers være i top 3 over gamle biffere jeg gerne så i truppen sammen med Krohn Dejlig og Kahlenberg.
Forhåbentlig er det ikke en suppeklub, minderne om ham gør stadig lidt ondt de forkerte steder.
Skrevet af Drejer
Mon ikke niveauet er faldet drastisk.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Jussi
Jeg må sige, at jeg elskede at se Delaney i seneste kamp mod OB, selvom det vel (heller) ikke var hans optimale plads.

Fighten, attituden i hovedspillet og den der nægten at give op brændte lige igennem skærmen for min smag. Dét bør altså være et grundlag værd at bygge videre på, omend der selvfølgelig er nogle åbenlyse mangler.

Jeg gad nu godt se ham få chancen igen som 6´er ved siden af Mussis 8´er. Sidstnævnte udtaler jo også, at han selv er typen, som på banen motiverer og råber sine medspillere op.

Hvilken hjælp har Delaney fået centralt af Claudemir når den unge dansker har spillet centralt?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Matias
Jeg er enig, Plankeværket. Thomas Delaney som 8´er i en ren 4-3-3, tror jeg ville fungere godt.

Mht. Johan Elmander, ville han være en ganske glimrende - og meget oplagt - makker til Andreas Cornelius. Men det sker ikke. Jeg ved heller ikke, om det ville være helt smart.
Skrevet af Imperator
Delaney bag Toutouh og Mussis lyder i min bog defensivt uansvarligt og som en potentiel indianer rodebutik.


Hvis ikke Delaney har de fornødne defensive kvaliteter til at dække en DCM-position(hvilket jeg ikke er lige så sikker på som du er), så har jeg svært ved at se hans berettigelse på holdet..
Det er dét Delaney SKAL kunne, fordi de andre ting kan han ikke..
Han kan ikke score udefra, han er ikke nogen stor playmaker, han kan ikke sætte en mand alene, jeg synes heller ikke hans taktiske forståelse er noget særligt (synes han står i vejen og er langsom i det opbyggende spil)..

Jeg tror godt at han kan blive en stabil DCM(/6´er), hans kombination af hovedstyrke og fart i benene er en rigtig god blanding mod hold vi står højt imod og som lever af høje/lange bolde..
Skrevet af Plankeværket
Det kommer jo an på hvordan man organiserer sit hold. Hvis Delaney havde en klog rutineret og rolig spiller ved siden af sig eller foran sig, så kunne han godt virke som 6´er. Kahlenberg f.eks.
Men med Toutouh og Mussis foran ham, er der ikke en eneste spiller med forcer i det rolige og eftertænksomme, og det er bare ikke smart. Og det er mere dødbringende lige foran forsvaret, især med den type backs vi bruger, end det er som 8er.

I en 442 har jeg faktisk svært ved at se ham få det endelige gennembrud for os, det samme har jeg hvis han skal være 6er i en 433.
Det bedste vi kan gøre for ham er at lade ham spille i åben rotation med Toutouh og Mussis på 2 8er pladser foran en nyindkøbt rolig 6er. Delaney kan så være 6er vikar også - ringere er han trods alt ikke.
Skrevet af Drejer
Vi skulle pt være i konkrete forhandlinger omkring Ludwig Augustinsson.

AVSLÖJAR Nu startar Blåvitt förhandlingar med superklubben
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Svoger
Per Nilsson præsenteret. Hvis venstrebacken også snarligt falder på plads, er det vel snart kun en Kvist-pendant, og evt. en kant, der kan ønskes yderligere, uden at det føles for meget som frås.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sir , moderator
Elmander på vej til Norden. FCK eller BIF?
Dette er en signatur.
Skrevet af Imperator
Håber ikke det er os.. Håber heller ikke det er Brøndby..
annonce
0